Algemene Daily Deal Sites

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over 6Deals

6Deals

6deals is het online platform waar jij de beste deals van het moment op vindt. Elke dag zijn er weer 6 nieuwe, unieke deals speciaal voor jou. De spannendste activiteiten of de mooiste belevenissen, de coolste gadgets en de handigste apparaatjes vind je hier!

Kortingscode
Lees verder »

Bezoek 6Deals

2

Reviews en Ervaringen over 123bied

123bied

123Bied.nl is één van de populairste veilingsites met de leukste veiling producten van Nederland en België. Dit komt doordat de producten zorgvuldig worden samengesteld door ons team, wij streven er ook naar om een zo breed mogelijk aanbod van veilingproducten neer te zetten. 123Bied.nl streeft ernaar om een leuke en plezierige omgeving neer te zetten, waar onze leden een leuke ervaringen op doen. En waar vooral plezier, eerlijkheid, betrouwbaarheid en originaliteit voorop staan. Daarnaast vindt 123Bied.nl het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn over onze diensten en service. Via deze
Lees verder »

Bezoek 123bied

3

Reviews en Ervaringen over 1Dagactie

1Dagactie

1Dagactie publiceert dagelijks tenminste een nieuwe dagaanbieding. Gedurende 24 uur kunt u deze aanbieding bestellen. Voor alle aanbiedingen geldt OP=OP. Naast de dagaanbieding presenteert 1Dagactie.nl tenminste 2 andere aanbiedingsitems.

Kortingscode
Lees verder »

Bezoek 1Dagactie

4

Reviews en Ervaringen over Brandeal

Brandeal

BRANDEAL heeft elke dag een nieuwe deal van een bekend fashion of designer merk tegen sensationele lage prijzen. Wij hebben producten voor zowel de man als de vrouw, dit verschilt per dag. Wij adviseren om de website elke dag in de gaten te houden en te abonneren op onze dagelijkse nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen deal mist!

De aanbieding is slechts 24 uur geldig of zolang er voorraad is en start elke dag precies om 24:00 uur, zorg dat je op tijd bent.
Lees verder »

Bezoek Brandeal

5

Reviews en Ervaringen over GroupDeal

GroupDeal

GroupDeal is onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG), het grootste mediaconcern van Nederland. GroupDeal een Nederlands collectief kopers platform dat producten en diensten aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bundelen de krachten van groepsaankopen en sociale media om zo de allerlaagste prijzen van de beste bedrijven en leveranciers aan te kunnen bieden. GroupDeal is begin 2010 gelanceerd en heeft sindsdien duizenden top producten en leuke diensten van verschillende bedrijven aangeboden tegen onverslaanbare prijzen. Elke dag weer bieden wij een top deal met mega korting aan, maar de
Lees verder »

Bezoek GroupDeal

6

Reviews en Ervaringen over 1dayfly

1dayfly

1DayFly.com verkoopt 1 product per dag met een korting van 20 tot 50%, soms zelfs meer! De verkoop stopt wanneer de voorraad op is of wanneer de 24 uur verstreken zijn, afhankelijk van wat het eerst gebeurt.
Lees verder »

Bezoek 1dayfly

7

Reviews en Ervaringen over Groupon

Groupon

Iedereen die in zijn stad aanbiedingen zoekt kan met kadobonnen, kortingsbonnen of een Groupon Deal genieten van een koopje. In vele steden biedt Groupon de mogelijkheid om volop te genieten van vele verschillende activiteiten tegen een fractie van de kosten.

Of je een aanbieding zoekt in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, Groupon maakt het mogelijk dat je ook in Groningen, Haarlem of Utrecht tegen hoge kortingen kan genieten van een driegangenmenu in een sfeervolle restaurant. Maar er zijn niet alleen restaurant deals of kortingsbonnen om het beste uit jouw stad te halen.

Ook maken de
Lees verder »

Bezoek Groupon

8

Reviews en Ervaringen over Hoezogoedkoop.nl

Hoezogoedkoop.nl

Hoezogoedkoop.nl is dé dagaanbieder die voorop staat met de leukste aanbiedingen. Hoezogoedkoop.nl is een dochteronderneming van Quality & Expertise en is medio 2011 gelanceerd. Sindsdien hebben wij al honderden artikelen aangeboden tegen onverslaanbare lage prijzen, en met succes! Onze uitgekiende inkoopstrategie zorgt voor lage inkoopprijzen en deze kunnen wij dan ook direct doorberekenen in de verkoopprijs waardoor onze artikelen met hoge kortingen worden aangeboden. Wij zijn altijd op zoek naar fantastische en exclusieve aanbiedingen van gerenommeerde merken. Bij ons vind u gadgets die on
Lees verder »

Bezoek Hoezogoedkoop.nl

9

Reviews en Ervaringen over Euro2Deal

Euro2Deal

Euro2Deal is al jaren actief op het gebied van unieke dagaanbiedingen met A-merken en de scherpste prijzen.
Lees verder »

Bezoek Euro2Deal

10

Reviews en Ervaringen over DealExtreme

DealExtreme

DealExtreme - Cool Gadgets tegen de juiste prijs - DX Gratis verzending wereldwijd

Online winkelen voor coole gadgets
Lees verder »

Bezoek DealExtreme

11

Reviews en Ervaringen over 24uurdegoedkoopste.nl

24uurdegoedkoopste.nl

24uurdegoedkoopste.nl is continu voor u op zoek naar de scherpste fashion, sport en lifestyle deals. 7 dagen per week, 24 uur per dag, vindt u daarom op 24uurdegoedkoopste.nl de beste dagaanbiedingen. Altijd A-merken en kortingen die kunnen oplopen tot 80%!

Lees verder »

Bezoek 24uurdegoedkoopste.nl

12

Reviews en Ervaringen over ClickToBuy

ClickToBuy

ClickToBuy - dagelijks een nieuwe superaanbieding.
Lees verder »

Bezoek ClickToBuy

13

Reviews en Ervaringen over DealGrabbers

DealGrabbers

DealGrabbers.nl is onderdeel van iShopZo B.V.

Lees verder »

Bezoek DealGrabbers

14

Reviews en Ervaringen over Pick-A-Deal

Pick-A-Deal

Pick-a-deal.nl is een webwinkel met iedere dag nieuwe producten voor een scherpe prijs aangeboden, waarin de kortingen variëren tussen de 30% en de 80%. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit aan te bieden voor de scherpste prijs.
Lees verder »

Bezoek Pick-A-Deal

15

Reviews en Ervaringen over NonStopDeals

NonStopDeals

Dagdeals, dagdeals en nog eens dagdeals! - nonstopdeals.nl

Dagdeals, dagdeals en nog eens dagdeals! Ons gehele team ademt dagdeals. Wij zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd en uitermate goed in het vinden van de beste deals voor jou!
Lees verder »

Bezoek NonStopDeals

16

Reviews en Ervaringen over 123WeekAanbieding

123WeekAanbieding

Welkom bij 123weekaanbieding.nl
Lees verder »

Bezoek 123WeekAanbieding

17

Reviews en Ervaringen over 1234U

1234U

De webshop 1234u.nl is de webwinkel van 1234U BV. Met 1234U heeft men heel bewust gekozen voor een kleinschalig, klantgericht bedrijf, waar betrouwbaarheid van groot belang is. Klanttevredenheid is daarnaast een van de pijlers van het langdurig succes van 1234U. Het productaanbod wordt met zorg samengesteld, en bestaat uit kwalitatief goede, originele artikelen tegen een concurrerende prijs.

Het team van 1234U BV bestaat uit ondernemende professionals met passie voor klanten en producten. Er wordt gewerkt met een kleine groep van 4 (parttime) krachten. Dat betekent dat ook de directeur/eige
Lees verder »

Bezoek 1234U

18

Reviews en Ervaringen over Actiespullen.nl

Actiespullen.nl

Actiespullen.nl: elke 24 uur fantastische dagaanbiedingen, gratis bij u thuisbezorgd.
Lees verder »

Bezoek Actiespullen.nl

19

Reviews en Ervaringen over 123Dagaanbieding

123Dagaanbieding

123Dagaanbieding: elke 24 uur fantastische aanbiedingen, gratis bij u thuisbezorgd.
Lees verder »

Bezoek 123Dagaanbieding

20

Reviews en Ervaringen over Speurders Deals

Speurders Deals

Iedere dag biedt Speurders Deals een exclusieve deal met 50% - 90% korting van een bedrijf in jouw stad die je altijd al hebt willen proberen. Schrijf je nu in voor de dagelijkse "deal alert" email of: volg Speurders Deals op Facebook, Hyves en Twitter en zorg ervoor dat jij de leukste deals niet mist!
Lees verder »

Bezoek Speurders Deals

21

Reviews en Ervaringen over Marktplaats Aanbieding

Marktplaats Aanbieding

Marktplaats Aanbieding is een initiatief van Marktplaats. De beste aanbiedingen worden geselecteerd en aangeboden via Marktplaats. De kwaliteit van de aanbieding is hierbij leidend. Deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar en kunnen direct bij Marktplaats aangeschaft worden middels een tegoedbon. Vervolgens kan de tegoedbon ingewisseld worden bij de aanbieder van het product of dienst in kwestie.
Lees verder »

Bezoek Marktplaats Aanbieding

22

Reviews en Ervaringen over VoucherVandaag

VoucherVandaag

Op de website van Vouchervandaag.nl kun je heel voordelig vouchers aanschaffen waarmee je hoge korting krijgt op de aankoop van een kwaliteitsproduct van een merk of een kortingsvoucher bij een (web) winkel of dienstverlenend bedrijf.

Je koopt dus niet het product zelf, maar een voucher met daarop een (bar) code waarmee je het betreffende product voor een veel lagere prijs in de winkel of webshop kunt aanschaffen. Koop je een kortingsvoucher, dan kun je volgens de gestelde voorwaarden producten of diensten afnemen met een interessant kortingsbedrag waardoor jij met dit bedrijf kennis kunt
Lees verder »

Bezoek VoucherVandaag

23

Reviews en Ervaringen over SuperDagDeal

SuperDagDeal

SuperDagDeal is hét platform voor echte koopjes! SuperDagDeal heeft elke dag een nieuwe scherpe aanbieding: een product van een bekend merk voor de laagste prijs die je ooit hebt gezien. Dagelijks wordt er een nieuwe aanbieding aangeboden die van 12:00 uur tot 11:59 uur te boeken is. De aanbieding is dus 24 uur geldig, of zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want OP=OP!
Lees verder »

Bezoek SuperDagDeal

24

Reviews en Ervaringen over iBood

iBood

iBOOD is Europa's grootste one-day deal platform. Elke dag biedt iBOOD vanaf 00:00 een nieuw product aan tegen de allerlaagste internetprijs. Maar je moet er op tijd bij zijn, want de aanbiedingen gelden maximaal 24 uur en zo lang de voorraad strekt.
Lees verder »

Bezoek iBood

25

Reviews en Ervaringen over Check Die Deal

Check Die Deal

Check die deal is een dagaanbiedingen site die zich op de Benelux richt.

Alsof er nog niet genoeg dagaanbiedingen sites zijn!
Dat klopt, heb je helemaal gelijk in …. Toch blijft het een geweldig concept.
Lees verder »

Bezoek Check Die Deal