GoGetaway - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 7 augustus 2017
GoGetaway Logo
  1. GoGetaway
  2. Hoe werkt het?
  3. GoGetaway Wheel
  4. Gemakkelijk betalen bij GoGetaway
  5. GoGetaway Reviews
  6. Schrijf ook een review over GoGetaway

Niet tevreden over GoGetaway? Probeer dan eens TravelBird.

GoGetaway

Ben je op zoek naar leuke voordelige reizen? Neem dan snel een kijkje op de website van GoGetaway.

GoGetaway is een te gekke reisorganisatie waarbij je zeker weten een geweldige vakantie boekt! Hier vind je gegarandeerd alleen de beste vakantie aanbiedingen.

Je bespaart tot wel 60% op je volgende vakantie. Doe inspiratie op met GoGetaway vakantie aanbiedingen.

GoGetaway Details

Hits: 334

URL: https://www.gogetaway.nl/

Categorieën: Travel Deals

Reviews: 0

Hoe werkt het?

GoGetaway is de hele dag bezig om de beste vakanties zorgvuldig samen te stellen voor haar klanten. De reizen die de reisorganisatie echt de moeite waard vindt en zelf ook te gek vindt om zelf te ervaren, krijgen een plekje op de website van GoGetaway. Naast kwaliteit vindt de reisorganisatie het belangrijk dat haar klanten 'good value for money' krijgen. Bij deze reisorganisatie vind je daarom een gevarieerd aanbod van gezellige bed & breakfasts tot 5*-hotels voor een voordelige prijs.

Heb je een reis geboekt?
Wat fantastisch, want nu gaat het echt beginnen! Allereerst worden alle belangrijke documenten door de reisorganisatie naar je verzonden via de mail. De basis is hiermee in orde en vanaf dat moment doet GoGetaway haar uiterste best om het maximale uit jouw vakantie te halen. Zo kun je van de reisorganisatie nog een e-mail verwachten met leuke tips van locals en andere reizigers voor je vakantiebestemming en zo nu en dan een e-mail met praktische informatie.

GoGetaway Wheel

Wil je een uniek en te gek begin van je vakantie? Boek dan een vakantie met het GoGetaway Wheel!

Laat het Wheel bepalen wat je volgende vakantiebestemming wordt. Het enige wat je hoeft te doen is jouw budget invullen en daarna krijg je een overzicht met leuke bestemmingen bestemmingen die bij jouw budget passen. Vind je het wat? Boek dan snel en dan kan het avontuur beginnen!

Gemakkelijk betalen bij GoGetaway

Bij GoGetaway houden ze het lekker gemakkelijk. Je bepaalt hoe je wil betalen. Het is mogelijk om met je Mastercard, Visa, PayPal, maar ook via Ideal te betalen. Alles is mogelijk!

Kies de vorm hoe je de factuur wil voldoen rond je boeking af. De betalingen worden verwerkt via het beveiligde platform van samenwerkingspartner Mollie. Is de betaling voldaan? Dan word je automatisch weer teruggeleid naar de website van GoGetaway.

Als de betaling succesvol is verlopen dan ontvang je direct een e-mail met bijbehorend factuur om jouw boeking te bevestigen. Op je bankafschrift komt het volgende te staan: Mollie inzake Gogetaway.nl met een vermelding van je arrangement.

Mocht je geen e-mail hebben ontvangen dan horen wij dat graag en kun je contact opnemen met de klantenservice van GoGetaway: 030 711 6897.Reviews en Ervaringen over GoGetaway

Er zijn nog geen reviews geschreven over GoGetaway

Schrijf ook een review over GoGetaway

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou GoGetaway aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou GoGetaway aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek GoGetaway


Home » Travel Deals » GoGetaway