Op de website van Vouchervandaag.nl kun je heel voordelig vouchers aanschaffen waarmee je hoge korting krijgt op de aankoop van een kwaliteitsproduct van een merk of een kortingsvoucher bij een (web) winkel of dienstverlenend bedrijf. Je koopt dus niet het product zelf, maar een voucher met daarop een (bar) code waarmee je het betreffende product voor een veel lagere prijs in de winkel of webshop kunt aanschaffen. Koop je een kortingsvoucher, dan kun je volgens de gestelde voorwaarden producten of diensten afnemen met een interessant kortingsbedrag waardoor jij met dit bedrijf kennis kunt maken.

VoucherVandaag Reviews

  Geen geld terug bij retour na foutieve levering

  Het begon allemaal op 8 januari jongstleden.
  Ik ben sinds een tijd aan het hardlopen en zag bij vouchervandaag.nl een aanbieding voor twee paar compressiesokken. Ongetwijfeld niet de beste kwaliteit, maar voor dat geld (10 eu incl. verzendkosten) kan je niet fout gaan, toch? Nou...wel dus.

  Op 3 februari (dus bijna een maand later!) kreeg ik eindelijk mijn sokken binnen.
  Ik maak de envelop open en in plaats van dat daar gewoon twee keer dezelfde maat in zit zaten er twee verschillende maten in. Dat is raar, want de deal was gewoon één maat kiezen en daar twee paar van ontvangen. Maar goed...kan gebeuren. Dus ik netjes een mail getypt en om een nieuw paar in de juiste maat gevraagd. Ik hoefde de verkeerde maat niet terug te sturen. Die kon ik weggeven, weggooien....whatever. Al met al netjes.

  Na een week had ik echter nog niks ontvangen. Een envelop zou niet zo lang hoeven duren toch? Dus heb ik maar weer eens gemaild. Conclusie was dat de envelop met het paar sokken in de post zou moeten zijn kwijtgeraakt. Gebeurt niet vaak, maar het kan wel. Ze zouden opnieuw een niet paar opsturen. Ik had verzocht dit te doen naar mijn thuisadres ipv mijn werkadres. Zo gezegd zo gedaan.

  Eindelijk, twee weken later, inmiddels 26 februari, kreeg ik dan eindelijk weer een envelop in de bus. Ik maak hem open en ja hoor: verkeerde maat. Hoe krijg je het voor elkaar?....
  Dus ik weer een mail gestuurd.

  Na 5 dagen geen reactie nog een mail gestuurd dat ik er klaar mee was en de sokken wou retourneren. Inmiddels heb ik al betere gekocht en om nou maanden te wachten op een paar goedkope sokken slaat natuurlijk nergens op. Hier kreeg ik wel reactie op. Ik kon de sokken terugsturen en zou bij ontvangst binnen 10 werkdagen een bevestiging moeten krijgen dat de retour verwerkt is en het geld gecrediteerd zou worden. Dus ik heb drie paar sokken in een envelop gedaan en opgestuurd.

  Een week later nog niks gehoord. Dus ik maar weer eens gemaild. En wederom duurde een reactie weer lang. Het was inmiddels 19 maart en ik heb nog steeds niks. Geen sokken en geen geld en geen antwoord. Op 20 maart kreeg ik een reactie:

  quote:
  Ik ga vandaag de retouren verwerken.
  Als de uwe erbij zit dan ontvangt u een mail van ons.

  Vriendelijke groet,

  Vouchervandaag.nl

  Maar mijn envelop zat er niet tussen. Of ik een verzendbewijs had (van een envelop...ff serieus?) Nee, die had ik natuurlijk niet.

  quote:
  Dan kan ik helaas niet nagaan waar uw sokken gebleven zijn.
  En zult u helaas toch moeten wachten of wij deze tegen komen bij de retourverwerking.

  Vriendelijke groet,

  Vouchervandaag.nl

  WTF?
  Dit circus loopt dus al sinds 8 januari. Of ik nog even wat langer wil wachten op mijn tientje tot zij de envelop hebben gevonden. Als ze hem überhaupt nog gaan vinden. Die envelop had gewoon de volgende dag bezorgd moeten zijn. En dat er wéér een envelop kwijtraakt in de post....ik vind het een raar verhaal. Maar ik heb er dus geen vertrouwen meer in dat die envelop dus nog boven water komt, dus ik kom met twee voorstellen:
  -Geef desondanks mijn geld terug
  -Stuur me dan maar nog 1 x paar sokken toe in de juiste maat en sluit dit hoofdstuk af

  Maar nee...dat kan allemaal niet. Ondanks dat ik eerder wel gewoon een paar sokken kon weggooien en nieuwe kon ontvangen is dit nu opeens onmogelijk en MOET de envelop eerst tevoorschijn komen. In plaats daarvan gingen ze een onderzoek starten bij PostNL ...voor een fucking envelop met een zooi sokken erin met een kostprijs van nog geen euro.

  Ik ben er ondertussen klaar mee en neem mijn verlies.
  Ondertussen ging het al lang niet meer om het tientje, maar om een principe. Maar met zulke onprofessionele en domme mensen valt niet te praten en ondertussen raak ik alleen maar opgefokt. En dat gaan we niet doen. Niet voor een tientje.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  langzame respons, rare redenatie, aantijgingen, onbeschoft, onrechtmatig

  Belazerd!

  Lees sterke/zwakke punten..

  Sterke punten
  Leuke verkoop praatjes, aantrekkelijke beloftes...

  Zwakke punten
  Je betaalt, maar krijgt uiteindelijk niks.. Valse beloftes, toevallig dat ene product wat ik bestel heeft 'vertraging' maar ik heb al wel betaald... Enig... Eerste en laatste keer dat ik daar iets van bestel!!!

Bezoek VoucherVandaag

Schrijf je eigen review