Dealsformen.nl is een dagaanbieder die elke dag een mooie actie van de dag presenteert. De aanbiedingen zijn speciaal geselecteerd voor de man. Wij bieden u de meest waanzinnige kortingen op een breed assortiment. Van DVD\'s, Blu-rays, fitness apparatuur tot zelfs speciale aanbiedingen van merk horloges! Kortom, een webwinkel waar u beslist eens moet kijken.

Deals For Men Reviews

  • Ik heb een bestelling gedaan voor een flexibele tuinslang van 45 meter s'avonds op 23 mei 2020, deze moest je ook gelijk betalen, ook dat heb ik gedaan. Maar vervolgens krijg jé gewoon geen pakket van hun binnen. Zit nu 2 weken te wachten. En je krijgt verder ook geen mail of bericht. JA op deze manier kun je snel geld verdienen..... Echt waardeloos, dus denk na voordat je hier gaat bestellen. Ik doe het in ieder geval niet meer.

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Alles is zwak, je moet wel betalen, maar krijgt je bestelling niet binnen

    Door Berlinda op 5 juni 2020 Reageer
  • Een tuinslang besteld .30 euro ???? Nog niet ontvangen !

    Sterke punten
    Liegen en bedriegen en mensen kopen

    Zwakke punten
    Antwoorden ze niet op e-mail , leugenaars Mensen niet kopen Heb een aangifte bij de politie gedaan

    Door Kurant op 23 mei 2020 Reageer (1 reactie)
  • Deze wepshop is pure oplichterij. Nadat de bestelling is gedaan en vragen over de levering geen enkele reactie. Spullen worden niet geleverd, weg geld. Zijn niet te bereiken. Jammer dat ze moelijk zijn te achterhalen zijn. Maar ben er nog mee bezig en kom er uiteindelijk achter. Dan ga ik vast en zeker even bij ze langs.

    Sterke punten
    Niets, oplichters,criminelen

    Zwakke punten
    Criminelen zijn het

    Door John Rueck op 8 mei 2020 Reageer (1 reactie)
  • ik heb een gratis product bij ze besteld dat waren 2 beeldjes alleen verzend kosten moeten betalen heb ik gedaan geen contact met ze gekregen geen reactie op mails en niet gereageerd op de telefoon ik denk dat ik ook opgelicht ben

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Ingrid op 11 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bestelling wordt niet geleverd. Telefonisch onbereikbaar. Reageren niet op e-mail.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Theo op 15 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 1 februari j.l. vacuum koffiemaker besteld. Er wordt niet gereageerd op mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Gezien de reacties hier ben ik ook opgelicht.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Bruininkx op 14 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik heb hier een product besteld en niet ontvangen. gelijk aan de bovenstaande reactie ook geen contact te krijgen met ze. 1 klein pluspuntje, ik had betaald met paypal, en die hebben nu een claim neergelegd, dus hopelijk krijg ik in iedergeval mn geld terug. maar om eerlijk te zijn deze firma moet zo snel mogelijk eigenlijk strafbaar vervolgd worden, en ook de andere sites / bedrijven van deze mensen moeten ook eens heel erg goed onder de aandacht van justitie komen.

    Sterke punten
    0,0

    Zwakke punten
    alles wat ze zeggen en beloven op de site totaal geen contact mogelijk van hun kant

    Door Harold op 22 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 6april 2016 twee kaartschudmachines besteld en betaald. Tot op heden niets geleverd en géén geld terug. Mailtjes worden niet beantwoord telefonisch niet bereikbaar. Verbaasde mij over het feit dat deze site nog niet wordt genoemd bij Radar of opgelicht.nl Ga vast en zeker aangifte doen. Kan niet bestaan dat deze figuren hun gang maar kunnen gaan en tot in het oneindige deze praktijken volhouden.

    Sterke punten
    Absoluut niet.

    Zwakke punten
    Reageren echt niet.

    Door Wim Wielink op 1 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Iets besteld wat op voorraad zou zijn, maar geen reactie meer. Na 4x mailen toch maar eens gebeld en boven verwachting kreeg ik ook iemand aan de telefoon. Nee meneer, begin volgende week zal het geleverd worden. We zijn nu alweer een paar dagen verder en uiteraard weer geen reactie of levering. Verschrikkelijke site, schijnbaar totaal geen interesse voor hun klanten, echt een verwaarlozing.. sites zoals deze moeten gewoon geen bestaansrecht meer hebben.

    Sterke punten
    ehh niks..

    Zwakke punten
    Geen contact met de klanten Geen status updates Reageren niet op email Maken beloftes niet waar

    Door Caspar op 26 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fakkels besteld in februari bij Dealsformen.nl. Er wordt niet geleverd en ze zijn onbereikbaar via telefoon of e-mail. U bent gewaarschuwd!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Fopwinkel. U bent gegarandeerd uw geld kwijt!

    Door Christiaan op 24 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook wij hebben onze bestelling nog steeds niet ontvangen en er is geen enkel contact mogelijk met het bedrijf. Ze nemen geen telefoon aan, reageren niet op ingesproken berichten en reageren niet op onze mailtjes. Helaas dus weggegooid geld. U bent gewaarschuwd!

    Zwakke punten
    - Ze leveren niet wat ze beloven. - Er is geen enkel communicatie mogelijk. - Op hun website staat als Keurmerk St. Thuiswinkel Certificaat genoemd, maar die bestaat niet meer.

    Door Hennie op 5 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heb 1 week geleden lampen besteld bij dealsformen.nl ,heb niets van ze te horen gekregen ook geen reacties op mijn mail . Kijk uit met deze zaak.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door taffy op 17 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Deals For Men

Schrijf je eigen review