Algemene Daily Deal Sites

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Brandeal

Brandeal

BRANDEAL heeft elke dag een nieuwe deal van een bekend fashion of designer merk tegen sensationele lage prijzen. Wij hebben producten voor zowel de man als de vrouw, dit verschilt per dag. Wij adviseren om de website elke dag in de gaten te houden en te abonneren op onze dagelijkse nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen deal mist!

De aanbieding is slechts 24 uur geldig of zolang er voorraad is en start elke dag precies om 24:00 uur, zorg dat je op tijd bent.
Lees verder »

Bezoek Brandeal

2

Reviews en Ervaringen over GroupDeal

GroupDeal

GroupDeal is onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG), het grootste mediaconcern van Nederland. GroupDeal een Nederlands collectief kopers platform dat producten en diensten aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bundelen de krachten van groepsaankopen en sociale media om zo de allerlaagste prijzen van de beste bedrijven en leveranciers aan te kunnen bieden. GroupDeal is begin 2010 gelanceerd en heeft sindsdien duizenden top producten en leuke diensten van verschillende bedrijven aangeboden tegen onverslaanbare prijzen. Elke dag weer bieden wij een top deal met mega korting aan, maar de
Lees verder »

Bezoek GroupDeal

3

Reviews en Ervaringen over 1dayfly

1dayfly

1DayFly.com verkoopt 1 product per dag met een korting van 20 tot 50%, soms zelfs meer! De verkoop stopt wanneer de voorraad op is of wanneer de 24 uur verstreken zijn, afhankelijk van wat het eerst gebeurt.
Lees verder »

Bezoek 1dayfly

4

Reviews en Ervaringen over Groupon

Groupon

Iedereen die in zijn stad aanbiedingen zoekt kan met kadobonnen, kortingsbonnen of een Groupon Deal genieten van een koopje. In vele steden biedt Groupon de mogelijkheid om volop te genieten van vele verschillende activiteiten tegen een fractie van de kosten.

Of je een aanbieding zoekt in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, Groupon maakt het mogelijk dat je ook in Groningen, Haarlem of Utrecht tegen hoge kortingen kan genieten van een driegangenmenu in een sfeervolle restaurant. Maar er zijn niet alleen restaurant deals of kortingsbonnen om het beste uit jouw stad te halen.

Ook maken de
Lees verder »

Bezoek Groupon

5

Reviews en Ervaringen over Hoezogoedkoop.nl

Hoezogoedkoop.nl

Hoezogoedkoop.nl is dé dagaanbieder die voorop staat met de leukste aanbiedingen. Hoezogoedkoop.nl is een dochteronderneming van Quality & Expertise en is medio 2011 gelanceerd. Sindsdien hebben wij al honderden artikelen aangeboden tegen onverslaanbare lage prijzen, en met succes! Onze uitgekiende inkoopstrategie zorgt voor lage inkoopprijzen en deze kunnen wij dan ook direct doorberekenen in de verkoopprijs waardoor onze artikelen met hoge kortingen worden aangeboden. Wij zijn altijd op zoek naar fantastische en exclusieve aanbiedingen van gerenommeerde merken. Bij ons vind u gadgets die on
Lees verder »

Bezoek Hoezogoedkoop.nl

6

Reviews en Ervaringen over Euro2Deal

Euro2Deal

Euro2Deal is al jaren actief op het gebied van unieke dagaanbiedingen met A-merken en de scherpste prijzen.
Lees verder »

Bezoek Euro2Deal

7

Reviews en Ervaringen over DealExtreme

DealExtreme

DealExtreme - Cool Gadgets tegen de juiste prijs - DX Gratis verzending wereldwijd

Online winkelen voor coole gadgets
Lees verder »

Bezoek DealExtreme

8

Reviews en Ervaringen over ClickToBuy

ClickToBuy

ClickToBuy - dagelijks een nieuwe superaanbieding.
Lees verder »

Bezoek ClickToBuy

9

Reviews en Ervaringen over DealGrabbers

DealGrabbers

DealGrabbers.nl is onderdeel van iShopZo B.V.

Lees verder »

Bezoek DealGrabbers

10

Reviews en Ervaringen over Marktplaats Aanbieding

Marktplaats Aanbieding

Marktplaats Aanbieding is een initiatief van Marktplaats. De beste aanbiedingen worden geselecteerd en aangeboden via Marktplaats. De kwaliteit van de aanbieding is hierbij leidend. Deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar en kunnen direct bij Marktplaats aangeschaft worden middels een tegoedbon. Vervolgens kan de tegoedbon ingewisseld worden bij de aanbieder van het product of dienst in kwestie.
Lees verder »

Bezoek Marktplaats Aanbieding

11

Reviews en Ervaringen over VoucherVandaag

VoucherVandaag

Op de website van Vouchervandaag.nl kun je heel voordelig vouchers aanschaffen waarmee je hoge korting krijgt op de aankoop van een kwaliteitsproduct van een merk of een kortingsvoucher bij een (web) winkel of dienstverlenend bedrijf.

Je koopt dus niet het product zelf, maar een voucher met daarop een (bar) code waarmee je het betreffende product voor een veel lagere prijs in de winkel of webshop kunt aanschaffen. Koop je een kortingsvoucher, dan kun je volgens de gestelde voorwaarden producten of diensten afnemen met een interessant kortingsbedrag waardoor jij met dit bedrijf kennis kunt
Lees verder »

Bezoek VoucherVandaag

12

Reviews en Ervaringen over SuperDagDeal

SuperDagDeal

SuperDagDeal is hét platform voor echte koopjes! SuperDagDeal heeft elke dag een nieuwe scherpe aanbieding: een product van een bekend merk voor de laagste prijs die je ooit hebt gezien. Dagelijks wordt er een nieuwe aanbieding aangeboden die van 12:00 uur tot 11:59 uur te boeken is. De aanbieding is dus 24 uur geldig, of zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want OP=OP!
Lees verder »

Bezoek SuperDagDeal

13

Reviews en Ervaringen over iBood

iBood

iBOOD is Europa's grootste one-day deal platform. Elke dag biedt iBOOD vanaf 00:00 een nieuw product aan tegen de allerlaagste internetprijs. Maar je moet er op tijd bij zijn, want de aanbiedingen gelden maximaal 24 uur en zo lang de voorraad strekt.
Lees verder »

Bezoek iBood

14

Reviews en Ervaringen over Check Die Deal

Check Die Deal

Check die deal is een dagaanbiedingen site die zich op de Benelux richt.

Alsof er nog niet genoeg dagaanbiedingen sites zijn!
Dat klopt, heb je helemaal gelijk in …. Toch blijft het een geweldig concept.
Lees verder »

Bezoek Check Die Deal

15

Reviews en Ervaringen over DealQlub

DealQlub

DealQlub is een dealsite met dagelijks topdeals tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag om 00.00 uur komen er nieuwe deals op de website www.dealqlub.com. De deals zijn maar 4 dagen lang geldig, dus wees er snel bij want op=op. Alles komt voorbij; van kleding en huishoudapparaten tot elektronica. Op onze site staan producten met kortingen tot wel 90%, ook hebben we vaak bekende A-merken ertussen zitten. Onze slogan is dan ook Quality deals!

Lees verder »

Bezoek DealQlub

16

Reviews en Ervaringen over Doebie

Doebie

Doebie is een internetshop die elke dag 1 product in de aanbieding heeft. Het product dat wordt aangeboden proberen wij altijd de laagste prijs te geven.
Lees verder »

Bezoek Doebie

17

Reviews en Ervaringen over 6Deals

6Deals

6deals is het online platform waar jij de beste deals van het moment op vindt. Elke dag zijn er weer 6 nieuwe, unieke deals speciaal voor jou. De spannendste activiteiten of de mooiste belevenissen, de coolste gadgets en de handigste apparaatjes vind je hier!

Kortingscode
Lees verder »

Bezoek 6Deals

18

Reviews en Ervaringen over DealDumpert

DealDumpert

We verkopen elke keer weer een andere deal. Vind je de dumpertdeal leuk? Dan kan je 'm direct kopen. Let goed op de tijd, want elke deal is zo uitverkocht of verlopen. Verder werkt deze site als elke andere webshop. Na aankoop krijg je een bestelbevestiging. Na afloop van de deal krijg je een mail dat de deal doorgaat met verwachte levertijd. Als we het pakket verzenden krijg je per mail ook nog een leverdag en tijd met een track en trace code voor je pakket.
Lees verder »

Bezoek DealDumpert

19

Reviews en Ervaringen over tiptopDeal

tiptopDeal

tiptopDeal: elke dag zorgen wij ervoor dat je de beste kortingen kunt krijgen op de meest exclusieve top producten. Via ons brede netwerk van leveranciers kunnen wij hoge kortingen bedingen, soms zelfs tot wel 77%! Elke dag om 12:00 uur gaat de nieuwe dagaanbieding online. Zoals het woord al zegt, de aanbieding is slechts één dag geldig.
Lees verder »

Bezoek tiptopDeal

20

Reviews en Ervaringen over SocialDeal

SocialDeal

Bespaar iedere dag met een SocialDeal uit: Maastricht, Amsterdam, Roermond, Sittard-Geleen, Eindhoven, Parkstad, 's-Hertogenbosch, Haarlem, Weert, Breda
Lees verder »

Bezoek SocialDeal

21

Reviews en Ervaringen over BuyThisToday

BuyThisToday

BuyThisToday.nl de naam zegt het al, is een dagaanbieder die elke dag een mooie actie van de dag presenteert. Wij bieden u de meest waanzinnige kortingen op een breed assortiment. Van DVD`s, Blu-rays, fitness apparatuur tot zelfs speciale aanbiedingen voor merk horloge's! Kortom, een webwinkel waar u beslist eens moet kijken.
Lees verder »

Bezoek BuyThisToday

22

Reviews en Ervaringen over 123bied

123bied

123Bied.nl is één van de populairste veilingsites met de leukste veiling producten van Nederland en België. Dit komt doordat de producten zorgvuldig worden samengesteld door ons team, wij streven er ook naar om een zo breed mogelijk aanbod van veilingproducten neer te zetten. 123Bied.nl streeft ernaar om een leuke en plezierige omgeving neer te zetten, waar onze leden een leuke ervaringen op doen. En waar vooral plezier, eerlijkheid, betrouwbaarheid en originaliteit voorop staan. Daarnaast vindt 123Bied.nl het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn over onze diensten en service. Via deze
Lees verder »

Bezoek 123bied

23

Reviews en Ervaringen over 1Dagactie

1Dagactie

1Dagactie publiceert dagelijks tenminste een nieuwe dagaanbieding. Gedurende 24 uur kunt u deze aanbieding bestellen. Voor alle aanbiedingen geldt OP=OP. Naast de dagaanbieding presenteert 1Dagactie.nl tenminste 2 andere aanbiedingsitems.

Kortingscode
Lees verder »

Bezoek 1Dagactie

24

Reviews en Ervaringen over Wowdeal

Wowdeal

De beste aanbiedingen, deals en kortingen in jouw regio. WowDeal biedt voor iedereen de mogelijkheid om gebruik te maken van de beste lokale deals. Door middel van de online dagaanbiedingen profiteer jij van gigantische kortingen. Variërend van 50% tot maar liefst 90% van de originele verkoopprijs. De verschillende aanbiedingen per regio vind je op onze webpagina. Bij WowDeal betaal je nooit te veel!
Lees verder »

Bezoek Wowdeal

25

Reviews en Ervaringen over 1234U

1234U

De webshop 1234u.nl is de webwinkel van 1234U BV. Met 1234U heeft men heel bewust gekozen voor een kleinschalig, klantgericht bedrijf, waar betrouwbaarheid van groot belang is. Klanttevredenheid is daarnaast een van de pijlers van het langdurig succes van 1234U. Het productaanbod wordt met zorg samengesteld, en bestaat uit kwalitatief goede, originele artikelen tegen een concurrerende prijs.

Het team van 1234U BV bestaat uit ondernemende professionals met passie voor klanten en producten. Er wordt gewerkt met een kleine groep van 4 (parttime) krachten. Dat betekent dat ook de directeur/eige
Lees verder »

Bezoek 1234U