• Oplichterij - Review over Check Die Deal

  Bestel niets via deze site, pure oplichterij! In april iets besteld en nooit aangekregen. Geld krijg je niet terug omdat ze zeggen dat van zodra het pakket verzonden is ze niet tussenkomen.

  Zwakke punten
  Geen klantenservice Geen correcte terugbetalings policy

  Door Van der Heiden Ines op 10 juli 2020 Reageer
 • Ze verkopen je een deal onder bepaalde voorwaarden. Vervolgens wijzigt de partner waar de voucher voor bedoelt was de voorwaarden en als je dit dan bij wowdeal meldt zeggen ze gewoon "niet ons probleem, zoek het maar uit en succes ermee". Schijnbaar is dit het service niveau waar ze voor staan. Iets verkopen met een hoop loze beloften, want zodra het even niet meer uitkomt voor hun dan wijzigen ze het gewoon en heb je pech. Dan kunnen ze een voorbeeld nemen aan andere sites zoals die met het blauwe logo en wat heel social is. Die staan tenminste in voor hun partners, maar ook hun consumenten. Dus wees verstandig en laat wowdeal links liggen!

  Sterke punten
  Ze reageren daadwerkelijk bnnen 24 uur op een mail. Daar is dan ook echt alles mee gezegd.

  Zwakke punten
  Loze beloftes Bieden geen service Oplichters

  Door Nikki op 30 juni 2020 Reageer
 • Warning - Review over Check Die Deal

  Warning Warning - never order with Check Die Deal. I ordered an item. They did not deliver in time. Then they delivered the item - it was used and defect. Afterwards the wanted me to send it back on my own amount. After complaining, they did not react any longer. Check Die Deal is the worst online shop I have ever ordered.

  Door Jens op 29 juni 2020 Reageer
 • Oplichting door oplichters . Mensen doe allemaal aangifte bij de Politie (gaat heel eenvoudig op : politie.nl Dat is de enige manier om deze oplichters te stoppen)

  Sterke punten
  zijn goed in oplichten !

  Zwakke punten
  De eigenaresse van Check Die Deal is zeer ws verslaafd aan de drugs, alcohol, sex en gokken;

  Door Johan op 28 juni 2020 Reageer
 • Zeer slecht - Review over Check Die Deal

  Oplichting. Product wordt stomweg niet geleverd

  Zwakke punten
  Automatische Standaard correspondentie met veel blabla. Leveren niet en geld komt niet retour.

  Door Rpwd op 28 juni 2020 Reageer
 • Zeer slecht - Review over Check Die Deal

  Oplichting. Product wordt stomweg niet geleverd

  Zwakke punten
  Automatische Standaard correspondentie met veel blabla. Leveren niet en geld komt niet retour.

  Door Rpwd op 28 juni 2020 Reageer
 • Ik heb mijn review hier al gegeven, en al op tallozen sites aangifte gedaan. Maar zonder resultaat. Is er iemand die op de ene of andere manier resultaat geboekt heeft? Zoveel mensen die al opgelicht zijn, niet normaal. Er moet toch iets tegen te doen kunnen zijn?

  Sterke punten
  geen enkel sterk punt

  Zwakke punten
  Geen service, ze liegen over levertijden op hun site, want hebben de aangeboden producten gewoon niet. Dus je gaat nooit wat ontvangen.

  Door Cindy Penders op 26 juni 2020 Reageer (4 reacties)
 • Begin februari 2020 een gepersonaliseerde armband besteld (Bestelling 500021156) Meermaals contact gehad en tot op vandaag niets ontvangen. Een uitleg van : wat vervelend hoef ik niet noch er ging wat fout bij onze Chinese leverancier enz... Ik heb 2 opties gegeven de armband of mijn geld terug! Jessy

  Sterke punten
  Mooie praatjes... Mensen geld afhandig maken.

  Zwakke punten
  Vooropgestelde verwachtingen invullen

  Door Jessy op 16 juni 2020 Reageer
 • Ik heb een bestelling gedaan voor een flexibele tuinslang van 45 meter s'avonds op 23 mei 2020, deze moest je ook gelijk betalen, ook dat heb ik gedaan. Maar vervolgens krijg jé gewoon geen pakket van hun binnen. Zit nu 2 weken te wachten. En je krijgt verder ook geen mail of bericht. JA op deze manier kun je snel geld verdienen..... Echt waardeloos, dus denk na voordat je hier gaat bestellen. Ik doe het in ieder geval niet meer.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Alles is zwak, je moet wel betalen, maar krijgt je bestelling niet binnen

  Door Berlinda op 5 juni 2020 Reageer
 • Ik heb 6 mei besteld en zou 20 mei geleverd worden, mondmaskers bij hun besteld voor 20 €. Niet gelevert . Op mails wordt niet geantwoord Ik niet meer, en geven mijn geld niet terug. Koop hier NOOIT iets, je bent je geld gegarandeerd kwijt.

  Sterke punten
  Geen enkel sterk punt. Zelfs 1 ster is te veel.

  Zwakke punten
  Leveren niet, geven geen geld terug en reageren niet op mails.

  Door droevig op 28 mei 2020 Reageer
 • Een tuinslang besteld .30 euro ???? Nog niet ontvangen !

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen en mensen kopen

  Zwakke punten
  Antwoorden ze niet op e-mail , leugenaars Mensen niet kopen Heb een aangifte bij de politie gedaan

  Door Kurant op 23 mei 2020 Reageer (1 reactie)
 • Ik heb half maart 2020 mondmaskers bij hun besteld voor 20 €. Op de eerder bevestigde datum kreeg ik een mail dat mijn zending ingepakt was en dat ik nog een mail zou ontvangen als het pakje verzonden was. Die mail is er nooit gekomen. Na meerdere mails heb ik 1 x antwoord gehad dat mijn pakje uit China moest komen. Ik heb al heel veel gemaild, al via diverse kanale klacht ingediend, maar ze antwoorden niet meer, en geven mijn geld niet terug. Koop hier NOOIT iets, je bent je geld gegarandeerd kwijt.

  Sterke punten
  Geen enkel sterk punt. Zelfs 1 ster is te veel.

  Zwakke punten
  Leveren niet, geven geen geld terug en reageren niet op mails.

  Door Cindy Penders op 21 mei 2020 Reageer (2 reacties)
 • Opgelicht - Review over Deals For Men

  Deze wepshop is pure oplichterij. Nadat de bestelling is gedaan en vragen over de levering geen enkele reactie. Spullen worden niet geleverd, weg geld. Zijn niet te bereiken. Jammer dat ze moelijk zijn te achterhalen zijn. Maar ben er nog mee bezig en kom er uiteindelijk achter. Dan ga ik vast en zeker even bij ze langs.

  Sterke punten
  Niets, oplichters,criminelen

  Zwakke punten
  Criminelen zijn het

  Door John Rueck op 8 mei 2020 Reageer (1 reactie)
 • Oplichters - Review over Check Die Deal

  Ook ik betreur het dat ik niet eerder op Trustpilot heb gekeken. Ik heb een iPad-cover besteld op 22 januari. Bij de advertentie stond "voor 18:00 uur besteld, morgen geleverd. Na 2 weken maar eens gemaild; geen reactie. Een week later weer gemaild; nu kreeg ik wel antwoord, maar een vage smoes dat ik een bestelling had geplaatst met een langere levertijd (?!?). Ze verwachtte dat het binnen 1-2 weken binnen zou komen door leverproblemen bij de leverancier. Kortom, ze liegen dat ze morgen kunnen leveren terwijl ze het geeneens op voorraad hebben. Na 3 weken weer gemaild en natuurlijk wéér geen antwoord. Tot mijn grote verbazing zie ik nu na ruim 2 maanden dat ze gewoon weer dezelfde aanbieding op de site hebben. Maar ik heb nog steeds niks ontvangen of van ze gehoord. Je kan beter bij AliExpress bestellen, dan is het goedkoper én krijg je het tenminste binnen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet leveren en je met smoesjes je aan het lijntje houden (als ze al reageren)

  Door Tijn de Vries op 1 april 2020 Reageer
 • Horloge begin Oktober naar ze opgestuurd omdat mijn wijzerplaat los zat. Begin December maar eens gebeld hoe het met mijn horloge is. Dat moet dan nog naar Amerika worden verzonden voor reparatie ! En het is een Engels merk !!(zeggen ze). 21 Februari maar wee eens gebeld, want hun laten niets horen.... En ja het horloge is terug en zal zeer snel weer retour komen. Maar u gokt het al, na weer enkele weken niets te hebben gehoord, maar weer eens gebeld. En nu heb ik opeens geen garantie op het mankement !!. En waar mijn horloge is, geen idee. Hoe ik en of ik het terug krijg, geen idee. Want ze komen de gemaakte beloftes die ze hebben gemaakt toch niet waar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Spelen gewoon stommetje.

  Door Kampendiek op 28 maart 2020 Reageer
 • Oplichters - Review over Check Die Deal

  Retouren worden niet terug betaald. Oplichters Bedrijf heeft meerdere adressen. Geen telefoon En heel veel slechte recensies

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Alles is zwak aan dit bedrijf

  Door Edith op 20 februari 2020 Reageer (1 reactie)
 • Ik ben een vaste klant van Watch2day. Ongeveer 8 horloges bij hen gekocht. Dit keer een smartwatch. Het horloge komt kapot aan. Stuur het direct terug en wil graag mn geld terug. Echter stuur ik het naar het verkeerde kantoor van W2D. Worden daar eens in de twee weken opgehaald ter beoordeling. Het vonnis luidt nu: sturen naar verkeerd kantoor,helaas voor u, u krijgt uw geld niet terug. Het horloge wordt voor reparatie opgestuurd. Ben hiermee akkoord gegaan, ben benieuwd hoelang dit gaat duren en of ze het horloge echt repareren! Dit is wel de laatste keer dat ik bij deze zaak iets gekocht heb. Ik houd u op de hoogte. H.G Even een update. Ik heb het horloge op 28 augustus jl besteld. Direct na levering teruggestuurd omdat het stuk aankwam. Het horloge is voor reparatie bij de horlogemaker gebracht. Hij heeft op 8 november het horloge bekeken en volgens mij terzijde gelegd, want 14 dagen later heb ik nog steeds niets gehoord. Al met al zijn we nu bijna drie maanden verder en denk ik ook dat de horlogemaker van Watch2day een smartwatch niet kan maken. Ik houd u op de hoogte. H.G 6 dagen geleden een email gestuurd. Watch2day geeft geen antwoord! Weer 3 dagen later, nog steeds geen antwoord! 7 dagen later, nog steeds geen antwoord. Wie begrijpt er nog wat van? Het kan toch niet zo zijn dat W2D zomaar mijn geld inpikt! Het is nu een maand geleden dat de horlogemaker het kapotte horloge bekeken heeft. Ik zou zo spoedig mogelijk een update krijgen. Meer dan een maand wachten daarop is, volgens mij, wel erg lang! Vandaag een rare email gekregen, deze luidt als volgt: Geachte heer, mevrouw, Onlangs heeft u een aankoop bij ons gedaan en een review geschreven over onze shop, waarvoor nogmaals onze dank. Wij willen u graag uitnodigen om uw review te herzien. Middels onderstaande link kunt u uw review aanpassen. Nogmaals onze excuses voor het onstane ongemak. Klik hier om deel te nemen Hartelijk dank voor uw mening! Met vriendelijke groet, Watch2Day Waarom zou ik dit doen? Ik ben nog steeds zeer ontevreden! Op 9 januari telefonisch contact gehad met W2D. Het horloge is inderdaad niet te maken, dus na veel vijven en zessen is mij een nieuw horloge toegezegd. Dit zou 2 of 3 weken duren. We gaan nu de 4de week in. Ben benieuwd wanneer het horloge binnenkomt. Ik ben nu meer dan 5 maanden bezig om de zaak geregeld te krijgen. Echt schandalig! Vandaag, 12 feb. 2020, telefonisch contact gehad, met de vraag waar het horloge bleef. Helaas was er van een bestelling of zending niets terug te vinden. Er zal met mij via email contact gehouden worden, vandaag nog. Ben benieuwd! Zelfde dag bericht terug met als antwoord dat mijn zaak in behandeling genomen wordt. Ik dacht dat dat 5 maanden geleden al gebeurd was.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  Door Hans op 13 februari 2020 Reageer
 • naamketting niet ontvangen

  Zwakke punten
  Betaalde bestelling wordt niet geleverd

  Door lyda op 14 januari 2020 Reageer
 • OPLICHTERS - Review over Check Die Deal

  Als je iets besteld is het de vraag of je het geleverd krijgt. Als je bestelling niet voldoet en ze beloven een nieuwe te sturen doen ze dit niet. Reageren op emails gebeurt niet. Contact krijgen met het bedrijf is dan onmogelijk. OPLICHTERS!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  NIET

  Zwakke punten
  ALLES

  Door Ron op 21 december 2019 Reageer
 • Het beeld is duidelijk: de klantenservice is zó verschrikkelijk belabberd geworden dat er de laatste tijd bijna alleen nog maar negatieve reviews komen. Ik ben 'vaste' klant (meer dan 10 horloges, houd het niet precies bij) en kan dat beeld beamen. De laatste was een 'dikke' Yves Camani waarvan de sluiting lam was. Ik had daags na ontvangst voorgesteld mij een nieuwe sluiting op te sturen waarop Watch2Day positief reageerde. Na een paar weken (en zelf steeds navragen) bleek dat niet mogelijk te zijn en kon ik het horloge ter reparatie opsturen (voor eigen kosten terwijl je bij melding van een defect binnen 3 dagen kosteloos mag retourneren). Na lang getouwtrek en wachten heb ik via Paypal een klacht ingediend en toen kon het, ruim een maand later, ineens wel: "Excuus, u heeft het defect inderdaad wel op tijd gemeld." Nu heeft Watch2Day het horloge ook al weer meer dan een maand retour en nog steeds geen enkele actie, ondanks herinneringen. Kortom: de aanbiedingen zijn erg aantrekkelijk (goede prijs, mooie en vaak exotische modellen) maar de klantenservice is een regelrechte ramp.

  Sterke punten
  Mooie aanbiedingen

  Zwakke punten
  Slechte after sales (geen incidenten maar zelfs algemeen beeld!)

  Door Willy4all op 13 december 2019 Reageer
 • Bestelling geplaatst met zgn levertijd 14 dagen , daar waar op de site staat max 5 dagen. Vervolgens na 14 dagen gewacht te hebben, heb ik de order geannuleerd. Hiervan bevestiging gekregen, en tevens dat geld binnen 14 dagen geretourneerd zal worden. Die termijn is nu verstreken. Na weer een mail gestuurd te hebben is het bedrag een dag later geretourneerd.

  Sterke punten
  lage prijs

  Zwakke punten
  Aan een lage prijs heb je niets , als ze niet leveren

  Door Wybo op 21 oktober 2019 Reageer
 • I was a customer with Groupon for a number of years...I imagine that I spent no less than 1000e while associated with them... Sometimes I would buy 2 or 3 for the same restaurant, only to discover that it was not an enjoyable experience from the first visit... sometimes I just didn't get to it... and sometimes the restaurant would close... NEVER, not ONCE, did they give me a problem concerning a refund...then this company morphs into 'Social Deal. Not a problem, I think. Until the two times when I waited until the deal was about to expire, find myself trying to access the voucher, and my device keeps shunting me to an app. This proved frustrating and embarrassing and I abandoned each effort. When I contacted Social Deal, their response was, 'Did you call us?'. To be honest, since both occurred after 6pm, AND I was flustered, it didn't beGIN to occur to me. They refused to refund my money. The restaurant connected with my last deal closed. So they credited my account. My Social Deal account. I asked them to credit whatever personal account, credit card or bank, that I paid from. They refused. Now what sort of 'social' is that, I ask you? Hence, I felt socially obligated to write this to inform potential clients what to expect from this company. The choice is, of course, yours in the end. I just wanted you to know what to expect should problems arise.

  Sterke punten
  that I don't have to use them anymore

  Zwakke punten
  insulting that they would react only after I publish letters like this. same reaction, in fact, to a SECOND letter on FB as the one on google. must be prewritten or something. I'm sorry that I have to waste my time like this.

  Door Isaac Mizrahi op 24 september 2019 Reageer
 • 11 juni iets besteld en betaald 18 juni zou het verzonden worden Geen pakketje ontvangen 5 juli mail gestuurd -> geen reactie (enkel automatisch antwoord) 12 juli nog steeds niets gekregen

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  oplichters

  Door Gerd op 12 juli 2019 Reageer
 • iphone 5 - Review over Bundol

  Bought a nice phone thank you

  Sterke punten
  service contact product

  Zwakke punten
  none

  Door Matthew op 14 juni 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Medio mei een rekbare riem besteld. Op 20 mei ontving ik een mail dat deze was verzonden. 31 mei niets ontvangen en gemaild naar CDD. Op 1 juni kreeg ik het antwoord dat deze niet te traceren is. Conclusie: geld kwijt! Advies: Koop NOOIT bij Check Die Deal!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles wat denkbaar is.

  Door Henk op 5 juni 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.