BuyThisToday.nl de naam zegt het al, is een dagaanbieder die elke dag een mooie actie van de dag presenteert. Wij bieden u de meest waanzinnige kortingen op een breed assortiment. Van DVD`s, Blu-rays, fitness apparatuur tot zelfs speciale aanbiedingen voor merk horloge\'s! Kortom, een webwinkel waar u beslist eens moet kijken.

BuyThisToday Reviews

  wel besteld nooit ontvangen

  Begin maart een bestelling geplaatst. Tot op vandaag niets ontvangen en er is absoluut geen communicatie mogelijk met dit bedrijf. Ze zeggen wel op de site tevredenheid hoog aan te prijzen maar dat is waarschijnlijk die van hen zelf. herhaaldelijk bellen en wordt gewoon niet opgenomen. op de mails wordt niet gereageerd. Geld kwijt en zeker niet aan te bevelen.

  Sterke punten
  niet bereikbaar

  Zwakke punten
  oplichters

  Buythistoday oplichters

  Op 13 maart bestelling geplaatst en betaald ( artikel nog steeds op voorraad) maar t/m 5 april niets ontvangen en ook geen reactie op mijn herhaaldelijk gestelde vragen om opheldering.
  Ook tel. niet bereikbaar ondanks lovende toezeggingen op hun website.
  Wees verstandig en bestel hier niets, een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  Sterke punten
  niet aanwezig.

  Zwakke punten
  Ondanks prachtige toezeggingen op hun website komen ze levering en beloftes niet na.

  Niet doen

  Krijg na lang wachten een product dat anders is dan wat op de website stond. Aan terugsturen ga ik niet eens beginnen. Geen mogelijkheid tot contact. Geen zaken mee doen.

  NIet doen!

  In eerste instantie product goed ontvangen, maar na retourzending krijg ik mijn geld niet terug maar slechts een toezegging voor een tegoedbon voor de helft van het bedrag. Als ik dan via email reageer en die tegoedbon wil besteden, wordt er niet meer op mijn emails gereageerd en telefonisch is buythistoday niet/nooit bereikbaar. Ze zeggen aangesloten te zijn bij Stichting Thuiswinkel certificaat maar die stichting bestaat helemaal niet meer!
  Ik kan dus fluiten naar mijn 100 euro.

  Update 11-11-2015: 6 weken geleden bericht gekregen dat de zaak is overgenomen en dat ik alsnog een product krijg. Na lang wachten toch nog wat waar voor mijn geld gekregen.

  Sterke punten
  Product wordt verzonden.

  Zwakke punten
  Product blijkt niet te voldoen aan de belofte en bij terugsturen geen geld terug. Oplichters.

Bezoek BuyThisToday

Schrijf een review