Dealsformen.nl is een dagaanbieder die elke dag een mooie actie van de dag presenteert. De aanbiedingen zijn speciaal geselecteerd voor de man. Wij bieden u de meest waanzinnige kortingen op een breed assortiment. Van DVD\'s, Blu-rays, fitness apparatuur tot zelfs speciale aanbiedingen van merk horloges! Kortom, een webwinkel waar u beslist eens moet kijken.

Deals For Men Reviews

  Dealsformen: geen levering

  Ik begrijp van andere 'klanten' die iets bij dit bedrijf hebben besteld dat niemand ooit iets heeft ontvangen, maar wel betaald. Op het adres dat zij als contactadres vermelden zitten ook andere 'bedrijven' zoals Doebie, een kunstof kozijnenfirma, interim bouwbedrijf voor zzp'ers, etc. Maar ik zag ook dat het pand wat zij aangeven als contact momenteel te huur staat.... Lijkt geen zuivere koffie dus! Via hun chat gevraagd wanneer ik het betaalde product zal ontvangen, geen reactie. Heel bang dat ik mijn geld kwijt ben.

  Sterke punten
  geen idee!

  Zwakke punten
  'Zwak' is zwak uitgedrukt! Er volgt immers geen levering of reactie!!

  Betaald, maar niet geleverd

  Ik heb een bestelling gedaan voor een flexibele tuinslang van 45 meter s'avonds op 23 mei 2020, deze moest je ook gelijk betalen, ook dat heb ik gedaan. Maar vervolgens krijg jé gewoon geen pakket van hun binnen. Zit nu 2 weken te wachten. En je krijgt verder ook geen mail of bericht. JA op deze manier kun je snel geld verdienen..... Echt waardeloos, dus denk na voordat je hier gaat bestellen. Ik doe het in ieder geval niet meer.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Alles is zwak, je moet wel betalen, maar krijgt je bestelling niet binnen

  Oplichters ! Vieze oplichters !!!!

  Een tuinslang besteld .30 euro ???? Nog niet ontvangen !

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen en mensen kopen

  Zwakke punten
  Antwoorden ze niet op e-mail , leugenaars Mensen niet kopen Heb een aangifte bij de politie gedaan

  Opgelicht

  Deze wepshop is pure oplichterij. Nadat de bestelling is gedaan en vragen over de levering geen enkele reactie. Spullen worden niet geleverd, weg geld. Zijn niet te bereiken. Jammer dat ze moelijk zijn te achterhalen zijn. Maar ben er nog mee bezig en kom er uiteindelijk achter. Dan ga ik vast en zeker even bij ze langs.

  Sterke punten
  Niets, oplichters,criminelen

  Zwakke punten
  Criminelen zijn het

Bezoek Deals For Men

Schrijf je eigen review