6deals is het online platform waar jij de beste deals van het moment op vindt. Elke dag zijn er weer 6 nieuwe, unieke deals speciaal voor jou. De spannendste activiteiten of de mooiste belevenissen, de coolste gadgets en de handigste apparaatjes vind je hier! Kortingscode

Reviews over 6Deals

  • Op 28 december heb ik een artikel besteld bij 6deals. Het einde van de week erop maar eens per mail gevraagd. Artikel zou over een paar dagen worden verstuurd als het binnen was. Dan zag ik op de track en trace van DHL tot 3x toe dat het vertraagd was om onduidelijke redenen. Heb verzocht om info van DHL. Deze verwees me na de verzender. 6Deal had ik na de 2e keer melding van vertraging gevraagd dit uit te zoeken. Schijnbaar niet gebeurd. Daar ik op mijn vraag aan DHL ik binnen een uur antwoord had. Uiteindelijk is het pakket gewikkeld in alleen zwart wrap plastic zonder enige stoot bescherming binnen gekomen. Blijkt het nat te hebben gelegen en barstjes in het plastic. Na contact te hebben gehad met 6deal moet ik het retourneren en de kosten hiervoor wat achteraf blijkt eerst te moeten voorschieten. Ik heb hier thuis geen materiaal liggen om het artikel beschermd te verpakken als alleen de aan een zijde open doos.

    Sterke punten
    Ze kunnen l*llen als brugman...
    Waardeloze klanten service!!!

    Zwakke punten
    Kortom ik ga nooit meer iets bestellen bij 6deals. Ze leveren te laat!!! Informeren zelf niet naar oorzaak bij de vervoerder. Dan moet je maar zien hoe je het deugdelijk verpakt en de kosten voorschieten voor retourneren.

    Door B Verheijden op 26 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb nu een de producten bekeken die sixdeal te koop zet met zogezegd een enorme korting. Dit is zever in pakjes. De meeste dingen die er op staan heb je helemaal geen korting. Mensen laat je niet vangen. Zoek die producten op op internet zoals bol.com of andere en je zal zien dat je dezelfde prijs en zelf in verschillende gevallen goedkoper zit.
    Ze maken de mensen zot met nep kortingen. Ze zullen zeggen ja maar dat sites die in het buitenland kopen en wij halen de prijzen van de officiele website blabla. Hoe denk je dat ze dit aan deze prijs gaan verkopen? Laat jullie a.u.b. niet vangen en zoek eerst dingen op voor je je in de zak laat zetten door deze afzetters. Heb nog niet gekocht bij sixdeal nee en met het opzoekwerk dat ik al heb gedaan en prijzen die ze hanteren met nep kortingen zal ik dat ook nooit niet doen!!!

    Door bjorn op 10 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige week heb ik een pakketje ontvangen waar een ander product in zat dan ik had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice, zeer snel geholpen en na een aantal dagen alsnog de juiste producten ontvangen. Super!



    Sterke punten
    Snelle reactie
    Sympathieke mensen

    Zwakke punten
    Verkeerde bestelling ontvangen

    Door Joris op 9 september 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had wat problemen met een bestelling. Na een week contracteerde ik de klantenservice binnen de 2 uur kreeg ik antwoord. Na men ordernummer door te sturen en de adres gegevens te controleren. Bleek alles correct te zijn en boden ze me aan het product opnieuw te sturen. Waar ik volmvolmondig JA volmondigop antwoorden.

    Wat een service 10/10

    Sterke punten
    Klanten service
    Snelheid
    Voordelige deals

    Door Arnout vi op 21 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige maand een parasol gekocht. Deze wilde ik bij nader inzien annuleren maar hij was plots al verstuurd door de leverancier terwijl ze een dag daarvoor zeiden dat hij voorlopig niet leverbaar was in die kleur. Dus ik heb de parasol laten retourneren en dat was geen probleem. Ik zou een bevestiging krijgen als de parasol terug was bij de leverancier waarnaar ik mijn geld terug zou krijgen. Nu 3 weken later een aantal telefoontjes en een mail naar 6deals nog steeds geen geld en ik krijg niet eens een fatsoenlijk antwoord op mijn mail, daarbij houden ze zich niet aan de afspraken, want ik zou afgelopen woensdag een mail krijgen wat de status is, deze moet ik nog steeds ontvangen en telefoon opnemen ho maar. Ik ga daar nooit meer wat kopen. Ze hebben nog een week om mijn geld terug te storten conform de voorwaarden anders hebben ze een probleem.

    Sterke punten
    Helemaal niets

    Zwakke punten
    Allemaal leugens en een zooitje ongeregeld

    Door Stephanie op 15 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kocht op 6deals de onkruidbrander voor 29,60 euro (verzending inbegrepen). Volgens 6deals was de officiŽle prijs 49,95 Ä, dus ik dacht dat ik een koopje deed. Na enkele weken ontving ik het toestel en een dag later zag ik identiek hetzelfde toestel van Kinzo in de winkelketen ACTION liggen voor 9,95 Ä, een gasbusje kost daar 1,14 euro. In de action koop je het toestel dus voor 20% van de officiŽle prijs volgens 6deals. AFZETTERIJ !!! ik koop nooit nog iets bij 6deals!

    Door Lucien op 11 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Barcelona chair besteld in cognac kleur, heel snel geleverd en erg mooi, zowel kleur als leer. Super blij mee! Zit ook top. Bedankt 6 deals voor deze mooie deal!

    Door Britt op 15 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Apple oortjes besteld,

    Kwamen, na nog eens te bellen, 10 dagen te laat aan.
    Blijkt een replica te zijn en de kwaliteit is ranzig slecht.

    Linkske oordopje was beschadigd en zat los.

    Geen geld terug.

    Oplichters.

    Sterke punten
    Ze nemen op als je belt

    Zwakke punten
    ze geven geen moer om hun klanten

    Door Laura op 15 december 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • barcelona chair besteld op donderdagavond , werd geleverd de volgende donderdag. Foutloos , geen opmerkingen. Alles correct

    Door jacques op 30 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb WiFi versterker besteld en via Paypal betaald. Ik zit er al weken op te wachten en heb via Paypal klacht neergelegd. Geen antwoord van 6deals. Ook via de site zelf van 6deals geen antwoord gekregen. Lijkt me hier om oplichters te gaan

    Door Vdvelde op 22 augustus 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • na meer dan 10 werkdagen wachten product nog niet eens verstuurd (is wel op voorraad) klantenservice neemt niet op. moederbedrijf gebeld travelbird die hebben me door geschakeld na meerdere malen bellen!! na dat ik gezegd had dat ik me geld terug wou werd ik direct gebeld binnen 2 minuten. ze hebben sorry gezegd en zouden later weer bellen om te zeggen waar het pakket zou zijn... niet gebeurt. uit eindelijk nooit pakket gekregen en ook geen geld terug gekregen..
    met andere woorden het zijn gewoon oplichters

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichters

    Door Maxx op 21 augustus 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek 6Deals

Schrijf je eigen review over 6Deals