tiptopDeal: elke dag zorgen wij ervoor dat je de beste kortingen kunt krijgen op de meest exclusieve top producten. Via ons brede netwerk van leveranciers kunnen wij hoge kortingen bedingen, soms zelfs tot wel 77%! Elke dag om 12:00 uur gaat de nieuwe dagaanbieding online. Zoals het woord al zegt, de aanbieding is slechts ��n dag geldig.

Reviews over tiptopDeal

  • Ik heb onlangs een maand terug 2 polo's besteld uiteraard betaald en netjes erop gewacht. Wat al raar was dst ik geen bevestiging mail heb gekregen na mijn bestelling dus heb ik contact gegevens gezocht om informatie op te halen. Vervolgens geen reactie tot na een week erna kreeg ik pas bevestigingsmail en bericht dat er vertraging is en dat de goederen 2 maanden later worden bezorgd.! Daarop heb ik gemailt van dat ik daar niet akkoord mee ga en dat ik zolang er nietop wil wachten dat ik er oplossing voor wilt en zo niet wil ikmijn geld terug. En daarna heb ik nooit meer een bericht ontvangen en geen reacties meer mogen ontvangen van hun. Ik ga morgen aangifte doen tegen tiptopdeal.nl

    Sterke punten
    Smerige praktijken!

    Zwakke punten
    0% service

    Door E. Akbulut op 5 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In mei heb ik een polo besteld van Hugo Boss. Ondertussen in juli heb ik de polo nog steeds niet ontvangen. Ik begin te twijfelen aan de oprechtheid van het bedrijf. Advies: koop hier niets.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen levering, tiptopdeal houdt de klant aan het lijntje

    Door Tom op 4 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloos. Onlangs Ralph Lauren polos besteld 2 stuks. Na 6 weken ontvangen. Kwaliteit voelde niet vertrouwd, even langs gegaan bij Bijenkorf en blijkt dat het om nagemaakte polos gaan.

    Lesje geleerd en weg geld
    dus nooit meer bestellen bij Tip Top Tyfus.nl

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Levertijd en imitatiekleding

    Door Jimmy op 8 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nu voor de derde keer een bestelling bij Tiptopdeal gedaan, en weer is het mis. Je denkt, een bedrijf leert. Maar niets is minder waar. De aanbiedingen zijn echt prima. Maar levertijden worden absoluut niet gehaald. Het bedrijf reageert wel op mijn emails, verder niet op de inhoud, en een stukje emotie is deze mensen vreemd. Ze blijven de schuld afgeven op hun leverancier en beloven beterschap. Ik geloof ze niet meer. Zonde.

    Sterke punten
    Aanbiedingen.

    Zwakke punten
    Levertijd wordt bij lange na niet gehaald
    Schuiven fouten af op leverancier
    Tonen geen emotie/begrip
    beloven veel, maar maken niets waar.

    Door Jurjen op 17 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer lange levertijd, werd als maar aan het lijntje gehouden en de bestelling werd maar vooruit geschoven.
    Ben blij dat ik met creditcard heb betaald en dus mijn geld terug heb kunnen vorderen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    levering

    Door Frans op 24 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Levertijd was volgens de site 5 tot 10 dagen.
    Na twee weken geinformeerd waar het bleef en kreeg als antwoord dat de levertijd 5 tot 10 dagen was, maar dat het de volgende week er zou zijn.
    Nu na 4 weken nog steeds niets ontvangen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Levering

    Door Albert op 31 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloze toko.
    Na een maand nog steeds de bestelling niet binnen. 3 keer gemailed en gebeld. Uiteindelijk antwoord dat de order onderweg was en het er binnen een aantal dagen zou zijn. Na een paar dagen een mail dat de leverancier niet meer kon leveren. Ze zouden mijn geld terug storten maar nog steeds geen geld. Zijn nu al bijna 1,5 maand verder.
    NIET bestellen dus!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen product
    wel geld kwijt
    geen telefoonnummer
    geen reactie op mail

    Door Thijs op 21 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ondanks herhaalde verzoeken zijn de verzendkosten niet teruggestort bij een retourzending. Dit is wettelijk verplicht bij koop op afstand. Ook geen reacties op e-mails. Bovendien was er sprake van levering van de verkeerde maat en heb ik twijfels over de echtheid van hun producten. Al met al geen aanrader.

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Verzendkosten niet teruggestort
    Geen reacties op e-mails
    Vermoeden van namaak

    Door Tony op 4 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek tiptopDeal

Schrijf je eigen review over tiptopDeal