Op de website van Vouchervandaag.nl kun je heel voordelig vouchers aanschaffen waarmee je hoge korting krijgt op de aankoop van een kwaliteitsproduct van een merk of een kortingsvoucher bij een (web) winkel of dienstverlenend bedrijf. Je koopt dus niet het product zelf, maar een voucher met daarop een (bar) code waarmee je het betreffende product voor een veel lagere prijs in de winkel of webshop kunt aanschaffen. Koop je een kortingsvoucher, dan kun je volgens de gestelde voorwaarden producten of diensten afnemen met een interessant kortingsbedrag waardoor jij met dit bedrijf kennis kunt maken.

Reviews over VoucherVandaag

  • Waren erg behulpzaam en goed geprijsd

    Sterke punten
    Prijs
    Service

    Zwakke punten
    Geen idee

    Door Tijn op 27 november 2018 Reageer
  • Handdoeken besteld en heel vlot ontvangen! Handdoeken zijn lekker zacht, goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Sterke punten
    Vlotte levering, goed product

    Zwakke punten
    -

    Door Manuela H. op 8 november 2018 Reageer
  • Laarzen besteld en snel ontvangen. Zijn precies zoals ik gehoopt had. Zitten heerlijk en ben er helemaal blij mee!

    Sterke punten
    Snel geleverd & goede kwaliteit

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sam op 2 november 2018 Reageer
  • Voor ons nieuwe huis hier gordijnen besteld. Snel in huis en goede kwaliteit.

    Sterke punten
    Snel in huis

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kevin op 28 oktober 2018 Reageer
  • Gebeld met de klantenservice en mijn bestelling kon de zelfde dag nog verzonden worden. Top!!

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    -

    Door Astrid op 24 oktober 2018 Reageer
  • Echt een website voor koopjes, leuke artikelen en elke dag iets nieuws. Ik had handdoeken besteld, voor 12 uur besteld volgende dag in huis. Ik ben tevreden

    Door Anne op 24 september 2018 Reageer
  • De GPS kindertracker aangeschaft en deze werkt heel fijn. Kind vond het er stoer uitzien en ik weet waar die is!

    Sterke punten
    Mooie kleuren
    Werkt fijn
    Niet te duur

    Zwakke punten
    Geen

    Door Tom op 12 september 2018 Reageer
  • Hele leuke website waar je urenlang doorheen kan scrollen. Mijn bestelling was al de volgende dag in huis, heel blij mee!

    Sterke punten
    Levertijd

    Door Emma op 13 augustus 2018 Reageer
  • Leuke producten op de website! Ben ook erg blij met mijn bestelling.

    Sterke punten
    Goede service.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sammy op 12 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer goede service en snelle levering

    Sterke punten
    Levering
    Service

    Door Manon op 17 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een paar schoenen gekocht en een jurkje. Super blij mee! Waren beide binnen 2 dagen geleverd.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk
    Snelle levering

    Zwakke punten
    nvt

    Door Faye op 30 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben zeer blij met mijn aankoop. Het jurkje past precies en voldoet volledig aan mijn verwachting. Echt super!

    Sterke punten
    Kwaliteit/realiteit
    Prijs

    Zwakke punten
    Geen

    Door Christy op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestelling snel ontvangen en ben er helemaal blij mee. Goede kwaliteit voor een mooie prijs!

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Gina op 14 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De artikelen zijn mooi afgeprijsd. De levering duurde even, maar na contact met de service wist ik precies waar ik aan toe was. Had het namelijk snel nodig wegens mijn vakantie. Dat is wel ruimschoots gelukt! (Was erg enthousiast)

    Sterke punten
    Goede service
    Mooi product
    Scherpe prijzen

    Zwakke punten
    Mijn ongeduldigheid

    Door Alex op 15 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pannenset besteld en ben er helemaal tevreden over. Had wat vragen en ben prima geholpen door de klantenservice.

    Sterke punten
    Goed geholpen en leuk aanbod met producten.

    Door Gina op 3 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gevoerde schoenen gekocht bij Vouchervandaag. Super blij mee en dat voor maar 25 euro. Moest er wel 5 dagen op wachten, maar dit was het wachten zeker waard!

    Door Lisa op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg breed aanbod voor een goede prijs.

    Door Alex op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het begon allemaal op 8 januari jongstleden.
    Ik ben sinds een tijd aan het hardlopen en zag bij vouchervandaag.nl een aanbieding voor twee paar compressiesokken. Ongetwijfeld niet de beste kwaliteit, maar voor dat geld (10 eu incl. verzendkosten) kan je niet fout gaan, toch? Nou...wel dus.

    Op 3 februari (dus bijna een maand later!) kreeg ik eindelijk mijn sokken binnen.
    Ik maak de envelop open en in plaats van dat daar gewoon twee keer dezelfde maat in zit zaten er twee verschillende maten in. Dat is raar, want de deal was gewoon n maat kiezen en daar twee paar van ontvangen. Maar goed...kan gebeuren. Dus ik netjes een mail getypt en om een nieuw paar in de juiste maat gevraagd. Ik hoefde de verkeerde maat niet terug te sturen. Die kon ik weggeven, weggooien....whatever. Al met al netjes.

    Na een week had ik echter nog niks ontvangen. Een envelop zou niet zo lang hoeven duren toch? Dus heb ik maar weer eens gemaild. Conclusie was dat de envelop met het paar sokken in de post zou moeten zijn kwijtgeraakt. Gebeurt niet vaak, maar het kan wel. Ze zouden opnieuw een niet paar opsturen. Ik had verzocht dit te doen naar mijn thuisadres ipv mijn werkadres. Zo gezegd zo gedaan.

    Eindelijk, twee weken later, inmiddels 26 februari, kreeg ik dan eindelijk weer een envelop in de bus. Ik maak hem open en ja hoor: verkeerde maat. Hoe krijg je het voor elkaar?....
    Dus ik weer een mail gestuurd.

    Na 5 dagen geen reactie nog een mail gestuurd dat ik er klaar mee was en de sokken wou retourneren. Inmiddels heb ik al betere gekocht en om nou maanden te wachten op een paar goedkope sokken slaat natuurlijk nergens op. Hier kreeg ik wel reactie op. Ik kon de sokken terugsturen en zou bij ontvangst binnen 10 werkdagen een bevestiging moeten krijgen dat de retour verwerkt is en het geld gecrediteerd zou worden. Dus ik heb drie paar sokken in een envelop gedaan en opgestuurd.

    Een week later nog niks gehoord. Dus ik maar weer eens gemaild. En wederom duurde een reactie weer lang. Het was inmiddels 19 maart en ik heb nog steeds niks. Geen sokken en geen geld en geen antwoord. Op 20 maart kreeg ik een reactie:

    quote:
    Ik ga vandaag de retouren verwerken.
    Als de uwe erbij zit dan ontvangt u een mail van ons.

    Vriendelijke groet,

    Vouchervandaag.nl

    Maar mijn envelop zat er niet tussen. Of ik een verzendbewijs had (van een envelop...ff serieus?) Nee, die had ik natuurlijk niet.

    quote:
    Dan kan ik helaas niet nagaan waar uw sokken gebleven zijn.
    En zult u helaas toch moeten wachten of wij deze tegen komen bij de retourverwerking.

    Vriendelijke groet,

    Vouchervandaag.nl

    WTF?
    Dit circus loopt dus al sinds 8 januari. Of ik nog even wat langer wil wachten op mijn tientje tot zij de envelop hebben gevonden. Als ze hem berhaupt nog gaan vinden. Die envelop had gewoon de volgende dag bezorgd moeten zijn. En dat er wr een envelop kwijtraakt in de post....ik vind het een raar verhaal. Maar ik heb er dus geen vertrouwen meer in dat die envelop dus nog boven water komt, dus ik kom met twee voorstellen:
    -Geef desondanks mijn geld terug
    -Stuur me dan maar nog 1 x paar sokken toe in de juiste maat en sluit dit hoofdstuk af

    Maar nee...dat kan allemaal niet. Ondanks dat ik eerder wel gewoon een paar sokken kon weggooien en nieuwe kon ontvangen is dit nu opeens onmogelijk en MOET de envelop eerst tevoorschijn komen. In plaats daarvan gingen ze een onderzoek starten bij PostNL ...voor een fucking envelop met een zooi sokken erin met een kostprijs van nog geen euro.

    Ik ben er ondertussen klaar mee en neem mijn verlies.
    Ondertussen ging het al lang niet meer om het tientje, maar om een principe. Maar met zulke onprofessionele en domme mensen valt niet te praten en ondertussen raak ik alleen maar opgefokt. En dat gaan we niet doen. Niet voor een tientje.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    langzame respons, rare redenatie, aantijgingen, onbeschoft, onrechtmatig

    Door ferry op 25 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Lees sterke/zwakke punten..

    Sterke punten
    Leuke verkoop praatjes, aantrekkelijke beloftes...

    Zwakke punten
    Je betaalt, maar krijgt uiteindelijk niks.. Valse beloftes, toevallig dat ene product wat ik bestel heeft 'vertraging' maar ik heb al wel betaald... Enig... Eerste en laatste keer dat ik daar iets van bestel!!!

    Door Lotte Leeuw op 2 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek VoucherVandaag

Schrijf je eigen review over VoucherVandaag