Watch2Day

Elke dag, 365 dagen per jaar, vindt u op Watch2Day een exclusieve horlogedeal. Hiervoor werken we samen met veel verschillende merken. De aanbieding is 24 uur geldig, of zolang de voorraad strekt. Elke nacht om klokslag 00:00 uur wordt een nieuwe horlogedeal geplaatst.

Watch2Day Reviews

  Weggegooid geld ?!

  Horloge begin Oktober naar ze opgestuurd omdat mijn wijzerplaat los zat. Begin December maar eens gebeld hoe het met mijn horloge is. Dat moet dan nog naar Amerika worden verzonden voor reparatie ! En het is een Engels merk !!(zeggen ze). 21 Februari maar wee eens gebeld, want hun laten niets horen.... En ja het horloge is terug en zal zeer snel weer retour komen. Maar u gokt het al, na weer enkele weken niets te hebben gehoord, maar weer eens gebeld. En nu heb ik opeens geen garantie op het mankement !!. En waar mijn horloge is, geen idee. Hoe ik en of ik het terug krijg, geen idee. Want ze komen de gemaakte beloftes die ze hebben gemaakt toch niet waar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Spelen gewoon stommetje.

  Waardeloos bedrijf

  Ik ben een vaste klant van Watch2day. Ongeveer 8 horloges bij hen gekocht.
  Dit keer een smartwatch. Het horloge komt kapot aan.
  Stuur het direct terug en wil graag mn geld terug.
  Echter stuur ik het naar het verkeerde kantoor van W2D.
  Worden daar eens in de twee weken opgehaald ter beoordeling.
  Het vonnis luidt nu: sturen naar verkeerd kantoor,helaas voor u, u krijgt uw geld niet terug. Het horloge wordt voor reparatie opgestuurd.
  Ben hiermee akkoord gegaan, ben benieuwd hoelang dit gaat duren en of ze het horloge echt repareren!

  Dit is wel de laatste keer dat ik bij deze zaak iets gekocht heb.
  Ik houd u op de hoogte.
  H.G

  Even een update.
  Ik heb het horloge op 28 augustus jl besteld. Direct na levering teruggestuurd omdat het stuk aankwam. Het horloge is voor reparatie bij de horlogemaker gebracht. Hij heeft op 8 november het horloge bekeken en volgens mij terzijde gelegd, want 14 dagen later heb ik nog steeds niets gehoord.
  Al met al zijn we nu bijna drie maanden verder en denk ik ook dat de horlogemaker van Watch2day een smartwatch niet kan maken.
  Ik houd u op de hoogte.

  H.G

  6 dagen geleden een email gestuurd. Watch2day geeft geen antwoord!

  Weer 3 dagen later, nog steeds geen antwoord!

  7 dagen later, nog steeds geen antwoord. Wie begrijpt er nog wat van? Het kan toch niet zo zijn dat W2D zomaar mijn geld inpikt!

  Het is nu een maand geleden dat de horlogemaker het kapotte horloge bekeken heeft. Ik zou zo spoedig mogelijk een update krijgen.
  Meer dan een maand wachten daarop is, volgens mij, wel erg lang!

  Vandaag een rare email gekregen,
  deze luidt als volgt:

  Geachte heer, mevrouw,

  Onlangs heeft u een aankoop bij ons gedaan en een review geschreven over onze shop, waarvoor nogmaals onze dank.

  Wij willen u graag uitnodigen om uw review te herzien. Middels onderstaande link kunt u uw review aanpassen. Nogmaals onze excuses voor het onstane ongemak.

  Klik hier om deel te nemen

  Hartelijk dank voor uw mening!
  Met vriendelijke groet,

  Watch2Day

  Waarom zou ik dit doen?
  Ik ben nog steeds zeer ontevreden!

  Op 9 januari telefonisch contact gehad met W2D. Het horloge is inderdaad niet te maken, dus na veel vijven en zessen is mij een nieuw horloge toegezegd. Dit zou 2 of 3 weken duren.
  We gaan nu de 4de week in. Ben benieuwd wanneer het horloge binnenkomt.
  Ik ben nu meer dan 5 maanden bezig om de zaak geregeld te krijgen.
  Echt schandalig!

  Vandaag, 12 feb. 2020, telefonisch contact gehad, met de vraag waar het horloge bleef. Helaas was er van een bestelling of zending niets terug te vinden. Er zal met mij via email contact gehouden worden, vandaag nog. Ben benieuwd!
  Zelfde dag bericht terug met als antwoord dat mijn zaak in behandeling genomen wordt.
  Ik dacht dat dat 5 maanden geleden al gebeurd was.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  Klantenservice Watch2Day is een ramp

  Het beeld is duidelijk: de klantenservice is zó verschrikkelijk belabberd geworden dat er de laatste tijd bijna alleen nog maar negatieve reviews komen.
  Ik ben 'vaste' klant (meer dan 10 horloges, houd het niet precies bij) en kan dat beeld beamen.
  De laatste was een 'dikke' Yves Camani waarvan de sluiting lam was. Ik had daags na ontvangst voorgesteld mij een nieuwe sluiting op te sturen waarop Watch2Day positief reageerde. Na een paar weken (en zelf steeds navragen) bleek dat niet mogelijk te zijn en kon ik het horloge ter reparatie opsturen (voor eigen kosten terwijl je bij melding van een defect binnen 3 dagen kosteloos mag retourneren).
  Na lang getouwtrek en wachten heb ik via Paypal een klacht ingediend en toen kon het, ruim een maand later, ineens wel: "Excuus, u heeft het defect inderdaad wel op tijd gemeld."
  Nu heeft Watch2Day het horloge ook al weer meer dan een maand retour en nog steeds geen enkele actie, ondanks herinneringen.

  Kortom: de aanbiedingen zijn erg aantrekkelijk (goede prijs, mooie en vaak exotische modellen) maar de klantenservice is een regelrechte ramp.

  Sterke punten
  Mooie aanbiedingen

  Zwakke punten
  Slechte after sales (geen incidenten maar zelfs algemeen beeld!)

  Waardeloze aftersales!

  k heb een horloge gekocht wat niet blijkt te werken en retour gezonden onder gebruikmaking van het Herroepingsrecht. Ik zou dus het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort moeten krijgen, echter heb de retourzending abusievelijk naar het magazijn in Apeldoorn verstuurd i.p.v. naar hun kantoor in Amsterdam. Lijkt me geen wereldafstand maar klaarblijkelijk na bijna 4 weken is het horloge nog niet op hun kantoor waardoor ze het horloge niet kunnen bekijken en ik mijn geld niet terugkrijg. Waardeloze aftersales en ik krijg sterk de indruk dat ik naar mijn geld kan fluiten! Het woord oplichting schiet nu wel door mijn hoofd en ik vermoed dat dit ook bewaarheid gaat worden!

  Sterke punten
  levering volgens afspraak

  Zwakke punten
  slechte aftersales
  klantonvriendelijk
  waardeloos retourbeleid
  houdt zich niet aan de verplichtingen van het Herroepingsrecht

  Levering is super.......

  Het enige positieve aan Wath2day is de bezorging na aankoop. De aftersale is zeer waardeloos, week wachten op reactie via email en maanden wachten op reparatie. 1e en laatste aankoop bij deze zaak ooit. Meer woorden maak ik er niet over vuil dan moet ik echt met modder gooien. Je krijgt waarvoor je betaalt. dus denk 2x na eer je hier iets koopt.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Aftersales

  Blij

  Had een leuk horloge voorbij zien komen, toen ik hem wilde bestellen was de kleur die ik wilde hebben uitverkocht.Daar "niet geschoten ook mis is" toch maar even de klantenservice gebeld. Deze deelde mij mede dat ze hun best zouden doen en dan per e-mail de uitkomst hiervan aan mij zouden mededelen. Echte na 10 minuten werdt ik al teruggebeld door de dame van de klantenservice die zei dat ze nog een horloge in de door mij gewenste kleur op voorraad had.Dit horloge hebben ze voor mij apart gelegd zo dat ik hem alsnog kon bestellen. Nu maar wachten op de aflevering. Tot nu toe zeer tevreden.Top watch2day,

  Sterke punten
  Goede betrokken klantenservice

  Zwakke punten
  nog niet tegen gekomen.

  Tot nu toe tevreden

  Ik zie het vaak op facebook voorbij komen en na lang twijfelen over de betrouwbaarheid heb ik gisteren toch maar een bestelling gedaan tijdens de outlet. Het ging om een Pionier chicago en heb het pakketje vandaag al in ontvangst mogen nemen. Nu hopen dat ie het blijft doen en niet kapot gaat. Er zit trouwens een pas van Pionier International Guarantee bij voor 2 jaar garantie.
  Kortom zeer tevreden over mijn 1e ervaring met Watch2day

  Sterke punten
  Snelle levering

  Zwakke punten
  Nog geen

  zeer slechte after sales

  Garantie ? niet bij watch2day. Jammer want ik heb heel veel besteld bij die knakkers omdat ik leuke klokjes voorbij zag komen. Ik heb het dus niet over kwaliteit of wat voor klokjes het zijn maar puur over service richting je klanten. Die is dus absoluut 0 bij deze pakketjes schuiver

  Sterke punten
  snel verstuurd , leuke prijzen

  Zwakke punten
  garantie , bereikbaarheid , klantenservice , after sales

  Geweldig

  Ik denk dat er mensen zijn die het niet kunnen betalen wat al rot genoeg is maar gewoon kwalitets horloges. En als een juwelier mij zou vertellen hij is niet echt dan zou ik hem meenemen naar b.v het progamma kassa maar dat durven ze dan niet. Ik heb heel veel horloges van hun en mijn vrouw ook en geloof het of niet alles is echt. Ik zal watch2day niet vergelijken met action maar het principe is hetzelfde liever een snelle euro verdienen dan een langzame 10 euro. Het systeem werkt gewoon goed en ik geloof niet in sinterklaas maar wel in watch2day een heerlijke eerlijke site. En niemand is verplicht te kopen maar geef dan ook geen vooroordelen.

  Sterke punten
  Kwaliteit service prijs dat ljjkt mij het meest belangrijkste.

  Zwakke punten
  Geen

  Sturmanskie zonder origineel Seiko

  Sturmanskie gekocht omdat er beschreven werd dat deze voorzien was met origineel Seiko mechanisme. De uurwerken waren immers ook op Ebay te koop met chinees binnenwerk. Na een zwakke slag van een dichtslaande deur tegen mijn pols viel een wijzer naar beneden. Een plaatselijke juwelier-horlogeur stelde vast dat het mechanisme zelfs de Chinese standaardkwaliteit niet haalde. Dus ik vind het jammer dat Watch2day foutieve informative meegeeft. De prijs is wel goed, je krijgt wat je betaalt: weinig.

  Sterke punten
  Mooi design uurwerken

  Zwakke punten
  Kwaliteit

  Super, super, super

  7e horloge is onderweg. Alleen maar complimenten over de prijs, service en levering. Ruime levertijd wordt genoemd. Zorgt nooit voor teleurstellingen.
  Niet Watch2day maar Watch4ever. Ga zo door. Love you!!!!!!!! (hahahahaha).

  Sterke punten
  Uitmuntende assortiment, snelle levering, soepele betaling. Service perfect.

  Zwakke punten
  Totaly nothing!!!!!!!!!!!

  waardeloos!!

  Wat een waardeloos bedrijf is dit zeg!! Wij hebben 4 horloge's besteld via watch 2 dat, waarvan we tot nu toe met 3 problemen hebben gehad. 1 horloge werd door ons ontvangen met een lege batterij(word dit niet gecontroleerd), een ander horloge werd door ons ontvangen met kapotte knopjes aan de zijkant(stopwatch) waarbij ons vervolgens eerst werd gemeld dat ze hem terug moesten sturen, na boos doen, horloge nog niet eens omgehad en het was een cadeautje, kregen we een nieuwe opgestuurd. En dan de 3e, een ballast na nog geen half jaar ging de duikring kapot, na veel mailen mochten we het horloge opsturen, duurt allemaal heel lang, maar hulde, ze hebben de ring erop kunnen klikken. Vlak daarna gaat de band van het horloge op 2 plaatsen kapot. Weer een mailtje gestuurd. Mag weer opgestuurd worden, maar het rare is dat als ze het horloge hebben ontvangen, het horloge ineens niet meer gemaakt wordt. In de eerste mail heb ik duidelijk dat het om de band ging, en ineens valt dat niet meer onder de garantie. Waarom moet ik dat ding dan wel opsturen???? Op die vraag krijg ik geen antwoord, en ook op het feit dat ik aangeef zeer ontevreden te zijn door alles krijg ik geen antwoord. Na helemaal klaar te zijn met watch 2 dat geef ik aan dat ze horloge terug mogen sturen en dat ik nooit, maar dan ook nooit meer iets bij hun bestel. Hun reactie; en zullen het horloge retour zenden, hiermee hopende u voldoende te hebben geïnformeerd. Geen sorry?? Helemaal niks!! Zoveel doen ze er dus aan om hun klanten tevreden te houden.

  Sterke punten
  Helemaal niks

  Zwakke punten
  Klantenservice
  Behandeling van de klanten
  Behandeling van de klachten
  Vraag/antwoord ontwijkende mailtjes
  Lang wachten aan de telefoon

  De kleine uitblinker onder de webshops

  Er is veel over Watch2Day te zeggen:

  ik ben al jaren verzamelaar van verschillende horloges, niet enkel om exclusiviteit (wat automatisch zichzelf helaas in het prijskaartje weerspiegelt), maar ook ongewone modellen en gewoon wat het oog streelt. Horloges zijn mijn passie.

  Watch2Day moet je zien voor hetgeen dat het werkelijk is: Een Outlet.

  En niet alles wat in een outlet terecht komt is het waard als "goede koop" te bestempelen, maar voor de kenners onder ons zitten er soms ware parels tussen.

  Ik heb inmiddels al regelmatig op Watch2Day een aankoopje gepleegd, en tot nu toe zijn ze altijd hun eigen beloftes na gekomen. (Pluimpje vanuit mij). Over de kwaliteit van hun verkochte waren wil ik naar de vorige alinea verwijzen. Watch2Day verkoopt een breed spectrum aan horloge merken, waar ook (helaas) vele bekende merken uit China tussen zitten, die zich maar al te graag als Duits/Zwitsers voor willen doen. (Theorema, of August Steiner e.d.) Ook ik ben er een keertje ingestonken en heb een paar "Ballast" horloges gekocht. Me wel eerst belezen en enkele reviews doorgenomen. Maar tot mijn verbazing na de levering erachter gekomen dat de door mij gekocht Amphion Automaat, een bekende gestanste mechaniek uit China in zich droeg. Eigenlijk voelde het Ballast horloge in het algemeen heel erg "goedkoop" aan. De prijs die ik ervoor heb betaald is wel passend bij het product, dus heb er achteraf nog steeds geen spijt van. Maar een van de "pareltjes" was het zeker niet.

  Dan heb je af en toe van de echte A merken aanbiedingen ertussen, waarbij ik mezelf echt regelmatig afvraag hoe hun het op de rails krijgen om een dergelijke aanbieding voor elkaar te krijgen!!
  Met enkele regelmaat vinden de toppers van Seiko, Citizen en ja hoor, zelfs DeepBlue hun weg op deze website! En dat voor een fractie van de prijs van andere outlets!! Als Watch2Day elke dag zulke aanbiedingen had, had ik met zekerheid inmiddels in een kartonnen doos gewoond, dus ik ben blij met het feit dat er regelmatig de mindere iteraties uit China en omstreke ook hun gezicht vertonen.
  Ook de onder liefhebbers bekende gehaate/geliefde Invicta horloges vinden hun thuis op deze website. Horloges die in het algemeen van goede kwaliteit zijn, een eerlijke prijs hebben, en in het algemeen nooit aan met hun "aanbevolen prijs" op internet verkocht worden. Invicta is kwalitatief meestal sterk, maar denk niet dat je 80-90% spaart op je horloge... Dat is marketingmagie. Het 8209 model is een topper! Een homage aan de Rolex Submariner met een heus Automatisch uurwerk van Seiko (Caliber NH35A)!! Top dingetje, en met 69.- als prijskaartje voel je jezelf haast schuldig het op deze website te kopen.

  Voor de mensen die inmiddels met lezen zijn afgehaakt, en voor de medemens die het geheel wel hebben willen lezen, even de samenvatting:

  "Watch2Day, tussen vele redelijke deals van Chinese afkomst, komen er met regelmatige afstanden waanzinnige aanbiedingen lang. De service is top, en ze komen altijd hun beloftes na."

  Zo... klaar... bedankt!

  Sterke punten
  Spotprijzen voor A-merken
  Redelijk snelle levering
  Transparant
  Goede presentatie

  Zwakke punten
  Veel Paddestoel Merken of Chinese Zwitsers/Duitsers

  Zeer slechte service

  Mijn zoon heeft een horloge besteld en ontvangen. Volgens afspraak het horloge ontvangen. Toen bleek het glas van het horloge beschadigd te zijn. Na wat heen en weer mailen mocht het horloge teruggestuurd worden. Na een aantal weken een ander exemplaar ontvangen. Het ontvangen exemplaar leek goed tot na een aantal dagen het horloge vol zat met vocht. Weer mailen en na veel gezeur mocht het horloge wederom opgestuurd worden. Vervolgens kon het horloge niet vervangen worden voor een nieuwe en moest opgestuurd worden naar de fabrikant/leverancier. Nu bijna 6 maanden later nog niets en maar zeggen dat je geduld moet hebben. Dit is werkelijk schandalig en lijkt nergens op.
  Nu eindelijk eens een nieuw en goed horloge of het aankoopbedrag retour!

  Sterke punten
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Zeer slechte service in geval van problemen!

  Horloge gekocht bij watch2day

  Mooi horloge gekocht bij watch2day. Ik zie het horloge eigenlijk graag in het echt maar het was een mooie deal en ik ben er erg tevreden mee. Verzending had ietwat vertraging opgelopen maar daar heb ik keurig bericht van gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Sterke punten
  Mooie duidelijke foto's en goede prijzen

  Zwakke punten
  Deze keer vertraging in levering maar netjes bericht gehad via mail

  Erg tevreden over de bestelling!

  Tijdens de OUTLET dagen afgelopen week voor het eerst een horloge besteld bij Watch2day! Ik ben erg tevreden en het horloge ziet er uit als beschreven op de site. Erg snelle bezorging! (ik had het horloge 2 dagen later al in huis).

  Sterke punten
  Snelle thuis bezorgd en de juiste omschrijving!

  Zwakke punten
  Niet!

  Perfecte online shop voor horloges!

  Ik heb een aantal horloges bij Watch2Day besteld en dat is altijd prima verlopen.
  Drie horloges voor mezelf en 5 horloges om cadeau te geven voor mensen, die mij dierbaar zijn. Ik noem een Rothenschild chrono, een Blancier (dat geweldige horloge, dat ook wordt gedragen door de twee dragers ven de Militaire Willemsorde) , een Avi-8 Hawker Harrier. Bij de Rothenschild raakten , na enige tijd, 2 schroefjes los en kwijt. Eén telefoontje met de klantenservice was voldoende om er, binnen de kortst mogelijke tijd, 7 (!) voor terug te krijgen!!!
  Mijn laatste order: 785660.
  Ik raad Watch2Day van harte aan!
  Daarnaast zijn er ook nog leuke win-acties, dus tel uit je winst. :)

  Sterke punten
  Vertrouwd adres inmiddels.
  Prima aanbod en zeer scherpe prijzen.
  Prima klantenservice.
  Snelle levering.

  Zwakke punten
  Geen idee.
  Hoewel .... ik had soms de pest in, omdat ik bij een win-actie niks won :)
  Geintje!!!

  Toch te vroeg negatief geweest

  3 horloges besteld tijdens de grote outlet. Alle 3 horloges zijn van Ice Watch.
  Dit was mijn 2e bestelling bij Watch2Day. Mijn 1e bestelling was een paar maanden geleden,en die verliep helaas niet goed. Toen heb ik een diesel horloge besteld maar de wijzerplaatsje lagen gewoon los onder het glas. Achteraf is het wel netjes afgehandeld. Mijn recente bestelling echter verliep uitstekend. Betelling geplaatst om 4uur in de middag en de volgende ochtend had ik de horloges thuis. En niet te vergeten!! met een flinke(en dan bedoel ik echt flink ) korting. Horloge kost normaal €250, maar tijdens de outlet dagen kon ik ze bemachtigen voor €49,95. Jaaa mensen dat noem ik een echte aanbieding!! Dus bij deze...Mijn negatieve oordeel van mijn 1e bestelling is helemaal weg. Watch2Day is trouwens een van de weinige dag aanbieders die een zeer goede klantenservice heeft!

  Mijn ordernummer is:782314

  Sterke punten
  Klantenservice is voor mij een dikke 10. Altijd binnen 24uur je pakketje thuis(echt altijd).Zeer varierend aanbod van grote merken. Nergens anders vind je goedkoper.Omschrijving van de horloges klopt altijd.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten!

  Toch te vroeg negatief geweest

  3 horloges besteld tijdens de grote outlet. Alle 3 horloges zijn van Ice Watch.
  Dit was mijn 2e bestelling bij Watch2Day. Mijn 1e bestelling was een paar maanden geleden,en die verliep helaas niet goed. Toen heb ik een diesel horloge besteld maar de wijzerplaatsje lagen gewoon los onder het glas. Achteraf is het wel netjes afgehandeld. Mijn recente bestelling echter verliep uitstekend. Betelling geplaatst om 4uur in de middag en de volgende ochtend had ik de horloges thuis. En niet te vergeten!! met een flinke(en dan bedoel ik echt flink:) ) korting. Horloge kost normaal €250, maar tijdens de outlet dagen kon ik ze bemachtigen voor €49,95. Jaaa mensen dat noem ik een echte aanbieding!! Dus bij deze...Mijn negatieve oordeel van mijn 1e bestelling is helemaal weg. Watch2Day is trouwens een van de weinige dag aanbieders die een zeer goede klantenservice heeft!

  Sterke punten
  Klantenservice is voor mij een dikke 10. Altijd binnen 24uur je pakketje thuis(echt altijd).Zeer varierend aanbod van grote merken. Nergens anders vind je goedkoper.Omschrijving van de horloges klopt altijd.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten.

  Niet getreud, er is voor ieder wat wils

  Mijn lieve zus wilde dolgraag een Diesel Little Daddy XL bestellen tijdens de outletdagen. Helaas heeft zij net te lang gewacht en is het horloge inmiddels uitverkocht. Door het ruime aanbod op de site ben ik op zoek gegaan naar een vergelijkbaar exemplaar. De DETOMASO Casabona XXL Full-Black zou wat dat betreft de perfecte vervanger kunnen zijn. En laat je dit horloge nou net kunnen winnen..

  Ik heb zelf onlangs een Invicta Pro Diver 6983 Swiss Quartz XL besteld en bij daar zeer tevreden mee. Met een aanschafprijs van 95,- euro heeft watch2day gegarandeerd de laagste prijs.

  Mijn ordernummer was 780727

  Sterke punten
  Overzichtelijke website, goede klachtenafhandeling, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, ruim assortiment, kosteloos achteraf betalen.

  Zwakke punten
  De nieuwsbrief van watch2day wordt dagelijks om 02:00 uur 's nachts verzonden, dit terwijl de aanbiedingen om 00:00 uur al zijn ingegaan.

  De juiste webshop instelling

  Ik ben een goede service gewend bij Watch2day.
  zelfs toen het verkeerde horloge werd opgestuurd is er correct en netjes gehandeld.
  Een voorbeeld voor veel webshops!

  Mijn laatste ordernummer is:781686

  Ben benieuwd welke superdeal we vanavond weer te zien krijgen.

  Sterke punten
  Goede eerlijke service, nette prijzen, geen flauwekul.

  Zwakke punten
  Het blijft een webshop, je dient te kiezen vanaf een plaatje dat is soms best moeilijk.

  super deals en service

  2013 horloge gekocht en super tevreden ......rothenschild cruiser 11 rs-1305-sr order nummer;260486

  Sterke punten
  Alleen maar sterke punten!

  Zwakke punten
  Geen enkel zwak punt!!!!!!

  super fijne horloge en lekker snel in huis

  alweer een tijdje terug een mooi horloge gekocht. Draag hem bijna dagelijks en ben er nog steeds erg blij mee! Ordernummer was 228946

  Sterke punten
  Snelheid, kwaliteit en service

  Zwakke punten
  Geen

  Duidelijke site goede service

  Dagelijks kijk ik naar de leuke aanbiedingen en eenmaal een bestelling geplaatst die volgens afspraak geleverd werd.
  Zeer tevreden over het product zeker de prijs.

  Sterke punten
  Overzichtelijk, snelle levering, lage prijzen.

  Zwakke punten
  Producten in dames en heren categorie niet aanwezig

  Goede service

  Klant vriendelijk. Een horloge gekocht dat in het echt niet zo mooi was als op de site te zien was. Zonder problemen terug kunnen sturen.
  Dit was een Dieseel.

  Uiteraard meteen weer een nieuwe gekocht. Nu voor een Rothenschild gegaan. Een heel mooi horloge.

  Sterke punten
  Lange garanties en de terug stuur service.

  Zwakke punten
  Voor verzending en eventueel retour sturen betealen.


Bezoek Watch2Day

Schrijf een review