Reviews van deze auteur

Wat kunnen we hier samen tegen beginnen?

Review over Check Die Deal

Ik heb mijn review hier al gegeven, en al op tallozen sites aangifte gedaan. Maar zonder resultaat. Is er iemand die op de ene of andere manier resultaat geboekt heeft? Zoveel mensen die al opgelicht zijn, niet normaal. Er moet toch iets tegen te doen kunnen zijn?

Sterke punten
geen enkel sterk punt

Zwakke punten
Geen service, ze liegen over levertijden op hun site, want hebben de aangeboden producten gewoon niet. Dus je gaat nooit wat ontvangen.

Oplichterij eerste klas

Review over Check Die Deal

Ik heb half maart 2020 mondmaskers bij hun besteld voor 20 €. Op de eerder bevestigde datum kreeg ik een mail dat mijn zending ingepakt was en dat ik nog een mail zou ontvangen als het pakje verzonden was. Die mail is er nooit gekomen. Na meerdere mails heb ik 1 x antwoord gehad dat mijn pakje uit China moest komen. Ik heb al heel veel gemaild, al via diverse kanale klacht ingediend, maar ze antwoorden niet meer, en geven mijn geld niet terug. Koop hier NOOIT iets, je bent je geld gegarandeerd kwijt.

Sterke punten
Geen enkel sterk punt. Zelfs 1 ster is te veel.

Zwakke punten
Leveren niet, geven geen geld terug en reageren niet op mails.

reacties:

Review: Wat kunnen we hier samen tegen beginnen?

Het gaat mij ook zozeer niet om die 20 euro inderdaad. Ik ben blij dat ik niks duurders besteld heb. Ik wil ook vooral andere mensen behoeden voor deze scam. Ik ga zeker ook nog aangifte doen bij politie.nl

Review: Wat kunnen we hier samen tegen beginnen?

Ik heb vorig weekend uiteindelijk uit het niets mijn produkt dan toch ontvangen... Nooit opgeven is dus de boodschap.

Review: Oplichterij eerste klas

Dank je wel Corrie. Ik heb zowat overal aangifte gedaan, en hun daar ook van op de hoogte gesteld. Alleen bij de politie nog niet. Dat kan ik misschien nog doen. Bedankt voor de tip!