Reviews van deze auteur

De kleine uitblinker onder de webshops

Review over Watch2Day

Er is veel over Watch2Day te zeggen:

ik ben al jaren verzamelaar van verschillende horloges, niet enkel om exclusiviteit (wat automatisch zichzelf helaas in het prijskaartje weerspiegelt), maar ook ongewone modellen en gewoon wat het oog streelt. Horloges zijn mijn passie.

Watch2Day moet je zien voor hetgeen dat het werkelijk is: Een Outlet.

En niet alles wat in een outlet terecht komt is het waard als "goede koop" te bestempelen, maar voor de kenners onder ons zitten er soms ware parels tussen.

Ik heb inmiddels al regelmatig op Watch2Day een aankoopje gepleegd, en tot nu toe zijn ze altijd hun eigen beloftes na gekomen. (Pluimpje vanuit mij). Over de kwaliteit van hun verkochte waren wil ik naar de vorige alinea verwijzen. Watch2Day verkoopt een breed spectrum aan horloge merken, waar ook (helaas) vele bekende merken uit China tussen zitten, die zich maar al te graag als Duits/Zwitsers voor willen doen. (Theorema, of August Steiner e.d.) Ook ik ben er een keertje ingestonken en heb een paar "Ballast" horloges gekocht. Me wel eerst belezen en enkele reviews doorgenomen. Maar tot mijn verbazing na de levering erachter gekomen dat de door mij gekocht Amphion Automaat, een bekende gestanste mechaniek uit China in zich droeg. Eigenlijk voelde het Ballast horloge in het algemeen heel erg "goedkoop" aan. De prijs die ik ervoor heb betaald is wel passend bij het product, dus heb er achteraf nog steeds geen spijt van. Maar een van de "pareltjes" was het zeker niet.

Dan heb je af en toe van de echte A merken aanbiedingen ertussen, waarbij ik mezelf echt regelmatig afvraag hoe hun het op de rails krijgen om een dergelijke aanbieding voor elkaar te krijgen!!
Met enkele regelmaat vinden de toppers van Seiko, Citizen en ja hoor, zelfs DeepBlue hun weg op deze website! En dat voor een fractie van de prijs van andere outlets!! Als Watch2Day elke dag zulke aanbiedingen had, had ik met zekerheid inmiddels in een kartonnen doos gewoond, dus ik ben blij met het feit dat er regelmatig de mindere iteraties uit China en omstreke ook hun gezicht vertonen.
Ook de onder liefhebbers bekende gehaate/geliefde Invicta horloges vinden hun thuis op deze website. Horloges die in het algemeen van goede kwaliteit zijn, een eerlijke prijs hebben, en in het algemeen nooit aan met hun "aanbevolen prijs" op internet verkocht worden. Invicta is kwalitatief meestal sterk, maar denk niet dat je 80-90% spaart op je horloge... Dat is marketingmagie. Het 8209 model is een topper! Een homage aan de Rolex Submariner met een heus Automatisch uurwerk van Seiko (Caliber NH35A)!! Top dingetje, en met 69.- als prijskaartje voel je jezelf haast schuldig het op deze website te kopen.

Voor de mensen die inmiddels met lezen zijn afgehaakt, en voor de medemens die het geheel wel hebben willen lezen, even de samenvatting:

"Watch2Day, tussen vele redelijke deals van Chinese afkomst, komen er met regelmatige afstanden waanzinnige aanbiedingen lang. De service is top, en ze komen altijd hun beloftes na."

Zo... klaar... bedankt!

Sterke punten
Spotprijzen voor A-merken
Redelijk snelle levering
Transparant
Goede presentatie

Zwakke punten
Veel Paddestoel Merken of Chinese Zwitsers/Duitsers

reacties: