6Deals - 11 Reviews

Last updated: 9 april 2018
6Deals Logo

38.5% aanbevolen, 11 Reviews

  1. 6Deals
  2. 6Deals Reviews
  3. Schrijf ook een review over 6Deals

Niet tevreden over 6Deals? Probeer dan eens Brandeal.

6Deals

6deals is het online platform waar jij de beste deals van het moment op vindt. Elke dag zijn er weer 6 nieuwe, unieke deals speciaal voor jou. De spannendste activiteiten of de mooiste belevenissen, de coolste gadgets en de handigste apparaatjes vind je hier!

Kortingscode

6Deals Details

Hits: 655

URL: http://6deals.nl/

CategorieŽn: Algemene Daily Deal Sites

Reviews: 11


6Deals reviews (11):

6Deals - 6deals stuurt te laat en zodanig verpakt dat het b

0

Review:
Op 28 december heb ik een artikel besteld bij 6deals. Het einde van de week erop maar eens per mail gevraagd. Artikel zou over een paar dagen worden verstuurd als het binnen was. Dan zag ik op de track en trace van DHL tot 3x toe dat het vertraagd was om onduidelijke redenen. Heb verzocht om info van DHL. Deze verwees me na de verzender. 6Deal had ik na de 2e keer melding van vertraging gevraagd dit uit te zoeken. Schijnbaar niet gebeurd. Daar ik op mijn vraag aan DHL ik binnen een uur antwoord had. Uiteindelijk is het pakket gewikkeld in alleen zwart wrap plastic zonder enige stoot bescherming binnen gekomen. Blijkt het nat te hebben gelegen en barstjes in het plastic. Na contact te hebben gehad met 6deal moet ik het retourneren en de kosten hiervoor wat achteraf blijkt eerst te moeten voorschieten. Ik heb hier thuis geen materiaal liggen om het artikel beschermd te verpakken als alleen de aan een zijde open doos.

Sterke punten:
Ze kunnen l*llen als brugman...
Waardeloze klanten service!!!

Zwakke punten:
Kortom ik ga nooit meer iets bestellen bij 6deals. Ze leveren te laat!!! Informeren zelf niet naar oorzaak bij de vervoerder. Dan moet je maar zien hoe je het deugdelijk verpakt en de kosten voorschieten voor retourneren.

B Verheijd beveelt 6Deals NIET aan bij vrienden/bekenden

6Deals - prijzen zijn fake

0

Review:
Heb nu een de producten bekeken die sixdeal te koop zet met zogezegd een enorme korting. Dit is zever in pakjes. De meeste dingen die er op staan heb je helemaal geen korting. Mensen laat je niet vangen. Zoek die producten op op internet zoals bol.com of andere en je zal zien dat je dezelfde prijs en zelf in verschillende gevallen goedkoper zit.
Ze maken de mensen zot met nep kortingen. Ze zullen zeggen ja maar dat sites die in het buitenland kopen en wij halen de prijzen van de officiele website blabla. Hoe denk je dat ze dit aan deze prijs gaan verkopen? Laat jullie a.u.b. niet vangen en zoek eerst dingen op voor je je in de zak laat zetten door deze afzetters. Heb nog niet gekocht bij sixdeal nee en met het opzoekwerk dat ik al heb gedaan en prijzen die ze hanteren met nep kortingen zal ik dat ook nooit niet doen!!!

bjorn beveelt 6Deals NIET aan bij vrienden/bekenden

6Deals - Verkeerde bestelling ontvangen

1

Review:
Vorige week heb ik een pakketje ontvangen waar een ander product in zat dan ik had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice, zeer snel geholpen en na een aantal dagen alsnog de juiste producten ontvangen. Super!Sterke punten:
Snelle reactie
Sympathieke mensen

Zwakke punten:
Verkeerde bestelling ontvangen

Joris beveelt 6Deals aan bij vrienden/bekenden

6Deals - Uitstekende service! 10/10

0

Review:
Ik had wat problemen met een bestelling. Na een week contracteerde ik de klantenservice binnen de 2 uur kreeg ik antwoord. Na men ordernummer door te sturen en de adres gegevens te controleren. Bleek alles correct te zijn en boden ze me aan het product opnieuw te sturen. Waar ik volmvolmondig JA volmondigop antwoorden.

Wat een service 10/10

Sterke punten:
Klanten service
Snelheid
Voordelige deals

Arnout vi beveelt 6Deals aan bij vrienden/bekenden

6Deals - Zo slecht!!

0

Review:
Vorige maand een parasol gekocht. Deze wilde ik bij nader inzien annuleren maar hij was plots al verstuurd door de leverancier terwijl ze een dag daarvoor zeiden dat hij voorlopig niet leverbaar was in die kleur. Dus ik heb de parasol laten retourneren en dat was geen probleem. Ik zou een bevestiging krijgen als de parasol terug was bij de leverancier waarnaar ik mijn geld terug zou krijgen. Nu 3 weken later een aantal telefoontjes en een mail naar 6deals nog steeds geen geld en ik krijg niet eens een fatsoenlijk antwoord op mijn mail, daarbij houden ze zich niet aan de afspraken, want ik zou afgelopen woensdag een mail krijgen wat de status is, deze moet ik nog steeds ontvangen en telefoon opnemen ho maar. Ik ga daar nooit meer wat kopen. Ze hebben nog een week om mijn geld terug te storten conform de voorwaarden anders hebben ze een probleem.

Sterke punten:
Helemaal niets

Zwakke punten:
Allemaal leugens en een zooitje ongeregeld

Stephanie beveelt 6Deals NIET aan bij vrienden/bekenden

6Deals - afzetterij

0

Review:
Ik kocht op 6deals de onkruidbrander voor 29,60 euro (verzending inbegrepen). Volgens 6deals was de officiële prijs 49,95 Ä, dus ik dacht dat ik een koopje deed. Na enkele weken ontving ik het toestel en een dag later zag ik identiek hetzelfde toestel van Kinzo in de winkelketen ACTION liggen voor 9,95 Ä, een gasbusje kost daar 1,14 euro. In de action koop je het toestel dus voor 20% van de officiële prijs volgens 6deals. AFZETTERIJ !!! ik koop nooit nog iets bij 6deals!

Lucien beveelt 6Deals NIET aan bij vrienden/bekenden

6Deals - Barcelona Chair

0

Review:
Barcelona chair besteld in cognac kleur, heel snel geleverd en erg mooi, zowel kleur als leer. Super blij mee! Zit ook top. Bedankt 6 deals voor deze mooie deal!

Britt beveelt 6Deals aan bij vrienden/bekenden

6Deals - Vreselijk

1

Review:
Apple oortjes besteld,

Kwamen, na nog eens te bellen, 10 dagen te laat aan.
Blijkt een replica te zijn en de kwaliteit is ranzig slecht.

Linkske oordopje was beschadigd en zat los.

Geen geld terug.

Oplichters.

Sterke punten:
Ze nemen op als je belt

Zwakke punten:
ze geven geen moer om hun klanten

Laura beveelt 6Deals NIET aan bij vrienden/bekenden

6Deals - barcelona chair

0

Review:
barcelona chair besteld op donderdagavond , werd geleverd de volgende donderdag. Foutloos , geen opmerkingen. Alles correct

jacques beveelt 6Deals aan bij vrienden/bekenden

6Deals - Oplichters

1

Review:
Heb WiFi versterker besteld en via Paypal betaald. Ik zit er al weken op te wachten en heb via Paypal klacht neergelegd. Geen antwoord van 6deals. Ook via de site zelf van 6deals geen antwoord gekregen. Lijkt me hier om oplichters te gaan

Vdvelde beveelt 6Deals NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over 6Deals

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou 6Deals aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou 6Deals aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek 6Deals