Watch2Day - 112 Reviews

Last updated: 11 februari 2019
Watch2Day Logo

89% aanbevolen, 112 Reviews

  1. Watch2Day
  2. Watch2Day Reviews
  3. Schrijf ook een review over Watch2Day

Niet tevreden over Watch2Day? Probeer dan eens TassenOutlet.

Watch2Day

Elke dag, 365 dagen per jaar, vindt u op Watch2Day een exclusieve horlogedeal. Hiervoor werken we samen met veel verschillende merken. De aanbieding is 24 uur geldig, of zolang de voorraad strekt. Elke nacht om klokslag 00:00 uur wordt een nieuwe horlogedeal geplaatst.

Watch2Day Details

Hits: 1293

URL: http://watch2day.nl/

Categorieën: Fashion Deals

Reviews: 112


Watch2Day reviews (112):

Watch2Day - Waardeloze aftersales!

0

Review:
k heb een horloge gekocht wat niet blijkt te werken en retour gezonden onder gebruikmaking van het Herroepingsrecht. Ik zou dus het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort moeten krijgen, echter heb de retourzending abusievelijk naar het magazijn in Apeldoorn verstuurd i.p.v. naar hun kantoor in Amsterdam. Lijkt me geen wereldafstand maar klaarblijkelijk na bijna 4 weken is het horloge nog niet op hun kantoor waardoor ze het horloge niet kunnen bekijken en ik mijn geld niet terugkrijg. Waardeloze aftersales en ik krijg sterk de indruk dat ik naar mijn geld kan fluiten! Het woord oplichting schiet nu wel door mijn hoofd en ik vermoed dat dit ook bewaarheid gaat worden!

Sterke punten:
levering volgens afspraak

Zwakke punten:
slechte aftersales
klantonvriendelijk
waardeloos retourbeleid
houdt zich niet aan de verplichtingen van het Herroepingsrecht

Michael beveelt Watch2Day NIET aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - Levering is super.......

0

Review:
Het enige positieve aan Wath2day is de bezorging na aankoop. De aftersale is zeer waardeloos, week wachten op reactie via email en maanden wachten op reparatie. 1e en laatste aankoop bij deze zaak ooit. Meer woorden maak ik er niet over vuil dan moet ik echt met modder gooien. Je krijgt waarvoor je betaalt. dus denk 2x na eer je hier iets koopt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Aftersales

Spinnaker beveelt Watch2Day NIET aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - Blij

0

Review:
Had een leuk horloge voorbij zien komen, toen ik hem wilde bestellen was de kleur die ik wilde hebben uitverkocht.Daar "niet geschoten ook mis is" toch maar even de klantenservice gebeld. Deze deelde mij mede dat ze hun best zouden doen en dan per e-mail de uitkomst hiervan aan mij zouden mededelen. Echte na 10 minuten werdt ik al teruggebeld door de dame van de klantenservice die zei dat ze nog een horloge in de door mij gewenste kleur op voorraad had.Dit horloge hebben ze voor mij apart gelegd zo dat ik hem alsnog kon bestellen. Nu maar wachten op de aflevering. Tot nu toe zeer tevreden.Top watch2day,

Sterke punten:
Goede betrokken klantenservice

Zwakke punten:
nog niet tegen gekomen.

Ed Berents beveelt Watch2Day aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - Tot nu toe tevreden

0

Review:
Ik zie het vaak op facebook voorbij komen en na lang twijfelen over de betrouwbaarheid heb ik gisteren toch maar een bestelling gedaan tijdens de outlet. Het ging om een Pionier chicago en heb het pakketje vandaag al in ontvangst mogen nemen. Nu hopen dat ie het blijft doen en niet kapot gaat. Er zit trouwens een pas van Pionier International Guarantee bij voor 2 jaar garantie.
Kortom zeer tevreden over mijn 1e ervaring met Watch2day

Sterke punten:
Snelle levering

Zwakke punten:
Nog geen

Hercules beveelt Watch2Day aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - zeer slechte after sales

0

Review:
Garantie ? niet bij watch2day. Jammer want ik heb heel veel besteld bij die knakkers omdat ik leuke klokjes voorbij zag komen. Ik heb het dus niet over kwaliteit of wat voor klokjes het zijn maar puur over service richting je klanten. Die is dus absoluut 0 bij deze pakketjes schuiver

Sterke punten:
snel verstuurd , leuke prijzen

Zwakke punten:
garantie , bereikbaarheid , klantenservice , after sales

gerard beveelt Watch2Day NIET aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - Geweldig

0

Review:
Ik denk dat er mensen zijn die het niet kunnen betalen wat al rot genoeg is maar gewoon kwalitets horloges. En als een juwelier mij zou vertellen hij is niet echt dan zou ik hem meenemen naar b.v het progamma kassa maar dat durven ze dan niet. Ik heb heel veel horloges van hun en mijn vrouw ook en geloof het of niet alles is echt. Ik zal watch2day niet vergelijken met action maar het principe is hetzelfde liever een snelle euro verdienen dan een langzame 10 euro. Het systeem werkt gewoon goed en ik geloof niet in sinterklaas maar wel in watch2day een heerlijke eerlijke site. En niemand is verplicht te kopen maar geef dan ook geen vooroordelen.

Sterke punten:
Kwaliteit service prijs dat ljjkt mij het meest belangrijkste.

Zwakke punten:
Geen

Ton beveelt Watch2Day aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - Sturmanskie zonder origineel Seiko

0

Review:
Sturmanskie gekocht omdat er beschreven werd dat deze voorzien was met origineel Seiko mechanisme. De uurwerken waren immers ook op Ebay te koop met chinees binnenwerk. Na een zwakke slag van een dichtslaande deur tegen mijn pols viel een wijzer naar beneden. Een plaatselijke juwelier-horlogeur stelde vast dat het mechanisme zelfs de Chinese standaardkwaliteit niet haalde. Dus ik vind het jammer dat Watch2day foutieve informative meegeeft. De prijs is wel goed, je krijgt wat je betaalt: weinig.

Sterke punten:
Mooi design uurwerken

Zwakke punten:
Kwaliteit

Stefaan beveelt Watch2Day NIET aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - Super, super, super

0

Review:
7e horloge is onderweg. Alleen maar complimenten over de prijs, service en levering. Ruime levertijd wordt genoemd. Zorgt nooit voor teleurstellingen.
Niet Watch2day maar Watch4ever. Ga zo door. Love you!!!!!!!! (hahahahaha).

Sterke punten:
Uitmuntende assortiment, snelle levering, soepele betaling. Service perfect.

Zwakke punten:
Totaly nothing!!!!!!!!!!!

Huub Zeeva beveelt Watch2Day aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - waardeloos!!

0

Review:
Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg!! Wij hebben 4 horloge's besteld via watch 2 dat, waarvan we tot nu toe met 3 problemen hebben gehad. 1 horloge werd door ons ontvangen met een lege batterij(word dit niet gecontroleerd), een ander horloge werd door ons ontvangen met kapotte knopjes aan de zijkant(stopwatch) waarbij ons vervolgens eerst werd gemeld dat ze hem terug moesten sturen, na boos doen, horloge nog niet eens omgehad en het was een cadeautje, kregen we een nieuwe opgestuurd. En dan de 3e, een ballast na nog geen half jaar ging de duikring kapot, na veel mailen mochten we het horloge opsturen, duurt allemaal heel lang, maar hulde, ze hebben de ring erop kunnen klikken. Vlak daarna gaat de band van het horloge op 2 plaatsen kapot. Weer een mailtje gestuurd. Mag weer opgestuurd worden, maar het rare is dat als ze het horloge hebben ontvangen, het horloge ineens niet meer gemaakt wordt. In de eerste mail heb ik duidelijk dat het om de band ging, en ineens valt dat niet meer onder de garantie. Waarom moet ik dat ding dan wel opsturen???? Op die vraag krijg ik geen antwoord, en ook op het feit dat ik aangeef zeer ontevreden te zijn door alles krijg ik geen antwoord. Na helemaal klaar te zijn met watch 2 dat geef ik aan dat ze horloge terug mogen sturen en dat ik nooit, maar dan ook nooit meer iets bij hun bestel. Hun reactie; en zullen het horloge retour zenden, hiermee hopende u voldoende te hebben geïnformeerd. Geen sorry?? Helemaal niks!! Zoveel doen ze er dus aan om hun klanten tevreden te houden.

Sterke punten:
Helemaal niks

Zwakke punten:
Klantenservice
Behandeling van de klanten
Behandeling van de klachten
Vraag/antwoord ontwijkende mailtjes
Lang wachten aan de telefoon

s. hartger beveelt Watch2Day NIET aan bij vrienden/bekenden

Watch2Day - De kleine uitblinker onder de webshops

0

Review:
Er is veel over Watch2Day te zeggen:

ik ben al jaren verzamelaar van verschillende horloges, niet enkel om exclusiviteit (wat automatisch zichzelf helaas in het prijskaartje weerspiegelt), maar ook ongewone modellen en gewoon wat het oog streelt. Horloges zijn mijn passie.

Watch2Day moet je zien voor hetgeen dat het werkelijk is: Een Outlet.

En niet alles wat in een outlet terecht komt is het waard als "goede koop" te bestempelen, maar voor de kenners onder ons zitten er soms ware parels tussen.

Ik heb inmiddels al regelmatig op Watch2Day een aankoopje gepleegd, en tot nu toe zijn ze altijd hun eigen beloftes na gekomen. (Pluimpje vanuit mij). Over de kwaliteit van hun verkochte waren wil ik naar de vorige alinea verwijzen. Watch2Day verkoopt een breed spectrum aan horloge merken, waar ook (helaas) vele bekende merken uit China tussen zitten, die zich maar al te graag als Duits/Zwitsers voor willen doen. (Theorema, of August Steiner e.d.) Ook ik ben er een keertje ingestonken en heb een paar "Ballast" horloges gekocht. Me wel eerst belezen en enkele reviews doorgenomen. Maar tot mijn verbazing na de levering erachter gekomen dat de door mij gekocht Amphion Automaat, een bekende gestanste mechaniek uit China in zich droeg. Eigenlijk voelde het Ballast horloge in het algemeen heel erg "goedkoop" aan. De prijs die ik ervoor heb betaald is wel passend bij het product, dus heb er achteraf nog steeds geen spijt van. Maar een van de "pareltjes" was het zeker niet.

Dan heb je af en toe van de echte A merken aanbiedingen ertussen, waarbij ik mezelf echt regelmatig afvraag hoe hun het op de rails krijgen om een dergelijke aanbieding voor elkaar te krijgen!!
Met enkele regelmaat vinden de toppers van Seiko, Citizen en ja hoor, zelfs DeepBlue hun weg op deze website! En dat voor een fractie van de prijs van andere outlets!! Als Watch2Day elke dag zulke aanbiedingen had, had ik met zekerheid inmiddels in een kartonnen doos gewoond, dus ik ben blij met het feit dat er regelmatig de mindere iteraties uit China en omstreke ook hun gezicht vertonen.
Ook de onder liefhebbers bekende gehaate/geliefde Invicta horloges vinden hun thuis op deze website. Horloges die in het algemeen van goede kwaliteit zijn, een eerlijke prijs hebben, en in het algemeen nooit aan met hun "aanbevolen prijs" op internet verkocht worden. Invicta is kwalitatief meestal sterk, maar denk niet dat je 80-90% spaart op je horloge... Dat is marketingmagie. Het 8209 model is een topper! Een homage aan de Rolex Submariner met een heus Automatisch uurwerk van Seiko (Caliber NH35A)!! Top dingetje, en met 69.- als prijskaartje voel je jezelf haast schuldig het op deze website te kopen.

Voor de mensen die inmiddels met lezen zijn afgehaakt, en voor de medemens die het geheel wel hebben willen lezen, even de samenvatting:

"Watch2Day, tussen vele redelijke deals van Chinese afkomst, komen er met regelmatige afstanden waanzinnige aanbiedingen lang. De service is top, en ze komen altijd hun beloftes na."

Zo... klaar... bedankt!

Sterke punten:
Spotprijzen voor A-merken
Redelijk snelle levering
Transparant
Goede presentatie

Zwakke punten:
Veel Paddestoel Merken of Chinese Zwitsers/Duitsers

Gereon beveelt Watch2Day aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Watch2Day

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Watch2Day aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Watch2Day aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Watch2Day


Home » Fashion Deals » Watch2Day