• Bestelling snel ontvangen en ben er helemaal blij mee. Goede kwaliteit voor een mooie prijs!

    Sterke punten
    Goede service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Gina op 14 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 1 februari j.l. vacuum koffiemaker besteld. Er wordt niet gereageerd op mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
    Gezien de reacties hier ben ik ook opgelicht.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Bruininkx op 14 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 28 december heb ik een artikel besteld bij 6deals. Het einde van de week erop maar eens per mail gevraagd. Artikel zou over een paar dagen worden verstuurd als het binnen was. Dan zag ik op de track en trace van DHL tot 3x toe dat het vertraagd was om onduidelijke redenen. Heb verzocht om info van DHL. Deze verwees me na de verzender. 6Deal had ik na de 2e keer melding van vertraging gevraagd dit uit te zoeken. Schijnbaar niet gebeurd. Daar ik op mijn vraag aan DHL ik binnen een uur antwoord had. Uiteindelijk is het pakket gewikkeld in alleen zwart wrap plastic zonder enige stoot bescherming binnen gekomen. Blijkt het nat te hebben gelegen en barstjes in het plastic. Na contact te hebben gehad met 6deal moet ik het retourneren en de kosten hiervoor wat achteraf blijkt eerst te moeten voorschieten. Ik heb hier thuis geen materiaal liggen om het artikel beschermd te verpakken als alleen de aan een zijde open doos.

    Sterke punten
    Ze kunnen l*llen als brugman...
    Waardeloze klanten service!!!

    Zwakke punten
    Kortom ik ga nooit meer iets bestellen bij 6deals. Ze leveren te laat!!! Informeren zelf niet naar oorzaak bij de vervoerder. Dan moet je maar zien hoe je het deugdelijk verpakt en de kosten voorschieten voor retourneren.

    Door B Verheijden op 26 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De artikelen zijn mooi afgeprijsd. De levering duurde even, maar na contact met de service wist ik precies waar ik aan toe was. Had het namelijk snel nodig wegens mijn vakantie. Dat is wel ruimschoots gelukt! (Was erg enthousiast)

    Sterke punten
    Goede service
    Mooi product
    Scherpe prijzen

    Zwakke punten
    Mijn ongeduldigheid

    Door Alex op 15 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Via Dealdumpert een lamp gekocht.
    Was niet te duur. 50 euro.
    Na drie weken werd een pakketje thuisbezorgd. Het bleek een bouwpakket te zijn. Dat stond niet in de advertentie.
    Het bouwpakket bestond uit meer dan 180 onderdelen en er zat GEEN montagevoorschrift bij. Toch gaan puzzelen en begonnen met assembleren. Al snel bleek dat de onderdelen NIET paste. Hierop contact opgenomen met de klantenservice van Dealdumpert ( alleen per mail) Deze hele mailwisseling heb ik nog. Ik werd niet geholpen. Uiteindelijk ben ik naar Dronten gereden (190 km vv) om het pakketje in te leveren. Dit was november 2017. Nog steeds wacht ik op mijn geld. Dealdumpert reageert nu in het geheel niet meer op mijn mailtjes. Het is onvoorstelbaar hoe slecht de afterservice is van Dealdumpert. En dit alles voor een bouwpakket-lamp van 50 euro.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    buitengewoon veel....
    leveren slechte / defecte spullen
    bieden geen enkele service
    geen geld terug
    klantenservice laat het volledig afweten

    Door Brink op 3 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Pannenset besteld en ben er helemaal tevreden over. Had wat vragen en ben prima geholpen door de klantenservice.

    Sterke punten
    Goed geholpen en leuk aanbod met producten.

    Door Gina op 3 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In april 2017 bestelde ik een refurbished IPhone, vrijwel direct daarop ontving ik een mail, waarin in kon lezen dat de IPhone nog de aankomende week zou worden geleverd 'mt een leuk extraatje'. Drie maanden later heb ik contact met hen proberen op te nemen. Telefoon werd niet opgenomen en op mijn e-mails en ingesproken berichten werd niet gereageerd. Uiteindelijk kreeg ik via sms te horen, dat ik mijn geld zou terug krijgen. Fijn, want ik had inmiddels zelf al een andere telefoon gekocht. Vervolgens kreeg ik na drie weken alsnog de telefoon geleverd, die ik natuurlijk niet meer wilde hebben. Met de eigenaar sprak ik telefonisch af het pakketje retour afzender te sturen. Inmiddels zijn we weer zes maanden verder. Men zou mij uiterlijk 15 augustus laten weten, hoe het nu verder moest. Maar natuurlijk heb ik ook nu geen enkel teken van leven van hun vernomen. Wat een enorme oplichters. NOOIT MEER IETS VAN BUNDOL!!!

    Sterke punten
    Liegen, bedriegen, afspraken niet nakomen, contact vermijden, oplichten.

    Zwakke punten
    Communicatie, klantvriendelijkheid, eerlijk handelen, afspraken nakomen, bereikbaarheid.

    Door M.G. Visser op 26 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gevoerde schoenen gekocht bij Vouchervandaag. Super blij mee en dat voor maar 25 euro. Moest er wel 5 dagen op wachten, maar dit was het wachten zeker waard!

    Door Lisa op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Erg breed aanbod voor een goede prijs.

    Door Alex op 17 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Besteld en betaald: niet geleverd.
    Twee keer mail gestuurd : geen reactie.
    Vast nummer gebeld: bestaat niet.
    Mobiel (klachten-)nummer gebeld: krijg ik de voicemail van een "kind"!

    NIETS KOPEN HIER!!!!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    LEVEREN NIET

    Door Mourikj op 3 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het enige positieve aan Wath2day is de bezorging na aankoop. De aftersale is zeer waardeloos, week wachten op reactie via email en maanden wachten op reparatie. 1e en laatste aankoop bij deze zaak ooit. Meer woorden maak ik er niet over vuil dan moet ik echt met modder gooien. Je krijgt waarvoor je betaalt. dus denk 2x na eer je hier iets koopt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Aftersales

    Door Spinnaker op 17 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Beloofd binnen 4 wkn. Verstreken en geen info wanneer. Geen klantenservice met telefoon. Via mail, fb geen reactie.
    Betaald. Geld teruggevraagd. 350,-
    Bedriegers.
    Inmiddels veranderd van naam, dealert.nl
    Aflopende zaak, hebben geen GeenStijl mentaliteit meer en dat is niet positief.
    Bedriegers.

    Sterke punten
    Was gs mentaliteit

    Zwakke punten
    Zie review.
    Geen communicatie.
    Niet bereikbaar,
    Geen afspraak mee te maken.
    Geld verslinders.
    Kopen in, verkopen meer. Soort overboeking, en hopen dat klanten slikken en geld niet terugvragen.

    Door Tom op 11 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wij bestelden 1/08 een boxspring, ontvingen een mail ter bevestiging en verder niets meer van gehoord. Zijn ook niet te bereiken. Niet telefonisch, niet per mail.
    Hopelijk ontvangen we nog steeds het bed, want het geld is wel van de rekening.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel
    Geen communicatie mogelijk. Noch telefonisch, noch per mail.

    Door Vanessa op 16 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • LED verlichting besteld. Nooit ontvangen, helemaal niets Geen reactie bij telefonisch contact. Ook reactie op verstuurde mail
    NIETS bestellen bij deze site mensen ! het zijn een stelletje oplichters.
    Ik hoop dat ze snel gepakt worden. Het kan gewoon niet dat Doebie.nl gewoon tussen andere aanboeders staan op dagaanbiedingen.nl terwijl het oplichters zijn

    Sterke punten
    het innnen van geld van klanten en dan niets leveren

    Door Marloni op 21 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb onlangs een maand terug 2 polo's besteld uiteraard betaald en netjes erop gewacht. Wat al raar was dst ik geen bevestiging mail heb gekregen na mijn bestelling dus heb ik contact gegevens gezocht om informatie op te halen. Vervolgens geen reactie tot na een week erna kreeg ik pas bevestigingsmail en bericht dat er vertraging is en dat de goederen 2 maanden later worden bezorgd.! Daarop heb ik gemailt van dat ik daar niet akkoord mee ga en dat ik zolang er nietop wil wachten dat ik er oplossing voor wilt en zo niet wil ikmijn geld terug. En daarna heb ik nooit meer een bericht ontvangen en geen reacties meer mogen ontvangen van hun. Ik ga morgen aangifte doen tegen tiptopdeal.nl

    Sterke punten
    Smerige praktijken!

    Zwakke punten
    0% service

    Door E. Akbulut op 5 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hieronder bericht van 123bied.
    123bids.com stopt met haar huidige activiteiten als centveiling site. Uiteraard blijven wij wel actief als veiling site maar dan op een nieuwe manier. Hierover informeren wij je later, dus houd de nieuwsbrief goed in de gaten. Helaas zijn wij genoodzaakt om onze huidige activiteiten te stoppen i.v.m. nieuwe wet en regelgeving vanuit de overheid. Wat betekent dit voor jou? Dit leggen wij je hieronder verder uit:

    1. Per 1 juli zal de huidige vorm van veilingen, met name het kopen van bids, komen te vervalen.
    2. Je hebt tot en met 1 juli de tijd om je huidige bids op te maken. Helaas kunnen de bids niet worden ingewisseld voor geld, zoals ook vermeld in onze Algemene Voorwaarden, Artikel: 5.3. Je kunt je bids dus wel inwisselen als korting op de winkelprijs via de Buy now optie, wanneer je de veiling niet wint.
    3. Premium Memberships: Het is niet meer mogelijk om Premium Memberships af te sluiten vanaf dit moment. De huidige Premium Members die al voor uit hebben betaald zullen de bids en free bids waarop zij recht hebben n deze dagen ontvangen, al dan niet dat dit al gebeurt is. De bieders die maandelijks betalen voor hun Premium Membership zullen geen incasso's meer ontvangen na deze maand. Het betaalprofiel zal worden geannuleerd door ons. Wel zullen er nog regelmatig Premium veilingen worden geveild en kunnen Premium Members nog steeds genieten van de voordelen van het Premium Membership met coupon code: PREMIUM en de voordeligere bids-packages.
    4. Wij zullen ervoor zorgen dat er nog genoeg veilingen actief zullen blijven zodat iedereen de kans heeft om zijn bids te spenderen en veilingen te winnen of eventueel te kopen.
    5. Garanties van producten zullen nog steeds via 123bids/123bied verlopen. Mocht je problemen hebben met je gewonnen of gekochte producten, die nog binnen de garantie termijn vallen, dan kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen dan zorg dragen voor een correcte afhandeling van de garantievoorwaarden.

    Bij deze willen wij jou ook bedanken voor de afgelopen 5 jaar, zonder jou waren wij nooit de grootste, de beste en de spannendste veilingsite van Nederland en Belgi geworden. Uiteraard is dit geen einde voor 123bids/123bied maar gaan wij een nieuwe start maken op een andere wijze van het veilen en weggeven van producten. Meer informatie volgt hier nog over via onze nieuwsbrief. Als extra bedankje kan je de gehele maand gebruik maken van coupon code: BEDANKT waarmee je onbeperkt 50 gratis bids ontvang bij aanschaf van een bids-package.

    Mocht je nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice door een ticket in te dienen

    Met vriendelijke groet,

    Het team van 123bids

    Ik denk waarom. Hieronder gevonden op de site van de Overheid:
    Augustus 2014
    product krijgt. Alle andere deelnemers zijn hun investering kwijt.
    Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 67% van de investeringen van deelnemers aan een centveiling wordt verloren. Boekhoudkundig gezien bestaat het grootste gedeelte van de inkomsten voor de organisator uit de betaling voor biedingen (de biedpunten) en slechts een klein deel uit de betaling voor geveilde goederen. Dit lijkt meer op een verloting dan op een veiling.
    Wie houdt er toezicht op een eerlijk verloop van deze veilingen?
    Als u een klacht heeft over uw deelname aan een centveiling, bijvoorbeeld over de handelswijze van een organisatie, of het verloop van de trekking, dan moet u daar met de organisatie uit zien te komen. De Kansspelautoriteit bemiddelt namelijk niet bij klachten over illegale kansspelaanbieders. Wel kunt u bij ons melding doen over het bestaan van een centveiling. Uw melding is van belang omdat wij hiermee een beeld krijgen van (de omvang van) overtredingen. Bovendien helpt u de Kansspelautoriteit te zorgen voor een verantwoord en veilig kansspelaanbod.
    Als u zich als consument misleid voelt, kunt u ook melding maken bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De Autoriteit Consument en Markt kan handhaven bij zogeheten Agressieve Verboden Handelspraktijken en ontvangt graag klachten. Vul hier het formulier in.
    Hoe meld ik een mogelijk illegaal kansspel?
    U kunt bij de Kansspelautoriteit melding maken van een (vermoedelijke) overtreding van de Wet op de kansspelen, via: meldingsformulier illegaal kansspel. Wilt u liever anoniem een melding doen, dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem (0800 7000).
    Treedt de Kansspelautoriteit handhavend op tegen websites die centveilingen aanbieden? De Kansspelautoriteit registreert iedere melding van een (vermoedelijke) overtreding van de Wet op de kansspelen, maar neemt niet iedere individuele melding in behandeling. Ook kunnen wij u geen informatie geven over lopende zaken. Wij onderzoeken een aanbieder als de hoeveelheid in combinatie met de inhoud van de meldingen daartoe aanleiding geeft. Indien wij vaststellen dat er sprake is van een overtreding kunnen wij maatregelen nemen tegen de betreffende aanbieder.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Je betaald je blauw. Je kan beter sparen en naar de winkel gaan om een dergelijk product te kopen.

    Door John op 4 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb nu een de producten bekeken die sixdeal te koop zet met zogezegd een enorme korting. Dit is zever in pakjes. De meeste dingen die er op staan heb je helemaal geen korting. Mensen laat je niet vangen. Zoek die producten op op internet zoals bol.com of andere en je zal zien dat je dezelfde prijs en zelf in verschillende gevallen goedkoper zit.
    Ze maken de mensen zot met nep kortingen. Ze zullen zeggen ja maar dat sites die in het buitenland kopen en wij halen de prijzen van de officiele website blabla. Hoe denk je dat ze dit aan deze prijs gaan verkopen? Laat jullie a.u.b. niet vangen en zoek eerst dingen op voor je je in de zak laat zetten door deze afzetters. Heb nog niet gekocht bij sixdeal nee en met het opzoekwerk dat ik al heb gedaan en prijzen die ze hanteren met nep kortingen zal ik dat ook nooit niet doen!!!

    Door bjorn op 10 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestelling is niet geleverd. Niet bereikbaar per telefoon. Ze reageren ook niet op een aangetekende brief. U bent gewaarschuwd!

    Zwakke punten
    Bestelling niet geleverd. Geen reactie op klachten per mail, telefoon of aangetekende brief.

    Door Han op 1 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Had een leuk horloge voorbij zien komen, toen ik hem wilde bestellen was de kleur die ik wilde hebben uitverkocht.Daar "niet geschoten ook mis is" toch maar even de klantenservice gebeld. Deze deelde mij mede dat ze hun best zouden doen en dan per e-mail de uitkomst hiervan aan mij zouden mededelen. Echte na 10 minuten werdt ik al teruggebeld door de dame van de klantenservice die zei dat ze nog een horloge in de door mij gewenste kleur op voorraad had.Dit horloge hebben ze voor mij apart gelegd zo dat ik hem alsnog kon bestellen. Nu maar wachten op de aflevering. Tot nu toe zeer tevreden.Top watch2day,

    Sterke punten
    Goede betrokken klantenservice

    Zwakke punten
    nog niet tegen gekomen.

    Door Ed Berentsen op 21 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 2 montagehulpen besteld, nooit iets ontvangen, nooit reactie gekregen op de mails, telefoon wordt niet opgenomen, voicemail niet beantwoord. Eigenaar zit waarschijnlijk op de malediven van ons geld...
    Eerste keer dat ik opgelicht ben op internet. Vevelende lui...

    Sterke punten
    weinig omzet zo te zien, dus ook weinig slachtoffers

    Door Pieter op 3 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zie het vaak op facebook voorbij komen en na lang twijfelen over de betrouwbaarheid heb ik gisteren toch maar een bestelling gedaan tijdens de outlet. Het ging om een Pionier chicago en heb het pakketje vandaag al in ontvangst mogen nemen. Nu hopen dat ie het blijft doen en niet kapot gaat. Er zit trouwens een pas van Pionier International Guarantee bij voor 2 jaar garantie.
    Kortom zeer tevreden over mijn 1e ervaring met Watch2day

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Nog geen

    Door Hercules op 31 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Men stuurt ongewenste spam bij de vleet. Men heeft een 20 jaar oud hotmail adres van me gevonden dat ik alleen nog heb voor de zekerheid. Dit adres heb ik al bijna 10 jaar niet gebruikt en ontvangt alleen spam.
    Hoe komt een zogenaamd respectabele onderneming hieraan?

    Zwakke punten
    Spammers
    Malafide bezigheden

    Door Guus op 7 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Garantie ? niet bij watch2day. Jammer want ik heb heel veel besteld bij die knakkers omdat ik leuke klokjes voorbij zag komen. Ik heb het dus niet over kwaliteit of wat voor klokjes het zijn maar puur over service richting je klanten. Die is dus absoluut 0 bij deze pakketjes schuiver

    Sterke punten
    snel verstuurd , leuke prijzen

    Zwakke punten
    garantie , bereikbaarheid , klantenservice , after sales

    Door gerard op 6 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Review hierboven is nog steeds geldig, observeer deze mensen al 2 jaar, non stop zelfde fake accounts die bieden van begin tot eind, op diverse producten, moet je echt omkomen van het geld en niets te doen hebben. Hebben wij zoveel miljonairs die thuis zitten dan? Ook zie je nergens vreugde kreten van winnaar op het net. Afgezien van hun eigen fake winnaars pagina's met gejatte foto's. Die toine123 is enige die op social media over zijn prijzen praat, hij heeft namelijk ook een twitter account speciaal voor 123 bied aangemaakt, tweet alleen daarover en volgde 123bied ook als eerste. Hoe nep kan het zijn. Mensen denken dat ze met 1ct gokken, in werkelijkheid is dat 50ct wat je betaald voor 1 klik. Iets van 5euro bijv, zijn wel 500 kliks! Reken maar uit.ook op hun fb pagina zijn ze erg scherp of er niks negatiefs word gepost, binnen enkele seconde is de post verwijderd. Meester oplichters zijn het, een heel netwerk zit erachter. Dat ze mogen branden in hel. Gierigaards

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel

    Door Stephan op 23 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al 7 jaar trouwe klant geweest bij iBood, maar ben zeer ontevreden en zelfs boos hoe ze een trouwe klant behandelen. Ik zal even vanaf het verhaal vanaf het begin vertellen. Op 4 februari een Philips Avance Keukenmachine gekocht zodat ik mijn vrouw op valentijnsdag kan verassen. Op 7 februari geleverd, maar ik kwam achter dat het alleen maar een dure mixer is en niet een keukenmachine is met vele accessoires. Op de website van iBood kon je namelijk een afbeelding vinden dat suggereert dat er vele accessoires mee wordt geleverd. In de omschrijving staat er ook het volgende: - Met zijn 900 W motor, 4 L roestvrij stalen kom en meerdere accessoires, helpt deze machine je bij elke culinaire uitdaging.
    - Van pizza- tot brooddeeg en van smoothies tot soep, praktisch alles kun je bereiden met deze machine.

    Dus als ik lees dat het een keukenmachine betreft en een afbeelding op de pagina te vinden is met diverse accessoires en tevens de bovengenoemde tekst lees ga ik er van uit dat de accessoires zoals in de afbeelding te zien is, mee is geleverd.

    Nu wilde ik het product terugsturen en binnen 14 dagen is dat ook geen probleem, maar nu krijg ik te horen dat ze de retourkosten niet willen vergoeden. Normaliter hoeven ze dat ook niet te doen en zou ik er geen moeite mee hebben, maar in dit geval ben ik van mening dat door de bovenstaande dwaling enigszins meegaand is met de klant en hiervoor een uitzondering maken. Ik heb diverse malen contact gehad met de klantenservice en zij vroegen mij om bewijsmateriaal waardoor ik van mening ben dat het dwaling betreft en iedere keer als ik bewijsmateriaal leverde proberen zij op allerlei manieren te omzeilen dat ze ook maar niet de retourkosten te vergoeden. Zij gaven o.a. aan dat het te lezen was in de specificaties, maar als ik lekker wordt gemaakt met een mooi plaatje waar vele accessoires te zien en een verleidende tekst in de omschrijving, dan ga ik niet nog eens naar de specificatiepagina kijken.

    Wat is nu 8,60 (aangetekende post) voor hun? Het gaat mij niet eens om het bedrag, maar meer de principe hoe zij een trouwe klant niet tegemoet willen komen en dat zij niet willen toegeven dat de afbeelding en tekst in de omschrijving de indruk geven dat het meer is dan een dure mixer, maar een volwaardige keukenmachine met vele accessoires.

    Wat mij daarna echt nog pissig maakte is dat andere klanten bij een andere aankoop wel hun retourkosten vergoed kregen bij een soortgelijk fout. Het betrof namelijk een Game of Thrones seizoen 1 6 bluray box en in een afbeelding (dwaling afbeelding net als bij de Philips Avance keukenmachine) op de pagina gaf de suggestie dat je een mooie box hoes erbij kreeg, maar bij levering kreeg je alleen de losse seizoenen. Nu gaf de klantenservice als smoes dat ze het niet in de specificaties specifiek erbij hadden gezegd dat het om losse seizoenen gaat i.p.v. dat je het in een mooie bluray box hoes krijgt en daarom niet om hetzelfde probleem gaat zoals ik al zei, ze proberen op ieder mogelijk manier niet tegemoet te komen met de klant.

    Hoe goedkoop de producten ook zijn, de aftersale/ klantenservice bij iBood leven totaal niet met de klant mee en zijn erg klantonvriendelijk. Dus pas op als je ooit met de klantenservice van iBood te maken krijgt.

    Sterke punten
    Goedkoop

    Zwakke punten
    Aftersale/ klantenservice is een ramp!!!

    Door lfshiu op 19 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.