Reviews van deze auteur

mixed emotions

Review over Watch2Day

Snelle levering, mooi klokjes en scherpe prijzen.

Alleen je moet niks krijgen met je klokkie en haast hebben want dan zit je helaas een tijdje zonder. Mijn man kreeg als dank van mij een solar Seiko die op een gegeven moment zei doe het zelf maar dat opladen. Horloge retour gestuurd en nu al 3 mnd zonder en het kon nog wel even duren.

Gelukkig had ik mezelf gekieteld en had ik 2 ballast klokjes hier vandaan waarvan 1 automatische en een gewone Quartz dus no problem hij de automatische ik de Quartz . Het geluk is met de domme laten we het daar op houden. Niet veel later sta ik in de badkamer mijn klokje om te doen glijd hij uit mijn klauwen op de tegelvloer precies op het kroontje van mijn klokje joepie weer 1 stuk door domme pech. Deze ook opgestuurd en daar nog niks van gehoord helaas maar neem aan dat het nog even duurt dus we wachten af. Maar goed wat ik al zeimgeluk is met de domme nieuwe ballast Quartz besteld snel geleverd helemaal blij toch maar weer een gaaf klokje wat je je bent zo onthand hè zonder klokje . Gelukkig heeft deze relatie ook niet lang geduurd dit klokje werd door een dwaze kat moed willig van het kastje afgeknikkerd in de nacht dus rechtop in bed en wat bleek de volgende dag klokje is er mee gestopt met lopen dus een kleine hoop dat de batterij niet te best was en die nu leeg, want opsturen na 2 met schade durf ik nog niet.

Sterke punten
snelle levering, lage prijs, ruime keuze en contact met watch2 day valt ook niet tegen ze blijven netjes correct en cordaat om je te helpen

Zwakke punten
het maken van de horloges duurt erg lang zeker als het een garantie kwestie is. Het terug koppelen naar de klant mag beter zeker als het zo lang duurt.

reacties: