Watch2Day

Elke dag, 365 dagen per jaar, vindt u op Watch2Day een exclusieve horlogedeal. Hiervoor werken we samen met veel verschillende merken. De aanbieding is 24 uur geldig, of zolang de voorraad strekt. Elke nacht om klokslag 00:00 uur wordt een nieuwe horlogedeal geplaatst.

Watch2Day Reviews

  Blij

  Had een leuk horloge voorbij zien komen, toen ik hem wilde bestellen was de kleur die ik wilde hebben uitverkocht.Daar "niet geschoten ook mis is" toch maar even de klantenservice gebeld. Deze deelde mij mede dat ze hun best zouden doen en dan per e-mail de uitkomst hiervan aan mij zouden mededelen. Echte na 10 minuten werdt ik al teruggebeld door de dame van de klantenservice die zei dat ze nog een horloge in de door mij gewenste kleur op voorraad had.Dit horloge hebben ze voor mij apart gelegd zo dat ik hem alsnog kon bestellen. Nu maar wachten op de aflevering. Tot nu toe zeer tevreden.Top watch2day,

  Sterke punten
  Goede betrokken klantenservice

  Zwakke punten
  nog niet tegen gekomen.

  Tot nu toe tevreden

  Ik zie het vaak op facebook voorbij komen en na lang twijfelen over de betrouwbaarheid heb ik gisteren toch maar een bestelling gedaan tijdens de outlet. Het ging om een Pionier chicago en heb het pakketje vandaag al in ontvangst mogen nemen. Nu hopen dat ie het blijft doen en niet kapot gaat. Er zit trouwens een pas van Pionier International Guarantee bij voor 2 jaar garantie.
  Kortom zeer tevreden over mijn 1e ervaring met Watch2day

  Sterke punten
  Snelle levering

  Zwakke punten
  Nog geen

  Geweldig

  Ik denk dat er mensen zijn die het niet kunnen betalen wat al rot genoeg is maar gewoon kwalitets horloges. En als een juwelier mij zou vertellen hij is niet echt dan zou ik hem meenemen naar b.v het progamma kassa maar dat durven ze dan niet. Ik heb heel veel horloges van hun en mijn vrouw ook en geloof het of niet alles is echt. Ik zal watch2day niet vergelijken met action maar het principe is hetzelfde liever een snelle euro verdienen dan een langzame 10 euro. Het systeem werkt gewoon goed en ik geloof niet in sinterklaas maar wel in watch2day een heerlijke eerlijke site. En niemand is verplicht te kopen maar geef dan ook geen vooroordelen.

  Sterke punten
  Kwaliteit service prijs dat ljjkt mij het meest belangrijkste.

  Zwakke punten
  Geen

  Super, super, super

  7e horloge is onderweg. Alleen maar complimenten over de prijs, service en levering. Ruime levertijd wordt genoemd. Zorgt nooit voor teleurstellingen.
  Niet Watch2day maar Watch4ever. Ga zo door. Love you!!!!!!!! (hahahahaha).

  Sterke punten
  Uitmuntende assortiment, snelle levering, soepele betaling. Service perfect.

  Zwakke punten
  Totaly nothing!!!!!!!!!!!

  De kleine uitblinker onder de webshops

  Er is veel over Watch2Day te zeggen:

  ik ben al jaren verzamelaar van verschillende horloges, niet enkel om exclusiviteit (wat automatisch zichzelf helaas in het prijskaartje weerspiegelt), maar ook ongewone modellen en gewoon wat het oog streelt. Horloges zijn mijn passie.

  Watch2Day moet je zien voor hetgeen dat het werkelijk is: Een Outlet.

  En niet alles wat in een outlet terecht komt is het waard als "goede koop" te bestempelen, maar voor de kenners onder ons zitten er soms ware parels tussen.

  Ik heb inmiddels al regelmatig op Watch2Day een aankoopje gepleegd, en tot nu toe zijn ze altijd hun eigen beloftes na gekomen. (Pluimpje vanuit mij). Over de kwaliteit van hun verkochte waren wil ik naar de vorige alinea verwijzen. Watch2Day verkoopt een breed spectrum aan horloge merken, waar ook (helaas) vele bekende merken uit China tussen zitten, die zich maar al te graag als Duits/Zwitsers voor willen doen. (Theorema, of August Steiner e.d.) Ook ik ben er een keertje ingestonken en heb een paar "Ballast" horloges gekocht. Me wel eerst belezen en enkele reviews doorgenomen. Maar tot mijn verbazing na de levering erachter gekomen dat de door mij gekocht Amphion Automaat, een bekende gestanste mechaniek uit China in zich droeg. Eigenlijk voelde het Ballast horloge in het algemeen heel erg "goedkoop" aan. De prijs die ik ervoor heb betaald is wel passend bij het product, dus heb er achteraf nog steeds geen spijt van. Maar een van de "pareltjes" was het zeker niet.

  Dan heb je af en toe van de echte A merken aanbiedingen ertussen, waarbij ik mezelf echt regelmatig afvraag hoe hun het op de rails krijgen om een dergelijke aanbieding voor elkaar te krijgen!!
  Met enkele regelmaat vinden de toppers van Seiko, Citizen en ja hoor, zelfs DeepBlue hun weg op deze website! En dat voor een fractie van de prijs van andere outlets!! Als Watch2Day elke dag zulke aanbiedingen had, had ik met zekerheid inmiddels in een kartonnen doos gewoond, dus ik ben blij met het feit dat er regelmatig de mindere iteraties uit China en omstreke ook hun gezicht vertonen.
  Ook de onder liefhebbers bekende gehaate/geliefde Invicta horloges vinden hun thuis op deze website. Horloges die in het algemeen van goede kwaliteit zijn, een eerlijke prijs hebben, en in het algemeen nooit aan met hun "aanbevolen prijs" op internet verkocht worden. Invicta is kwalitatief meestal sterk, maar denk niet dat je 80-90% spaart op je horloge... Dat is marketingmagie. Het 8209 model is een topper! Een homage aan de Rolex Submariner met een heus Automatisch uurwerk van Seiko (Caliber NH35A)!! Top dingetje, en met 69.- als prijskaartje voel je jezelf haast schuldig het op deze website te kopen.

  Voor de mensen die inmiddels met lezen zijn afgehaakt, en voor de medemens die het geheel wel hebben willen lezen, even de samenvatting:

  "Watch2Day, tussen vele redelijke deals van Chinese afkomst, komen er met regelmatige afstanden waanzinnige aanbiedingen lang. De service is top, en ze komen altijd hun beloftes na."

  Zo... klaar... bedankt!

  Sterke punten
  Spotprijzen voor A-merken
  Redelijk snelle levering
  Transparant
  Goede presentatie

  Zwakke punten
  Veel Paddestoel Merken of Chinese Zwitsers/Duitsers

  Horloge gekocht bij watch2day

  Mooi horloge gekocht bij watch2day. Ik zie het horloge eigenlijk graag in het echt maar het was een mooie deal en ik ben er erg tevreden mee. Verzending had ietwat vertraging opgelopen maar daar heb ik keurig bericht van gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Sterke punten
  Mooie duidelijke foto's en goede prijzen

  Zwakke punten
  Deze keer vertraging in levering maar netjes bericht gehad via mail

  Erg tevreden over de bestelling!

  Tijdens de OUTLET dagen afgelopen week voor het eerst een horloge besteld bij Watch2day! Ik ben erg tevreden en het horloge ziet er uit als beschreven op de site. Erg snelle bezorging! (ik had het horloge 2 dagen later al in huis).

  Sterke punten
  Snelle thuis bezorgd en de juiste omschrijving!

  Zwakke punten
  Niet!

  Perfecte online shop voor horloges!

  Ik heb een aantal horloges bij Watch2Day besteld en dat is altijd prima verlopen.
  Drie horloges voor mezelf en 5 horloges om cadeau te geven voor mensen, die mij dierbaar zijn. Ik noem een Rothenschild chrono, een Blancier (dat geweldige horloge, dat ook wordt gedragen door de twee dragers ven de Militaire Willemsorde) , een Avi-8 Hawker Harrier. Bij de Rothenschild raakten , na enige tijd, 2 schroefjes los en kwijt. Eén telefoontje met de klantenservice was voldoende om er, binnen de kortst mogelijke tijd, 7 (!) voor terug te krijgen!!!
  Mijn laatste order: 785660.
  Ik raad Watch2Day van harte aan!
  Daarnaast zijn er ook nog leuke win-acties, dus tel uit je winst. :)

  Sterke punten
  Vertrouwd adres inmiddels.
  Prima aanbod en zeer scherpe prijzen.
  Prima klantenservice.
  Snelle levering.

  Zwakke punten
  Geen idee.
  Hoewel .... ik had soms de pest in, omdat ik bij een win-actie niks won :)
  Geintje!!!

  Toch te vroeg negatief geweest

  3 horloges besteld tijdens de grote outlet. Alle 3 horloges zijn van Ice Watch.
  Dit was mijn 2e bestelling bij Watch2Day. Mijn 1e bestelling was een paar maanden geleden,en die verliep helaas niet goed. Toen heb ik een diesel horloge besteld maar de wijzerplaatsje lagen gewoon los onder het glas. Achteraf is het wel netjes afgehandeld. Mijn recente bestelling echter verliep uitstekend. Betelling geplaatst om 4uur in de middag en de volgende ochtend had ik de horloges thuis. En niet te vergeten!! met een flinke(en dan bedoel ik echt flink ) korting. Horloge kost normaal €250, maar tijdens de outlet dagen kon ik ze bemachtigen voor €49,95. Jaaa mensen dat noem ik een echte aanbieding!! Dus bij deze...Mijn negatieve oordeel van mijn 1e bestelling is helemaal weg. Watch2Day is trouwens een van de weinige dag aanbieders die een zeer goede klantenservice heeft!

  Mijn ordernummer is:782314

  Sterke punten
  Klantenservice is voor mij een dikke 10. Altijd binnen 24uur je pakketje thuis(echt altijd).Zeer varierend aanbod van grote merken. Nergens anders vind je goedkoper.Omschrijving van de horloges klopt altijd.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten!

  Toch te vroeg negatief geweest

  3 horloges besteld tijdens de grote outlet. Alle 3 horloges zijn van Ice Watch.
  Dit was mijn 2e bestelling bij Watch2Day. Mijn 1e bestelling was een paar maanden geleden,en die verliep helaas niet goed. Toen heb ik een diesel horloge besteld maar de wijzerplaatsje lagen gewoon los onder het glas. Achteraf is het wel netjes afgehandeld. Mijn recente bestelling echter verliep uitstekend. Betelling geplaatst om 4uur in de middag en de volgende ochtend had ik de horloges thuis. En niet te vergeten!! met een flinke(en dan bedoel ik echt flink:) ) korting. Horloge kost normaal €250, maar tijdens de outlet dagen kon ik ze bemachtigen voor €49,95. Jaaa mensen dat noem ik een echte aanbieding!! Dus bij deze...Mijn negatieve oordeel van mijn 1e bestelling is helemaal weg. Watch2Day is trouwens een van de weinige dag aanbieders die een zeer goede klantenservice heeft!

  Sterke punten
  Klantenservice is voor mij een dikke 10. Altijd binnen 24uur je pakketje thuis(echt altijd).Zeer varierend aanbod van grote merken. Nergens anders vind je goedkoper.Omschrijving van de horloges klopt altijd.

  Zwakke punten
  Geen zwakke punten.

  Niet getreud, er is voor ieder wat wils

  Mijn lieve zus wilde dolgraag een Diesel Little Daddy XL bestellen tijdens de outletdagen. Helaas heeft zij net te lang gewacht en is het horloge inmiddels uitverkocht. Door het ruime aanbod op de site ben ik op zoek gegaan naar een vergelijkbaar exemplaar. De DETOMASO Casabona XXL Full-Black zou wat dat betreft de perfecte vervanger kunnen zijn. En laat je dit horloge nou net kunnen winnen..

  Ik heb zelf onlangs een Invicta Pro Diver 6983 Swiss Quartz XL besteld en bij daar zeer tevreden mee. Met een aanschafprijs van 95,- euro heeft watch2day gegarandeerd de laagste prijs.

  Mijn ordernummer was 780727

  Sterke punten
  Overzichtelijke website, goede klachtenafhandeling, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, ruim assortiment, kosteloos achteraf betalen.

  Zwakke punten
  De nieuwsbrief van watch2day wordt dagelijks om 02:00 uur 's nachts verzonden, dit terwijl de aanbiedingen om 00:00 uur al zijn ingegaan.

  De juiste webshop instelling

  Ik ben een goede service gewend bij Watch2day.
  zelfs toen het verkeerde horloge werd opgestuurd is er correct en netjes gehandeld.
  Een voorbeeld voor veel webshops!

  Mijn laatste ordernummer is:781686

  Ben benieuwd welke superdeal we vanavond weer te zien krijgen.

  Sterke punten
  Goede eerlijke service, nette prijzen, geen flauwekul.

  Zwakke punten
  Het blijft een webshop, je dient te kiezen vanaf een plaatje dat is soms best moeilijk.

  super deals en service

  2013 horloge gekocht en super tevreden ......rothenschild cruiser 11 rs-1305-sr order nummer;260486

  Sterke punten
  Alleen maar sterke punten!

  Zwakke punten
  Geen enkel zwak punt!!!!!!

  super fijne horloge en lekker snel in huis

  alweer een tijdje terug een mooi horloge gekocht. Draag hem bijna dagelijks en ben er nog steeds erg blij mee! Ordernummer was 228946

  Sterke punten
  Snelheid, kwaliteit en service

  Zwakke punten
  Geen

  Duidelijke site goede service

  Dagelijks kijk ik naar de leuke aanbiedingen en eenmaal een bestelling geplaatst die volgens afspraak geleverd werd.
  Zeer tevreden over het product zeker de prijs.

  Sterke punten
  Overzichtelijk, snelle levering, lage prijzen.

  Zwakke punten
  Producten in dames en heren categorie niet aanwezig

  Goede service

  Klant vriendelijk. Een horloge gekocht dat in het echt niet zo mooi was als op de site te zien was. Zonder problemen terug kunnen sturen.
  Dit was een Dieseel.

  Uiteraard meteen weer een nieuwe gekocht. Nu voor een Rothenschild gegaan. Een heel mooi horloge.

  Sterke punten
  Lange garanties en de terug stuur service.

  Zwakke punten
  Voor verzending en eventueel retour sturen betealen.

  Mooie horloges voor nette prijzen

  De aanbiedingen van watch2day zijn eigenlijk te verleidelijk, iedere week zit er wel wat moois thuis en ook van bekende merken. Ik heb een mooie automatische Theorama gekocht die netjes volgens afspraak is thuisbezorgd. De mogelijkheid voor gebruik van Afterpay vind ik heel veel vertrouwen geven.

  Het enige verbeterpunt wat mij betreft is dat als je kan kiezen tussen meerdere uitvoeringen niet altijd duidelijk is weergegeven welke je dan moet bestellen.

  Ordernummer was 765040

  Sterke punten
  - Mooie aanbiedingen.
  - Levering volgens afspraak.
  - Mogelijkheid voor gebruik Afterpay

  Zwakke punten
  - Kiezen tussen uitvoeringen kan iets duidelijker.

  Supersnel, makkelijk en betrouwbaar!

  Toen ik de mail binnen kreeg over de outlet van Watch2Day werd ik gelijk nieuwsgierig. Ik heb toen de hele outlet doorgekeken op zoek naar dat ene horloge. Eenmaal dat horloge gevonden bleek dat deze fors was afgeprijsd en dat maakte het nog beter.

  Ik bestelde mijn horloge op vrijdag en zag toen dat het verzenden/ontvangen van het pakketje 3 werkdagen zou duren. Dit zou betekenen dat ik mijn horloge woensdag zou krijgen. Echter werd ik verrast toen ik zaterdagmiddag thuis kwam van werken en mijn horloge op tafel zag liggen! Wat een service! Zo voelt het als een echte verrassing ondanks dat ik het horloge zelf kocht.

  Daarnaast heeft Watch2Day een zeer makkelijke site die voor iedereen goed toegankelijk is. Prachtige horloges tegen zeer goedkope prijzen, ik kijk elke dag even of er nog wat leuks tussen staat!

  Ordernummer: 784788

  Sterke punten
  - Snelle Service
  - Zeer goedkope horloges
  - Makkelijk toegankelijke site
  - Voor iedereen geschikt

  Zwakke punten
  -

  Mee van de beste verkooppunten op internet !!!!

  Vorige week een levering geplaatst : 780194
  Eerste bestelling was correct en snel.

  Sterke punten
  Mooie horloges aan betaalbare prijzen.
  Correcte service en levering.

  Zwakke punten
  GEEN, doe zo verder ...........

  Degelijk, betrouwbaar en supersnel!

  Toen ik de mail binnen kreeg over de outlet van Watch2Day werd ik gelijk nieuwsgierig. Ik heb toen de hele outlet doorgekeken op zoek naar dat ene horloge. Eenmaal dat horloge gevonden bleek dat deze fors was afgeprijsd en dat maakte het nog beter.

  Ik bestelde mijn horloge op vrijdag en zag toen dat het verzenden/ontvangen van het pakketje 3 werkdagen zou duren. Dit zou betekenen dat ik mijn horloge woensdag zou krijgen. Echter werd ik verrast toen ik zaterdagmiddag thuis kwam van werken en mijn horloge op tafel zag liggen! Wat een service! Zo voelt het als een echte verrassing ondanks dat ik het horloge zelf kocht.

  Daarnaast heeft Watch2Day een zeer makkelijke site die voor iedereen goed toegankelijk is. Prachtige horloges tegen zeer goedkope prijzen, ik kijk elke dag even of er nog wat leuks tussen staat!

  Sterke punten
  - Snelle Service
  - Zeer goedkope horloges
  - Makkelijk toegankelijke site
  - Voor iedereen geschikt

  Zwakke punten
  -

  Mee van de beste verkooppunten op internet !!!!

  Vorige week een levering geplaatst : 780194
  Eerste bestelling was correct en snel.

  Sterke punten
  Mooie horloges aan betaalbare prijzen.
  Correcte service en levering.

  Zwakke punten
  GEEN, doe zo verder ...........

  Top leverancier

  Echt een goede leverancier, kwaliteit klokken .
  Leveren snel mits op voorraad . Aan te bevelen.
  (Laatste bestelling 743496)

  Sterke punten
  Zeer goede leverancier

  Zwakke punten
  Afgelopen week diesel met iriserend glas besteld , kwam helaas niet verder ,op de site opnieuw geprobeerd te bestellen en toen was deze al uitverkocht.
  Echt balen ! ( zwarte diesel met metalen band € 129,00)

  Uitstekende service

  Onlangs heeft mijn vader een armani horloge gekocht via Watch2Day. Dit hebben we gedaan via mijn account. Mijn vader heeft namelijk nog geen internetbankieren en kan dus niks online bestellen en is daar eerlijk gezegd ook niet echt van. Ik heb hem weten te overtuigen van de kwaliteit en snelle levertijden van Watch2Day. In het verleden heb ik namelijk een prachtig Stührling horloge gekocht. Waar ik heel tevreden en enthousiast over ben. Helaas ging bij de leverling van het Armani horloge heeel veel fout. Waardoor we pas weken later het horloge kregen. Dit zal je natuurlijk altijd zien, want m'n vader is al niet zo van het online bestellen en dat heeft hij ook nog deze pech! Hij had hem namelijk graag voor de kerst gehad. Maar de klantenservice van Watch2Day hebben elke keer dat ik belde mij keurig te woord gestaan en aangegeven wat er aan de hand was. We krijgen een korting van €15,- en een mail van de manager met uitleg en excuus. Uiteraard kan niet alles goed gaan binnen een organisatie, maar dit heeft Watch2Day uitstekend opgelost. En mijn vader draagt het horloge met veel plezier en is er erg tevreden over . Het zal natuurlijk erg leuk zijn als we na deze pech een horloge via jullie zouden winnen. Ik hoop maandag op een berichtje. (Ordernummer: 696950)

  Sterke punten
  Uitstekende service
  Kwaliteit (prachtige horloges)
  Duidelijkheid (elke dag een nieuwsbrief)

  Zwakke punten
  ?

  Badass!!!

  heb er pas 5 gekocht via de site, alles kwam snel en netjes binnen! Tophorloges, topsite, topklantenservice!!

  Sterke punten
  merken horloges, klantenservice, levertijd.

  Zwakke punten
  niet alle horloges zijn langs op voorraad.

  Goede service snelle afhandeling bestellingen

  Snelle afhandeling van de bestellingen. In het geval van problemen goed bereikbaar per telefooon. Dit heb ik helaas bij de hand gehad. Toen het horloge snel stuk bleek te zijn. Correcte service afhandeling. Alleen jammer dat het door derden zo lang duurt voor de repararties afgehandwld zijn. Maar hier kan watch2day weinig aan veranderen. Ik zou zeker nog eens gebruik maken van watch2day!

  Laatste bestelling ordernummer: 638786

  Sterke punten
  Snelle afhandeling bestellingen
  Goede service aan de telefonische klantenservice

  Zwakke punten
  Langzame afhandeling als het horloge gerepareerd moet worden. Al kan watch2day hier niet altijd wat aan doen omdat leveranciers veel tijd nemen.


Bezoek Watch2Day

Schrijf een review