Bundol is een platform voor optimalisatie van koopkracht, gericht op consumentenelektronica. Bundol komt elke dag met een nieuw product dat tegen een bijzonder scherpe prijs wordt aangeboden. Dit product staat drie dagen online en in deze drie dagen is het mogelijk om het product te kopen. Goedkoop Internet

Bundol Reviews

  iphone 5

  Bought a nice phone thank you

  Sterke punten
  service contact product

  Zwakke punten
  none

  aankoop sd kaart

  prima 64 sd kaart gekocht, snel geleverd

  Sterke punten
  snel en goede klantenservice altijd bereikbaar

  Zwakke punten
  geen

  Na drie maanden nog geen product en geen terugbetaling alleen leugens

  Bij Bundol een I Phone 6 besteld. Na 4 weken nog niet geleverd en niet snel te leveren. Toezegging ontvangen dat het geld op 8 oktober zou worden teruggestort. Sinds die tijd alleen valse beloftes. Na melding aan Paypall wordt nu gewoon verzonnen dat ik mijn melding bij Paypal moet intrekken en dat dan de betaling zichtbaar zal worden. Dit is pure oplichting. Als ik mijn melding intrek verspeel ik mijn rechten.

  Doe nooit zaken met deze oplichters.

  Sterke punten
  Leugens vertellen

  Zwakke punten
  Afspraken nakomen

  NOOIT MEER IETS VAN BUNDOL

  In april 2017 bestelde ik een refurbished IPhone, vrijwel direct daarop ontving ik een mail, waarin in kon lezen dat de IPhone nog de aankomende week zou worden geleverd 'mét een leuk extraatje'. Drie maanden later heb ik contact met hen proberen op te nemen. Telefoon werd niet opgenomen en op mijn e-mails en ingesproken berichten werd niet gereageerd. Uiteindelijk kreeg ik via sms te horen, dat ik mijn geld zou terug krijgen. Fijn, want ik had inmiddels zelf al een andere telefoon gekocht. Vervolgens kreeg ik na drie weken alsnog de telefoon geleverd, die ik natuurlijk niet meer wilde hebben. Met de eigenaar sprak ik telefonisch af het pakketje retour afzender te sturen. Inmiddels zijn we weer zes maanden verder. Men zou mij uiterlijk 15 augustus laten weten, hoe het nu verder moest. Maar natuurlijk heb ik ook nu geen enkel teken van leven van hun vernomen. Wat een enorme oplichters. NOOIT MEER IETS VAN BUNDOL!!!

  Sterke punten
  Liegen, bedriegen, afspraken niet nakomen, contact vermijden, oplichten.

  Zwakke punten
  Communicatie, klantvriendelijkheid, eerlijk handelen, afspraken nakomen, bereikbaarheid.

  Bundol super service en producten

  Introductie
  Niet zo lang geleden hoorde ik via een kennis dat er een redelijk nieuwe website is die de meest geweldige producten aanbiedt, van smartphones tot diamanten en dit allemaal voor een zeer lage prijs. Mijn interesse was direct gewekt en eenmaal op de website was ik er niet van af te slaan. Waarom niet? Nou, lees hier maar snel mijn review.

  Wat is Bundol
  De website www.bundol.nl is een aanbiedingen platform en het biedt dagelijks producten en diensten aan tegen een extreem aantrekkelijke prijs met kortingen die oplopen tot wel 100%! De producten en diensten zijn zeer uiteenlopend; denk aan de meest unieke gadgets, kunst, elektronica, smartphones, woninginrichting, luxe sieraden en nog veel meer.

  Downloaden website
  Als ik naar de website surf, valt me los van de huisstijl direct iets op; deze website werkt snel en dat is lang niet altijd het geval met dit soort platforms. Super fijn want ik vind het helemaal niks als mijn computer blijft steken. Direct bij aankomst knallen de aanbiedingen eruit, en het downloaden is binnen een korte tijd gepiept. Een zeer groot pluspunt dus!

  Presentatie
  Bundol.nl is kleurig en strak ontworpen. De website maakt gebruik van blauwe tinten maar het is verder gelukkig niet te druk en te wild. Ik vind het met name zeer overzichtelijk, niet teveel tekst of poespas. De website laat direct zien waar het om draait, namelijk leuke aanbiedingen voor zeer lage prijzen! Ik ben persoonlijk niet zo weg van websites waar je echt moet zoeken tussen duizenden aanbiedingen of afgeleid wordt door de drukke kleuren. Bundol maakt juist eerder gebruik van een zeer bescheiden huisstijl, erg mooi gedaan.

  Test
  Als ik Bundol open valt me wederom op dat dit snel verloopt. Het uploaden van zowel de websites als de deals verlopen extreem snel, fantastisch gedaan. Ik heb het zowel getest op mijn laptop als op mijn smartphone en de website kan vrijwel alles aan.
  Mijn oog viel op meerdere dingen; een spotgoedkope iPhone deal maar ook bloedmooie stoelen, of luxe diamanten oorbellen en dat allemaal voor een lage prijs. Bij de laatste droomde ik even weg, want welke vrouw wil niet nieuwe diamantjes in haar oren hebben en ik besloot dus mezelf een cadeautje te geven en het te kopen. Direct viel me weer iets op; het koopsysteem verloopt wel heel makkelijk. Je hoeft als gebruiker alleen maar op ''KOOP" te drukken, geen moeilijk gedoe en er zijn genoeg betalingsmogelijkheden (iDeal, Visa etc). Ik besloot ook direct bij aankoop me te registreren, zo hoef ik alleen nog maar in te loggen de volgende keer en dan kan ik nog sneller iets kopen en ook dat lukte weer in twee tellen. Het registeren kan daarbij ook via Facebook dus dat is nog makkelijker.
  De creativiteit, simpelheid en snelheid van deze websites is dus opvallend. Nog belangrijker..... de oorbellen liggen op dit moment bij mij thuis en dat binnen een paar dagen tijd. Wauw!

  Betrouwbaarheid
  De dienst verloopt dus zonder fouten en storingen en is ook nog eens betrouwbaar. Het is een eerlijke service en met dit soort online aankopen vind ik dat gewoon zeer belangrijk. Ik heb geen fout kunnen ontdekken en het betaalproces verliep dan ook zeer transparant. Ook krijg je van de website een 14 dagen garantie, dus dat is ook niet verkeerd en zeer geruststellend.

  Klantenservice
  Ik heb ook even contact gehad met de klantenservice speciaal voor deze test en kreeg echt binnen een minuut antwoord via de mail. Dit is eigenlijk iets wat ik niet gewend ben, meestal duurt het wel dagen. Bundol.nl is gewoon een zeer professionele website. Overigens kan men ook gewoon bellen naar de klantenservice, altijd fijn dat ze dat ook eerlijk vermelden.

  Prijs-Kwaliteit
  Wat mij opvalt is dat de website dagelijks een aantal nieuwe deals heeft en soms ook wat oudere die door blijven gaan. Het zijn stuk voor stuk bijzondere producten en ik heb de tarieven vergeleken hier en daar op het internet maar ik kwam hier echt het goedkoopste uit. Hoe komt het dat Bundol toch zo goedkoop is? Nou omdat ze in tegenstelling tot andere websites niets uitbesteden. De grotere dealsites doen dat vaak wel en dan kom je toch weer iets duurder uit.
  Iedereen die ik ken en bundol inmiddels al heeft gebruikt is te spreken over de sterke kwaliteit en het bijbehorende lage tarief. Sterker nog; de site heeft soms gratis aanbiedingen waar men slechts zeer lage verzendkosten hoeft te betalen, geweldig!

  Mijn Mening en Conclusie
  Bundol.nl is naar mijn mening echt een geweldige website en ik heb het vermoeden dat het nog wel eens de komende jaren de topper van het internet op dit gebied kan gaan worden. Het bezit een mooie en met name duidelijke presentatie, er zijn fantastische aanbiedingen, geweldige prijzen, de klantenservice is zeer behulpzaam en je hebt binnen een korte tijd het desbetreffende product in huis. Juist het feit dat het overzichtelijk is vind ik een pluspunt. Daarbij viel me iets op; ik zie hier een aantal producten die ik dus nergens zie op het internet. Kortom, het is ook nog eens enorm uniek en een absolute aanrader.
  Ik geef deze website dus absoluut vijf dikke sterren en ik ga nu maar weer snel surfen naar de site want ik zag nog een paar mooie design stoelen:-))

  Sterke punten
  Geweldige aanbiedingen, voordelige prijzen, mooie presentatie, professionele klantenservice .

  Zwakke punten
  geen

  Ga toch eerst na voordat je iets aanschaft!

  Hallo,
  Ik heb al een aantal malen iets besteld bij Bundol en was zeer tevreden over het bestellen, de prijs en de levering.
  Echter, laatst heb ik bij Bundol de "Rabbit TV" gekocht en men suggereerde dat dit apparaatje van meer dan € 100,- afgeprijsd was naar € 19,95 (exclusief verzendkosten).
  De Rabbit TV zou je meer dan 5000 televisie en radiozenders geven via uw Internetaansluiting (Het is een klein USB-stick).
  Bij het aansluiten van de Rabbit TV ontdekte ik al gauw dat het een misleidende aankoop was.
  Eerste plaats kost dit apparaatje in Amerika maar slechts 10 Dollar wat omgerekend nog geen 10 Euro's zijn.
  Daarnaast is het apparaatje zelf zeer waardeloos te noemen.
  Je moet 10 Dollar abonnement betalen voor het 1ste jaar en vervolgens wordt je gelinkt met allerlei YouTube filmpjes die je ook zo via Google zou kunnen vinden zonder kosten.
  Het is gewoon een ordinaire bibliotheek voor films en programma's, maar je wordt simpel gelinkt naar de sites en niet anders.
  Nadeel zelf voor de mensen die niet in Amerika wonen, veel programma's kun je niet eens hier ontvangen en zal je bij aanbieders zwart beeld krijgen.
  Voor het slechte product kan Bundol zelf niets doen, maar men moet niet suggereren dat het elders honderden Euro's dan wel Dollars gekost heeft terwijl dat niet het geval is.
  Je zou haast denken dat het product juist goed moet zijn als het honderden Euro's in werkelijkheid had moeten kosten.
  Dus, ga alvorens een goede aanbieding gezien te hebben bij Bundol na wat het allemaal voorstelt en kijk of er reviews van zijn?
  De gratis geheugenkaarten en scheermesjes heb ik wel met tevredenheid genomen, alhoewel ik hier nog eens goed moet vergelijken met de echte merken!

  Sterke punten
  Er zijn producten gratis in de aanbieding en alleen de verzendkosten hoeven betaald te worden.

  Zwakke punten
  Bundol laat soms een enorme prijsverschil zien van daadwerkelijke kosten bij andere aanbieders en de korting die je uiteindelijk krijgt bij Bundol dat niet altijd terecht is!
  Mogelijk zijn producten bij Bundol goedkope namaak artikelen waardoor men het verschil pas merkt bij ontvangst.

  Eerlijke website, geweldige spullen en lage prijzen

  Ik vind dit op dit moment een van de betere websites. Het is een eerlijke partij, je krijgt je spullen op tijd, er is een professionele klantenservice en ze bieden geweldige kortingen. Een absolute aanrader, ze bieden allerlei technische snufjes, super leuke gadgets maar ook juwelen. Topper!

  Sterke punten
  Betrouwbaar, leuke gadgets, nette klantenservice, geweldige prijzen.

  Zwakke punten
  Geen.

Bezoek Bundol

Schrijf een review