Reviews van deze auteur

Ga toch eerst na voordat je iets aanschaft!

Review over Bundol

Hallo,
Ik heb al een aantal malen iets besteld bij Bundol en was zeer tevreden over het bestellen, de prijs en de levering.
Echter, laatst heb ik bij Bundol de "Rabbit TV" gekocht en men suggereerde dat dit apparaatje van meer dan € 100,- afgeprijsd was naar € 19,95 (exclusief verzendkosten).
De Rabbit TV zou je meer dan 5000 televisie en radiozenders geven via uw Internetaansluiting (Het is een klein USB-stick).
Bij het aansluiten van de Rabbit TV ontdekte ik al gauw dat het een misleidende aankoop was.
Eerste plaats kost dit apparaatje in Amerika maar slechts 10 Dollar wat omgerekend nog geen 10 Euro's zijn.
Daarnaast is het apparaatje zelf zeer waardeloos te noemen.
Je moet 10 Dollar abonnement betalen voor het 1ste jaar en vervolgens wordt je gelinkt met allerlei YouTube filmpjes die je ook zo via Google zou kunnen vinden zonder kosten.
Het is gewoon een ordinaire bibliotheek voor films en programma's, maar je wordt simpel gelinkt naar de sites en niet anders.
Nadeel zelf voor de mensen die niet in Amerika wonen, veel programma's kun je niet eens hier ontvangen en zal je bij aanbieders zwart beeld krijgen.
Voor het slechte product kan Bundol zelf niets doen, maar men moet niet suggereren dat het elders honderden Euro's dan wel Dollars gekost heeft terwijl dat niet het geval is.
Je zou haast denken dat het product juist goed moet zijn als het honderden Euro's in werkelijkheid had moeten kosten.
Dus, ga alvorens een goede aanbieding gezien te hebben bij Bundol na wat het allemaal voorstelt en kijk of er reviews van zijn?
De gratis geheugenkaarten en scheermesjes heb ik wel met tevredenheid genomen, alhoewel ik hier nog eens goed moet vergelijken met de echte merken!

Sterke punten
Er zijn producten gratis in de aanbieding en alleen de verzendkosten hoeven betaald te worden.

Zwakke punten
Bundol laat soms een enorme prijsverschil zien van daadwerkelijke kosten bij andere aanbieders en de korting die je uiteindelijk krijgt bij Bundol dat niet altijd terecht is!
Mogelijk zijn producten bij Bundol goedkope namaak artikelen waardoor men het verschil pas merkt bij ontvangst.

reacties: