• Klant vriendelijk. Een horloge gekocht dat in het echt niet zo mooi was als op de site te zien was. Zonder problemen terug kunnen sturen.
    Dit was een Dieseel.

    Uiteraard meteen weer een nieuwe gekocht. Nu voor een Rothenschild gegaan. Een heel mooi horloge.

    Sterke punten
    Lange garanties en de terug stuur service.

    Zwakke punten
    Voor verzending en eventueel retour sturen betealen.

    Door Harjo Sieder op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb de afgelopen 2 jaar meerdere bestellingen geplaatst bij Watch2Day en alle bestellingen zijn tot volle tevredenheid afgehandeld.

    Sterke punten
    * Afspraken worden nagekomen.
    * Duidelijke site.
    * Mooie aanbiedingen.

    Zwakke punten
    * (Te) veel mooie aanbiedingen! ;-)

    Door Teunis op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De aanbiedingen van watch2day zijn eigenlijk te verleidelijk, iedere week zit er wel wat moois thuis en ook van bekende merken. Ik heb een mooie automatische Theorama gekocht die netjes volgens afspraak is thuisbezorgd. De mogelijkheid voor gebruik van Afterpay vind ik heel veel vertrouwen geven.

    Het enige verbeterpunt wat mij betreft is dat als je kan kiezen tussen meerdere uitvoeringen niet altijd duidelijk is weergegeven welke je dan moet bestellen.

    Ordernummer was 765040

    Sterke punten
    - Mooie aanbiedingen.
    - Levering volgens afspraak.
    - Mogelijkheid voor gebruik Afterpay

    Zwakke punten
    - Kiezen tussen uitvoeringen kan iets duidelijker.

    Door Ronald op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Toen ik de mail binnen kreeg over de outlet van Watch2Day werd ik gelijk nieuwsgierig. Ik heb toen de hele outlet doorgekeken op zoek naar dat ene horloge. Eenmaal dat horloge gevonden bleek dat deze fors was afgeprijsd en dat maakte het nog beter.

    Ik bestelde mijn horloge op vrijdag en zag toen dat het verzenden/ontvangen van het pakketje 3 werkdagen zou duren. Dit zou betekenen dat ik mijn horloge woensdag zou krijgen. Echter werd ik verrast toen ik zaterdagmiddag thuis kwam van werken en mijn horloge op tafel zag liggen! Wat een service! Zo voelt het als een echte verrassing ondanks dat ik het horloge zelf kocht.

    Daarnaast heeft Watch2Day een zeer makkelijke site die voor iedereen goed toegankelijk is. Prachtige horloges tegen zeer goedkope prijzen, ik kijk elke dag even of er nog wat leuks tussen staat!

    Ordernummer: 784788

    Sterke punten
    - Snelle Service
    - Zeer goedkope horloges
    - Makkelijk toegankelijke site
    - Voor iedereen geschikt

    Zwakke punten
    -

    Door Eppie op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorige week een levering geplaatst : 780194
    Eerste bestelling was correct en snel.

    Sterke punten
    Mooie horloges aan betaalbare prijzen.
    Correcte service en levering.

    Zwakke punten
    GEEN, doe zo verder ...........

    Door Bartholomee op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Toen ik de mail binnen kreeg over de outlet van Watch2Day werd ik gelijk nieuwsgierig. Ik heb toen de hele outlet doorgekeken op zoek naar dat ene horloge. Eenmaal dat horloge gevonden bleek dat deze fors was afgeprijsd en dat maakte het nog beter.

    Ik bestelde mijn horloge op vrijdag en zag toen dat het verzenden/ontvangen van het pakketje 3 werkdagen zou duren. Dit zou betekenen dat ik mijn horloge woensdag zou krijgen. Echter werd ik verrast toen ik zaterdagmiddag thuis kwam van werken en mijn horloge op tafel zag liggen! Wat een service! Zo voelt het als een echte verrassing ondanks dat ik het horloge zelf kocht.

    Daarnaast heeft Watch2Day een zeer makkelijke site die voor iedereen goed toegankelijk is. Prachtige horloges tegen zeer goedkope prijzen, ik kijk elke dag even of er nog wat leuks tussen staat!

    Sterke punten
    - Snelle Service
    - Zeer goedkope horloges
    - Makkelijk toegankelijke site
    - Voor iedereen geschikt

    Zwakke punten
    -

    Door Jeroen op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vorige week een levering geplaatst : 780194
    Eerste bestelling was correct en snel.

    Sterke punten
    Mooie horloges aan betaalbare prijzen.
    Correcte service en levering.

    Zwakke punten
    GEEN, doe zo verder ...........

    Door Bartholomee op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Echt een goede leverancier, kwaliteit klokken .
    Leveren snel mits op voorraad . Aan te bevelen.
    (Laatste bestelling 743496)

    Sterke punten
    Zeer goede leverancier

    Zwakke punten
    Afgelopen week diesel met iriserend glas besteld , kwam helaas niet verder ,op de site opnieuw geprobeerd te bestellen en toen was deze al uitverkocht.
    Echt balen ! ( zwarte diesel met metalen band € 129,00)

    Door M. Perdijk op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onlangs heeft mijn vader een armani horloge gekocht via Watch2Day. Dit hebben we gedaan via mijn account. Mijn vader heeft namelijk nog geen internetbankieren en kan dus niks online bestellen en is daar eerlijk gezegd ook niet echt van. Ik heb hem weten te overtuigen van de kwaliteit en snelle levertijden van Watch2Day. In het verleden heb ik namelijk een prachtig Stührling horloge gekocht. Waar ik heel tevreden en enthousiast over ben. Helaas ging bij de leverling van het Armani horloge heeel veel fout. Waardoor we pas weken later het horloge kregen. Dit zal je natuurlijk altijd zien, want m'n vader is al niet zo van het online bestellen en dat heeft hij ook nog deze pech! Hij had hem namelijk graag voor de kerst gehad. Maar de klantenservice van Watch2Day hebben elke keer dat ik belde mij keurig te woord gestaan en aangegeven wat er aan de hand was. We krijgen een korting van €15,- en een mail van de manager met uitleg en excuus. Uiteraard kan niet alles goed gaan binnen een organisatie, maar dit heeft Watch2Day uitstekend opgelost. En mijn vader draagt het horloge met veel plezier en is er erg tevreden over . Het zal natuurlijk erg leuk zijn als we na deze pech een horloge via jullie zouden winnen. Ik hoop maandag op een berichtje. (Ordernummer: 696950)

    Sterke punten
    Uitstekende service
    Kwaliteit (prachtige horloges)
    Duidelijkheid (elke dag een nieuwsbrief)

    Zwakke punten
    ?

    Door Matthijs op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • heb er pas 5 gekocht via de site, alles kwam snel en netjes binnen! Tophorloges, topsite, topklantenservice!!

    Sterke punten
    merken horloges, klantenservice, levertijd.

    Zwakke punten
    niet alle horloges zijn langs op voorraad.

    Door Marco op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Snelle afhandeling van de bestellingen. In het geval van problemen goed bereikbaar per telefooon. Dit heb ik helaas bij de hand gehad. Toen het horloge snel stuk bleek te zijn. Correcte service afhandeling. Alleen jammer dat het door derden zo lang duurt voor de repararties afgehandwld zijn. Maar hier kan watch2day weinig aan veranderen. Ik zou zeker nog eens gebruik maken van watch2day!

    Laatste bestelling ordernummer: 638786

    Sterke punten
    Snelle afhandeling bestellingen
    Goede service aan de telefonische klantenservice

    Zwakke punten
    Langzame afhandeling als het horloge gerepareerd moet worden. Al kan watch2day hier niet altijd wat aan doen omdat leveranciers veel tijd nemen.

    Door Douwe Prins op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik werd een jaar of wat geleden door een vriend geattendeerd om watch2day te volgen op Facebook. Ze zouden elke dag mooie horloge deals hebben. Ik kende het (nog) niet en ben ze gaan volgen. Inmiddels al meerdere horloges besteld. Prachtige website, hele scherpe deals, en hele snelle levering. En je kan op verschillende manieren betalen, dat is ook fijn. De service is ook top; ik heb zelf gelukkig nooit problemen gehad met mijn aankopen van watch2day, maar een horloge van een vriend, ook van watch2day, had een klein deffect. Zonder problemen kom hij het terug sturen, en kreeg een nieuw model thuis gestuurd.
    Naast Facebook volg ik Watch2day ook op instagram, leuk dat ze op verschillende platformen actief zijn!

    (Ordernummer 781432)

    Sterke punten
    Overzichtelijke website, goede service, hele snelle levering. Gewoon dik in orde allemaal!

    Zwakke punten
    Zijn er niet!

    Door Bart op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik volg ibood al trouw sinds het begin en tot anderhalf jaar geleden altijd goede deals en alles netjes afgehandeld.
    Mijn laatste twee bestellingen daarentegen hoorde ik na betaling niets meer van.
    De eerste heb ik nadat ik erover heb gebeld uiteindelijk nog gekregen.
    De tweede was bestellen op 22 december, verwachte leverdatum 7 januari.
    10 januari, nog niets gehoord, gebeld en het antwoord was dat het erg druk was, stuur dan over de vertraging even een mailtje denk Ik dan.
    Na twee weken nog niets, dus ik heb mijn natrekking , waarna het nog drie weken en twee telefoontjes heeft geduurd toast ik mijn geld terug had.
    Lees ik nu net op het forum dat ze eindelijk geleverd zijn maar dat het een engels model is met een Engelse stekker.

    Ibood is mij kwijt als klant.

    Zwakke punten
    Levering en afspraken nakomen

    Door cristiaan oo op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • laatst heb ik een horloge op deze site gekocht. In het begin durfde ik het niet echt aan om veiligheidsredenen. Uiteindelijk heb ik er toch een besteld en im ben er heel erg blij mee.
    Ook heb ik door deze site kennis gemaakt met verschillende horlogemerken die ik nog niet kende. Daarom erg veel inspiratie opgedaan.
    Ik heb al tegen een aantal vrienden en mijn vriendin (die ook een beetje twijfelden) gezegd dat ze het gewoon moeten doen!

    Sterke punten
    Veel keuze / variatie elke dag
    Makkelijk te bestellen
    Goede duidelijke site

    Zwakke punten
    Nog niet echt bekend bij het grote publiek

    Door Gerwin op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • regelmatig horloges besteld via Watch2Day, o.a. ordenummer 473711. Ben nooit teleurgesteld, altijd snel en goede service. Is er een keer iets niet goed dan heb je binnen 3 dagen een nieuwe product in huis en het ouwe product kon kosteloos worden opgestuurd. Gewoon TOP

    Sterke punten
    Alles TOP

    Zwakke punten
    niet kunnen vinden

    Door Andre op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • prachtige aanbiedingen op een overzichtelijke site tegen scherpe prijzen.
    Ook terug te vinden op de app 'aanbieding'.
    Er zit dagelijks wel een horloge bij waarvan ik denk 'die wordt de mijne!'

    Keep up the good work guys!

    (ordernummer 480052)

    Sterke punten
    Scherpe prijs
    Goeie site
    Correcte dienst na verkoop

    Zwakke punten
    soms moeilijk om een aanbieding te passeren en niet te kopen ?

    Door Bart Goossen op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een Diesel horloge bij jullie bessteld, zou na 5 dagen geleverd worden...
    helaas, na 8 weken nog steeds niet ontvangen... wel excuses voor het ongemak, er word onderzocht waar het gebleven is.... maar daar koop je niks mee, ik heb ondertussen voor hetzelfde cadeau dubbele uitgaven moeten doen.

    Sterke punten
    Mooie horloges en scherpe prijzen.

    Zwakke punten
    de leveringsdiens aangezien is nog steeds zit te wachten !!!
    het onderzoek zou sneller moeten kunnen.

    Door Christophe op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede aanbiedingen en snelle levering! Alles was prima geregeld bij mijn bestelling. Top! (Artikelnummer 702530)

    Sterke punten
    - Snelle levering
    - Goede prijzen

    Zwakke punten
    - Tot nu toe geen

    Door Joel op 1 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Prachtige horloges voor messcherpe prijzen!

    Sterke punten
    Prijsstelling

    Zwakke punten
    ?

    Door Wil Rottevee op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn laatste bestelling bij watch2day was een dameshorloge van Michael kors voor mijn echtgenote. (Order 772873)
    Prachtig uurwerk aan een fors goedkopere prijs, keurig geleverd na enkele dagen.. En uiteraard zelf ook goeie punten gescoord bij de vrouw! :-)

    Sterke punten
    mooie uurwerken
    Fikse kortingen
    Snelle levertijd

    Door Gert op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Watch2day blijft mooie nieuwe horloges aanbieden, elke dag wat anders waardoor het eigenlijk nooit verveeld, het is gewoon leuk om de acties te bekijken. Ik heb al meerdere horloges besteld, en iedere keer weer een mooie verpakking en goede levering.

    Sterke punten
    veel aanbod, mooie verpakkingen, goede prijzen

    Zwakke punten
    levertijd

    Door tristan op 28 februari 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • een bestelling gedaan voor mijn partner. Ordernummer: 761927. Ben heel tevreden over de service. Mooie verpakking.. Echt een beleving om te krijgen en om uit te pakken.

    Misschien eens de levertijd proberen te verbeteren. Nu duurt het een week maar dit zou misschien in de toekomst sneller kunnen?

    Verder ook heel fijn dat afterpay mogelijk is.

    Sterke punten
    Verpakking. Afterpay. Collectie horloges

    Zwakke punten
    levering

    Door KarinGoumans op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • onlangs een horloge gekocht (675215). Bestelling en levering tiptop in orde, alleen toestel had een gebrek. Telefonisch contact zeer goed verlopen, zeer vriendelijke jongedame, alles uitgelegd en dezelfde dag nog opgehaald. Nu wachten op herstelling, maar hoort erbij. Zeer tevreden van andere aangekochte horloge.

    Sterke punten

    Door Franssens D op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Laatste horloge ( ordernr. 760415) was bijzonder snel binnen. Hier ben ik erg over te spreken.
    Momenteel is er de outlet waarin zo'n beetje alle aanbiedingen van de laatste tijd nog eens worden aangeboden. Zo te zien zijn bijna alle modellen reeds uitverkocht. Dit belooft wat voor de komende dagaanbiedingen. Dit zullen denk ik allemaal nieuwe modellen zijn. Ik verheug me er al weer op.
    Hoop overigens dat hier wat meer automaten en authentieke mechanische uurwerken bij zitten, want het aantal quartz klokjes van modemerken is wel overheersend tegenwoordig.

    Sterke punten
    Prijs en service

    Zwakke punten
    mogen wat meer echte horlogemerken aan bod komen

    Door Gerard op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • in totaal 2 horloges besteld, 437674 en 445478, beide waren snel geleverd. Ik gebruik ze naar alle tevredenheid.

    Sterke punten
    Snelle levering, duidelijke site.
    Dagelijks een andere deal is een sterk concept.

    Zwakke punten
    nog geen gevonden.

    Door Ed Verboeket op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.