Elke dag, 365 dagen per jaar, vindt u op Watch2Day een exclusieve horlogedeal. Hiervoor werken we samen met veel verschillende merken. De aanbieding is 24 uur geldig, of zolang de voorraad strekt. Elke nacht om klokslag 00:00 uur wordt een nieuwe horlogedeal geplaatst.

Reviews over Watch2Day

  • k heb een horloge gekocht wat niet blijkt te werken en retour gezonden onder gebruikmaking van het Herroepingsrecht. Ik zou dus het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort moeten krijgen, echter heb de retourzending abusievelijk naar het magazijn in Apeldoorn verstuurd i.p.v. naar hun kantoor in Amsterdam. Lijkt me geen wereldafstand maar klaarblijkelijk na bijna 4 weken is het horloge nog niet op hun kantoor waardoor ze het horloge niet kunnen bekijken en ik mijn geld niet terugkrijg. Waardeloze aftersales en ik krijg sterk de indruk dat ik naar mijn geld kan fluiten! Het woord oplichting schiet nu wel door mijn hoofd en ik vermoed dat dit ook bewaarheid gaat worden!

    Sterke punten
    levering volgens afspraak

    Zwakke punten
    slechte aftersales
    klantonvriendelijk
    waardeloos retourbeleid
    houdt zich niet aan de verplichtingen van het Herroepingsrecht

    Door Michael op 26 juni 2018 Reageer
  • Het enige positieve aan Wath2day is de bezorging na aankoop. De aftersale is zeer waardeloos, week wachten op reactie via email en maanden wachten op reparatie. 1e en laatste aankoop bij deze zaak ooit. Meer woorden maak ik er niet over vuil dan moet ik echt met modder gooien. Je krijgt waarvoor je betaalt. dus denk 2x na eer je hier iets koopt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Aftersales

    Door Spinnaker op 17 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had een leuk horloge voorbij zien komen, toen ik hem wilde bestellen was de kleur die ik wilde hebben uitverkocht.Daar "niet geschoten ook mis is" toch maar even de klantenservice gebeld. Deze deelde mij mede dat ze hun best zouden doen en dan per e-mail de uitkomst hiervan aan mij zouden mededelen. Echte na 10 minuten werdt ik al teruggebeld door de dame van de klantenservice die zei dat ze nog een horloge in de door mij gewenste kleur op voorraad had.Dit horloge hebben ze voor mij apart gelegd zo dat ik hem alsnog kon bestellen. Nu maar wachten op de aflevering. Tot nu toe zeer tevreden.Top watch2day,

    Sterke punten
    Goede betrokken klantenservice

    Zwakke punten
    nog niet tegen gekomen.

    Door Ed Berentsen op 21 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zie het vaak op facebook voorbij komen en na lang twijfelen over de betrouwbaarheid heb ik gisteren toch maar een bestelling gedaan tijdens de outlet. Het ging om een Pionier chicago en heb het pakketje vandaag al in ontvangst mogen nemen. Nu hopen dat ie het blijft doen en niet kapot gaat. Er zit trouwens een pas van Pionier International Guarantee bij voor 2 jaar garantie.
    Kortom zeer tevreden over mijn 1e ervaring met Watch2day

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Nog geen

    Door Hercules op 31 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Garantie ? niet bij watch2day. Jammer want ik heb heel veel besteld bij die knakkers omdat ik leuke klokjes voorbij zag komen. Ik heb het dus niet over kwaliteit of wat voor klokjes het zijn maar puur over service richting je klanten. Die is dus absoluut 0 bij deze pakketjes schuiver

    Sterke punten
    snel verstuurd , leuke prijzen

    Zwakke punten
    garantie , bereikbaarheid , klantenservice , after sales

    Door gerard op 6 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik denk dat er mensen zijn die het niet kunnen betalen wat al rot genoeg is maar gewoon kwalitets horloges. En als een juwelier mij zou vertellen hij is niet echt dan zou ik hem meenemen naar b.v het progamma kassa maar dat durven ze dan niet. Ik heb heel veel horloges van hun en mijn vrouw ook en geloof het of niet alles is echt. Ik zal watch2day niet vergelijken met action maar het principe is hetzelfde liever een snelle euro verdienen dan een langzame 10 euro. Het systeem werkt gewoon goed en ik geloof niet in sinterklaas maar wel in watch2day een heerlijke eerlijke site. En niemand is verplicht te kopen maar geef dan ook geen vooroordelen.

    Sterke punten
    Kwaliteit service prijs dat ljjkt mij het meest belangrijkste.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ton op 3 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sturmanskie gekocht omdat er beschreven werd dat deze voorzien was met origineel Seiko mechanisme. De uurwerken waren immers ook op Ebay te koop met chinees binnenwerk. Na een zwakke slag van een dichtslaande deur tegen mijn pols viel een wijzer naar beneden. Een plaatselijke juwelier-horlogeur stelde vast dat het mechanisme zelfs de Chinese standaardkwaliteit niet haalde. Dus ik vind het jammer dat Watch2day foutieve informative meegeeft. De prijs is wel goed, je krijgt wat je betaalt: weinig.

    Sterke punten
    Mooi design uurwerken

    Zwakke punten
    Kwaliteit

    Door Stefaan op 12 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 7e horloge is onderweg. Alleen maar complimenten over de prijs, service en levering. Ruime levertijd wordt genoemd. Zorgt nooit voor teleurstellingen.
    Niet Watch2day maar Watch4ever. Ga zo door. Love you!!!!!!!! (hahahahaha).

    Sterke punten
    Uitmuntende assortiment, snelle levering, soepele betaling. Service perfect.

    Zwakke punten
    Totaly nothing!!!!!!!!!!!

    Door Huub Zeevaar op 26 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg!! Wij hebben 4 horloge's besteld via watch 2 dat, waarvan we tot nu toe met 3 problemen hebben gehad. 1 horloge werd door ons ontvangen met een lege batterij(word dit niet gecontroleerd), een ander horloge werd door ons ontvangen met kapotte knopjes aan de zijkant(stopwatch) waarbij ons vervolgens eerst werd gemeld dat ze hem terug moesten sturen, na boos doen, horloge nog niet eens omgehad en het was een cadeautje, kregen we een nieuwe opgestuurd. En dan de 3e, een ballast na nog geen half jaar ging de duikring kapot, na veel mailen mochten we het horloge opsturen, duurt allemaal heel lang, maar hulde, ze hebben de ring erop kunnen klikken. Vlak daarna gaat de band van het horloge op 2 plaatsen kapot. Weer een mailtje gestuurd. Mag weer opgestuurd worden, maar het rare is dat als ze het horloge hebben ontvangen, het horloge ineens niet meer gemaakt wordt. In de eerste mail heb ik duidelijk dat het om de band ging, en ineens valt dat niet meer onder de garantie. Waarom moet ik dat ding dan wel opsturen???? Op die vraag krijg ik geen antwoord, en ook op het feit dat ik aangeef zeer ontevreden te zijn door alles krijg ik geen antwoord. Na helemaal klaar te zijn met watch 2 dat geef ik aan dat ze horloge terug mogen sturen en dat ik nooit, maar dan ook nooit meer iets bij hun bestel. Hun reactie; en zullen het horloge retour zenden, hiermee hopende u voldoende te hebben genformeerd. Geen sorry?? Helemaal niks!! Zoveel doen ze er dus aan om hun klanten tevreden te houden.

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Klantenservice
    Behandeling van de klanten
    Behandeling van de klachten
    Vraag/antwoord ontwijkende mailtjes
    Lang wachten aan de telefoon

    Door s. hartgers op 14 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Er is veel over Watch2Day te zeggen:

    ik ben al jaren verzamelaar van verschillende horloges, niet enkel om exclusiviteit (wat automatisch zichzelf helaas in het prijskaartje weerspiegelt), maar ook ongewone modellen en gewoon wat het oog streelt. Horloges zijn mijn passie.

    Watch2Day moet je zien voor hetgeen dat het werkelijk is: Een Outlet.

    En niet alles wat in een outlet terecht komt is het waard als "goede koop" te bestempelen, maar voor de kenners onder ons zitten er soms ware parels tussen.

    Ik heb inmiddels al regelmatig op Watch2Day een aankoopje gepleegd, en tot nu toe zijn ze altijd hun eigen beloftes na gekomen. (Pluimpje vanuit mij). Over de kwaliteit van hun verkochte waren wil ik naar de vorige alinea verwijzen. Watch2Day verkoopt een breed spectrum aan horloge merken, waar ook (helaas) vele bekende merken uit China tussen zitten, die zich maar al te graag als Duits/Zwitsers voor willen doen. (Theorema, of August Steiner e.d.) Ook ik ben er een keertje ingestonken en heb een paar "Ballast" horloges gekocht. Me wel eerst belezen en enkele reviews doorgenomen. Maar tot mijn verbazing na de levering erachter gekomen dat de door mij gekocht Amphion Automaat, een bekende gestanste mechaniek uit China in zich droeg. Eigenlijk voelde het Ballast horloge in het algemeen heel erg "goedkoop" aan. De prijs die ik ervoor heb betaald is wel passend bij het product, dus heb er achteraf nog steeds geen spijt van. Maar een van de "pareltjes" was het zeker niet.

    Dan heb je af en toe van de echte A merken aanbiedingen ertussen, waarbij ik mezelf echt regelmatig afvraag hoe hun het op de rails krijgen om een dergelijke aanbieding voor elkaar te krijgen!!
    Met enkele regelmaat vinden de toppers van Seiko, Citizen en ja hoor, zelfs DeepBlue hun weg op deze website! En dat voor een fractie van de prijs van andere outlets!! Als Watch2Day elke dag zulke aanbiedingen had, had ik met zekerheid inmiddels in een kartonnen doos gewoond, dus ik ben blij met het feit dat er regelmatig de mindere iteraties uit China en omstreke ook hun gezicht vertonen.
    Ook de onder liefhebbers bekende gehaate/geliefde Invicta horloges vinden hun thuis op deze website. Horloges die in het algemeen van goede kwaliteit zijn, een eerlijke prijs hebben, en in het algemeen nooit aan met hun "aanbevolen prijs" op internet verkocht worden. Invicta is kwalitatief meestal sterk, maar denk niet dat je 80-90% spaart op je horloge... Dat is marketingmagie. Het 8209 model is een topper! Een homage aan de Rolex Submariner met een heus Automatisch uurwerk van Seiko (Caliber NH35A)!! Top dingetje, en met 69.- als prijskaartje voel je jezelf haast schuldig het op deze website te kopen.

    Voor de mensen die inmiddels met lezen zijn afgehaakt, en voor de medemens die het geheel wel hebben willen lezen, even de samenvatting:

    "Watch2Day, tussen vele redelijke deals van Chinese afkomst, komen er met regelmatige afstanden waanzinnige aanbiedingen lang. De service is top, en ze komen altijd hun beloftes na."

    Zo... klaar... bedankt!

    Sterke punten
    Spotprijzen voor A-merken
    Redelijk snelle levering
    Transparant
    Goede presentatie

    Zwakke punten
    Veel Paddestoel Merken of Chinese Zwitsers/Duitsers

    Door Gereon op 10 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn zoon heeft een horloge besteld en ontvangen. Volgens afspraak het horloge ontvangen. Toen bleek het glas van het horloge beschadigd te zijn. Na wat heen en weer mailen mocht het horloge teruggestuurd worden. Na een aantal weken een ander exemplaar ontvangen. Het ontvangen exemplaar leek goed tot na een aantal dagen het horloge vol zat met vocht. Weer mailen en na veel gezeur mocht het horloge wederom opgestuurd worden. Vervolgens kon het horloge niet vervangen worden voor een nieuwe en moest opgestuurd worden naar de fabrikant/leverancier. Nu bijna 6 maanden later nog niets en maar zeggen dat je geduld moet hebben. Dit is werkelijk schandalig en lijkt nergens op.
    Nu eindelijk eens een nieuw en goed horloge of het aankoopbedrag retour!

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Zeer slechte service in geval van problemen!

    Door L. Veltens op 3 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mooi horloge gekocht bij watch2day. Ik zie het horloge eigenlijk graag in het echt maar het was een mooie deal en ik ben er erg tevreden mee. Verzending had ietwat vertraging opgelopen maar daar heb ik keurig bericht van gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Sterke punten
    Mooie duidelijke foto's en goede prijzen

    Zwakke punten
    Deze keer vertraging in levering maar netjes bericht gehad via mail

    Door Bart-Jan op 3 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdens de OUTLET dagen afgelopen week voor het eerst een horloge besteld bij Watch2day! Ik ben erg tevreden en het horloge ziet er uit als beschreven op de site. Erg snelle bezorging! (ik had het horloge 2 dagen later al in huis).

    Sterke punten
    Snelle thuis bezorgd en de juiste omschrijving!

    Zwakke punten
    Niet!

    Door Jan Tromp op 3 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een aantal horloges bij Watch2Day besteld en dat is altijd prima verlopen.
    Drie horloges voor mezelf en 5 horloges om cadeau te geven voor mensen, die mij dierbaar zijn. Ik noem een Rothenschild chrono, een Blancier (dat geweldige horloge, dat ook wordt gedragen door de twee dragers ven de Militaire Willemsorde) , een Avi-8 Hawker Harrier. Bij de Rothenschild raakten , na enige tijd, 2 schroefjes los en kwijt. En telefoontje met de klantenservice was voldoende om er, binnen de kortst mogelijke tijd, 7 (!) voor terug te krijgen!!!
    Mijn laatste order: 785660.
    Ik raad Watch2Day van harte aan!
    Daarnaast zijn er ook nog leuke win-acties, dus tel uit je winst.

    Sterke punten
    Vertrouwd adres inmiddels.
    Prima aanbod en zeer scherpe prijzen.
    Prima klantenservice.
    Snelle levering.

    Zwakke punten
    Geen idee.
    Hoewel .... ik had soms de pest in, omdat ik bij een win-actie niks won
    Geintje!!!

    Door Ruud v Wijk op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 3 horloges besteld tijdens de grote outlet. Alle 3 horloges zijn van Ice Watch.
    Dit was mijn 2e bestelling bij Watch2Day. Mijn 1e bestelling was een paar maanden geleden,en die verliep helaas niet goed. Toen heb ik een diesel horloge besteld maar de wijzerplaatsje lagen gewoon los onder het glas. Achteraf is het wel netjes afgehandeld. Mijn recente bestelling echter verliep uitstekend. Betelling geplaatst om 4uur in de middag en de volgende ochtend had ik de horloges thuis. En niet te vergeten!! met een flinke(en dan bedoel ik echt flink ) korting. Horloge kost normaal 250, maar tijdens de outlet dagen kon ik ze bemachtigen voor 49,95. Jaaa mensen dat noem ik een echte aanbieding!! Dus bij deze...Mijn negatieve oordeel van mijn 1e bestelling is helemaal weg. Watch2Day is trouwens een van de weinige dag aanbieders die een zeer goede klantenservice heeft!

    Mijn ordernummer is:782314

    Sterke punten
    Klantenservice is voor mij een dikke 10. Altijd binnen 24uur je pakketje thuis(echt altijd).Zeer varierend aanbod van grote merken. Nergens anders vind je goedkoper.Omschrijving van de horloges klopt altijd.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten!

    Door Krisztian op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 3 horloges besteld tijdens de grote outlet. Alle 3 horloges zijn van Ice Watch.
    Dit was mijn 2e bestelling bij Watch2Day. Mijn 1e bestelling was een paar maanden geleden,en die verliep helaas niet goed. Toen heb ik een diesel horloge besteld maar de wijzerplaatsje lagen gewoon los onder het glas. Achteraf is het wel netjes afgehandeld. Mijn recente bestelling echter verliep uitstekend. Betelling geplaatst om 4uur in de middag en de volgende ochtend had ik de horloges thuis. En niet te vergeten!! met een flinke(en dan bedoel ik echt flink ) korting. Horloge kost normaal 250, maar tijdens de outlet dagen kon ik ze bemachtigen voor 49,95. Jaaa mensen dat noem ik een echte aanbieding!! Dus bij deze...Mijn negatieve oordeel van mijn 1e bestelling is helemaal weg. Watch2Day is trouwens een van de weinige dag aanbieders die een zeer goede klantenservice heeft!

    Sterke punten
    Klantenservice is voor mij een dikke 10. Altijd binnen 24uur je pakketje thuis(echt altijd).Zeer varierend aanbod van grote merken. Nergens anders vind je goedkoper.Omschrijving van de horloges klopt altijd.

    Zwakke punten
    Geen zwakke punten.

    Door Krisztian op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn lieve zus wilde dolgraag een Diesel Little Daddy XL bestellen tijdens de outletdagen. Helaas heeft zij net te lang gewacht en is het horloge inmiddels uitverkocht. Door het ruime aanbod op de site ben ik op zoek gegaan naar een vergelijkbaar exemplaar. De DETOMASO Casabona XXL Full-Black zou wat dat betreft de perfecte vervanger kunnen zijn. En laat je dit horloge nou net kunnen winnen..

    Ik heb zelf onlangs een Invicta Pro Diver 6983 Swiss Quartz XL besteld en bij daar zeer tevreden mee. Met een aanschafprijs van 95,- euro heeft watch2day gegarandeerd de laagste prijs.

    Mijn ordernummer was 780727

    Sterke punten
    Overzichtelijke website, goede klachtenafhandeling, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, ruim assortiment, kosteloos achteraf betalen.

    Zwakke punten
    De nieuwsbrief van watch2day wordt dagelijks om 02:00 uur 's nachts verzonden, dit terwijl de aanbiedingen om 00:00 uur al zijn ingegaan.

    Door Glenn op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben een goede service gewend bij Watch2day.
    zelfs toen het verkeerde horloge werd opgestuurd is er correct en netjes gehandeld.
    Een voorbeeld voor veel webshops!

    Mijn laatste ordernummer is:781686

    Ben benieuwd welke superdeal we vanavond weer te zien krijgen.

    Sterke punten
    Goede eerlijke service, nette prijzen, geen flauwekul.

    Zwakke punten
    Het blijft een webshop, je dient te kiezen vanaf een plaatje dat is soms best moeilijk.

    Door de leeuw op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 2013 horloge gekocht en super tevreden ......rothenschild cruiser 11 rs-1305-sr order nummer;260486

    Sterke punten
    Alleen maar sterke punten!

    Zwakke punten
    Geen enkel zwak punt!!!!!!

    Door gertjan snel op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • alweer een tijdje terug een mooi horloge gekocht. Draag hem bijna dagelijks en ben er nog steeds erg blij mee! Ordernummer was 228946

    Sterke punten
    Snelheid, kwaliteit en service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Erwin op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dagelijks kijk ik naar de leuke aanbiedingen en eenmaal een bestelling geplaatst die volgens afspraak geleverd werd.
    Zeer tevreden over het product zeker de prijs.

    Sterke punten
    Overzichtelijk, snelle levering, lage prijzen.

    Zwakke punten
    Producten in dames en heren categorie niet aanwezig

    Door Jeroen Hofma op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Klant vriendelijk. Een horloge gekocht dat in het echt niet zo mooi was als op de site te zien was. Zonder problemen terug kunnen sturen.
    Dit was een Dieseel.

    Uiteraard meteen weer een nieuwe gekocht. Nu voor een Rothenschild gegaan. Een heel mooi horloge.

    Sterke punten
    Lange garanties en de terug stuur service.

    Zwakke punten
    Voor verzending en eventueel retour sturen betealen.

    Door Harjo Sieder op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb de afgelopen 2 jaar meerdere bestellingen geplaatst bij Watch2Day en alle bestellingen zijn tot volle tevredenheid afgehandeld.

    Sterke punten
    * Afspraken worden nagekomen.
    * Duidelijke site.
    * Mooie aanbiedingen.

    Zwakke punten
    * (Te) veel mooie aanbiedingen! ;-)

    Door Teunis op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De aanbiedingen van watch2day zijn eigenlijk te verleidelijk, iedere week zit er wel wat moois thuis en ook van bekende merken. Ik heb een mooie automatische Theorama gekocht die netjes volgens afspraak is thuisbezorgd. De mogelijkheid voor gebruik van Afterpay vind ik heel veel vertrouwen geven.

    Het enige verbeterpunt wat mij betreft is dat als je kan kiezen tussen meerdere uitvoeringen niet altijd duidelijk is weergegeven welke je dan moet bestellen.

    Ordernummer was 765040

    Sterke punten
    - Mooie aanbiedingen.
    - Levering volgens afspraak.
    - Mogelijkheid voor gebruik Afterpay

    Zwakke punten
    - Kiezen tussen uitvoeringen kan iets duidelijker.

    Door Ronald op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Toen ik de mail binnen kreeg over de outlet van Watch2Day werd ik gelijk nieuwsgierig. Ik heb toen de hele outlet doorgekeken op zoek naar dat ene horloge. Eenmaal dat horloge gevonden bleek dat deze fors was afgeprijsd en dat maakte het nog beter.

    Ik bestelde mijn horloge op vrijdag en zag toen dat het verzenden/ontvangen van het pakketje 3 werkdagen zou duren. Dit zou betekenen dat ik mijn horloge woensdag zou krijgen. Echter werd ik verrast toen ik zaterdagmiddag thuis kwam van werken en mijn horloge op tafel zag liggen! Wat een service! Zo voelt het als een echte verrassing ondanks dat ik het horloge zelf kocht.

    Daarnaast heeft Watch2Day een zeer makkelijke site die voor iedereen goed toegankelijk is. Prachtige horloges tegen zeer goedkope prijzen, ik kijk elke dag even of er nog wat leuks tussen staat!

    Ordernummer: 784788

    Sterke punten
    - Snelle Service
    - Zeer goedkope horloges
    - Makkelijk toegankelijke site
    - Voor iedereen geschikt

    Zwakke punten
    -

    Door Eppie op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Watch2Day

Schrijf je eigen review over Watch2Day