Reviews over Daily Deal Sites


  Zeer onklantvriendelijk - dus zeker niet Social - Review over SocialDeal

  Misleiding bij Social Deal! Onacceptabele benadering bij het willen terug geven van een deal! Geboekt bij een restaurant onder de melding op de website van social deal: 7 dagen per week te gebruiken! Ik wil reserveren 6 weken voor de vervaldatum van de bon, dus heeeeeeel ruim op tijd. Blijkt er alleen reserveerbare ruimte op de maandag en dinsdag. Dat zijn de dagen dat ik nooit kan! Al met al: 30 euro weggegooid! Social deal houdt voet bij stuk: hun informatie klopt (meestal) wel, en ze nemen de voucher niet terug. Al met al zou ik willen zeggen: Social deal: niks sociaals aan, een hele aso-sociale organisatie, waarbij ik mijn account ga opzeggen! Je bent een rund als je met deals van Social Deal stunt!

  Dom bedrijf - Review over Check Die Deal

  Raar bedrijf. Na besteld te hebben geen track and trace ontvangen. Gemaild met het antwoord dat de levertijd tussen de 15-21 werkdagen ligt omdat het niet op voorraad is en de excuses dat dit niet is aangegeven. Nou ok. Na 21 dagen nogsteeds niets ontvangen en hierover gemaild, ook dat het niet oke is dit van te voren niet te melden. Wilde mijn geld terug en annuleren. Kreeg als reactie dat ze het opnieuw hebben besteld, omdat het kwijt was geraakt. Ik snap dat niet he? Ik geef al aan het niet te willen en ze bestellen het gewoon toch opnieuw. Vervolgens zijn we bijna 3 maanden verder en ik heb nogsteeds niets. Geen product en geen track and trace. Ook geen excuus gekregen voor hun rare acties. Koop hier niets hoor!! Dit bedrijf moet zich nog even goed verdiepen in customer service.

  NuDeal lijkt oplichting - Review over NuDeal

  Geen contact meer mogelijk per telefoon, geen reacties op mails. Bestaat het bedrijf überhaupt? Trap er niet in. Ga naar Groupon of iets anders, maar doe geen Nu Deal

  Zwakke punten
  Lijkt oplichterij

  Perfect geholpen - Review over tiptopDeal

  Ik word elke keer perfect geholpen door de WhatsAppp klantenservice. Ik ben een 50-plusser, dus ik ben niet echt handig met telefoons en had liever telefonisch contact gewild. Echter, als je aan de lange wachtrijen en dergelijke moet denken, heb je geen zin meer om te bellen. Via WhatsApp hebben ze mijn vraag binnen enkele minuten behandeld. Toch weer een voordeel van deze dienst

  Sterke punten
  Goed bereikbaar WhatsApp klantenservice Vriendelijk Denkt goed mee

  Oplichting - Review over Check Die Deal

  Kettinkje besteld met tekst van een vader voor zijn dochter. Kosten 9 euro plus 3,90 verzendkosten. Levering binnen een week. Men weet van tevoren dat dit niet mogelijk is omdat het artikel uit China moet komen. Maar daar zit CDD niet mee. Na een week geinformeerd. Antwoord: het is een gepersonaliseerde bestelling (?) en dan wordt de levertijd langer. Was voor de verjaardag van mijn dochter. Had er dus niets meer aan. Geld teruggevraagd wegens te late levering. Werd opgebeld door iemand van CDD die me vertelde dat de leverancier het kettinkje rechtstreeks naar mij had gestuurd en dat CDD dus op dit moment geen geld kon restitueren. Als het pakketje aankwam, moest ik contact opnemen en dan zou op eerste verzoek het geld worden terugbetaald. Na ontvangst contact opgenomen. Weer onzinnige verhaal dat het kettinkje een gepersonaliseerd artikel was en dat men het dus niet kon terugnemen. Gepersonaliseerd wil zeggen custom made, dus duidelijk alleen van mij voor mijn dochter. Dan hadden onze namen erop moeten staan en dat was duidelijk niet zo. Niks gepersonaliseerd. Gewoon een algemene tekst op de ketting. Geschikt voor alle vaders met een dochter. Uit de zending bleek dat het geleverd was door Ali Express. Een en ander nagezocht en toen bleek dat het kettinkje maar 2,45 euro kostte en dat verzending gratis was. E-mail gestuurd naar CDD en gezegd dat het argument dat het hier een gepersonaliseerd artikel betrof naar het rijk der fabelen kond worden verwezen en dat ze toch wel lef moesten hebben om 3,90 verzendkosten in rekening te brengen, terwijl verzending gratis is. Pure oplichting. Dropshipping. Geen voorraad, geen magazijn, geen risico. Als er iets fout gaat dan zit de klant ermee. Nooit meer iets gehoord. Schande!

  Sterke punten
  Geen enkele of het moet het verzinnen van onzinnige argumenten zijn.

  Zwakke punten
  Komen hun afspraken niet na. Leveren niet op tijd. Brengen verzendkosten in rekening terwijl verzending uit Chine gratis is en restitueren het aankoopbedrag niet omdat het arikel gepersonaliseerd zou zijn wat niet zo is.

  nooit iets ontvangen - Review over Check Die Deal

  Ik heb 27 maart 2021 meerdere tuinzakken besteld, betaald en nooit meer iets ontvangen. Ik krijg ook geen antwoord op mijn mailtjes.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De gehele organisatie

  geldklopperij social deal - Review over SocialDeal

  Je koopt in goed vertrouwen een voucher van Social deal. Je kan m beperkt gebruiken voor het bestellen van sushi omdat de voucher niet elke dag in behandeling kan worden genomen. Je bent zover om te bestellen en dan blijkt dat de voucher 2 weken geldig is. Dat staat niet vermeld. Geld weg. Dit is wel een hele zielige manier om het geld uit je zak te kloppen. Schaamteloos !

  Sterke punten
  Klanten op het verkeerde been zetten en geld verdienen door niet eerlijk te zijn

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar en oneerlijk

  waarom worden deze EIGENAARS VAN DEZE SITE niet opgepakt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! die blijven mensen oplichten GVD . - Review over Check Die Deal

  SLECHT ,, zoals veel mensen in het zak gezet en niets ontvangen !!

  Sterke punten
  NIETS

  Zwakke punten
  ALLES

  oplichters - Review over Check Die Deal

  Een leren armband met 2 namen er aan besteld voor circa 22�. Werd na 5 weken pas geleverd en het bleek gewoon regelrecht van AliExpress te komen voor 5,25�. Bestel hier niet! Pure oplichterij!

  Tiptopdeal de vriendelijkste klantenservice - Review over tiptopDeal

  Ik had onlangs een bestelling geplaatst. Daarnaast had ik ook aankopen gedaan voor kerst. Echt, de klantenservice reageert heel snel op mijn vragen. De levering is ook snel gedaan en goed verlopen. De vriendelijke pakketbezorger kwam het weer brengen. Ik ga hier zeker weer bestellen en dat raad ik anderen ook aan. Tiptopdeal heeft echt een goede klantenservice. Op en top geregeld zo.

  Product niet ontvangen - Review over Check Die Deal

  11 september riemen besteld en nog steeds niet binnen. Gevraagd om geld terug maar tot nu toe zonder resultaat

  Zwakke punten
  Geen product ontvangen

  Altijd leuke deals - Review over De Leukste Deal

  Al regelmatig gebruik van gemaakt. Hebben vaak leuke deals online staan. 1 keer een probleem met een voucher gehad wat toen met de aanbieder uiteindelijk prima is opgelost.

  Sterke punten
  Goeie deals.

  Rip-off van Pepper.com - Review over Spy Deals

  Deze website neemt automatisch alles over van Pepper.com, je kan beter bij Pepper kijken voor actuele deals.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nep website

  weer een bedrogen persoon - Review over Check Die Deal

  bedriegers ,,, item nooit ontvangen !!!

  Sterke punten
  - 10

  Zwakke punten
  alles !

  NuDeal reageert al 7 maanden lang niet - Review over NuDeal

  2x voucher restaurant die voor 13 april 2020 gebruikt moest worden. Toen kwam Corona en ging NuDeal uit de lucht. Groupon heeft hun vouchers met 12 maanden verlengd, NuDeal kiest ervoor al 7 maanden lang niet te reageren op emails, tweets, ingevulde contactformulieren op hun site etc. Bellen? Bandje: we zijn nu niet bereikbaar, stuur een mail, wij reageren binnen 2 werkdagen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zijn ze failliet?

  Zeer slecht kwaliteit - Review over Elke Dag Iets Leuks

  Heb dekbedovertrek gekocht de kwaliteit is zeer slecht, Nog slechter dan de goedkoopste overtrekken van de markt. Ook zeer slecht afgewerkt de stof is zo dun dat je erdoorheen kunt kijken. Dit was mijn eerste keer dat ik wat heb besteld maar zal ook de laatste zijn.

  Oplichters - Review over Elke Dag Iets Leuks

  Oplichters niets bestellen daar

  Oplichters - Review over Elke Dag Iets Leuks

  Waarschuwing !! je krijgt je bestelling gewoon niet geleverd. Ze zijn tevens onbereikbaar

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Onbereikbaar, maar dat zijn alle oplichters

  Word niet misleid door de revieuws - Review over Check Die Deal

  Ik was bang dat ik werd opgelicht door al de slechte revieuws. Heb ze gestuurd erover en ze hebben gewoon terug gereageerd en dat het van China komt. Ik had dus al betaalt en heb eindstand het beginnen gekregen in 3weken. Zoals NORMAAL want het komt van China.

  Sterke punten
  het is aangekomen

  Zwakke punten
  kwam niet snel

  oplichterij - Review over Check Die Deal

  Ik bestelde twee items op deze website. Na heel wat weken wachten (ondanks de initiële belofte van een snelle levering) ontving ik eindelijk één van de twee en het eerste blaak nog onvolledig en van zeer bedenkelijke kwaliteit. Afzender was een postbus op naam van een Chinees bedrijf, geen retouradres. De pagina check die deal verwijst voor klachten naar hun retourpagina maar deze komt uit op een blanco pagina. Contact via e-mail bleef onbeantwoord. De zogenaamde traceringscode verwijst naar de app van een pakjesbedrijf die de traceringscode niet (meer) in hun systemen terugvindt. Schandelijke oplichterij is dit van iemand die zich voordoet als Nederlands of Belgisch bedrijf maar niets doet dan uitstalraam spelen voor Chinese nepgoederen.

  Dealsformen: geen levering - Review over Deals For Men

  Ik begrijp van andere 'klanten' die iets bij dit bedrijf hebben besteld dat niemand ooit iets heeft ontvangen, maar wel betaald. Op het adres dat zij als contactadres vermelden zitten ook andere 'bedrijven' zoals Doebie, een kunstof kozijnenfirma, interim bouwbedrijf voor zzp'ers, etc. Maar ik zag ook dat het pand wat zij aangeven als contact momenteel te huur staat.... Lijkt geen zuivere koffie dus! Via hun chat gevraagd wanneer ik het betaalde product zal ontvangen, geen reactie. Heel bang dat ik mijn geld kwijt ben.

  Sterke punten
  geen idee!

  Zwakke punten
  'Zwak' is zwak uitgedrukt! Er volgt immers geen levering of reactie!!

  Nog nooit meegemaakt - Review over Check Die Deal

  Eind juni product besteld, kwam niet binnen op de leverdatum. Op mails reageerde het bedrijf niet. Ineens een 06 nummer bij de contactgegevens. Geappt, nu wel reactie. Ik kreeg de keuze omdat het product niet op voorraad was. Wachten of crediteren. Voor het laatste gekozen. Bedrag zou binnen 4 dagen gestort moeten zijn. Uiteraard niet gelukt. Weer geappt, nu een storing met het betaalsysteem. Nu bijna weer een week verder en de storing is opgelost, het bedrag komt eraan. Eerst maar eens zien, ik geloof niets meer. Vrijdag gaat de aangifte de deur uit als het bedrag niet op de rekening staat.

  Sterke punten
  Dat het bedrijf nog steeds kan bestaan

  Zwakke punten
  Leveren lukt niet, communiceren erover lukt niet, crediteren lukt niet. Eigenlijk lukt niets.

  Nog nooit meegemaakt - Review over Check Die Deal

  Eind juni product besteld, kwam niet binnen op de leverdatum. Op mails reageerde het bedrijf niet. Ineens een 06 nummer bij de contactgegevens. Geappt, nu wel reactie. Ik kreeg de keuze omdat het product niet op voorraad was. Wachten of crediteren. Voor het laatste gekozen. Bedrag zou binnen 4 dagen gestort moeten zijn. Uiteraard niet gelukt. Weer geappt, nu een storing met het betaalsysteem. Nu bijna weer een week verder en de storing is opgelost, het bedrag komt eraan. Eerst maar eens zien, ik geloof niets meer. Vrijdag gaat de aangifte de deur uit als het bedrag niet op de rekening staat.

  Sterke punten
  Dat het bedrijf nog steeds kan bestaan

  Zwakke punten
  Leveren lukt niet, communiceren erover lukt niet, crediteren lukt niet. Eigenlijk lukt niets.

  Perfecte levering! Chapeau - Review over tiptopDeal

  De producten waren binnen de levertermijn van 6 tot 10 werkdagen geleverd. Ik kreeg een dag voor levering een e-mail van Tiptopdeal en DHL Parcel. Er stond precies hoelaat er bezorgd zou worden. De producten waren ook nog eens goed verpakt door Efulfilment Europe BV. Ik ga zeker nog eens een keer weer een aankoop doen, als ze het aanbod uitbreiden.

  Sterke punten
  Levering Producten Service Vriendelijkheid

  Zwakke punten
  Geen

  Producten ontvangen na 1 dag - Review over tiptopDeal

  Snel producten ontvangen binnen 1 dag. Minpunten geen