GroupDeal is onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG), het grootste mediaconcern van Nederland. GroupDeal een Nederlands collectief kopers platform dat producten en diensten aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bundelen de krachten van groepsaankopen en sociale media om zo de allerlaagste prijzen van de beste bedrijven en leveranciers aan te kunnen bieden. GroupDeal is begin 2010 gelanceerd en heeft sindsdien duizenden top producten en leuke diensten van verschillende bedrijven aangeboden tegen onverslaanbare prijzen. Elke dag weer bieden wij een top deal met mega korting aan, maar de deal gaat alleen door als er voldoende kopers zijn. Lees hier meer over GroupDeal hoe het werkt.

GroupDeal Reviews

  Slechte service en bezorging

  Heb een product besteld met weinig informatie over de levertijd. Uiteindelijk na een maand of twee heb ik een update ontvangen met een track en trace link van DHL. Helaas werkte deze link niet, alles stond op sorteren tot de dag van bezorging.
  Helaas is het wijzigen van de 2e poging of bezorging bij de buren in tegenstelling tot de mail van groupdeal geen onderdeel van de service. Na het 2e moment komt het pakket op een servicelocatie te liggen, dus geen ophaalpunt in de omgeving. Met als enige optie ruim 20minuten reistijd per fiets met een groot pakket.

  DHL verwijst naar Groupdeal en zij mailen dat je het geld terugkrijgt zonder enige poging om alsnog het pakket te laten bezorgen. De e-mailhelpdesk neemt daarin amper de moeite om het bericht goed te lezen maar is wel de enige optie omdat ze telefonisch de verbinding verbreken vanwege drukte of niet bereikbaar zijn vanwege storingen.

  Sterke punten
  Leuke producten

  Zwakke punten
  Bezorging van de producten (DHL)
  Bereikbaarheid van de telefonische helpdesk
  Klantgerichtheid bij problemen
  Effectiviteit e-mail helpdesk

  Bureaustoel

  Bureaustoel besteld, bevestiging ontvangen, en dan stopt het.
  Geen tegoedbon ontvangen, geen oplossing.
  Na vele mails, constant van het kastje naar de muur gestuurd.
  Slechte service, hele slechte klantendienst.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  De volledige deal

Bezoek GroupDeal

Schrijf een review