Iedereen die in zijn stad aanbiedingen zoekt kan met kadobonnen, kortingsbonnen of een Groupon Deal genieten van een koopje. In vele steden biedt Groupon de mogelijkheid om volop te genieten van vele verschillende activiteiten tegen een fractie van de kosten. Of je een aanbieding zoekt in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, Groupon maakt het mogelijk dat je ook in Groningen, Haarlem of Utrecht tegen hoge kortingen kan genieten van een driegangenmenu in een sfeervolle restaurant. Maar er zijn niet alleen restaurant deals of kortingsbonnen om het beste uit jouw stad te halen. Ook maken de Groupon-deals voor een kortingsbon het jou mogelijk om in je vrije tijd een dag te genieten van een beauty Spa met de beauty arrangementen, ontspannen in een Wellness resort of tot rust te komen met een heerlijke rugmassage deal zonder je zorgen te maken over je bankrekening. Groupon maakt het iedereen van Maastricht tot Alkmaar mogelijk om het maximale te halen uit shopping, online shopping, beauty aanbiedingen, wellness, evenementen, tickets, diensten, verre reizen en vrije tijd. Will je iemand in je vriendenkring een verjaardagskado geven die in Almere woont? Ook dat is mogelijk met de Groupon kadobon-deals. Trakteer een vriend op tickets voor een concert of een welverdiende manicure en pedicure met een wellness deal. Wil je een weekendje weg en verdwalen in de straten van Leiden, een tour maken door historische steden zoals Delft en Apeldoorn of met het gezin naar Walibi Flevo, Duinrell of de Efteling? Groupon-aanbiedingen zijn voor iedereen interessant die wil genieten van de stad.

Groupon Reviews

  geen service en onbetrouwbaar

  In december macro / wide lens gekocht. Er zat een kras op. Na verschillende malen gebeld en gemaild te hebben, geen resultaat. Ja ik kon het terug sturen naar Italie...eerst op eigen kosten. De kans dat het zoek raakt is erg groot dus moest extra worden verzekerd. Uiteindelijk zei Groupon dat de verzendkosten voor hun rekening zou zijn. Maar door het verloop van het mail en telefoon contact voorzag ik problemen. Veel zeggen niets doen....(groupon). Ik vind dat de programma's Radar of Kassa er eens naar kunnen kijken, is het gelijk afgelopen met Groupon..

  Sterke punten
  lijkt betrouwbaar maar......
  Groupon doet zelf niets behalve bestelling doorsturen en geld incasseren.

  Zwakke punten
  service niet aanwezig.
  wetten of geen, maakt Groupon niets uit.
  eenrichting verkeer.

  geen gehoor bij groupon klantenservice

  Op 7-5-14 heb ik mijn klacht ingediend bij groupon.
  het gaat hier om een bedrag van €119,--.
  Groupon heeft dezelfde dag aangegeven op zoek te zijn naar een oplossing. wat 3 dagen zou duren.
  Na een week geen reactie te hebben gekregen, heb ik een mail gestuurd met de vraag op er al een oplossing is. Zij geven aan nog 8 dagen nodig te hebben.
  Zo gaat het nog 2 keer door. Nu anderhalve maand verder, reageren ze zelfs niet eens meer!
  Wat probeert groupon hiermee te bereiken? dat mensen uiteindelijk het opgeven??
  Wat een oplichterij!
  Wat kan een consument hier tegen doen?????

  Sterke punten
  aantrekkelijke loze aanbiedingen plaatsen

  Zwakke punten
  Na aankoop groupondeal laten blijken dat de deal te vol is.

Bezoek Groupon

Schrijf een review