Reviews van deze auteur

deze site en revieuw

Review over Check Die Deal

Deze site: ik heb twee reakties op dit forum gezet overCheck die Deal. De ene keer staat er blabla en de andere keer bla als Geschreven door. Is echt dezelfde persoon. Als laatste reactie op de site, ik heb daadwerkelijk het volledige bedrag teruggekregen, met tegoedbon. toch wel netjes opgelost.

och

Review over Check Die Deal

gister een negatieve reaktie geplaatst hier, vandaag bericht dat én het volledige bedrag én de verzendkosten zullen worden overgemaakt én € 10 tegoedbon erbij. Nou even wachten nog, maar valt toch nog een beetje mee. Misschien ben ik wel een beetje te snel geweest.

Sterke punten
trage levering, trage reakties

Zwakke punten
trage levering trage reacties

tja

Review over Check Die Deal

Hoesje voor mijn mobiel besteld. Op de site was dit een exemplaar voor een samsung s3. Na diverse sorry er zijn problemen in hongkong mails, eindelijk de hoes ontvangen. Stond duidelijk op de doos dat het voor een apple bestemd was. Paste dus niet op mijn samsung. Gemaild en kreeg vrij snel bericht dat ik het dan maar moest terugsturen. En daarna is het erg stil. Op mails wordt niet gereageerd. Ik ben nog steeds wachtende op een reaktie. Mijn advies over dit 'bedrijf' : niet bestellen.

Zwakke punten
zeer slechte tot geen communicatie. Afspraken worden niet nagekomen. Je geld ben je waarschijnlijk kwijt.

reacties: