NuDeal communiceert vanaf 1 september dagelijks via zijn website een aanbieding, die interessant is voor de inwoners van groot Amsterdam. Het aanbod zal zeer divers zijn: van restaurants, sportscholen, beauty salons en evenementen tot dansscholen, wellness centers en weekendjes weg. De jonge, dynamische, organisatie denkt niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. Dat betekent in de praktijk voordelige aanbiedingen van hoogwaardige producten en diensten. Iedere dag staat er een aanbieding online van minimaal 50% korting. De consument koopt de aanbieding en ontvangt per mail een voucher. Om gebruik te maken van de aanbieding print je de voucher uit en lever je deze in bij de deelnemende partner van NuDeal. Kortingen kunnen oplopen tot 90%.

NuDeal Reviews

  NuDeal lijkt oplichting

  Geen contact meer mogelijk per telefoon, geen reacties op mails. Bestaat het bedrijf überhaupt? Trap er niet in. Ga naar Groupon of iets anders, maar doe geen Nu Deal

  Zwakke punten
  Lijkt oplichterij

  NuDeal reageert al 7 maanden lang niet

  2x voucher restaurant die voor 13 april 2020 gebruikt moest worden. Toen kwam Corona en ging NuDeal uit de lucht. Groupon heeft hun vouchers met 12 maanden verlengd, NuDeal kiest ervoor al 7 maanden lang niet te reageren op emails, tweets, ingevulde contactformulieren op hun site etc. Bellen? Bandje: we zijn nu niet bereikbaar, stuur een mail, wij reageren binnen 2 werkdagen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zijn ze failliet?

  Nudeal voor rede vatbaar

  Vorige week heb ik een negatieve review gepost over Nudeal omdat ze niet reageerden op mijn mails over verlopen bonnen. Inmiddels is deze review achterhaald want heb ik contact gehad met Nudeal en nieuwe bonnen gekregen. Nudeal werkt dus aan zijn klantvriendelijkheid en ik ben blij met deze super service!

  betalen niet terug

  voucher gekocht. Bedrijf bleek al failliet. Geld terug gevraagd bij Nudeal.
  Kun je naar fluiten.

  Nu deal niet doen! Slecht bedrijf.

Bezoek NuDeal

Schrijf een review