• ik wil me uitschrijven maar via de gewone weg wil het niet lukken of jullie willen de klanten binden en ik wil zelf beslissen of ik wel of geen artikelen kopen wil ja of nee en bij u krijg ik het idee van koop nu en daar wil ik vanaf .dus bij deze schrijf mij uit ik geef u een week daarna maak ik er werk van via mijn curator

    Zwakke punten
    ik wil deze reclame rommel niet hebben

    Door G.Romkema op 17 juli 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu voor de derde keer een bestelling bij Tiptopdeal gedaan, en weer is het mis. Je denkt, een bedrijf leert. Maar niets is minder waar. De aanbiedingen zijn echt prima. Maar levertijden worden absoluut niet gehaald. Het bedrijf reageert wel op mijn emails, verder niet op de inhoud, en een stukje emotie is deze mensen vreemd. Ze blijven de schuld afgeven op hun leverancier en beloven beterschap. Ik geloof ze niet meer. Zonde.

    Sterke punten
    Aanbiedingen.

    Zwakke punten
    Levertijd wordt bij lange na niet gehaald
    Schuiven fouten af op leverancier
    Tonen geen emotie/begrip
    beloven veel, maar maken niets waar.

    Door Jurjen op 17 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Las overal negatieve recensies dus twijfelde eerst enorm. Toch 2 chinobroeken besteld en ze zitten enorm lekker. Aanrader dus. Lekker goedkoop alles en elke dag nieuwe deal.

    Sterke punten
    Snelle levering
    Goede kwaliteit product
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Geen

    Door Kees op 6 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer lange levertijd, werd als maar aan het lijntje gehouden en de bestelling werd maar vooruit geschoven.
    Ben blij dat ik met creditcard heb betaald en dus mijn geld terug heb kunnen vorderen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    levering

    Door Frans op 24 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorige maand een parasol gekocht. Deze wilde ik bij nader inzien annuleren maar hij was plots al verstuurd door de leverancier terwijl ze een dag daarvoor zeiden dat hij voorlopig niet leverbaar was in die kleur. Dus ik heb de parasol laten retourneren en dat was geen probleem. Ik zou een bevestiging krijgen als de parasol terug was bij de leverancier waarnaar ik mijn geld terug zou krijgen. Nu 3 weken later een aantal telefoontjes en een mail naar 6deals nog steeds geen geld en ik krijg niet eens een fatsoenlijk antwoord op mijn mail, daarbij houden ze zich niet aan de afspraken, want ik zou afgelopen woensdag een mail krijgen wat de status is, deze moet ik nog steeds ontvangen en telefoon opnemen ho maar. Ik ga daar nooit meer wat kopen. Ze hebben nog een week om mijn geld terug te storten conform de voorwaarden anders hebben ze een probleem.

    Sterke punten
    Helemaal niets

    Zwakke punten
    Allemaal leugens en een zooitje ongeregeld

    Door Stephanie op 15 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik kocht op 6deals de onkruidbrander voor 29,60 euro (verzending inbegrepen). Volgens 6deals was de officiële prijs 49,95 €, dus ik dacht dat ik een koopje deed. Na enkele weken ontving ik het toestel en een dag later zag ik identiek hetzelfde toestel van Kinzo in de winkelketen ACTION liggen voor 9,95 €, een gasbusje kost daar 1,14 euro. In de action koop je het toestel dus voor 20% van de officiële prijs volgens 6deals. AFZETTERIJ !!! ik koop nooit nog iets bij 6deals!

    Door Lucien op 11 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit is een reactie van DealDumpert op 'we cancellen omdat we niet hebben ingekocht'

    Even wat uitleg.
    Wij scharrelen de hele aardbol af naar deals. Soms kopen we in, soms verzamelen we orders en laten pas verzenden als de deal af is. Dat is exact wat we doen en exact wat een dealsite juist is. Onze algemene voorwaarden zijn ook echt anders dan een normale webshop.

    Bij ons dus langere levertijden tegen gigantische korting en samen inkopen en héél soms een deal die klapt.

    Wat wij PERTINENT niet doen is zoals veel webshops doen. Namelijk geld van klanten vasthouden, allerhande smoesjes verzinnen en lang moeilijk doen.

    Onze aanpak: Vind je het allemaal te lang duren? Sure, zolang wij niet geleverd hebben is het jouw geld. En we storten dat terug wanneer jij dat wilt.

    Wij zijn een échte dealsite. We zoeken zelf actief naar partijen. Dan kan het zijn dat een partij onderweg verdwijnt of dat het leveren jouw te lang duurt. Maar hoe dan ook, dan storten we je geld gewoon terug.

    Zwakke punten
    Nóg betere communicatie over hoe wij werken. Namelijk als een echte dealsite.

    Door dealdumpert op 28 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Merwaardige site. Carrera zonnebril gekocht, overal leverbaar. Via dealdumpert leuke aanbieding. Paar keer gevraagd waar de bril blijft. Excuses, zou komen met compensatie voor het lange wachten, of ik nog even geduld had. Na ca anderhalve maand cancellen ze zonder overleg de bestelling. Dat mag helemaal niet, ze kunnen de brillen immers overal kopen. Kennelijk kopen ze dus helemaal niet in, maar wachten ze eerst af hoeveel mensen bestellen, en gaan dan zoeken of ze de deal wel kunnen waarmaken. Als ze niet genoeg marge kunnen onderhandelen, zeggen ze gewoon eenzijdig de overeenkomst met de consument op. En dat mag dus wettelijk niet. Rare club, niet mee in zee gaan.

    Sterke punten
    Vriendelijk, maar amateuristisch.

    Zwakke punten
    Snel concept, ook snel weer afgelopen als je zo probeert onder afspraken uit te komen.

    Door KW op 7 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Levertijd was volgens de site 5 tot 10 dagen.
    Na twee weken geinformeerd waar het bleef en kreeg als antwoord dat de levertijd 5 tot 10 dagen was, maar dat het de volgende week er zou zijn.
    Nu na 4 weken nog steeds niets ontvangen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Levering

    Door Albert op 31 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het begon allemaal op 8 januari jongstleden.
    Ik ben sinds een tijd aan het hardlopen en zag bij vouchervandaag.nl een aanbieding voor twee paar compressiesokken. Ongetwijfeld niet de beste kwaliteit, maar voor dat geld (10 eu incl. verzendkosten) kan je niet fout gaan, toch? Nou...wel dus.

    Op 3 februari (dus bijna een maand later!) kreeg ik eindelijk mijn sokken binnen.
    Ik maak de envelop open en in plaats van dat daar gewoon twee keer dezelfde maat in zit zaten er twee verschillende maten in. Dat is raar, want de deal was gewoon één maat kiezen en daar twee paar van ontvangen. Maar goed...kan gebeuren. Dus ik netjes een mail getypt en om een nieuw paar in de juiste maat gevraagd. Ik hoefde de verkeerde maat niet terug te sturen. Die kon ik weggeven, weggooien....whatever. Al met al netjes.

    Na een week had ik echter nog niks ontvangen. Een envelop zou niet zo lang hoeven duren toch? Dus heb ik maar weer eens gemaild. Conclusie was dat de envelop met het paar sokken in de post zou moeten zijn kwijtgeraakt. Gebeurt niet vaak, maar het kan wel. Ze zouden opnieuw een niet paar opsturen. Ik had verzocht dit te doen naar mijn thuisadres ipv mijn werkadres. Zo gezegd zo gedaan.

    Eindelijk, twee weken later, inmiddels 26 februari, kreeg ik dan eindelijk weer een envelop in de bus. Ik maak hem open en ja hoor: verkeerde maat. Hoe krijg je het voor elkaar?....
    Dus ik weer een mail gestuurd.

    Na 5 dagen geen reactie nog een mail gestuurd dat ik er klaar mee was en de sokken wou retourneren. Inmiddels heb ik al betere gekocht en om nou maanden te wachten op een paar goedkope sokken slaat natuurlijk nergens op. Hier kreeg ik wel reactie op. Ik kon de sokken terugsturen en zou bij ontvangst binnen 10 werkdagen een bevestiging moeten krijgen dat de retour verwerkt is en het geld gecrediteerd zou worden. Dus ik heb drie paar sokken in een envelop gedaan en opgestuurd.

    Een week later nog niks gehoord. Dus ik maar weer eens gemaild. En wederom duurde een reactie weer lang. Het was inmiddels 19 maart en ik heb nog steeds niks. Geen sokken en geen geld en geen antwoord. Op 20 maart kreeg ik een reactie:

    quote:
    Ik ga vandaag de retouren verwerken.
    Als de uwe erbij zit dan ontvangt u een mail van ons.

    Vriendelijke groet,

    Vouchervandaag.nl

    Maar mijn envelop zat er niet tussen. Of ik een verzendbewijs had (van een envelop...ff serieus?) Nee, die had ik natuurlijk niet.

    quote:
    Dan kan ik helaas niet nagaan waar uw sokken gebleven zijn.
    En zult u helaas toch moeten wachten of wij deze tegen komen bij de retourverwerking.

    Vriendelijke groet,

    Vouchervandaag.nl

    WTF?
    Dit circus loopt dus al sinds 8 januari. Of ik nog even wat langer wil wachten op mijn tientje tot zij de envelop hebben gevonden. Als ze hem überhaupt nog gaan vinden. Die envelop had gewoon de volgende dag bezorgd moeten zijn. En dat er wéér een envelop kwijtraakt in de post....ik vind het een raar verhaal. Maar ik heb er dus geen vertrouwen meer in dat die envelop dus nog boven water komt, dus ik kom met twee voorstellen:
    -Geef desondanks mijn geld terug
    -Stuur me dan maar nog 1 x paar sokken toe in de juiste maat en sluit dit hoofdstuk af

    Maar nee...dat kan allemaal niet. Ondanks dat ik eerder wel gewoon een paar sokken kon weggooien en nieuwe kon ontvangen is dit nu opeens onmogelijk en MOET de envelop eerst tevoorschijn komen. In plaats daarvan gingen ze een onderzoek starten bij PostNL ...voor een fucking envelop met een zooi sokken erin met een kostprijs van nog geen euro.

    Ik ben er ondertussen klaar mee en neem mijn verlies.
    Ondertussen ging het al lang niet meer om het tientje, maar om een principe. Maar met zulke onprofessionele en domme mensen valt niet te praten en ondertussen raak ik alleen maar opgefokt. En dat gaan we niet doen. Niet voor een tientje.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    langzame respons, rare redenatie, aantijgingen, onbeschoft, onrechtmatig

    Door ferry op 25 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg!! Wij hebben 4 horloge's besteld via watch 2 dat, waarvan we tot nu toe met 3 problemen hebben gehad. 1 horloge werd door ons ontvangen met een lege batterij(word dit niet gecontroleerd), een ander horloge werd door ons ontvangen met kapotte knopjes aan de zijkant(stopwatch) waarbij ons vervolgens eerst werd gemeld dat ze hem terug moesten sturen, na boos doen, horloge nog niet eens omgehad en het was een cadeautje, kregen we een nieuwe opgestuurd. En dan de 3e, een ballast na nog geen half jaar ging de duikring kapot, na veel mailen mochten we het horloge opsturen, duurt allemaal heel lang, maar hulde, ze hebben de ring erop kunnen klikken. Vlak daarna gaat de band van het horloge op 2 plaatsen kapot. Weer een mailtje gestuurd. Mag weer opgestuurd worden, maar het rare is dat als ze het horloge hebben ontvangen, het horloge ineens niet meer gemaakt wordt. In de eerste mail heb ik duidelijk dat het om de band ging, en ineens valt dat niet meer onder de garantie. Waarom moet ik dat ding dan wel opsturen???? Op die vraag krijg ik geen antwoord, en ook op het feit dat ik aangeef zeer ontevreden te zijn door alles krijg ik geen antwoord. Na helemaal klaar te zijn met watch 2 dat geef ik aan dat ze horloge terug mogen sturen en dat ik nooit, maar dan ook nooit meer iets bij hun bestel. Hun reactie; en zullen het horloge retour zenden, hiermee hopende u voldoende te hebben geïnformeerd. Geen sorry?? Helemaal niks!! Zoveel doen ze er dus aan om hun klanten tevreden te houden.

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Klantenservice
    Behandeling van de klanten
    Behandeling van de klachten
    Vraag/antwoord ontwijkende mailtjes
    Lang wachten aan de telefoon

    Door s. hartgers op 14 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Er is veel over Watch2Day te zeggen:

    ik ben al jaren verzamelaar van verschillende horloges, niet enkel om exclusiviteit (wat automatisch zichzelf helaas in het prijskaartje weerspiegelt), maar ook ongewone modellen en gewoon wat het oog streelt. Horloges zijn mijn passie.

    Watch2Day moet je zien voor hetgeen dat het werkelijk is: Een Outlet.

    En niet alles wat in een outlet terecht komt is het waard als "goede koop" te bestempelen, maar voor de kenners onder ons zitten er soms ware parels tussen.

    Ik heb inmiddels al regelmatig op Watch2Day een aankoopje gepleegd, en tot nu toe zijn ze altijd hun eigen beloftes na gekomen. (Pluimpje vanuit mij). Over de kwaliteit van hun verkochte waren wil ik naar de vorige alinea verwijzen. Watch2Day verkoopt een breed spectrum aan horloge merken, waar ook (helaas) vele bekende merken uit China tussen zitten, die zich maar al te graag als Duits/Zwitsers voor willen doen. (Theorema, of August Steiner e.d.) Ook ik ben er een keertje ingestonken en heb een paar "Ballast" horloges gekocht. Me wel eerst belezen en enkele reviews doorgenomen. Maar tot mijn verbazing na de levering erachter gekomen dat de door mij gekocht Amphion Automaat, een bekende gestanste mechaniek uit China in zich droeg. Eigenlijk voelde het Ballast horloge in het algemeen heel erg "goedkoop" aan. De prijs die ik ervoor heb betaald is wel passend bij het product, dus heb er achteraf nog steeds geen spijt van. Maar een van de "pareltjes" was het zeker niet.

    Dan heb je af en toe van de echte A merken aanbiedingen ertussen, waarbij ik mezelf echt regelmatig afvraag hoe hun het op de rails krijgen om een dergelijke aanbieding voor elkaar te krijgen!!
    Met enkele regelmaat vinden de toppers van Seiko, Citizen en ja hoor, zelfs DeepBlue hun weg op deze website! En dat voor een fractie van de prijs van andere outlets!! Als Watch2Day elke dag zulke aanbiedingen had, had ik met zekerheid inmiddels in een kartonnen doos gewoond, dus ik ben blij met het feit dat er regelmatig de mindere iteraties uit China en omstreke ook hun gezicht vertonen.
    Ook de onder liefhebbers bekende gehaate/geliefde Invicta horloges vinden hun thuis op deze website. Horloges die in het algemeen van goede kwaliteit zijn, een eerlijke prijs hebben, en in het algemeen nooit aan met hun "aanbevolen prijs" op internet verkocht worden. Invicta is kwalitatief meestal sterk, maar denk niet dat je 80-90% spaart op je horloge... Dat is marketingmagie. Het 8209 model is een topper! Een homage aan de Rolex Submariner met een heus Automatisch uurwerk van Seiko (Caliber NH35A)!! Top dingetje, en met 69.- als prijskaartje voel je jezelf haast schuldig het op deze website te kopen.

    Voor de mensen die inmiddels met lezen zijn afgehaakt, en voor de medemens die het geheel wel hebben willen lezen, even de samenvatting:

    "Watch2Day, tussen vele redelijke deals van Chinese afkomst, komen er met regelmatige afstanden waanzinnige aanbiedingen lang. De service is top, en ze komen altijd hun beloftes na."

    Zo... klaar... bedankt!

    Sterke punten
    Spotprijzen voor A-merken
    Redelijk snelle levering
    Transparant
    Goede presentatie

    Zwakke punten
    Veel Paddestoel Merken of Chinese Zwitsers/Duitsers

    Door Gereon op 10 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestelde mijn boxspring bij 1dagactie en ben bovenmatig tevreden over zowel orderafwikkeling en levertijd.

    Sterke punten
    Afspraak precies nagekomen

    Zwakke punten
    Bij het lossen heb ik de chauffeur even geholpen.

    Door Anjo de Kort op 10 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn zoon heeft een horloge besteld en ontvangen. Volgens afspraak het horloge ontvangen. Toen bleek het glas van het horloge beschadigd te zijn. Na wat heen en weer mailen mocht het horloge teruggestuurd worden. Na een aantal weken een ander exemplaar ontvangen. Het ontvangen exemplaar leek goed tot na een aantal dagen het horloge vol zat met vocht. Weer mailen en na veel gezeur mocht het horloge wederom opgestuurd worden. Vervolgens kon het horloge niet vervangen worden voor een nieuwe en moest opgestuurd worden naar de fabrikant/leverancier. Nu bijna 6 maanden later nog niets en maar zeggen dat je geduld moet hebben. Dit is werkelijk schandalig en lijkt nergens op.
    Nu eindelijk eens een nieuw en goed horloge of het aankoopbedrag retour!

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Zeer slechte service in geval van problemen!

    Door L. Veltens op 3 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mooi horloge gekocht bij watch2day. Ik zie het horloge eigenlijk graag in het echt maar het was een mooie deal en ik ben er erg tevreden mee. Verzending had ietwat vertraging opgelopen maar daar heb ik keurig bericht van gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Sterke punten
    Mooie duidelijke foto's en goede prijzen

    Zwakke punten
    Deze keer vertraging in levering maar netjes bericht gehad via mail

    Door Bart-Jan op 3 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Afgelopen zaterdag met z,n vieren ontbeten bij Ver-Koch op het
    munsterplein in Roermond,

    Met de vouchers van Wowdeal echt een aanrader.

    Sterke punten
    Gewoon een leuke zaak waar je anders nooit komt
    maar nu wel ontdekt, voor een goed verzorgt ontbijt en nog veel meer.

    Is voor herhaling vatbaar!!!

    Zwakke punten
    geen!!

    Door Lies Stal op 3 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tijdens de OUTLET dagen afgelopen week voor het eerst een horloge besteld bij Watch2day! Ik ben erg tevreden en het horloge ziet er uit als beschreven op de site. Erg snelle bezorging! (ik had het horloge 2 dagen later al in huis).

    Sterke punten
    Snelle thuis bezorgd en de juiste omschrijving!

    Zwakke punten
    Niet!

    Door Jan Tromp op 3 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een aantal horloges bij Watch2Day besteld en dat is altijd prima verlopen.
    Drie horloges voor mezelf en 5 horloges om cadeau te geven voor mensen, die mij dierbaar zijn. Ik noem een Rothenschild chrono, een Blancier (dat geweldige horloge, dat ook wordt gedragen door de twee dragers ven de Militaire Willemsorde) , een Avi-8 Hawker Harrier. Bij de Rothenschild raakten , na enige tijd, 2 schroefjes los en kwijt. Eén telefoontje met de klantenservice was voldoende om er, binnen de kortst mogelijke tijd, 7 (!) voor terug te krijgen!!!
    Mijn laatste order: 785660.
    Ik raad Watch2Day van harte aan!
    Daarnaast zijn er ook nog leuke win-acties, dus tel uit je winst.

    Sterke punten
    Vertrouwd adres inmiddels.
    Prima aanbod en zeer scherpe prijzen.
    Prima klantenservice.
    Snelle levering.

    Zwakke punten
    Geen idee.
    Hoewel .... ik had soms de pest in, omdat ik bij een win-actie niks won
    Geintje!!!

    Door Ruud v Wijk op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 3 horloges besteld tijdens de grote outlet. Alle 3 horloges zijn van Ice Watch.
    Dit was mijn 2e bestelling bij Watch2Day. Mijn 1e bestelling was een paar maanden geleden,en die verliep helaas niet goed. Toen heb ik een diesel horloge besteld maar de wijzerplaatsje lagen gewoon los onder het glas. Achteraf is het wel netjes afgehandeld. Mijn recente bestelling echter verliep uitstekend. Betelling geplaatst om 4uur in de middag en de volgende ochtend had ik de horloges thuis. En niet te vergeten!! met een flinke(en dan bedoel ik echt flink ) korting. Horloge kost normaal €250, maar tijdens de outlet dagen kon ik ze bemachtigen voor €49,95. Jaaa mensen dat noem ik een echte aanbieding!! Dus bij deze...Mijn negatieve oordeel van mijn 1e bestelling is helemaal weg. Watch2Day is trouwens een van de weinige dag aanbieders die een zeer goede klantenservice heeft!

    Mijn ordernummer is:782314

    Sterke punten
    Klantenservice is voor mij een dikke 10. Altijd binnen 24uur je pakketje thuis(echt altijd).Zeer varierend aanbod van grote merken. Nergens anders vind je goedkoper.Omschrijving van de horloges klopt altijd.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten!

    Door Krisztian op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 3 horloges besteld tijdens de grote outlet. Alle 3 horloges zijn van Ice Watch.
    Dit was mijn 2e bestelling bij Watch2Day. Mijn 1e bestelling was een paar maanden geleden,en die verliep helaas niet goed. Toen heb ik een diesel horloge besteld maar de wijzerplaatsje lagen gewoon los onder het glas. Achteraf is het wel netjes afgehandeld. Mijn recente bestelling echter verliep uitstekend. Betelling geplaatst om 4uur in de middag en de volgende ochtend had ik de horloges thuis. En niet te vergeten!! met een flinke(en dan bedoel ik echt flink ) korting. Horloge kost normaal €250, maar tijdens de outlet dagen kon ik ze bemachtigen voor €49,95. Jaaa mensen dat noem ik een echte aanbieding!! Dus bij deze...Mijn negatieve oordeel van mijn 1e bestelling is helemaal weg. Watch2Day is trouwens een van de weinige dag aanbieders die een zeer goede klantenservice heeft!

    Sterke punten
    Klantenservice is voor mij een dikke 10. Altijd binnen 24uur je pakketje thuis(echt altijd).Zeer varierend aanbod van grote merken. Nergens anders vind je goedkoper.Omschrijving van de horloges klopt altijd.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten.

    Door Krisztian op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn lieve zus wilde dolgraag een Diesel Little Daddy XL bestellen tijdens de outletdagen. Helaas heeft zij net te lang gewacht en is het horloge inmiddels uitverkocht. Door het ruime aanbod op de site ben ik op zoek gegaan naar een vergelijkbaar exemplaar. De DETOMASO Casabona XXL Full-Black zou wat dat betreft de perfecte vervanger kunnen zijn. En laat je dit horloge nou net kunnen winnen..

    Ik heb zelf onlangs een Invicta Pro Diver 6983 Swiss Quartz XL besteld en bij daar zeer tevreden mee. Met een aanschafprijs van 95,- euro heeft watch2day gegarandeerd de laagste prijs.

    Mijn ordernummer was 780727

    Sterke punten
    Overzichtelijke website, goede klachtenafhandeling, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, ruim assortiment, kosteloos achteraf betalen.

    Zwakke punten
    De nieuwsbrief van watch2day wordt dagelijks om 02:00 uur 's nachts verzonden, dit terwijl de aanbiedingen om 00:00 uur al zijn ingegaan.

    Door Glenn op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben een goede service gewend bij Watch2day.
    zelfs toen het verkeerde horloge werd opgestuurd is er correct en netjes gehandeld.
    Een voorbeeld voor veel webshops!

    Mijn laatste ordernummer is:781686

    Ben benieuwd welke superdeal we vanavond weer te zien krijgen.

    Sterke punten
    Goede eerlijke service, nette prijzen, geen flauwekul.

    Zwakke punten
    Het blijft een webshop, je dient te kiezen vanaf een plaatje dat is soms best moeilijk.

    Door À de leeuw op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 2013 horloge gekocht en super tevreden ......rothenschild cruiser 11 rs-1305-sr order nummer;260486

    Sterke punten
    Alleen maar sterke punten!

    Zwakke punten
    Geen enkel zwak punt!!!!!!

    Door gertjan snel op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • alweer een tijdje terug een mooi horloge gekocht. Draag hem bijna dagelijks en ben er nog steeds erg blij mee! Ordernummer was 228946

    Sterke punten
    Snelheid, kwaliteit en service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Erwin op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dagelijks kijk ik naar de leuke aanbiedingen en eenmaal een bestelling geplaatst die volgens afspraak geleverd werd.
    Zeer tevreden over het product zeker de prijs.

    Sterke punten
    Overzichtelijk, snelle levering, lage prijzen.

    Zwakke punten
    Producten in dames en heren categorie niet aanwezig

    Door Jeroen Hofma op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.