Welkom bij HurryUp, d� website voor de beste deals! Elke dag om 00.00 een nieuwe dagaanbieding. Deze aanbieding is de beste deal op internet voor het door ons aangeboden product. Dat wil zeggen dat u dit product alleen deze dag tegen de laagst mogelijke prijs bij ons kunt kopen! Wij geven de hoogste korting! Hurry Up! Want OP=OP!

Reviews over HurryUp

  • Bestelling gedaan, check
    Betaald via iDEAL, check

    Dat zijn de enige twee goede punten. Geen bevestigingsmail ontvangen. Contactformulier ingevuld op site, werkt niet. Email verstuurd, geen reactie. Gebeld, gelijk naar voicemail, maar de box zit zo vol, dus reactie niet mogelijk.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zit klacht

    Door Jurjen op 20 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Magic clip besteld. Nu 12 dagen later nog niets ontvangen. Geen enkele reactie op mijn mails. In laatste mail aangegeven om vandaag te reageren voor 13.00 uur anders de order annuleren en geld terug storten. Geen enkel vertrouwen hierin, maar je weet nooit. Laat jullie na 13.00 uur weten hoe het er voor staat.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Mag ik niet opschrijven.

    Door Jan op 9 februari 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 28 dec j.l een bestelling gedaan bij Hurry-up. Nog steeds niks gehoord over de status van mijn bestelling. Na twee weken maar eens navraag gedaan. Zowel via email als via facebook. Zelfs na een paar dagen wachten totaal geen reactie. Ik vraag me af of ik reactie ga krijgen of dat ik mijn produkt mag ontvangen. Slechte eerste ervaring. nooit meer.

    Sterke punten
    ik zou het niet weten

    Zwakke punten
    slechte communicatie
    geen klantcontact

    Door Lars op 13 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb hier een aantal maanden een 5 inch Samsung TV gekocht. Was ruim 150 euro goedkoper dan het goedkoopste alternatief op beslist. Moest hier wel 5 dagen op wachten maar was het meer dan waard!
    Superdeal 499,95 voor een 55 inch TV.

    Sterke punten
    De scherpste prijs, 150 euro goedkoper dan elders

    Zwakke punten
    geen

    Door Bas op 16 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • led autostadsverlichting besteld ,zeer tevreden over het geleverd produkt.

    Sterke punten
    snelle en correcte levering,en de melding en de mogelijkheid dat ze met canbus te leveren waren .deze dan wel tegen meerprijs,maar deze doen het dan wel zonder dat de boordcomputer storing aangeeft.

    Zwakke punten
    geen

    Door W-Aelfers op 10 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke producten, heb er al vaker besteld. 1 keer defect oordopje na 2 maanden. dit is keurig opgelost door een nieuw artikel te versturen.
    Service: goed
    Prijs: goed
    Levertijd: verschilt per deal(wordt wel goed aangegeven)

    Sterke punten
    Leuk product aanbod
    Prijs
    Service

    Zwakke punten
    geen

    Door Joris Jansen op 10 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb hier vrijdag besteld om 16.34 de dag erop stond PostNL voor de deur. Supersnel en een goede prijs. Ik had stopcontacten met USB poorten besteld voor mijn nieuwe woning.

    Sterke punten
    prijs
    levertijd

    Zwakke punten
    geen

    Door Ferry Sander op 9 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb hier fietslampjes besteld die bij aankomst defect bleken te zijn. Deze in overleg retour gestuurd en ik wacht al 4 weken op het terugstorten van het bedrag. Op verschillende emails wordt niet gereageerd.
    Pas op met deze webshop!
    AFRADER

    Sterke punten
    Prijs

    Zwakke punten
    Afhandeling retouren en het niet reageren op verschillende emails.

    Door Remco Kerkho op 18 december 2014 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een telefoonlader besteld bij Hurryup besteld
    Deze zou binnen 2 dagen geleverd worden

    Het is inmiddels 2 weken later en nog geen product ontvangen
    2 e-mails verstuurd, maar nog geen reactie

    Product niet leveren is 1, maar niet reageren op mails is nog veel kwalijker

    Sterke punten
    prijs

    Zwakke punten
    krijgt product niet
    geen reactie op mails

    Door Harold op 28 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over HurryUp