Reviews van deze auteur

iphone 5

Review over Bundol

Bought a nice phone thank you

Sterke punten
service contact product

Zwakke punten
none

aankoop sd kaart

Review over Bundol

prima 64 sd kaart gekocht, snel geleverd

Sterke punten
snel en goede klantenservice altijd bereikbaar

Zwakke punten
geen

Bundol super service en producten

Review over Bundol

Introductie
Niet zo lang geleden hoorde ik via een kennis dat er een redelijk nieuwe website is die de meest geweldige producten aanbiedt, van smartphones tot diamanten en dit allemaal voor een zeer lage prijs. Mijn interesse was direct gewekt en eenmaal op de website was ik er niet van af te slaan. Waarom niet? Nou, lees hier maar snel mijn review.

Wat is Bundol
De website www.bundol.nl is een aanbiedingen platform en het biedt dagelijks producten en diensten aan tegen een extreem aantrekkelijke prijs met kortingen die oplopen tot wel 100%! De producten en diensten zijn zeer uiteenlopend; denk aan de meest unieke gadgets, kunst, elektronica, smartphones, woninginrichting, luxe sieraden en nog veel meer.

Downloaden website
Als ik naar de website surf, valt me los van de huisstijl direct iets op; deze website werkt snel en dat is lang niet altijd het geval met dit soort platforms. Super fijn want ik vind het helemaal niks als mijn computer blijft steken. Direct bij aankomst knallen de aanbiedingen eruit, en het downloaden is binnen een korte tijd gepiept. Een zeer groot pluspunt dus!

Presentatie
Bundol.nl is kleurig en strak ontworpen. De website maakt gebruik van blauwe tinten maar het is verder gelukkig niet te druk en te wild. Ik vind het met name zeer overzichtelijk, niet teveel tekst of poespas. De website laat direct zien waar het om draait, namelijk leuke aanbiedingen voor zeer lage prijzen! Ik ben persoonlijk niet zo weg van websites waar je echt moet zoeken tussen duizenden aanbiedingen of afgeleid wordt door de drukke kleuren. Bundol maakt juist eerder gebruik van een zeer bescheiden huisstijl, erg mooi gedaan.

Test
Als ik Bundol open valt me wederom op dat dit snel verloopt. Het uploaden van zowel de websites als de deals verlopen extreem snel, fantastisch gedaan. Ik heb het zowel getest op mijn laptop als op mijn smartphone en de website kan vrijwel alles aan.
Mijn oog viel op meerdere dingen; een spotgoedkope iPhone deal maar ook bloedmooie stoelen, of luxe diamanten oorbellen en dat allemaal voor een lage prijs. Bij de laatste droomde ik even weg, want welke vrouw wil niet nieuwe diamantjes in haar oren hebben en ik besloot dus mezelf een cadeautje te geven en het te kopen. Direct viel me weer iets op; het koopsysteem verloopt wel heel makkelijk. Je hoeft als gebruiker alleen maar op ''KOOP" te drukken, geen moeilijk gedoe en er zijn genoeg betalingsmogelijkheden (iDeal, Visa etc). Ik besloot ook direct bij aankoop me te registreren, zo hoef ik alleen nog maar in te loggen de volgende keer en dan kan ik nog sneller iets kopen en ook dat lukte weer in twee tellen. Het registeren kan daarbij ook via Facebook dus dat is nog makkelijker.
De creativiteit, simpelheid en snelheid van deze websites is dus opvallend. Nog belangrijker..... de oorbellen liggen op dit moment bij mij thuis en dat binnen een paar dagen tijd. Wauw!

Betrouwbaarheid
De dienst verloopt dus zonder fouten en storingen en is ook nog eens betrouwbaar. Het is een eerlijke service en met dit soort online aankopen vind ik dat gewoon zeer belangrijk. Ik heb geen fout kunnen ontdekken en het betaalproces verliep dan ook zeer transparant. Ook krijg je van de website een 14 dagen garantie, dus dat is ook niet verkeerd en zeer geruststellend.

Klantenservice
Ik heb ook even contact gehad met de klantenservice speciaal voor deze test en kreeg echt binnen een minuut antwoord via de mail. Dit is eigenlijk iets wat ik niet gewend ben, meestal duurt het wel dagen. Bundol.nl is gewoon een zeer professionele website. Overigens kan men ook gewoon bellen naar de klantenservice, altijd fijn dat ze dat ook eerlijk vermelden.

Prijs-Kwaliteit
Wat mij opvalt is dat de website dagelijks een aantal nieuwe deals heeft en soms ook wat oudere die door blijven gaan. Het zijn stuk voor stuk bijzondere producten en ik heb de tarieven vergeleken hier en daar op het internet maar ik kwam hier echt het goedkoopste uit. Hoe komt het dat Bundol toch zo goedkoop is? Nou omdat ze in tegenstelling tot andere websites niets uitbesteden. De grotere dealsites doen dat vaak wel en dan kom je toch weer iets duurder uit.
Iedereen die ik ken en bundol inmiddels al heeft gebruikt is te spreken over de sterke kwaliteit en het bijbehorende lage tarief. Sterker nog; de site heeft soms gratis aanbiedingen waar men slechts zeer lage verzendkosten hoeft te betalen, geweldig!

Mijn Mening en Conclusie
Bundol.nl is naar mijn mening echt een geweldige website en ik heb het vermoeden dat het nog wel eens de komende jaren de topper van het internet op dit gebied kan gaan worden. Het bezit een mooie en met name duidelijke presentatie, er zijn fantastische aanbiedingen, geweldige prijzen, de klantenservice is zeer behulpzaam en je hebt binnen een korte tijd het desbetreffende product in huis. Juist het feit dat het overzichtelijk is vind ik een pluspunt. Daarbij viel me iets op; ik zie hier een aantal producten die ik dus nergens zie op het internet. Kortom, het is ook nog eens enorm uniek en een absolute aanrader.
Ik geef deze website dus absoluut vijf dikke sterren en ik ga nu maar weer snel surfen naar de site want ik zag nog een paar mooie design stoelen:-))

Sterke punten
Geweldige aanbiedingen, voordelige prijzen, mooie presentatie, professionele klantenservice .

Zwakke punten
geen

reacties:

Review: NOOIT MEER IETS VAN BUNDOL

Dit is keurig opgelost met de klant, hopelijk kan deze review nog aangepast worden door de klant.

Met vriendelijke groet,

Bundol