• Voor het eerst iets besteld bij een dailydeal site, en een prima ervaring! Bestellen ging makkelijk, volgende morgen toch maar even gebeld of alles goed ontvangen was. Kreeg een heel vriendelijk heerschap aan de lijn die mij vertelde dat de bestelling al verstuurd was! Niet veel kater ging de bel en daar was mijn pakket al. Kwaliteit van mijn bestelling (led lamp) ook prima. Ik bestel zeker weer!

    Sterke punten
    Snel en goed geleverd, vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jeroen op 4 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 30 oktober bestelde ik een combi koelkast voor 370 Euro . Levering voorzien rond 7 november door Van Spreuwel Transport . Levering verschoven naar 25 november . Via mail om bevestiging gevraagd daar ik de ganse dag thuis bleef . Geen reactie van het bedrijf op de service verzoeken van het bedrijf . Uiteindelijk reactie na een melding op het forum . Op 15 december werd de bestelling zonder enige reden door het bedrijf geannuleerd . Ondertussen werd reeds een tweede en derde bestelling na een maand door Ibood geannuleerd . Het heeft totaal geen zin om bij dit bedrijf nog een bestelling te plaatsen wanneer zij zonder enige hoffelijkheid en respect voor de klant 4 tot 6 weken na een bestelling , deze zonder enige reden annuleren . Ik schrijf de Belgische en Europese consumenten organisaties aan en dien tevens een klacht bij de economische inspectie in over de manier van werken van dit bedrijf . ....

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantenservice een bedrijf onwaardig .

    Door De Roose op 27 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik wil me afmelden bij deze organisatie, maar dat is blijkbaar onmogelijk, ik hoef die rommel niet......

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Stuurt elke dag ongewenste mail

    Door Thijs op 13 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik denk dat er mensen zijn die het niet kunnen betalen wat al rot genoeg is maar gewoon kwalitets horloges. En als een juwelier mij zou vertellen hij is niet echt dan zou ik hem meenemen naar b.v het progamma kassa maar dat durven ze dan niet. Ik heb heel veel horloges van hun en mijn vrouw ook en geloof het of niet alles is echt. Ik zal watch2day niet vergelijken met action maar het principe is hetzelfde liever een snelle euro verdienen dan een langzame 10 euro. Het systeem werkt gewoon goed en ik geloof niet in sinterklaas maar wel in watch2day een heerlijke eerlijke site. En niemand is verplicht te kopen maar geef dan ook geen vooroordelen.

    Sterke punten
    Kwaliteit service prijs dat ljjkt mij het meest belangrijkste.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ton op 3 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestelling werd verkeerd geleverd. Telefoon wordt niet opgenomen dus per mail oplossing gevraagd. Mail werd beantwoord als in, wij gaan alsnog de juiste product leveren, maar hebben ze niet gedaan. Ook alle volgende emails worden niet meer beantwoord.

    Zwakke punten
    Niet bereikbaar per telefoon of mail
    zo te lezen leveren ze vaker verkeerd

    Door Saman op 28 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestel twee producten worden gelijk netjes afgeschreven maar bij levering mis ik tot mijn verbazing 1 product, blijkt achteraf dat ze het product niet meer leveren! En ben daar ook niet van op de hoogte gebracht, en na contact met klantenservice heel veel "Ja maar.. " en uiteindelijk een sorry.
    Kwalijke zaak, slechte ervaring!!

    Door A. Gokmen op 3 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Je kunt makkelijk bestellen en betalen via de site, maar levering van de producten blijft uit. Zelfs na meerdere malen bellen (geen contact) en mailen.
    Pas dus op, lijkt internetoplichting!

    Sterke punten
    Geen

    Door Rob op 28 september 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bestelling gedaan (vacum koffiezetter). Nooit iets ontvangen. Doebie reageert niet op telefoon of e-mail. Met andere woorden: oplichters

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Hoveling op 24 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ook ik heb hier een product besteld en niet ontvangen.
    gelijk aan de bovenstaande reactie ook geen contact te krijgen met ze.

    1 klein pluspuntje, ik had betaald met paypal, en die hebben nu een claim neergelegd, dus hopelijk krijg ik in iedergeval mn geld terug.

    maar om eerlijk te zijn deze firma moet zo snel mogelijk eigenlijk strafbaar vervolgd worden, en ook de andere sites / bedrijven van deze mensen moeten ook eens heel erg goed onder de aandacht van justitie komen.

    Sterke punten
    0,0

    Zwakke punten
    alles wat ze zeggen en beloven op de site
    totaal geen contact mogelijk van hun kant

    Door Harold op 22 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Recentelijk heb ik een anti muskieten lamp besteld. De levering liet even op zich wachten maar als je op de site kijkt dan staat dat er ook gewoon dus prima (hoewel het in deze tijd volgens mij wel sneller zou moeten kunnen want een groot bedrijf met blauw poppetje zorgt er voor dat je je artikelen zelfs de volgende dag al in huis kunt hebben).
    Het zou kunnen dat het wat langer bij GLS heeft gelegen gezien de stickers op de verpakking ('verlader is geblokkeerd').

    Bij ontvangst de lamp uitgepakt en ik zag direct een deuk in de doos (naar buiten toe), tevens zat er een sticker van GLS op de verpakking met de tekst 'verlader is geblokkeerd'. Er zat dus ook een behoorlijke deuk in het metalen deel van de lamp.

    Hierop heb ik direct foto's gemaakt en deze verzonden naar:

    [email protected]

    wat momenteel blijkbaar het juiste e-mail adres is van Doebie.nl

    Binnen een half uur had ik al reactie en mijn klacht is naar mijn tevredenheid opgelost.

    Ondanks de deuk in het artikel (wat ook bij een fysieke winkel kan gebeuren maar nu waarschijnlijk door GLS heeft plaatsgevonden) hebben de medewerkers van Doebie dit keurig en SUPERSNEL afgehandeld.

    Groet,

    J.

    Sterke punten
    *Supersnelle reactie via e-mail.

    *Supersnelle oplossing/afhandeling van klacht

    *Goede prijs (voor mijn bestelde artikel iig)

    Zwakke punten
    *Blijkbaar is het email adres waar moeilijk vindbaar of werkt niet (zelf niet ondervonden)

    *Levertijd lijkt onnodig lang te zijn

    Door J. op 17 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • op 09/06/2016 besteld en betaald,zelfs geen antwoord op mijn mails, nog steeds niets ontvangen, een bende oplichters en dieven is dealdigger

    Door matthijs op 19 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Polo besteld bij branddeal. Ik kreeg drie keer een mail dat de levering vertraagd was. Toen de polo eindelijk bezorgd zou worden kreeg ik een mail dat levering afgesteld werd omdat Branddeal de polo niet kon leveren. Tijdens deze twee maanden heb ik menig kan om een vergelijkbaar product te kopen laten liggen. Ik ben uiterst teleurgesteld in de manier waarop branddeal handelt en ik zou nooit meer wat bij branddeal bestellen.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    zwakke communicatie

    Door Juan op 18 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In mei heb ik een polo besteld van Hugo Boss. Ondertussen in juli heb ik de polo nog steeds niet ontvangen. Ik begin te twijfelen aan de oprechtheid van het bedrijf. Advies: koop hier niets.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen levering, tiptopdeal houdt de klant aan het lijntje

    Door Tom op 4 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 6april 2016 twee kaartschudmachines besteld en betaald. Tot op heden niets geleverd en gn geld terug. Mailtjes worden niet beantwoord telefonisch niet bereikbaar. Verbaasde mij over het feit dat deze site nog niet wordt genoemd bij Radar of opgelicht.nl
    Ga vast en zeker aangifte doen. Kan niet bestaan dat deze figuren hun gang maar kunnen gaan en tot in het oneindige deze praktijken volhouden.

    Sterke punten
    Absoluut niet.

    Zwakke punten
    Reageren echt niet.

    Door Wim Wielink op 1 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • 2 Polo's besteld van in totaal ongeveer 85,-.
    Besteld op 16 Mei (5 weken terug) en nog niet geleverd.
    Ze reageren niet op de mail, en als je ze belt dan klinkt er een stem dat alle medewerkers in gesprek zijn. Ook nog na 10 minuten wachten x 0,80.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    oplichters welke wel incasseren, maar niet leveren.
    Niet bereikbaar via de mail of telefoon.

    Door Bennie Meije op 20 juni 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb een telescooptrap besteld. Levering is snel, zoals zij beloofd hebben op hun site.
    Uitgepakt en opgesteld om te testen, merkte ik dat het geheel best wel wankelig is. Krijg niet een veilig gevoel bovenaan trap. Dus ik hen mailen of dit normaal is. Verder ook nog geconstateerd dat er met vilstift iets geschreven is op de onderkant van een van de trede. Lijkt mij niet correct voor een nieuwe trap. Dus ik verhaal halen via email. Nadat email is gestuurd, kreeg ik een automatisch gegeneerde antwoord van dat ze het binnen 48 uur streven het te beantwoorden. Echter ik zit nu een week verder (4-5 werkdagen) en inmiddels 3 emails al verstuurd, maar geen enkele terugkoppeling. Beloofd niet veel goeds mbt evt teruggave van geld of het omruilen van het product
    Vandaag heb ik uiteindelijk toch maar gebeld. Een beller is sneller ;-)
    Netjes te woord gestaan, en mocht het product kosteloos terugsturen om nagekeken te worden. En dat met vilstift geschreven tekst zou daar niet thuis horen. Uiteindelijk lijkt het toch goed te komen, maar eerst zien dan geloven. Wordt vervolgd...

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Zeer traag reageren op emails. Een belletje is sneller.

    Door Danny Y op 31 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wilde graag mijn geld terug, opgebeld en eventuele retourkosten zouden worden vergoed. Uiteindelijk alln het product vergoed. Weer opgebeld en dit keer bleek een ander verhaal. Kwam erop neer dat ik het niet krijg.

    Door Klant op 27 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Iets besteld wat op voorraad zou zijn, maar geen reactie meer. Na 4x mailen toch maar eens gebeld en boven verwachting kreeg ik ook iemand aan de telefoon. Nee meneer, begin volgende week zal het geleverd worden. We zijn nu alweer een paar dagen verder en uiteraard weer geen reactie of levering.

    Verschrikkelijke site, schijnbaar totaal geen interesse voor hun klanten, echt een verwaarlozing.. sites zoals deze moeten gewoon geen bestaansrecht meer hebben.

    Sterke punten
    ehh niks..

    Zwakke punten
    Geen contact met de klanten
    Geen status updates
    Reageren niet op email
    Maken beloftes niet waar

    Door Caspar op 26 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • een maand wacht ik al op mijn geld voor een produkt dat ik heb geweigerd. ik mail me suf, al zeker 10 keer en heb 2 keer zo'n antwoord gehad waarbij je je afvraagt of er uberhaupt wel iemand thuis is. 80,- weg gesmeten naar een club die zo rijk wordt, graaien en niet thuis geven.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen reactie of een reactie waar je niks mee kan omdat de te weinige werknemers niks weten of mogen

    Door monica op 23 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Enige weken heb ik een messenset besteld bij DOEBIE.

    Het ontvangen van mijn betaling leverde voor DOEBIE geen problemen op. Het versturen van de messenset echter wel. Dit is namelijk nooit gebeurd.

    Op email en telefoontjes wordt niet gereageerd. Kortom, ik ben opgelicht.

    Mijn advies: niks bestellen hier.

    Sterke punten
    Mooie aanbiedingen verzinnen.

    Zwakke punten
    De spullen leveren!

    Door jan hoekstra op 19 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mij nooit bij deze site ingeschreven erger nog het lukt mij ook niet uitschrijven, want deze functie bestaat niet!
    Belachelijk!

    Sterke punten
    Ik wil deze reclame niet hebben!

    Zwakke punten
    Het mist optie uitschrijven

    Door Landman op 12 april 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 13 maart bestelling geplaatst en betaald ( artikel nog steeds op voorraad) maar t/m 5 april niets ontvangen en ook geen reactie op mijn herhaaldelijk gestelde vragen om opheldering.
    Ook tel. niet bereikbaar ondanks lovende toezeggingen op hun website.
    Wees verstandig en bestel hier niets, een gewaarschuwd mens telt voor 2.

    Sterke punten
    niet aanwezig.

    Zwakke punten
    Ondanks prachtige toezeggingen op hun website komen ze levering en beloftes niet na.

    Door Pieter op 5 april 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Drie weken geleden een kruiwagen besteld, maar geen informatie ontvangen over levering.

    Na een week geprobeerd om contact op te nemen met het in de factuur opgenomen email adres [email protected], maar hierop de reactie gekregen dat het email adres niet bestaat.

    Vervolgens het contact formulier ingevuld op de website doebie.nl, maar ook hier nog steeds geen reactie op ontvangen.

    Momenteel dus geen idee of levering uberhaupt gaat plaatsvinden, maar in ieder geval al enorm laat (3 weken) voor deze "internet-tijd".

    De website toont vol trots het "Stichting Thuiswinkel Certificaat" om vertrouwen te winnen, helaas is deze stichting inmiddels al bijna een jaar gesloten (http://www.thuiswinkelcertificaat.nl/)

    Op de footer van de website toont men "Follow Us" links naar facebook en twitter. Helaas zijn zij op beide niet aanwezig en is contact opnemen via deze route ook niet mogelijk.

    Sterke punten
    Nog geen

    Zwakke punten
    GEEN levering. Email adres [email protected] bestaat niet ook al word hiernaar gerefereerd als contactadres. Geen reactie op berichten naar andere gerelateerde mailboxen (5x). Geen reactie op contact formulier op de website (3x).

    Door Damien Overe op 4 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb mij nooit bij deze belachelijke site ingeschreven erger nog het lukt mij ook niet uitschrijven, want deze functie bestaat niet!
    Belachelijk!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Het mist optie uitschrijven

    Door Viktoria op 26 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Fakkels besteld in februari bij Dealsformen.nl. Er wordt niet geleverd en ze zijn onbereikbaar via telefoon of e-mail. U bent gewaarschuwd!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Fopwinkel. U bent gegarandeerd uw geld kwijt!

    Door Christiaan op 24 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.