• 7 augustus 2018 2x Smart WiFi stopcontact besteld en betaald incl. Bezorgkosten.
    Direct een ontvangst bevestiging ontvangen.
    Daarna nooit meer iets gehoord Bellen helpt niet, telefoon wordt niet opgenomen. Mailen helpt niet geen reactie.

    Sterke punten
    Misleidende verkoop organisatie

    Zwakke punten
    Bij genoeg aangiftes bij de politie wegens oplichting en cominuceren met consumenten programma's zal deze organisatie gelukkig opgerold worden

    Door Leo op 12 september 2018 Reageer

  • 10 juli j.l. een wondermop besteld. Nooit geleverd.

    Na het 1e betaalverzoek van Afterpay chatcontact gehad en werd het verzoek op pauze gezet. Inmiddels nog 3 betaalverzoeken gekregen met boete.
    Geen telefonisch contact te krijgen met dealqlub. Op mijn mail geen reactie.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    dealqlub is niet bereikbaar.
    geen levering

    Door Groenigen op 10 september 2018 Reageer

  • Plotseling was de zending er toch ! Zij het met twee artikelen die ik niet had besteld...........
    Zomaar andere producten toegestuurd gekregen......
    Natuurlijk retour gestuurd volgens de richtlijnen op de website.
    Ik hoop mijn geld en verzendkosten wel netjes terug te ontvangen !

    Door Nicole op 20 augustus 2018 Reageer

  • Bestelling wordt niet geleverd. Telefonisch onbereikbaar. Reageren niet op e-mail.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Theo op 15 augustus 2018 Reageer

  • Twee mooie staande ventilators besteld en via iDeal betaald. Twee weken later is er geen bevestiging hiervan ontvangen via de e-mail. Ook geen levering van de betaalde producten. Telefonisch is niemand te bereiken en op mijn e-mail krijg ik geen respons. Als ik ze al zal ontvangen vraag ik me af wannee, in de winter wellicht !

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, niet te bereiken op geen enkele manier !

    Door Nicole op 13 augustus 2018 Reageer

  • Hele leuke website waar je urenlang doorheen kan scrollen. Mijn bestelling was al de volgende dag in huis, heel blij mee!

    Sterke punten
    Levertijd

    Door Emma op 13 augustus 2018 Reageer

  • 4 minuten geleden
    Afzegging zonder reden
    Vandaag kregen wij deze email, meer hoef ik niet te zeggen.
    Vandaag kregen wij deze email van SD:

    Door onvoorziene omstandigheden is het niet mogelijk om op zaterdag 25 augustus de kwalificatie bij te wonen op het circuit van Spa-Francorchamps. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend voor jou. Per direct hebben wij daarom jouw betaalde bedrag in de vorm van een saldotegoed op je account teruggeplaatst. Dit saldo blijft uiteraard onbeperkt geldig voor het gehele aanbod.

    Graag willen wij het geld terug en de reden van afzegging.

    Sterke punten
    Niet.

    Zwakke punten
    Geen enkele reden van opgave, twee weken voor de race afzeggen, geen geld terug op de rekening maar credits van SD en totaal geen verantwoordelijkheidsgevoel wat betreft de gemaakte kosten van ons hotel.

    Door Gaby op 6 augustus 2018 Reageer

  • Werkschoenen instapmodel op Doebie.nl gekocht en betaald. Geen levering ondanks diverse e-mails, zelfs via aangemaakt account! Telefoon wordt ook niet opgenomen.
    Hier is sprake van pure internetoplichting: wel cashen maar niet leveren.

    Sterke punten
    Ordinaire internetoplichters!

    Zwakke punten
    Legio: geen levering, onbereikbaar, maling aan eerlijke klanten.

    Door Eric op 25 juli 2018 Reageer

  • Besteldatum: 13-06-2018

    Uw bestelling heeft de volgende (nieuwe) status gekregen:

    Betaling ontvangen (gecontroleer

    Eventuele opmerkingen bij uw bestelling zijn:

    Betaalwijze:
    Mister Cash

    verder niets meer vernomen ! op geen enkele e-mail(4) komt er antwoord !

    Sterke punten
    Geen idee

    Zwakke punten
    Na betaling op niets reageren

    Door Katleen op 23 juli 2018 Reageer

  • en ik heb al meerdere e-mails gestuurd waar de bestelling blijft. Bellen heeft ook geen zin. Mocht het ooit binnen komen, dan zeg ik daarna mijn account op.

    Zwakke punten
    niet bereikbaar.

    Door Jan-Willem op 18 juli 2018 Reageer



  • Ben er zelf ingetuind bij social deal. Blijkt dat we per voucher wat gekocht word 35% excl btw aan social deal moeten betalen. De aanbieding wat ze erop zetten voor bijv. 6.50 kost normaal bij dat bedrijf zeg maar 13.00. Van die 6,50 moet eerst al eens 35% excl btw betaald worden aan social deal en dan komt de omzet belasting nog een keer. Al met al hou je als kleine ondernemer maar een kleine 2.50 over. Tja geen wonder dat je dan het volgende vind op google als je informatie zoekt over social deal:
    Het platform verkoopt 320.000 vouchers per maand, is actief in 36 steden en heeft 3 miljoen leden. In 2015 bedroeg de omzet 28 miljoen euro; dit jaar verwacht Social Deal 36 miljoen euro.
    De kleine ondernemer kan hard ploeteren en zij strijken met het geld

    Door Wup op 16 juli 2018 Reageer

  • Einde eerste juni een paar polo's besteld met een levertijd tot 10 dagen. Na twee weken eens gebeld want ik zag en hoorde niets. Order leek gewoon niet verzonden te zijn, dus dat had heel lang kunnen duren. Na weer een week in huis maar niet in de bestelde kleur, dus opnieuw contact opgenomen.
    Veel excuses, verder zou de goeie kleur worden toegestuurd. Nu weer een week verder nog niets gezien, geen track & trace, geen polo.

    Hier heb ik verder geen zin in.

    Sterke punten
    Geen, want de zg. lage prijs lever je in door porto en verwerking kosten van 6,95

    Zwakke punten
    Verzending is niet goed geregeld, ook na twee maal contact niet de juiste artikelen in huis gekregen

    Door Carl op 11 juli 2018 Reageer

  • Heb een product besteld met weinig informatie over de levertijd. Uiteindelijk na een maand of twee heb ik een update ontvangen met een track en trace link van DHL. Helaas werkte deze link niet, alles stond op sorteren tot de dag van bezorging.
    Helaas is het wijzigen van de 2e poging of bezorging bij de buren in tegenstelling tot de mail van groupdeal geen onderdeel van de service. Na het 2e moment komt het pakket op een servicelocatie te liggen, dus geen ophaalpunt in de omgeving. Met als enige optie ruim 20minuten reistijd per fiets met een groot pakket.

    DHL verwijst naar Groupdeal en zij mailen dat je het geld terugkrijgt zonder enige poging om alsnog het pakket te laten bezorgen. De e-mailhelpdesk neemt daarin amper de moeite om het bericht goed te lezen maar is wel de enige optie omdat ze telefonisch de verbinding verbreken vanwege drukte of niet bereikbaar zijn vanwege storingen.

    Sterke punten
    Leuke producten

    Zwakke punten
    Bezorging van de producten (DHL)
    Bereikbaarheid van de telefonische helpdesk
    Klantgerichtheid bij problemen
    Effectiviteit e-mail helpdesk

    Door C Kleijnen op 4 juli 2018 Reageer

  • k heb een horloge gekocht wat niet blijkt te werken en retour gezonden onder gebruikmaking van het Herroepingsrecht. Ik zou dus het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort moeten krijgen, echter heb de retourzending abusievelijk naar het magazijn in Apeldoorn verstuurd i.p.v. naar hun kantoor in Amsterdam. Lijkt me geen wereldafstand maar klaarblijkelijk na bijna 4 weken is het horloge nog niet op hun kantoor waardoor ze het horloge niet kunnen bekijken en ik mijn geld niet terugkrijg. Waardeloze aftersales en ik krijg sterk de indruk dat ik naar mijn geld kan fluiten! Het woord oplichting schiet nu wel door mijn hoofd en ik vermoed dat dit ook bewaarheid gaat worden!

    Sterke punten
    levering volgens afspraak

    Zwakke punten
    slechte aftersales
    klantonvriendelijk
    waardeloos retourbeleid
    houdt zich niet aan de verplichtingen van het Herroepingsrecht

    Door Michael op 26 juni 2018 Reageer

  • Leuke producten op de website! Ben ook erg blij met mijn bestelling.

    Sterke punten
    Goede service.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sammy op 12 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Omdat een bestelling mislukt was, opnieuw dezelfde bestelling gedaan. omdst wij achteraf zouden betalen, hebben wij na ontvangst van een mail dat we konden betalen dit ook gedaan. Achteraf stelt Check die Deal dat die betaling is gedaan voor de eerder geannuleerde bestelling. Dus werd er een tweede maal geleverd.Dat werd in de mail totaal niet aangegeven. Wij dienen nu de tweede levering op eigen kosten te retourneren, terwijl op zeer twijfelachtige wijze de tweede zogenaamde bestelling door hen is bevorderd.

    Eerst het bedrijf een paar keer gemaild, maar ondanks reactie binnen twee hoor u iets van ons, uiteindelijk maar gebeld.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Misleidende werkwijze, slechte afhandeling klacht en totaal niet klantgericht.

    Door Ben op 11 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 18 dagen geleden heb ik twee stone island polo's besteld en betaald! Deze zijn pas na 18 dagen geleverd na vele loze beloftes en mails..Bij het uitpakken contstateerde ik dat er geen enkel model in de polo's zit en dat het een bijna plastic achtige stof bleek te zijn! Na een controle bij een stone island dealer blijken de polo's gewoon slechte imitatie te zijn! Brandeal wil ze wel retour nemen en binnen 14 geld overmaken na ontvangst goederen maar ik vind dit totaal geen oplossing! Geef nu mijn geld terug of lever binnen enkele dagen originele stone island polo's! Ik voel me zeer slecht behandeld als klant van goeder trouw

    Zwakke punten
    Geen reactie op mails en instagram berichten

    Door Mark op 24 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer goede service en snelle levering

    Sterke punten
    Levering
    Service

    Door Manon op 17 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Belachelijk dat deze site mag bestaan. Ontvangen geld, maar vervolgens hoor je niets meer van hun. 3 x een mail gestuurd, een paar keer gebeld, maar op het nummer wordt nog geen eens opgenomen. Hoe makkelijk kan het zijn om een webshop te beginnen. 1 woord: oplichters!

    Zwakke punten
    oplichters

    Door Noor op 16 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had een paar schoenen gekocht en een jurkje. Super blij mee! Waren beide binnen 2 dagen geleverd.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk
    Snelle levering

    Zwakke punten
    nvt

    Door Faye op 30 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kocht een digitale wekker met temperatuur en hygrometer funktie waarvan de waarden sterk afweken.
    Doebie bood me aan het object terug te sturen. Zij zouden de postkosten terugbetalen. Ik heb sindsdien geen antwoord meer verkregen op mijn dagelijks schrijven. Niet alleen geld kwijt aan object maar ook de 16,40 euro aanverzendkosten. Ombudsdienst ingeschakeld. Deze kregen ook geen antwoord.
    OPGELET: dit is een oplichterszaak!!!!!!!

    Sterke punten
    OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Zwakke punten
    OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Door Phil op 30 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Begin maart een bestelling geplaatst. Tot op vandaag niets ontvangen en er is absoluut geen communicatie mogelijk met dit bedrijf. Ze zeggen wel op de site tevredenheid hoog aan te prijzen maar dat is waarschijnlijk die van hen zelf. herhaaldelijk bellen en wordt gewoon niet opgenomen. op de mails wordt niet gereageerd. Geld kwijt en zeker niet aan te bevelen.

    Sterke punten
    niet bereikbaar

    Zwakke punten
    oplichters

    Door rob op 24 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben zeer blij met mijn aankoop. Het jurkje past precies en voldoet volledig aan mijn verwachting. Echt super!

    Sterke punten
    Kwaliteit/realiteit
    Prijs

    Zwakke punten
    Geen

    Door Christy op 5 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestelling snel ontvangen en ben er helemaal blij mee. Goede kwaliteit voor een mooie prijs!

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Gina op 14 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 1 februari j.l. vacuum koffiemaker besteld. Er wordt niet gereageerd op mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
    Gezien de reacties hier ben ik ook opgelicht.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Bruininkx op 14 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.