Dealsformen.nl is een dagaanbieder die elke dag een mooie actie van de dag presenteert. De aanbiedingen zijn speciaal geselecteerd voor de man. Wij bieden u de meest waanzinnige kortingen op een breed assortiment. Van DVD\'s, Blu-rays, fitness apparatuur tot zelfs speciale aanbiedingen van merk horloges! Kortom, een webwinkel waar u beslist eens moet kijken.

Deals For Men Reviews

  Dealsformen: geen levering

  Ik begrijp van andere 'klanten' die iets bij dit bedrijf hebben besteld dat niemand ooit iets heeft ontvangen, maar wel betaald. Op het adres dat zij als contactadres vermelden zitten ook andere 'bedrijven' zoals Doebie, een kunstof kozijnenfirma, interim bouwbedrijf voor zzp'ers, etc. Maar ik zag ook dat het pand wat zij aangeven als contact momenteel te huur staat....
  Lijkt geen zuivere koffie dus! Via hun chat gevraagd wanneer ik het betaalde product zal ontvangen, geen reactie. Heel bang dat ik mijn geld kwijt ben.

  Sterke punten
  geen idee!

  Zwakke punten
  'Zwak' is zwak uitgedrukt! Er volgt immers geen levering of reactie!!

  Betaald, maar niet geleverd

  Ik heb een bestelling gedaan voor een flexibele tuinslang van 45 meter s'avonds op 23 mei 2020, deze moest je ook gelijk betalen, ook dat heb ik gedaan. Maar vervolgens krijg jé gewoon geen pakket van hun binnen. Zit nu 2 weken te wachten. En je krijgt verder ook geen mail of bericht. JA op deze manier kun je snel geld verdienen..... Echt waardeloos, dus denk na voordat je hier gaat bestellen. Ik doe het in ieder geval niet meer.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Alles is zwak, je moet wel betalen, maar krijgt je bestelling niet binnen

  Oplichters ! Vieze oplichters !!!!

  Een tuinslang besteld .30 euro ???? Nog niet ontvangen !

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen en mensen kopen

  Zwakke punten
  Antwoorden ze niet op e-mail , leugenaars
  Mensen niet kopen
  Heb een aangifte bij de politie gedaan

  Opgelicht

  Deze wepshop is pure oplichterij. Nadat de bestelling is gedaan en vragen over de levering geen enkele reactie. Spullen worden niet geleverd, weg geld. Zijn niet te bereiken. Jammer dat ze moelijk zijn te achterhalen zijn. Maar ben er nog mee bezig en kom er uiteindelijk achter. Dan ga ik vast en zeker even bij ze langs.

  Sterke punten
  Niets, oplichters,criminelen

  Zwakke punten
  Criminelen zijn het

  gratis beeltjes

  ik heb een gratis product bij ze besteld dat waren 2 beeldjes alleen verzend kosten moeten betalen heb ik gedaan geen contact met ze gekregen geen reactie op mails en niet gereageerd op de telefoon ik denk dat ik ook opgelicht ben

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  NIETS BETALEN!!!

  Bestelling wordt niet geleverd. Telefonisch onbereikbaar. Reageren niet op e-mail.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Deals For Men. Bestel niet bij Deals For Men

  Op 1 februari j.l. vacuum koffiemaker besteld. Er wordt niet gereageerd op mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
  Gezien de reacties hier ben ik ook opgelicht.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Criminele oplichters

  Ook ik heb hier een product besteld en niet ontvangen.
  gelijk aan de bovenstaande reactie ook geen contact te krijgen met ze.

  1 klein pluspuntje, ik had betaald met paypal, en die hebben nu een claim neergelegd, dus hopelijk krijg ik in iedergeval mn geld terug.

  maar om eerlijk te zijn deze firma moet zo snel mogelijk eigenlijk strafbaar vervolgd worden, en ook de andere sites / bedrijven van deze mensen moeten ook eens heel erg goed onder de aandacht van justitie komen.

  Sterke punten
  0,0

  Zwakke punten
  alles wat ze zeggen en beloven op de site
  totaal geen contact mogelijk van hun kant

  Dealsformen = no deal

  6april 2016 twee kaartschudmachines besteld en betaald. Tot op heden niets geleverd en géén geld terug. Mailtjes worden niet beantwoord telefonisch niet bereikbaar. Verbaasde mij over het feit dat deze site nog niet wordt genoemd bij Radar of opgelicht.nl
  Ga vast en zeker aangifte doen. Kan niet bestaan dat deze figuren hun gang maar kunnen gaan en tot in het oneindige deze praktijken volhouden.

  Sterke punten
  Absoluut niet.

  Zwakke punten
  Reageren echt niet.

  Verschrikkelijk!!

  Iets besteld wat op voorraad zou zijn, maar geen reactie meer. Na 4x mailen toch maar eens gebeld en boven verwachting kreeg ik ook iemand aan de telefoon. Nee meneer, begin volgende week zal het geleverd worden. We zijn nu alweer een paar dagen verder en uiteraard weer geen reactie of levering.

  Verschrikkelijke site, schijnbaar totaal geen interesse voor hun klanten, echt een verwaarlozing.. sites zoals deze moeten gewoon geen bestaansrecht meer hebben.

  Sterke punten
  ehh niks..

  Zwakke punten
  Geen contact met de klanten
  Geen status updates
  Reageren niet op email
  Maken beloftes niet waar

  Waarschuwing voor Dealsformen.nl

  Fakkels besteld in februari bij Dealsformen.nl. Er wordt niet geleverd en ze zijn onbereikbaar via telefoon of e-mail. U bent gewaarschuwd!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fopwinkel. U bent gegarandeerd uw geld kwijt!

  Bestel niets bij Dealsformen!

  Ook wij hebben onze bestelling nog steeds niet ontvangen en er is geen enkel contact mogelijk met het bedrijf. Ze nemen geen telefoon aan, reageren niet op ingesproken berichten en reageren niet op onze mailtjes. Helaas dus weggegooid geld.
  U bent gewaarschuwd!

  Zwakke punten
  - Ze leveren niet wat ze beloven.
  - Er is geen enkel communicatie mogelijk.
  - Op hun website staat als Keurmerk St. Thuiswinkel Certificaat genoemd, maar die bestaat niet meer.

  geen product gekregen

  heb 1 week geleden lampen besteld bij dealsformen.nl ,heb niets van ze te horen gekregen ook geen reacties op mijn mail .
  Kijk uit met deze zaak.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

Bezoek Deals For Men

Schrijf een review