Dealsformen.nl is een dagaanbieder die elke dag een mooie actie van de dag presenteert. De aanbiedingen zijn speciaal geselecteerd voor de man. Wij bieden u de meest waanzinnige kortingen op een breed assortiment. Van DVD\'s, Blu-rays, fitness apparatuur tot zelfs speciale aanbiedingen van merk horloges! Kortom, een webwinkel waar u beslist eens moet kijken.

Deals For Men Reviews

  gratis beeltjes

  ik heb een gratis product bij ze besteld dat waren 2 beeldjes alleen verzend kosten moeten betalen heb ik gedaan geen contact met ze gekregen geen reactie op mails en niet gereageerd op de telefoon ik denk dat ik ook opgelicht ben

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  NIETS BETALEN!!!

  Bestelling wordt niet geleverd. Telefonisch onbereikbaar. Reageren niet op e-mail.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Deals For Men. Bestel niet bij Deals For Men

  Op 1 februari j.l. vacuum koffiemaker besteld. Er wordt niet gereageerd op mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Gezien de reacties hier ben ik ook opgelicht.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Criminele oplichters

  Ook ik heb hier een product besteld en niet ontvangen. gelijk aan de bovenstaande reactie ook geen contact te krijgen met ze. 1 klein pluspuntje, ik had betaald met paypal, en die hebben nu een claim neergelegd, dus hopelijk krijg ik in iedergeval mn geld terug. maar om eerlijk te zijn deze firma moet zo snel mogelijk eigenlijk strafbaar vervolgd worden, en ook de andere sites / bedrijven van deze mensen moeten ook eens heel erg goed onder de aandacht van justitie komen.

  Sterke punten
  0,0

  Zwakke punten
  alles wat ze zeggen en beloven op de site totaal geen contact mogelijk van hun kant

  Dealsformen = no deal

  6april 2016 twee kaartschudmachines besteld en betaald. Tot op heden niets geleverd en gn geld terug. Mailtjes worden niet beantwoord telefonisch niet bereikbaar. Verbaasde mij over het feit dat deze site nog niet wordt genoemd bij Radar of opgelicht.nl Ga vast en zeker aangifte doen. Kan niet bestaan dat deze figuren hun gang maar kunnen gaan en tot in het oneindige deze praktijken volhouden.

  Sterke punten
  Absoluut niet.

  Zwakke punten
  Reageren echt niet.

  Verschrikkelijk!!

  Iets besteld wat op voorraad zou zijn, maar geen reactie meer. Na 4x mailen toch maar eens gebeld en boven verwachting kreeg ik ook iemand aan de telefoon. Nee meneer, begin volgende week zal het geleverd worden. We zijn nu alweer een paar dagen verder en uiteraard weer geen reactie of levering. Verschrikkelijke site, schijnbaar totaal geen interesse voor hun klanten, echt een verwaarlozing.. sites zoals deze moeten gewoon geen bestaansrecht meer hebben.

  Sterke punten
  ehh niks..

  Zwakke punten
  Geen contact met de klanten Geen status updates Reageren niet op email Maken beloftes niet waar

  Waarschuwing voor Dealsformen.nl

  Fakkels besteld in februari bij Dealsformen.nl. Er wordt niet geleverd en ze zijn onbereikbaar via telefoon of e-mail. U bent gewaarschuwd!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Fopwinkel. U bent gegarandeerd uw geld kwijt!

  geen product gekregen

  heb 1 week geleden lampen besteld bij dealsformen.nl ,heb niets van ze te horen gekregen ook geen reacties op mijn mail . Kijk uit met deze zaak.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

Bezoek Deals For Men

Schrijf je eigen review