We verkopen elke keer weer een andere deal. Vind je de dumpertdeal leuk? Dan kan je \'m direct kopen. Let goed op de tijd, want elke deal is zo uitverkocht of verlopen. Verder werkt deze site als elke andere webshop. Na aankoop krijg je een bestelbevestiging. Na afloop van de deal krijg je een mail dat de deal doorgaat met verwachte levertijd. Als we het pakket verzenden krijg je per mail ook nog een leverdag en tijd met een track en trace code voor je pakket.

Reviews over DealDumpert

  • Vaatwastabletten besteld, en t-shirts.

    Sterke punten
    prijs/kwaliteit is prima.

    Zwakke punten
    Verzendprijs zou wat lager mogen.

    Door klaas vaak op 7 november 2018 Reageer
  • Via Dealdumpert een lamp gekocht.
    Was niet te duur. 50 euro.
    Na drie weken werd een pakketje thuisbezorgd. Het bleek een bouwpakket te zijn. Dat stond niet in de advertentie.
    Het bouwpakket bestond uit meer dan 180 onderdelen en er zat GEEN montagevoorschrift bij. Toch gaan puzzelen en begonnen met assembleren. Al snel bleek dat de onderdelen NIET paste. Hierop contact opgenomen met de klantenservice van Dealdumpert ( alleen per mail) Deze hele mailwisseling heb ik nog. Ik werd niet geholpen. Uiteindelijk ben ik naar Dronten gereden (190 km vv) om het pakketje in te leveren. Dit was november 2017. Nog steeds wacht ik op mijn geld. Dealdumpert reageert nu in het geheel niet meer op mijn mailtjes. Het is onvoorstelbaar hoe slecht de afterservice is van Dealdumpert. En dit alles voor een bouwpakket-lamp van 50 euro.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    buitengewoon veel....
    leveren slechte / defecte spullen
    bieden geen enkele service
    geen geld terug
    klantenservice laat het volledig afweten

    Door Brink op 3 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beloofd binnen 4 wkn. Verstreken en geen info wanneer. Geen klantenservice met telefoon. Via mail, fb geen reactie.
    Betaald. Geld teruggevraagd. 350,-
    Bedriegers.
    Inmiddels veranderd van naam, dealert.nl
    Aflopende zaak, hebben geen GeenStijl mentaliteit meer en dat is niet positief.
    Bedriegers.

    Sterke punten
    Was gs mentaliteit

    Zwakke punten
    Zie review.
    Geen communicatie.
    Niet bereikbaar,
    Geen afspraak mee te maken.
    Geld verslinders.
    Kopen in, verkopen meer. Soort overboeking, en hopen dat klanten slikken en geld niet terugvragen.

    Door Tom op 11 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zie vaak leuke innovatieve gadgets voorbijkomen. Tot nu toe een snellader, powerbank en 10 kg vaatwastabletten gekocht en bevallen allemaal zeer goed.

    Prijzen zijn vrijwel altijd goedkoper dan Amazon USA wat een hoop zegt over de prijs/kwaliteit verhouding vd producten.

    Ook communicatie is vlot en transparant. Aanrader.

    Sterke punten
    - Leuke deals/producten
    - Goede prijs/kwaliteit
    - Innovatief
    - Snelle communicatie

    Zwakke punten
    - Levertijd soms langer dan 10 werkdagen
    - Snel uitverkocht (sommige deals)
    - Verzendkosten soms niet in verhouding, wat de deal minder aantrekkelijk maakt

    Door Sven op 5 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bizar snelle klantenservice. Letterlijk binnen 2 minuten antwoord op mijn vraag. Top!

    Sterke punten
    Snelle klantenservice

    Zwakke punten
    Nog geen...

    Door Matthijs op 26 oktober 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb al 3x iets bij ze besteld, en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Er ging de eerste keer iets mis met de verzending (niet hun fout maar die van DHL) en de klantenservice stuurde gelijk een nieuw product op. Toen er bij een andere bestelling iets mis was met een oplaadkabeltje, kreeg ik binnen een uur reactie op mijn mailtje dat ze nog een reserve hadden en dat die zsm verstuurd wordt. Prima service dus, en hoge kortingen. Enige nadeel is voor mij dat ze maar een heel klein aanbod hebben, maar daar is het een dealsite voor.

    Sterke punten
    Service, prijzen

    Zwakke punten
    Weinig aanbod

    Door Kevin op 7 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb bij Dealdumpert de NAS besteld. Levering was wat later dan beoogd maar dat kan gebeuren. Netjes op de hoogte gesteld dat het later wordt.

    Vandaag binnen gekregen. Product is zoals beschreven, netjes en goed verpakt.

    Kan daarom alleen zeggen goeie deals, betrouwbare levering en gewoon netjes en goed te woord gestaan. Kortom gewoon goed!

    Sterke punten
    Goede klantenservice
    betrouwbaar

    Door Chris op 23 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Drone gekocht paar week terug.
    Tijdens m'n vakantie mee gevlogen, en had er enorm veel plezier van.
    Op een gegeven moment brak een onderdeel af vanwege een crash.

    Dus ik mailde naar Dealdumpert of hun ook een site wisten waar ik dat onderdeel kon bestellen.
    Ik kreeg binnen 24 uur een reactie terug van Anna, en ze vroeg me om welk onderdeel het ging.
    Nadat ik haar vertelde om wat het ging, kreeg ik weer een snelle reactie met het bericht dat ze dat onderdeel toevallig nog hadden liggen, en naar mij opgestuurd zou worden.

    Al met al een top ervaring bij Dealdumpert !

    Sterke punten
    Zie review

    Zwakke punten
    Kan geen zwakke punten bedenken, toppers !

    Door Witholt op 17 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit is een reactie van DealDumpert op 'we cancellen omdat we niet hebben ingekocht'

    Even wat uitleg.
    Wij scharrelen de hele aardbol af naar deals. Soms kopen we in, soms verzamelen we orders en laten pas verzenden als de deal af is. Dat is exact wat we doen en exact wat een dealsite juist is. Onze algemene voorwaarden zijn ook echt anders dan een normale webshop.

    Bij ons dus langere levertijden tegen gigantische korting en samen inkopen en hl soms een deal die klapt.

    Wat wij PERTINENT niet doen is zoals veel webshops doen. Namelijk geld van klanten vasthouden, allerhande smoesjes verzinnen en lang moeilijk doen.

    Onze aanpak: Vind je het allemaal te lang duren? Sure, zolang wij niet geleverd hebben is het jouw geld. En we storten dat terug wanneer jij dat wilt.

    Wij zijn een chte dealsite. We zoeken zelf actief naar partijen. Dan kan het zijn dat een partij onderweg verdwijnt of dat het leveren jouw te lang duurt. Maar hoe dan ook, dan storten we je geld gewoon terug.

    Zwakke punten
    Ng betere communicatie over hoe wij werken. Namelijk als een echte dealsite.

    Door dealdumpert op 28 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Merwaardige site. Carrera zonnebril gekocht, overal leverbaar. Via dealdumpert leuke aanbieding. Paar keer gevraagd waar de bril blijft. Excuses, zou komen met compensatie voor het lange wachten, of ik nog even geduld had. Na ca anderhalve maand cancellen ze zonder overleg de bestelling. Dat mag helemaal niet, ze kunnen de brillen immers overal kopen. Kennelijk kopen ze dus helemaal niet in, maar wachten ze eerst af hoeveel mensen bestellen, en gaan dan zoeken of ze de deal wel kunnen waarmaken. Als ze niet genoeg marge kunnen onderhandelen, zeggen ze gewoon eenzijdig de overeenkomst met de consument op. En dat mag dus wettelijk niet. Rare club, niet mee in zee gaan.

    Sterke punten
    Vriendelijk, maar amateuristisch.

    Zwakke punten
    Snel concept, ook snel weer afgelopen als je zo probeert onder afspraken uit te komen.

    Door KW op 7 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een keer een TV dongle en weegschaal besteld, snel in huis en prima prijs/kwali.

    Ik zie steeds leukere deals voorbij komen dus zal vast nog een keer bestellen!

    Sterke punten
    Lage prijs (goede korting op marktprijs)
    Snelle levering
    Cool product

    Zwakke punten
    Geen exacte leverdatum aangegeven

    Door Thomas op 20 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek DealDumpert

Schrijf je eigen review over DealDumpert