123Bied.nl is ��n van de populairste veilingsites met de leukste veiling producten van Nederland en Belgi�. Dit komt doordat de producten zorgvuldig worden samengesteld door ons team, wij streven er ook naar om een zo breed mogelijk aanbod van veilingproducten neer te zetten. 123Bied.nl streeft ernaar om een leuke en plezierige omgeving neer te zetten, waar onze leden een leuke ervaringen op doen. En waar vooral plezier, eerlijkheid, betrouwbaarheid en originaliteit voorop staan. Daarnaast vindt 123Bied.nl het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn over onze diensten en service. Via deze introductiepagina willen wij jullie kennis laten maken met 123Bied.nl: �De veilingsite met de leukste veiling producten van Nederland en Belgi�!� Kortingscode

Reviews over 123bied

 • Hieronder bericht van 123bied.
  123bids.com stopt met haar huidige activiteiten als centveiling site. Uiteraard blijven wij wel actief als veiling site maar dan op een nieuwe manier. Hierover informeren wij je later, dus houd de nieuwsbrief goed in de gaten. Helaas zijn wij genoodzaakt om onze huidige activiteiten te stoppen i.v.m. nieuwe wet en regelgeving vanuit de overheid. Wat betekent dit voor jou? Dit leggen wij je hieronder verder uit:

  1. Per 1 juli zal de huidige vorm van veilingen, met name het kopen van bids, komen te vervalen.
  2. Je hebt tot en met 1 juli de tijd om je huidige bids op te maken. Helaas kunnen de bids niet worden ingewisseld voor geld, zoals ook vermeld in onze Algemene Voorwaarden, Artikel: 5.3. Je kunt je bids dus wel inwisselen als korting op de winkelprijs via de Buy now optie, wanneer je de veiling niet wint.
  3. Premium Memberships: Het is niet meer mogelijk om Premium Memberships af te sluiten vanaf dit moment. De huidige Premium Members die al voor uit hebben betaald zullen de bids en free bids waarop zij recht hebben n deze dagen ontvangen, al dan niet dat dit al gebeurt is. De bieders die maandelijks betalen voor hun Premium Membership zullen geen incasso's meer ontvangen na deze maand. Het betaalprofiel zal worden geannuleerd door ons. Wel zullen er nog regelmatig Premium veilingen worden geveild en kunnen Premium Members nog steeds genieten van de voordelen van het Premium Membership met coupon code: PREMIUM en de voordeligere bids-packages.
  4. Wij zullen ervoor zorgen dat er nog genoeg veilingen actief zullen blijven zodat iedereen de kans heeft om zijn bids te spenderen en veilingen te winnen of eventueel te kopen.
  5. Garanties van producten zullen nog steeds via 123bids/123bied verlopen. Mocht je problemen hebben met je gewonnen of gekochte producten, die nog binnen de garantie termijn vallen, dan kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen dan zorg dragen voor een correcte afhandeling van de garantievoorwaarden.

  Bij deze willen wij jou ook bedanken voor de afgelopen 5 jaar, zonder jou waren wij nooit de grootste, de beste en de spannendste veilingsite van Nederland en Belgi geworden. Uiteraard is dit geen einde voor 123bids/123bied maar gaan wij een nieuwe start maken op een andere wijze van het veilen en weggeven van producten. Meer informatie volgt hier nog over via onze nieuwsbrief. Als extra bedankje kan je de gehele maand gebruik maken van coupon code: BEDANKT waarmee je onbeperkt 50 gratis bids ontvang bij aanschaf van een bids-package.

  Mocht je nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice door een ticket in te dienen

  Met vriendelijke groet,

  Het team van 123bids

  Ik denk waarom. Hieronder gevonden op de site van de Overheid:
  Augustus 2014
  product krijgt. Alle andere deelnemers zijn hun investering kwijt.
  Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld 67% van de investeringen van deelnemers aan een centveiling wordt verloren. Boekhoudkundig gezien bestaat het grootste gedeelte van de inkomsten voor de organisator uit de betaling voor biedingen (de biedpunten) en slechts een klein deel uit de betaling voor geveilde goederen. Dit lijkt meer op een verloting dan op een veiling.
  Wie houdt er toezicht op een eerlijk verloop van deze veilingen?
  Als u een klacht heeft over uw deelname aan een centveiling, bijvoorbeeld over de handelswijze van een organisatie, of het verloop van de trekking, dan moet u daar met de organisatie uit zien te komen. De Kansspelautoriteit bemiddelt namelijk niet bij klachten over illegale kansspelaanbieders. Wel kunt u bij ons melding doen over het bestaan van een centveiling. Uw melding is van belang omdat wij hiermee een beeld krijgen van (de omvang van) overtredingen. Bovendien helpt u de Kansspelautoriteit te zorgen voor een verantwoord en veilig kansspelaanbod.
  Als u zich als consument misleid voelt, kunt u ook melding maken bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De Autoriteit Consument en Markt kan handhaven bij zogeheten Agressieve Verboden Handelspraktijken en ontvangt graag klachten. Vul hier het formulier in.
  Hoe meld ik een mogelijk illegaal kansspel?
  U kunt bij de Kansspelautoriteit melding maken van een (vermoedelijke) overtreding van de Wet op de kansspelen, via: meldingsformulier illegaal kansspel. Wilt u liever anoniem een melding doen, dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem (0800 7000).
  Treedt de Kansspelautoriteit handhavend op tegen websites die centveilingen aanbieden? De Kansspelautoriteit registreert iedere melding van een (vermoedelijke) overtreding van de Wet op de kansspelen, maar neemt niet iedere individuele melding in behandeling. Ook kunnen wij u geen informatie geven over lopende zaken. Wij onderzoeken een aanbieder als de hoeveelheid in combinatie met de inhoud van de meldingen daartoe aanleiding geeft. Indien wij vaststellen dat er sprake is van een overtreding kunnen wij maatregelen nemen tegen de betreffende aanbieder.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Je betaald je blauw. Je kan beter sparen en naar de winkel gaan om een dergelijk product te kopen.

  Door John op 4 juni 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Review hierboven is nog steeds geldig, observeer deze mensen al 2 jaar, non stop zelfde fake accounts die bieden van begin tot eind, op diverse producten, moet je echt omkomen van het geld en niets te doen hebben. Hebben wij zoveel miljonairs die thuis zitten dan? Ook zie je nergens vreugde kreten van winnaar op het net. Afgezien van hun eigen fake winnaars pagina's met gejatte foto's. Die toine123 is enige die op social media over zijn prijzen praat, hij heeft namelijk ook een twitter account speciaal voor 123 bied aangemaakt, tweet alleen daarover en volgde 123bied ook als eerste. Hoe nep kan het zijn. Mensen denken dat ze met 1ct gokken, in werkelijkheid is dat 50ct wat je betaald voor 1 klik. Iets van 5euro bijv, zijn wel 500 kliks! Reken maar uit.ook op hun fb pagina zijn ze erg scherp of er niks negatiefs word gepost, binnen enkele seconde is de post verwijderd. Meester oplichters zijn het, een heel netwerk zit erachter. Dat ze mogen branden in hel. Gierigaards

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  Door Stephan op 23 februari 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Be aware this is FAKE they have bot scripts running ( AND A WHOLE FUCKING CRAP LOAD OF THEM WITH RANDOM GENERATED NAMES.

  Dive into to code and see for yourself.

  FAKE FAKE FAKE SCAM SCAM SCAM

  Sterke punten
  NON

  Zwakke punten
  FAKE BOT SCRIPTS RUNNING/BIDDING

  Door ik op 25 juni 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 123bied

Schrijf je eigen review over 123bied