• Krijg na lang wachten een product dat anders is dan wat op de website stond. Aan terugsturen ga ik niet eens beginnen. Geen mogelijkheid tot contact. Geen zaken mee doen.

    Door Anoniem op 11 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ook wij hebben onze bestelling nog steeds niet ontvangen en er is geen enkel contact mogelijk met het bedrijf. Ze nemen geen telefoon aan, reageren niet op ingesproken berichten en reageren niet op onze mailtjes. Helaas dus weggegooid geld.
    U bent gewaarschuwd!

    Zwakke punten
    - Ze leveren niet wat ze beloven.
    - Er is geen enkel communicatie mogelijk.
    - Op hun website staat als Keurmerk St. Thuiswinkel Certificaat genoemd, maar die bestaat niet meer.

    Door Hennie op 5 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • heb 1 week geleden lampen besteld bij dealsformen.nl ,heb niets van ze te horen gekregen ook geen reacties op mijn mail .
    Kijk uit met deze zaak.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door taffy op 17 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Begin januari parfum besteld via groupdeal ( bestelnummer 2140041). Betaald via Ideal.
    Uiterste leverdatum : 11 februari.
    Niets ontvangen.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Geen contactgegevens om te kunnen reclameren.

    Door C. Deak op 17 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zondagavond een schoenenkast voor 50 paar besteld. Direct een ontvangstmail ontvangen en op maandag een bevestiging van de verzending. Dinsdag geleverd! Alle onderdelen zaten erin! SnelLe levering! Top!

    Sterke punten
    - Direct ontvangstbevestiging ontvangen.
    - Mail dat bestelling is verzonden, met tijdsindicatie hoe laat ze het komen leveren.
    - Compleet pakket ontvangen.
    - Snelle levering. Zondag besteld. Dinsdag in huis!
    - betalen met PayPal mogelijk.

    Zwakke punten
    * Er staan ook slechte recensies op internet. Dat laat je wel twijfelen. Had daarom via pay pal betaald. Die geven het geld terug als er geen levering zou hebben plaats gevonden.

    Door Shar op 27 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorig jaar heb ik de draadloze bel gekocht maar vanaf het begin viel het kapje van de bel er af. Ik ben hierover in contact geweest en ik zou een andere bel krijgen. Dit is nooit gebeurd!! Door omstandigheden heb ik niet eerder gereageerd. Graag reactie?

    Door M.Sonneville op 24 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sturmanskie gekocht omdat er beschreven werd dat deze voorzien was met origineel Seiko mechanisme. De uurwerken waren immers ook op Ebay te koop met chinees binnenwerk. Na een zwakke slag van een dichtslaande deur tegen mijn pols viel een wijzer naar beneden. Een plaatselijke juwelier-horlogeur stelde vast dat het mechanisme zelfs de Chinese standaardkwaliteit niet haalde. Dus ik vind het jammer dat Watch2day foutieve informative meegeeft. De prijs is wel goed, je krijgt wat je betaalt: weinig.

    Sterke punten
    Mooi design uurwerken

    Zwakke punten
    Kwaliteit

    Door Stefaan op 12 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • DOE AANGIFTE tegen elkedagietsleuks.nl via politie.nl als je bent opgelicht, dit is de ENIGE manier waarop ze kunnen stoppen met frauderen! Zo krijgt u ook uw geld terug. In plaats van een klacht hier neerzetten om mensen te informeren is het beter met zijn allen de hele website uit de lucht te halen zodat NIEMAND meer last kan hebben van deze oplichters!

    Www.politie.nl

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Nep kleding, late verzending

    Door Jesse op 9 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Waardeloos. Onlangs Ralph Lauren polos besteld 2 stuks. Na 6 weken ontvangen. Kwaliteit voelde niet vertrouwd, even langs gegaan bij Bijenkorf en blijkt dat het om nagemaakte polos gaan.

    Lesje geleerd en weg geld
    dus nooit meer bestellen bij Tip Top Tyfus.nl

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Levertijd en imitatiekleding

    Door Jimmy op 8 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zie vaak leuke innovatieve gadgets voorbijkomen. Tot nu toe een snellader, powerbank en 10 kg vaatwastabletten gekocht en bevallen allemaal zeer goed.

    Prijzen zijn vrijwel altijd goedkoper dan Amazon USA wat een hoop zegt over de prijs/kwaliteit verhouding vd producten.

    Ook communicatie is vlot en transparant. Aanrader.

    Sterke punten
    - Leuke deals/producten
    - Goede prijs/kwaliteit
    - Innovatief
    - Snelle communicatie

    Zwakke punten
    - Levertijd soms langer dan 10 werkdagen
    - Snel uitverkocht (sommige deals)
    - Verzendkosten soms niet in verhouding, wat de deal minder aantrekkelijk maakt

    Door Sven op 5 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bizar snelle klantenservice. Letterlijk binnen 2 minuten antwoord op mijn vraag. Top!

    Sterke punten
    Snelle klantenservice

    Zwakke punten
    Nog geen...

    Door Matthijs op 26 oktober 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door connect96 op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Allereerst duurt het zeer lang voor de bestelling thuis komt. Dan blijkt de maat niet goed te zijn. Terugsturen kost je zelf 7 euro. Helaas dat wordt niet betald door Elke Dag Iets Leuks. Zo leuk maakt men het niet. Dan komt de creditnota waar men ook nog eens de eigen verzendingskosten in mindering brengt. Dor circa 14 euro kwijt en nog niets binnen. ELKE DAG IETS LEUKS IS ZO LEUL TOCH NIET

    Door P.W.M. Seger op 21 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Verrassing pakket gekocht, waarom ook niet, het is leuk, ja je kunt troep krijgen (wat het meestal ook is) maar toch is het leuk.
    Pakket gekocht, uit gebreid pakket ook nog (als ik het doe, dan doe ik het goed )
    Helaas viel het pakket een beetje tegen (voor mij persoonlijk) al zater er misschien voor iemand anders leuke dingen in.
    Zoals een mood lamp, een Wii rip-off, messen set, 2 plastic bekers, een wit bakje waar van ik niet eens weet wat het is.
    Al met al leuk!!

    Vervolgens even bekeken wat ik betaald heb....ik heb voor een 10kilo pakket betaald maar ik heb net aan maar 5kilo gekregen, waar is de andere 5 kilo? of stort wat verz. kosten terug.

    Mailtje er aan gewaagd maar blijkbaar komen de mailtjes in een zwart gat, na -2 weken totaal geen reactie, beetje jammer.

    Sterke punten
    Snel verzonden.
    Redelijke leuke dingen.
    Ok pakket (mits het, het goedkope pakket was)

    Zwakke punten
    Betalen voor een 10kilo pakket terwijl je net aan 5 kilo krijgt.
    Geen reactie op mail.
    Voor het extra dure/luxe pakket niet echt een OK pakket.

    Door Kris op 10 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb al 3x iets bij ze besteld, en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Er ging de eerste keer iets mis met de verzending (niet hun fout maar die van DHL) en de klantenservice stuurde gelijk een nieuw product op. Toen er bij een andere bestelling iets mis was met een oplaadkabeltje, kreeg ik binnen een uur reactie op mijn mailtje dat ze nog een reserve hadden en dat die zsm verstuurd wordt. Prima service dus, en hoge kortingen. Enige nadeel is voor mij dat ze maar een heel klein aanbod hebben, maar daar is het een dealsite voor.

    Sterke punten
    Service, prijzen

    Zwakke punten
    Weinig aanbod

    Door Kevin op 7 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb bij Dealdumpert de NAS besteld. Levering was wat later dan beoogd maar dat kan gebeuren. Netjes op de hoogte gesteld dat het later wordt.

    Vandaag binnen gekregen. Product is zoals beschreven, netjes en goed verpakt.

    Kan daarom alleen zeggen goeie deals, betrouwbare levering en gewoon netjes en goed te woord gestaan. Kortom gewoon goed!

    Sterke punten
    Goede klantenservice
    betrouwbaar

    Door Chris op 23 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In eerste instantie product goed ontvangen, maar na retourzending krijg ik mijn geld niet terug maar slechts een toezegging voor een tegoedbon voor de helft van het bedrag. Als ik dan via email reageer en die tegoedbon wil besteden, wordt er niet meer op mijn emails gereageerd en telefonisch is buythistoday niet/nooit bereikbaar. Ze zeggen aangesloten te zijn bij Stichting Thuiswinkel certificaat maar die stichting bestaat helemaal niet meer!
    Ik kan dus fluiten naar mijn 100 euro.

    Update 11-11-2015: 6 weken geleden bericht gekregen dat de zaak is overgenomen en dat ik alsnog een product krijg. Na lang wachten toch nog wat waar voor mijn geld gekregen.

    Sterke punten
    Product wordt verzonden.

    Zwakke punten
    Product blijkt niet te voldoen aan de belofte en bij terugsturen geen geld terug. Oplichters.

    Door Egbert op 13 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorige week heb ik een pakketje ontvangen waar een ander product in zat dan ik had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice, zeer snel geholpen en na een aantal dagen alsnog de juiste producten ontvangen. Super!



    Sterke punten
    Snelle reactie
    Sympathieke mensen

    Zwakke punten
    Verkeerde bestelling ontvangen

    Door Joris op 9 september 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik was niet thuis tijdens bezorging. Voordat ik het pakket op kon halen was het al terug gestuurd.
    1Dagactie wil het pakket alleen nogmaals versturen wanneer ik daar 7,5 euro voor betaal, belachelijk!

    Zwakke punten
    Levering bij niet thuis
    Communicatie (weken geen reactie)
    Klantgerichtheid

    Door Gijs op 18 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Drone gekocht paar week terug.
    Tijdens m'n vakantie mee gevlogen, en had er enorm veel plezier van.
    Op een gegeven moment brak een onderdeel af vanwege een crash.

    Dus ik mailde naar Dealdumpert of hun ook een site wisten waar ik dat onderdeel kon bestellen.
    Ik kreeg binnen 24 uur een reactie terug van Anna, en ze vroeg me om welk onderdeel het ging.
    Nadat ik haar vertelde om wat het ging, kreeg ik weer een snelle reactie met het bericht dat ze dat onderdeel toevallig nog hadden liggen, en naar mij opgestuurd zou worden.

    Al met al een top ervaring bij Dealdumpert !

    Sterke punten
    Zie review

    Zwakke punten
    Kan geen zwakke punten bedenken, toppers !

    Door Witholt op 17 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Shopvip is zogenaamd zo goedkoop.....Misschien als je tevreden met je produkt bent en het dus houdt, maar ga je t retour sturen dan is SHOPVIP heel erg duur!!
    Heen zenden 5,95 en retour ( post nl) 6,95 = 12,90 .veel geld dus en volgens de NL wet mag dit niet!!! SHOPVIP hoort de heenverzending OOK te vergoeden aan de consument.
    Mijn advies koop hier niet want ruilen kan ook niet dus passen je schoenen niet ben je 12,90 kwijt!

    Zwakke punten
    Schijnbaar goedkoop, kan niet ruilen, retour kost echt geld, slecht bereikbaar

    Door Natas op 10 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Introductie
    Niet zo lang geleden hoorde ik via een kennis dat er een redelijk nieuwe website is die de meest geweldige producten aanbiedt, van smartphones tot diamanten en dit allemaal voor een zeer lage prijs. Mijn interesse was direct gewekt en eenmaal op de website was ik er niet van af te slaan. Waarom niet? Nou, lees hier maar snel mijn review.

    Wat is Bundol
    De website www.bundol.nl is een aanbiedingen platform en het biedt dagelijks producten en diensten aan tegen een extreem aantrekkelijke prijs met kortingen die oplopen tot wel 100%! De producten en diensten zijn zeer uiteenlopend; denk aan de meest unieke gadgets, kunst, elektronica, smartphones, woninginrichting, luxe sieraden en nog veel meer.

    Downloaden website
    Als ik naar de website surf, valt me los van de huisstijl direct iets op; deze website werkt snel en dat is lang niet altijd het geval met dit soort platforms. Super fijn want ik vind het helemaal niks als mijn computer blijft steken. Direct bij aankomst knallen de aanbiedingen eruit, en het downloaden is binnen een korte tijd gepiept. Een zeer groot pluspunt dus!

    Presentatie
    Bundol.nl is kleurig en strak ontworpen. De website maakt gebruik van blauwe tinten maar het is verder gelukkig niet te druk en te wild. Ik vind het met name zeer overzichtelijk, niet teveel tekst of poespas. De website laat direct zien waar het om draait, namelijk leuke aanbiedingen voor zeer lage prijzen! Ik ben persoonlijk niet zo weg van websites waar je echt moet zoeken tussen duizenden aanbiedingen of afgeleid wordt door de drukke kleuren. Bundol maakt juist eerder gebruik van een zeer bescheiden huisstijl, erg mooi gedaan.

    Test
    Als ik Bundol open valt me wederom op dat dit snel verloopt. Het uploaden van zowel de websites als de deals verlopen extreem snel, fantastisch gedaan. Ik heb het zowel getest op mijn laptop als op mijn smartphone en de website kan vrijwel alles aan.
    Mijn oog viel op meerdere dingen; een spotgoedkope iPhone deal maar ook bloedmooie stoelen, of luxe diamanten oorbellen en dat allemaal voor een lage prijs. Bij de laatste droomde ik even weg, want welke vrouw wil niet nieuwe diamantjes in haar oren hebben en ik besloot dus mezelf een cadeautje te geven en het te kopen. Direct viel me weer iets op; het koopsysteem verloopt wel heel makkelijk. Je hoeft als gebruiker alleen maar op ''KOOP" te drukken, geen moeilijk gedoe en er zijn genoeg betalingsmogelijkheden (iDeal, Visa etc). Ik besloot ook direct bij aankoop me te registreren, zo hoef ik alleen nog maar in te loggen de volgende keer en dan kan ik nog sneller iets kopen en ook dat lukte weer in twee tellen. Het registeren kan daarbij ook via Facebook dus dat is nog makkelijker.
    De creativiteit, simpelheid en snelheid van deze websites is dus opvallend. Nog belangrijker..... de oorbellen liggen op dit moment bij mij thuis en dat binnen een paar dagen tijd. Wauw!

    Betrouwbaarheid
    De dienst verloopt dus zonder fouten en storingen en is ook nog eens betrouwbaar. Het is een eerlijke service en met dit soort online aankopen vind ik dat gewoon zeer belangrijk. Ik heb geen fout kunnen ontdekken en het betaalproces verliep dan ook zeer transparant. Ook krijg je van de website een 14 dagen garantie, dus dat is ook niet verkeerd en zeer geruststellend.

    Klantenservice
    Ik heb ook even contact gehad met de klantenservice speciaal voor deze test en kreeg echt binnen een minuut antwoord via de mail. Dit is eigenlijk iets wat ik niet gewend ben, meestal duurt het wel dagen. Bundol.nl is gewoon een zeer professionele website. Overigens kan men ook gewoon bellen naar de klantenservice, altijd fijn dat ze dat ook eerlijk vermelden.

    Prijs-Kwaliteit
    Wat mij opvalt is dat de website dagelijks een aantal nieuwe deals heeft en soms ook wat oudere die door blijven gaan. Het zijn stuk voor stuk bijzondere producten en ik heb de tarieven vergeleken hier en daar op het internet maar ik kwam hier echt het goedkoopste uit. Hoe komt het dat Bundol toch zo goedkoop is? Nou omdat ze in tegenstelling tot andere websites niets uitbesteden. De grotere dealsites doen dat vaak wel en dan kom je toch weer iets duurder uit.
    Iedereen die ik ken en bundol inmiddels al heeft gebruikt is te spreken over de sterke kwaliteit en het bijbehorende lage tarief. Sterker nog; de site heeft soms gratis aanbiedingen waar men slechts zeer lage verzendkosten hoeft te betalen, geweldig!

    Mijn Mening en Conclusie
    Bundol.nl is naar mijn mening echt een geweldige website en ik heb het vermoeden dat het nog wel eens de komende jaren de topper van het internet op dit gebied kan gaan worden. Het bezit een mooie en met name duidelijke presentatie, er zijn fantastische aanbiedingen, geweldige prijzen, de klantenservice is zeer behulpzaam en je hebt binnen een korte tijd het desbetreffende product in huis. Juist het feit dat het overzichtelijk is vind ik een pluspunt. Daarbij viel me iets op; ik zie hier een aantal producten die ik dus nergens zie op het internet. Kortom, het is ook nog eens enorm uniek en een absolute aanrader.
    Ik geef deze website dus absoluut vijf dikke sterren en ik ga nu maar weer snel surfen naar de site want ik zag nog een paar mooie design stoelen:-))

    Sterke punten
    Geweldige aanbiedingen, voordelige prijzen, mooie presentatie, professionele klantenservice .

    Zwakke punten
    geen

    Door Stankoster op 7 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 7e horloge is onderweg. Alleen maar complimenten over de prijs, service en levering. Ruime levertijd wordt genoemd. Zorgt nooit voor teleurstellingen.
    Niet Watch2day maar Watch4ever. Ga zo door. Love you!!!!!!!! (hahahahaha).

    Sterke punten
    Uitmuntende assortiment, snelle levering, soepele betaling. Service perfect.

    Zwakke punten
    Totaly nothing!!!!!!!!!!!

    Door Huub Zeevaar op 26 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bureaustoel besteld, bevestiging ontvangen, en dan stopt het.
    Geen tegoedbon ontvangen, geen oplossing.
    Na vele mails, constant van het kastje naar de muur gestuurd.
    Slechte service, hele slechte klantendienst.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    De volledige deal

    Door Verhoeven op 24 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had wat problemen met een bestelling. Na een week contracteerde ik de klantenservice binnen de 2 uur kreeg ik antwoord. Na men ordernummer door te sturen en de adres gegevens te controleren. Bleek alles correct te zijn en boden ze me aan het product opnieuw te sturen. Waar ik volmvolmondig JA volmondigop antwoorden.

    Wat een service 10/10

    Sterke punten
    Klanten service
    Snelheid
    Voordelige deals

    Door Arnout vi op 21 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.