DealQlub is een dealsite met dagelijks topdeals tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag om 00.00 uur komen er nieuwe deals op de website www.dealqlub.com. De deals zijn maar 4 dagen lang geldig, dus wees er snel bij want op=op. Alles komt voorbij; van kleding en huishoudapparaten tot elektronica. Op onze site staan producten met kortingen tot wel 90%, ook hebben we vaak bekende A-merken ertussen zitten. Onze slogan is dan ook Quality deals!

Reviews over DealQlub

  • Ik heb op 4 september 2018 een Clim Cart traplopend steekwagentje besteld en onmiddellijk betaald. Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. DealQlub reageert niet op mijn e-mails en chatberichten op hun website. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. En als ik als ik de reacties lees op het internet ben ik zeker niet de enige.

    Mvg,
    Peggy

    Door Peggy Goosen op 6 december 2018 Reageer
  • Meer dan een maand geleden lampjes besteld, levertijd 5 tot 7 dagen maar nog niets ontvangen, telefoon wordt niet opgenomen, mails niet beantwoord. Zijn dit soms dezelfde lui als van "Dealy Dealz", ( zwembad besteld, nooit gekregen, site bestaat niet meer) en "Select Deals", (Fuchsiastekken besteld, nooit ontvangen, site onlangs gestopt)
    Het is onbegrijpelijk dat ze ook via Bol.com leveren.

    Sterke punten
    Die zijn er niet

    Zwakke punten
    Er wordt niet geleverd en ze zijn onbereikbaar.

    Door Fred op 8 november 2018 Reageer (1 reactie)
  • Niet te geloven dit, Robotstofzuiger besteld op 20-07-2018. Na diverse pogingen tot (mail / telefonisch) contact, geen succes. Nu, bijna 4 maanden verder, geeft de site aan dat de stofzuiger (nog steeds) op voorraad is, staat de order in "mijn account" gewoon open maar gebeurt er totaal niets. Kijkend naar de andere reviews kan ik niets anders dan concluderen dat we met z'n allen besodemieterd zijn en ik € 189,95 op mijn buik kan schrijven. Ik zit veel op de weg en ga er binnenkort even langs, moet toch op z'n minst enige lol beleven van mijn € 189,95. Vooralsnog, of ik moet een dezer dagen of mijn geld terugkrijgen of alsnog de stofzuiger geleverd krijgen, zijn het een stelletje oplichters, vriendelijker kan ik het niet maken.

    Sterke punten
    De boel oplichten!

    Zwakke punten
    Nog niet gevonden, gelukkig voor hen!

    Door Robin Smit op 5 november 2018 Reageer
  • Deze organisatie is ZEEEEER onbetrouwbaar als je bestelling niet geleverd wordt zijn ze niet bereikbaar niet via telefoon en ook niet via mail .
    In het verleden regelmatig dingen besteld en ook geleverd gekregen maar als het mis gaat houden ze zich niet thuis .
    Natuurlijk zijn de kosten om het uit handen te geven hoger dan het betaalde product en daar wordt dan misbruik van gemaakt BAH .
    Als ik in de buurt kom zal ik wel ff bij Daan langsgaan hij staat tenslotte op sociaal media .

    Sterke punten
    Zelf verrijking

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Leo op 31 oktober 2018 Reageer
  • Op 15 september jl. 2 polo´s besteld en betaald. De polo´s zouden binnen 5 tot 10 werkdagen worden geleverd. We zijn nu inmiddels een aantal werkdagen verder, maar ik heb mijn polo´s nog niet ontvangen. Als de polo´s niet meer leverbaar zijn, zou het wel netjes staan om mij als klant hierover te in- formeren. Het is overigens een schandalige zaak, dat er niet wordt gereageerd op de mailtjes die ik ze stuurde en dat ook telefonisch kontakt onmogelijk blijkt. Als de polo´s inderdaad
    niet meer leverbaar zijn, verwacht ik wel dat ze enige klant- vriendelijkheid tonen, mij als klant beleefd behandelen en
    de betaalde som, t.w. € 36,85, terug storten op mijn rekening

    Sterke punten
    Ik heb ze nog niet kunnen vinden!

    Zwakke punten
    Het een en ander is duidelijk in de review omschreven!

    Door Jaap op 6 oktober 2018 Reageer

  • UPDATE - 19 sept. kreeg ik plotseling mijn geld teruggestort, een paar weken nadat ik een berichtje op hun FB-pagina had geplaatst.

    7 juli heb ik LED-lampen besteld. 21 juli kreeg ik bericht dat ze verzonden waren. Ik heb een paar weken tevergeefs gewacht, omdat ik dacht dat ze misschien uit China moesten komen.
    Eind augustus heb ik een mail gestuurd, waar ik geen antwoord op kreeg. Daarna nog twee mails naar andere emailadressen. Ik kreeg geen enkele respons. Ik heb een keer of zes opgebeld, op het nummer en de tijden die op de website vermeld stonden, maar niemand nam op. Ondertussen gaat Dealqlub gewoon door met nieuwe deals te plaatsen. Het lijkt erop dat ik mijn geld kwijt ben.

    Sterke punten
    elke dag nieuwe deals
    makkelijk betalen

    Zwakke punten
    er wordt niet geleverd
    klantenservice reageert niet op mails
    telefoon wordt niet opgenomen
    ze gaan gewoon door met het plaatsen van nieuwe deals, terwijl ze ernstig tekort schieten

    Door neileor op 18 september 2018 Reageer
  • Niets bestellen bij dit bedrijf ! Je ontvangt je bestelling niet of je ontvangt zaken die je niet hebt besteld. Vervolgens krijg je je geld niet terug. Telefonisch is niemand bereikbaar. Mijn advies voor alle gedupeerden is de zaak voor te leggen bij de kantonrechter.

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar !

    Door Nicole op 15 september 2018 Reageer
  • 7 augustus 2018 2x Smart WiFi stopcontact besteld en betaald incl. Bezorgkosten.
    Direct een ontvangst bevestiging ontvangen.
    Daarna nooit meer iets gehoord Bellen helpt niet, telefoon wordt niet opgenomen. Mailen helpt niet geen reactie.

    Sterke punten
    Misleidende verkoop organisatie

    Zwakke punten
    Bij genoeg aangiftes bij de politie wegens oplichting en cominuceren met consumenten programma's zal deze organisatie gelukkig opgerold worden

    Door Leo op 12 september 2018 Reageer
  • 10 juli j.l. een wondermop besteld. Nooit geleverd.

    Na het 1e betaalverzoek van Afterpay chatcontact gehad en werd het verzoek op pauze gezet. Inmiddels nog 3 betaalverzoeken gekregen met boete.
    Geen telefonisch contact te krijgen met dealqlub. Op mijn mail geen reactie.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    dealqlub is niet bereikbaar.
    geen levering

    Door Groenigen op 10 september 2018 Reageer
  • Plotseling was de zending er toch ! Zij het met twee artikelen die ik niet had besteld...........
    Zomaar andere producten toegestuurd gekregen......
    Natuurlijk retour gestuurd volgens de richtlijnen op de website.
    Ik hoop mijn geld en verzendkosten wel netjes terug te ontvangen !

    Door Nicole op 20 augustus 2018 Reageer
  • Twee mooie staande ventilators besteld en via iDeal betaald. Twee weken later is er geen bevestiging hiervan ontvangen via de e-mail. Ook geen levering van de betaalde producten. Telefonisch is niemand te bereiken en op mijn e-mail krijg ik geen respons. Als ik ze al zal ontvangen vraag ik me af wannee, in de winter wellicht !

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, niet te bereiken op geen enkele manier !

    Door Nicole op 13 augustus 2018 Reageer
  • en ik heb al meerdere e-mails gestuurd waar de bestelling blijft. Bellen heeft ook geen zin. Mocht het ooit binnen komen, dan zeg ik daarna mijn account op.

    Zwakke punten
    niet bereikbaar.

    Door Jan-Willem op 18 juli 2018 Reageer
  • Einde eerste juni een paar polo's besteld met een levertijd tot 10 dagen. Na twee weken eens gebeld want ik zag en hoorde niets. Order leek gewoon niet verzonden te zijn, dus dat had heel lang kunnen duren. Na weer een week in huis maar niet in de bestelde kleur, dus opnieuw contact opgenomen.
    Veel excuses, verder zou de goeie kleur worden toegestuurd. Nu weer een week verder nog niets gezien, geen track & trace, geen polo.

    Hier heb ik verder geen zin in.

    Sterke punten
    Geen, want de zg. lage prijs lever je in door porto en verwerking kosten van 6,95 €

    Zwakke punten
    Verzending is niet goed geregeld, ook na twee maal contact niet de juiste artikelen in huis gekregen

    Door Carl op 11 juli 2018 Reageer
  • krijg vaak leuke aanbiedingen in de mail. Al een paar handige dingen besteld; batterijen, mooie lamp, dekbedovertrek etc. Was niet super snel maar wel lekker goedkoop!

    Sterke punten
    goedkoop

    Zwakke punten
    levering is niet volgende dag

    Door Loes op 24 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek DealQlub

Schrijf je eigen review over DealQlub