24uurdegoedkoopste.nl is continu voor u op zoek naar de scherpste fashion, sport en lifestyle deals. 7 dagen per week, 24 uur per dag, vindt u daarom op 24uurdegoedkoopste.nl de beste dagaanbiedingen. Altijd A-merken en kortingen die kunnen oplopen tot 80%!??

Reviews over 24uurdegoedkoopste.nl

  • Voor allen die de eigenaar Walter willen aanpakken en hun geld terug willen : undercover in nederland uitzending 7 april 2019.

    Het betreft de uitzending van undercover in nederland van 7 april.
    Walter wordt hier ingezet om een andere oplichter te pakken, de wereld op zijn kop.
    Hij is namelijk ook een grote oplichter.
    Die een spoor van ellende achter laat.
    Ik volg deze man al ongeveer 10 jaar.

    Bedragen oplopend tot 17000 euro, internet oplichting, belasting die achter hem aanzit, ga zo maar door.

    Ik heb inmiddels contact gehad met het programma en ik roep iedereen op die nog geld of wat dan ook tegoed heeft een melding te doen bij undercover zodat zij ook aan Walter een uitzending gaan besteden en deze oplichter voor eens en voor altijd te stoppen.

    Door Wvz op 2 mei 2019 Reageer
  • Ondanks de grootspraak van Walter runt hij dit "bedrijf" alleen en k hier komt weer niets van terecht, want ook dit bedrijfje maakt de kansloze Walter van Zuuren weer een bende van. Niet leveren en vervolgens krijg je je geld niet terug en het kneusje reageert nergens meer op!

    Inmiddels bij de creditcard-maatschappij aangifte gedaan van fraude. HET IS EEN OPLICHTER, BESTEL HIER NIETS!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet leveren, niet reageren op e-mails, tickets, berichten via Facebook etc. etc.

    Door John op 12 november 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na vier weken wachten op bestelling die nie goed gelverd was ,waren teruggestuurd maar nu na twee maanden nog steeds geen geld terug ontvangen ook zijn ze telefonisch niet te bereiken, ik denk dat ik opgelicht ben,en geen geld terug zie. Witte boorden. criminaliteit
    Niet kopen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alle

    Door Ger op 1 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • werkt niet garantie 1mnd te laat gereageerd! dan kunnen ze niets voor ons betekenen.
    terwijl de tuinslang niet werkt en steeds op de binnen slang open springt.
    komt iedereen mee te zitten niet aan te raden dus!!
    veel klachten niet kopen dus!

    Sterke punten
    leuk idee maar werkt niet.

    Zwakke punten
    geen garantie terwijl de tuinslang niet deugt.

    dan moet je dat niet verkopen!!

    Door van Os op 31 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 1 April een trui besteld. Levering zou 2-5 dagen in beslag nemen. Na twee weken taal noch teken. In reactie op een mail van mijn kant kreeg ik te horen dat door 'overweldigende vraag (...) naar dit artikel er een leveringsprobleem zou zijn. Inmiddels verzocht het artikel te annuleren en het betaalde bedrag terug te storten. Daarop heb ik, uiteraard, geen antwoord gehad. Het blijkt hier om een bedrijf te gaan dat opereert vanuit Aalsmeer. Dit 'bedrijf' herbergt meerdere webwinkelszoals La Camicia die ook rustig anderhalve maand de tijd neemt om een artikel te leveren, zich continue verschuilend achter excuses als ' leveringsproblemen' etc. Ergo: beloftes worden met voeten getreden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen of slechte communicatie.
    Beloftes worden niet nagekomen

    Door Eric op 20 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na het zien van bovenstaande reviews uit 2013-2014 was ik niet bepaald van plan om iets te bestellen bij deze webshop. Heb ze gisterenochtend gebeld en de man legde mij uit dat ze in het verleden veel leveringsproblemen hebben gehad maar dat dit nu zou zijn opgelost. Klonk zeer vertrouwd en dus heb ik besloten om mijn bestelling te plaatsen.

    Vanavond heb ik mijn bestelling al ontvangen, in goede staat, alles zoals het hoort. Als je het mij vraagt zijn de andere bezwaren niet meer van toepassing en kan je prima een bestelling plaatsen bij dit bedrijf.

    Door Mark op 23 februari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Betaalde prijs is niet in overweenstemming met het geleverde product.
    Kosten voor verzending t.o.v. het product zijn buitensporig hoog. (voor pakketpost betaald krijg het via brievenbus post)
    Verzending laat lang op zich wachten.
    Zeker een bedrijf om geen zaken mee te doen !!!!!!!

    Sterke punten
    Het bedrijf is goed in het vullen van hun eigen zaken. Achteraf bezien is er een winst behaald van 300% op het gekochte product

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar , klant onvriendelijk, zeker niet de goedkoopste (zoals de naam doet suggereren)

    Door Theo op 26 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mensen opgelet!

    www.24uurdegoedkoopste.nl is zeer onbetrouwbaar, ik heb 3 weken terug via dagaanbieding iets besteld en tot nu toe niet binnen en zij communiceren niet per email.

    weg is je geld.

    oplicters

    Sterke punten
    oplicters.

    Zwakke punten
    zeer onbetrouwbaar.

    Door sam op 3 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede aanbieding voor Turbo mesjes. rg goed. Op de factuur en in de aanbieding staan plaatjes van de 'Turbo' mesjes, maar vervolgens worden de gewone Mach3 mesjes geleverd (overigens wel binnen een week).

    Het maakt me in principe niets uit welk scheermesje ik heb, maar wel als de aanbieding in dat geval niet meer een echte aanbieding is, en zelfs duurder is dan op andere plaatsen.

    Daarbovenop komt dat ik deze vraag stuur naar de internet site, netjes via het contactformulier, waarop ik een reactie krijg 'binnen 10 werkdagen krijgt u reactie'.

    Sterke punten
    Levertijd was zoals aangegeven.

    Zwakke punten
    Leveren niet wat op de factuur staat en in de aanbieding staat
    Omdat ze dit niet leveren is de prijs niet meer 'de goedkoopste'
    Klachtenafhandeling binnen 10 dagen.

    Door TV op 18 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • op 29 april besteld en betaald, op 1 juni nog steeds niets ontvangen. Op mijn vragen krijg ik nietszeggende antwoorden zoals gisteren verstuurd.... officieel onderzoek bij de vervoerder gestart.... Dit heb ik niet eerder meegemaakt op internet, het is of heel slecht of is het misschien oplichterij? In elk geval heb ik nu de laatste kans geboden: leveren voor 5 juni of geld terug. Ik hou jullie op de hoogte.

    Sterke punten
    lijkt leuk, ze leveren na een maand nog steeds de betaalde bestelling niet af

    Zwakke punten
    geen bestelling ontvangen na ruim een maand....

    Door Marcel op 1 juni 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over 24uurdegoedkoopste.nl