ActievandeDag - 2 Reviews

Last updated: 15 november 2018
ActievandeDag Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. ActievandeDag
  2. ActievandeDag Reviews
  3. Schrijf ook een review over ActievandeDag

Niet tevreden over ActievandeDag? Probeer dan eens TravelBird.

ActievandeDag

Actievandedag.nl werkt als intermediair tussen consument en reisaanbieder en creŽert samen met de reisaanbieder de aller scherpste reisaanbiedingen! Iedere dag zijn er vier of vijf unieke en scherpe reisaanbieding(en) die de consument vanaf 00:00 online kan boeken. De redactie van Actievandedag tracht om het aanbod zo divers mogelijk te houden zodat er voor iedereen wat tussen zit. Bungalowparken, hotelovernachtingen, mini-cruises, beautyweekenden is een greep uit het aanbod van de acties.

ActievandeDag Details

Hits: 1039

URL: http://www.actievandedag.nl/

CategorieŽn: Travel Deals

Reviews: 2


ActievandeDag reviews (2):

ActievandeDag - geld weg,

0

Review:
een maand wacht ik al op mijn geld voor een produkt dat ik heb geweigerd. ik mail me suf, al zeker 10 keer en heb 2 keer zo'n antwoord gehad waarbij je je afvraagt of er uberhaupt wel iemand thuis is. Ä 80,- weg gesmeten naar een club die zo rijk wordt, graaien en niet thuis geven.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
geen reactie of een reactie waar je niks mee kan omdat de te weinige werknemers niks weten of mogen

monica beveelt ActievandeDag NIET aan bij vrienden/bekenden

ActievandeDag - Nooit meer!! + Update

0

Review:
Slecht!! Dacht een mooie aanbieding te pakken te hebben, dus een bon aangeschaft voor een zacht prijsje om mijn tanden te laten bleken. Bon aangeschaft op 2 april met een geldigheid tot 26 juni. Eind april wilde ik de voucher gaan gebruiken en gaan boeken. Toen bleek er pas beschikbaarheid te zijn v.a. 7 juli, dus pas na het verstrijken van de geldigheid van de bon. Na een hoop gemail vanuit voornamelijk mijn kant met zowel actievandedag en de Witte Lach kreeg ik uiteindelijk te horen dat de geldigheid van mijn bon met 2 maanden is verlengd. Voelt voor mij als mosterd na de maaltijd omdat ik mijn tanden graag stralend had willen hebben voor een feestje van 20 juni. Ook door het hele gedoe en het maar niet reageren (pas na dreigen met een ingebreke stelling) is bij mij het vertrouwen behoorlijk geschonden. Acctievandedag.nl pakt zijn verantwoordelijkheden totaal niet op en verwijst naar de partner, terwijl er aan actie van de dag is betaald. Geen zaken dus mee doen!!

Update 25 mei 2013:
Na de eerder genoemde ervaring een ingebrekestelling opgesteld, reviews op relevante sites geplaatst en de directie een e-mail (met als bijlage het voorgaande mailcontact en de ingescande ingebrekestelling) gestuurd.
Binnen 2 dagen kreeg ik een email met verontschuldigingen, de toezegging het betaalde bedrag retour te krijgen binnen enkele werkdagen en op de koop de toezegging mij een bos bloemen als genoegdoening te sturen (welke ik ook inmiddels heb ontvangen). Ik kan niet anders zeggen dat deze afhandeling mij mild heeft gestemd. Jammer dat het me veel tijd en energie heeft gekost, maar eind goed, al goed...

Sterke punten:
Lijkt een koopje

Zwakke punten:
Dienstverlening slecht. Mails worden niet en uiteindelijk slecht gelezen en actievandedag schuift af!!

Zie hoofdtekst...

Tanya beveelt ActievandeDag NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ActievandeDag

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ActievandeDag aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ActievandeDag aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ActievandeDag


Home Ľ Travel Deals Ľ ActievandeDag