• Ook ik betreur het dat ik niet eerder op Trustpilot heb gekeken. Ik heb een iPad-cover besteld op 22 januari. Bij de advertentie stond "voor 18:00 uur besteld, morgen geleverd. Na 2 weken maar eens gemaild; geen reactie. Een week later weer gemaild; nu kreeg ik wel antwoord, maar een vage smoes dat ik een bestelling had geplaatst met een langere levertijd (?!?). Ze verwachtte dat het binnen 1-2 weken binnen zou komen door leverproblemen bij de leverancier. Kortom, ze liegen dat ze morgen kunnen leveren terwijl ze het geeneens op voorraad hebben. Na 3 weken weer gemaild en natuurlijk wéér geen antwoord. Tot mijn grote verbazing zie ik nu na ruim 2 maanden dat ze gewoon weer dezelfde aanbieding op de site hebben. Maar ik heb nog steeds niks ontvangen of van ze gehoord. Je kan beter bij AliExpress bestellen, dan is het goedkoper én krijg je het tenminste binnen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Niet leveren en je met smoesjes je aan het lijntje houden (als ze al reageren)

  Door Tijn de Vries op 1 april 2020 Reageer

 • Horloge begin Oktober naar ze opgestuurd omdat mijn wijzerplaat los zat. Begin December maar eens gebeld hoe het met mijn horloge is. Dat moet dan nog naar Amerika worden verzonden voor reparatie ! En het is een Engels merk !!(zeggen ze). 21 Februari maar wee eens gebeld, want hun laten niets horen.... En ja het horloge is terug en zal zeer snel weer retour komen. Maar u gokt het al, na weer enkele weken niets te hebben gehoord, maar weer eens gebeld. En nu heb ik opeens geen garantie op het mankement !!. En waar mijn horloge is, geen idee. Hoe ik en of ik het terug krijg, geen idee. Want ze komen de gemaakte beloftes die ze hebben gemaakt toch niet waar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Spelen gewoon stommetje.

  Door Kampendiek op 28 maart 2020 Reageer

 • Retouren worden niet terug betaald. Oplichters
  Bedrijf heeft meerdere adressen. Geen telefoon
  En heel veel slechte recensies

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Alles is zwak aan dit bedrijf

  Door Edith op 20 februari 2020 Reageer

 • Ik ben een vaste klant van Watch2day. Ongeveer 8 horloges bij hen gekocht.
  Dit keer een smartwatch. Het horloge komt kapot aan.
  Stuur het direct terug en wil graag mn geld terug.
  Echter stuur ik het naar het verkeerde kantoor van W2D.
  Worden daar eens in de twee weken opgehaald ter beoordeling.
  Het vonnis luidt nu: sturen naar verkeerd kantoor,helaas voor u, u krijgt uw geld niet terug. Het horloge wordt voor reparatie opgestuurd.
  Ben hiermee akkoord gegaan, ben benieuwd hoelang dit gaat duren en of ze het horloge echt repareren!

  Dit is wel de laatste keer dat ik bij deze zaak iets gekocht heb.
  Ik houd u op de hoogte.
  H.G

  Even een update.
  Ik heb het horloge op 28 augustus jl besteld. Direct na levering teruggestuurd omdat het stuk aankwam. Het horloge is voor reparatie bij de horlogemaker gebracht. Hij heeft op 8 november het horloge bekeken en volgens mij terzijde gelegd, want 14 dagen later heb ik nog steeds niets gehoord.
  Al met al zijn we nu bijna drie maanden verder en denk ik ook dat de horlogemaker van Watch2day een smartwatch niet kan maken.
  Ik houd u op de hoogte.

  H.G

  6 dagen geleden een email gestuurd. Watch2day geeft geen antwoord!

  Weer 3 dagen later, nog steeds geen antwoord!

  7 dagen later, nog steeds geen antwoord. Wie begrijpt er nog wat van? Het kan toch niet zo zijn dat W2D zomaar mijn geld inpikt!

  Het is nu een maand geleden dat de horlogemaker het kapotte horloge bekeken heeft. Ik zou zo spoedig mogelijk een update krijgen.
  Meer dan een maand wachten daarop is, volgens mij, wel erg lang!

  Vandaag een rare email gekregen,
  deze luidt als volgt:

  Geachte heer, mevrouw,

  Onlangs heeft u een aankoop bij ons gedaan en een review geschreven over onze shop, waarvoor nogmaals onze dank.

  Wij willen u graag uitnodigen om uw review te herzien. Middels onderstaande link kunt u uw review aanpassen. Nogmaals onze excuses voor het onstane ongemak.

  Klik hier om deel te nemen

  Hartelijk dank voor uw mening!
  Met vriendelijke groet,

  Watch2Day

  Waarom zou ik dit doen?
  Ik ben nog steeds zeer ontevreden!

  Op 9 januari telefonisch contact gehad met W2D. Het horloge is inderdaad niet te maken, dus na veel vijven en zessen is mij een nieuw horloge toegezegd. Dit zou 2 of 3 weken duren.
  We gaan nu de 4de week in. Ben benieuwd wanneer het horloge binnenkomt.
  Ik ben nu meer dan 5 maanden bezig om de zaak geregeld te krijgen.
  Echt schandalig!

  Vandaag, 12 feb. 2020, telefonisch contact gehad, met de vraag waar het horloge bleef. Helaas was er van een bestelling of zending niets terug te vinden. Er zal met mij via email contact gehouden worden, vandaag nog. Ben benieuwd!
  Zelfde dag bericht terug met als antwoord dat mijn zaak in behandeling genomen wordt.
  Ik dacht dat dat 5 maanden geleden al gebeurd was.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  Door Hans op 13 februari 2020 Reageer

 • naamketting niet ontvangen

  Zwakke punten
  Betaalde bestelling wordt niet geleverd

  Door lyda op 14 januari 2020 Reageer

 • Als je iets besteld is het de vraag of je het geleverd krijgt. Als je bestelling niet voldoet en ze beloven een nieuwe te sturen doen ze dit niet. Reageren op emails gebeurt niet. Contact krijgen met het bedrijf is dan onmogelijk. OPLICHTERS!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  NIET

  Zwakke punten
  ALLES

  Door Ron op 21 december 2019 Reageer

 • Eind oktober een deal besteld, heel lang niks gehoord. Zelfs na de verwachte leverdatum niks gehoord. Na wat contact heen en weer zou ik de bestelling kunnen annuleren. Heb na enkele weken nog steeds mijn geld niet terug. Doen alleen maar loze beloftes.

  Door Rick op 17 december 2019 Reageer (6 reacties)

 • Niet leveren, na eindeloos mailen verzocht om geld terug te storten maar nee ik kreeg een ander produkt, waar ik niet om gevraagd had. Na nog meer mailen kon ik het dan eindelijk terugsturen maar moest ik zelf de verzendkosten betalen, plus de oorspronkelijke verzendkosten, 13 piek kwijt voor niets. En ervaring met Dealert maar afwachten of ik ooit de rest van het geld terug zou krijgen. van pure ellende het kutding maar gehouden. Wat een kutsite en wat een waardeloze klantenservice!!!

  Sterke punten
  geen enkel, of mooie beloften doen

  Zwakke punten
  leveren, retourneren en klantenservice

  Door Marc op 15 december 2019 Reageer (1 reactie)

 • Het beeld is duidelijk: de klantenservice is zó verschrikkelijk belabberd geworden dat er de laatste tijd bijna alleen nog maar negatieve reviews komen.
  Ik ben 'vaste' klant (meer dan 10 horloges, houd het niet precies bij) en kan dat beeld beamen.
  De laatste was een 'dikke' Yves Camani waarvan de sluiting lam was. Ik had daags na ontvangst voorgesteld mij een nieuwe sluiting op te sturen waarop Watch2Day positief reageerde. Na een paar weken (en zelf steeds navragen) bleek dat niet mogelijk te zijn en kon ik het horloge ter reparatie opsturen (voor eigen kosten terwijl je bij melding van een defect binnen 3 dagen kosteloos mag retourneren).
  Na lang getouwtrek en wachten heb ik via Paypal een klacht ingediend en toen kon het, ruim een maand later, ineens wel: "Excuus, u heeft het defect inderdaad wel op tijd gemeld."
  Nu heeft Watch2Day het horloge ook al weer meer dan een maand retour en nog steeds geen enkele actie, ondanks herinneringen.

  Kortom: de aanbiedingen zijn erg aantrekkelijk (goede prijs, mooie en vaak exotische modellen) maar de klantenservice is een regelrechte ramp.

  Sterke punten
  Mooie aanbiedingen

  Zwakke punten
  Slechte after sales (geen incidenten maar zelfs algemeen beeld!)

  Door Willy4all op 13 december 2019 Reageer

 • Op 23 okt. 2019 bouwsteentjes gekocht met de verwachte leverdatum 10 november maar zeker voor sinterklaas. Al een aantal keer gevraagd waar ze bleven, ze komen deze week was steeds de belofte.

  Op 28 nov. kwam het volgende bericht; Je Kunststof speelblokjes worden *nu* verpakt. De automatische track& trace mail volgt vanavond of morgenvroeg. Je pakket kan je morgen, vrijdag 29 nov. en/of overmorgen 30 nov. verwachten.
  Dank voor je geduld! We liepen een aantal werkdagen vertraging op met de afhandeling van je bestelling.

  Op 2 december nog steeds geen blokjes, geen trackingcode. Hier bestel ik nooit meer

  Na plaatsing van dit bericht op 3 dec. 's avonds plotseling een mail met trackingcode. Ze worden de 4e bezorgd. Op 4 dec. heeft postnl het pakket nog niet binnen volgens de tracking site.

  4 dec. Ik meld het maar weer eens aan dealert. En weer bemoedigende woorden;

  Karin C (Dealert)
  4 dec. 13:44 CET
  Goedemiddag,
  Het is onderweg! Hopelijk nog op tijd voor Sinterklaas...

  Met vriendelijke groet,
  Karin
  Dealert.nl klantenservice

  Ik meld dat het nog niet eens bij postnl is. Ook nu weer houden ze bij dealert de moed erin.
  Karin C (Dealert)

  4 dec. 14:32 CET

  Het is toch 5 december Sinterklaas ;)?

  Met vriendelijke groet,
  Karin
  Dealert.nl klantenservice

  Maar ook op 5 dec. ligt er nog niks bij postnl, en ook niet in onze brievenbus.

  6 dec. het is binnen. Ik bestel voortaan wel weer zelf bij aliexpress

  Sterke punten
  Het personeel blijf positief over zichzelf

  Zwakke punten
  Het runnen van een webshop

  Door mpb op 6 december 2019 Reageer

 • Bestelling geplaatst met zgn levertijd 14 dagen , daar waar op de site staat max 5 dagen. Vervolgens na 14 dagen gewacht te hebben, heb ik de order geannuleerd. Hiervan bevestiging gekregen, en tevens dat geld binnen 14 dagen geretourneerd zal worden. Die termijn is nu verstreken. Na weer een mail gestuurd te hebben is het bedrag een dag later geretourneerd.

  Sterke punten
  lage prijs

  Zwakke punten
  Aan een lage prijs heb je niets , als ze niet leveren

  Door Wybo op 21 oktober 2019 Reageer

 • I was a customer with Groupon for a number of years...I imagine that I spent no less than 1000e while associated with them... Sometimes I would buy 2 or 3 for the same restaurant, only to discover that it was not an enjoyable experience from the first visit... sometimes I just didn't get to it... and sometimes the restaurant would close... NEVER, not ONCE, did they give me a problem concerning a refund...then this company morphs into 'Social Deal. Not a problem, I think. Until the two times when I waited until the deal was about to expire, find myself trying to access the voucher, and my device keeps shunting me to an app. This proved frustrating and embarrassing and I abandoned each effort. When I contacted Social Deal, their response was, 'Did you call us?'. To be honest, since both occurred after 6pm, AND I was flustered, it didn't beGIN to occur to me. They refused to refund my money. The restaurant connected with my last deal closed. So they credited my account. My Social Deal account. I asked them to credit whatever personal account, credit card or bank, that I paid from. They refused. Now what sort of 'social' is that, I ask you? Hence, I felt socially obligated to write this to inform potential clients what to expect from this company. The choice is, of course, yours in the end. I just wanted you to know what to expect should problems arise.

  Sterke punten
  that I don't have to use them anymore

  Zwakke punten
  insulting that they would react only after I publish letters like this. same reaction, in fact, to a SECOND letter on FB as the one on google. must be prewritten or something. I'm sorry that I have to waste my time like this.

  Door Isaac Mizrahi op 24 september 2019 Reageer

 • Begin juni een bestelling gedaan. Ik kreeg na enkele dagen keurig een mail dat het goed binnen 7 tot 10 werkdagen geleverd zou worden. Na een maand nog niets. Verzocht om een update. Toen werd gemeld nog ongeveer 2 weken. (Jammer dat je daar zelf om moet vragen.) Besloten toch maar te annuleren. En toen niets meer. Na 2 weken ben ik gaan proberen te bellen. Telefoonnummer werkt niet. Per email gevraagd hoe het met mijn geld stond. Ik kreeg een mail dat ze de annulering hebben ontvangen en het geld komt er aan. Wel met de toevoeging dat ik werd verzocht geen contact meer met ze op te nemen, omdat het dan alleen langer zou kunnen duren voor ik mijn geld had. Dat klonk op zijn zachtst gezegd niet vriendelijk. Zeker aangezien ik slechts 1 mail had verzonden hierover.

  Sterke punten
  Die hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Communicatie

  Door KC op 6 augustus 2019 Reageer

 • 11 juni iets besteld en betaald
  18 juni zou het verzonden worden
  Geen pakketje ontvangen
  5 juli mail gestuurd -> geen reactie (enkel automatisch antwoord)
  12 juli nog steeds niets gekregen

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  oplichters

  Door Gerd op 12 juli 2019 Reageer

 • Bought a nice phone thank you

  Sterke punten
  service contact product

  Zwakke punten
  none

  Door Matthew op 14 juni 2019 Reageer

 • Medio mei een rekbare riem besteld. Op 20 mei ontving ik een mail dat deze was verzonden. 31 mei niets ontvangen en gemaild naar CDD. Op 1 juni kreeg ik het antwoord dat deze niet te traceren is. Conclusie: geld kwijt!
  Advies: Koop NOOIT bij Check Die Deal!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles wat denkbaar is.

  Door Henk op 5 juni 2019 Reageer

 • Na bestelling werd mijn levering zomaar 2x uitgesteld, al met al bijna 2 maanden moeten wachten tot alles binnen was.
  Goedkoop geprijsd maar in mijn geval betrof het imitatieproducten.
  Trui van Ralph lauren die loshangt zoals een vuilniszak, geen model erin. Ook schoenen welke besteld waren vielen na enkele weken uit elkaar.
  Voor mij was dat de eerste en direct ook de laatste bestelling bij Brandeal

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Imitatieproducten
  Lange levering

  Door Robert op 3 mei 2019 Reageer

 • prima 64 sd kaart gekocht, snel geleverd

  Sterke punten
  snel en goede klantenservice altijd bereikbaar

  Zwakke punten
  geen

  Door Frank op 1 mei 2019 Reageer

 • Ik kijk altijd even in de app van spydeals.nl altijd leuke koopjes en handig om de prijsfouten snel te vinden

  Sterke punten
  Gebruikers vriendelijke app

  Door Beuntje op 7 maart 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • wel betaald maar geen product ontvangen

  Zwakke punten
  niemand reageert op mails

  Door w leemeijer op 7 maart 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Kan niet meer zonder spydeals. Open elke dag eventjes de app om weer te kijken welke leuke aanbiedingen en kortingen er zijn.

  Sterke punten
  Overzichtelijke app

  Zwakke punten
  Geen

  Door Kim op 2 februari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • ik heb een gratis product bij ze besteld dat waren 2 beeldjes alleen verzend kosten moeten betalen heb ik gedaan geen contact met ze gekregen geen reactie op mails en niet gereageerd op de telefoon ik denk dat ik ook opgelicht ben

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Door Ingrid op 11 januari 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Ik heb op 4 september 2018 een Clim Cart traplopend steekwagentje besteld en onmiddellijk betaald. Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. DealQlub reageert niet op mijn e-mails en chatberichten op hun website. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. En als ik als ik de reacties lees op het internet ben ik zeker niet de enige.

  Mvg,
  Peggy

  Door Peggy Goosen op 6 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Bij Bundol een I Phone 6 besteld. Na 4 weken nog niet geleverd en niet snel te leveren. Toezegging ontvangen dat het geld op 8 oktober zou worden teruggestort. Sinds die tijd alleen valse beloftes. Na melding aan Paypall wordt nu gewoon verzonnen dat ik mijn melding bij Paypal moet intrekken en dat dan de betaling zichtbaar zal worden. Dit is pure oplichting. Als ik mijn melding intrek verspeel ik mijn rechten.

  Doe nooit zaken met deze oplichters.

  Sterke punten
  Leugens vertellen

  Zwakke punten
  Afspraken nakomen

  Door Wim Neggers op 4 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

 • Waren erg behulpzaam en goed geprijsd

  Sterke punten
  Prijs
  Service

  Zwakke punten
  Geen idee

  Door Tijn op 27 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.