BRANDEAL heeft elke dag een nieuwe deal van een bekend fashion of designer merk tegen sensationele lage prijzen. Wij hebben producten voor zowel de man als de vrouw, dit verschilt per dag. Wij adviseren om de website elke dag in de gaten te houden en te abonneren op onze dagelijkse nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je geen deal mist! De aanbieding is slechts 24 uur geldig of zolang er voorraad is en start elke dag precies om 24:00 uur, zorg dat je op tijd bent.


Brandeal Reviews

 • Begin juni een bestelling gedaan. Ik kreeg na enkele dagen keurig een mail dat het goed binnen 7 tot 10 werkdagen geleverd zou worden. Na een maand nog niets. Verzocht om een update. Toen werd gemeld nog ongeveer 2 weken. (Jammer dat je daar zelf om moet vragen.) Besloten toch maar te annuleren. En toen niets meer. Na 2 weken ben ik gaan proberen te bellen. Telefoonnummer werkt niet. Per email gevraagd hoe het met mijn geld stond. Ik kreeg een mail dat ze de annulering hebben ontvangen en het geld komt er aan. Wel met de toevoeging dat ik werd verzocht geen contact meer met ze op te nemen, omdat het dan alleen langer zou kunnen duren voor ik mijn geld had. Dat klonk op zijn zachtst gezegd niet vriendelijk. Zeker aangezien ik slechts 1 mail had verzonden hierover.

  Sterke punten
  Die hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Communicatie

  Door KC op 6 augustus 2019 Reageer
 • Na bestelling werd mijn levering zomaar 2x uitgesteld, al met al bijna 2 maanden moeten wachten tot alles binnen was.
  Goedkoop geprijsd maar in mijn geval betrof het imitatieproducten.
  Trui van Ralph lauren die loshangt zoals een vuilniszak, geen model erin. Ook schoenen welke besteld waren vielen na enkele weken uit elkaar.
  Voor mij was dat de eerste en direct ook de laatste bestelling bij Brandeal

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Imitatieproducten
  Lange levering

  Door Robert op 3 mei 2019 Reageer
 • 18 dagen geleden heb ik twee stone island polo's besteld en betaald! Deze zijn pas na 18 dagen geleverd na vele loze beloftes en mails..Bij het uitpakken contstateerde ik dat er geen enkel model in de polo's zit en dat het een bijna plastic achtige stof bleek te zijn! Na een controle bij een stone island dealer blijken de polo's gewoon slechte imitatie te zijn! Brandeal wil ze wel retour nemen en binnen 14 geld overmaken na ontvangst goederen maar ik vind dit totaal geen oplossing! Geef nu mijn geld terug of lever binnen enkele dagen originele stone island polo's! Ik voel me zeer slecht behandeld als klant van goeder trouw

  Zwakke punten
  Geen reactie op mails en instagram berichten

  Door Mark op 24 mei 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Polo besteld bij branddeal. Ik kreeg drie keer een mail dat de levering vertraagd was. Toen de polo eindelijk bezorgd zou worden kreeg ik een mail dat levering afgesteld werd omdat Branddeal de polo niet kon leveren. Tijdens deze twee maanden heb ik menig kan om een vergelijkbaar product te kopen laten liggen. Ik ben uiterst teleurgesteld in de manier waarop branddeal handelt en ik zou nooit meer wat bij branddeal bestellen.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  zwakke communicatie

  Door Juan op 18 juli 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • 2 Polo's besteld van in totaal ongeveer 85,-.
  Besteld op 16 Mei (5 weken terug) en nog niet geleverd.
  Ze reageren niet op de mail, en als je ze belt dan klinkt er een stem dat alle medewerkers in gesprek zijn. Ook nog na 10 minuten wachten x €0,80.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  oplichters welke wel incasseren, maar niet leveren.
  Niet bereikbaar via de mail of telefoon.

  Door Bennie Meije op 20 juni 2016 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Las overal negatieve recensies dus twijfelde eerst enorm. Toch 2 chinobroeken besteld en ze zitten enorm lekker. Aanrader dus. Lekker goedkoop alles en elke dag nieuwe deal.

  Sterke punten
  Snelle levering
  Goede kwaliteit product
  Goedkoop

  Zwakke punten
  Geen

  Door Kees op 6 juli 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Bestel heel vaak bij Brandeal, omdat de kleding erg mooi is. De kwaliteit is 100% origineel, dat weet ik zeker, want ik werk zelf ook in de modebranche. Het is gewoon oude collectie. De levering mag soms wel sneller, maar ja het blijft een dagaanbieding.

  Sterke punten
  Goede communicatie
  Vriendelijke klantenservice
  Veel productkeuze

  Door Michael van op 7 januari 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Twee keer vlak achter elkaar bestelling geplaatst, beide leveringen lieten weken op zich wachten. Ik kreeg hier e=heel veel standaardmailtjes over.Toen ik voor levering aangaf dat ik de producten niet meer wilde, reageerde ze simpelweg niet en kreeg ik de spullen toch geleverd later. Uiteindelijk vielen de producten enorm tegen in vergelijk met het plaatje waarvan ik kocht, dus spullen retour gestuurd en nogmaals klacht over late levering en hun afhandeling gestuurd. Krijg de kosten van de producten wel terug, maar ben wel twee keer verzendkosten heen en twee keer verzendkosten terug kwijt, €13 dus ongeveer per product die zwaar tegenvielen en veel te laat zijn geleverd en die ik niet eens heb gehouden. Ik kreeg hier in beide gevallen een standaardmailtje over dat ik 10% korting zou krijgen bij de volgende bestelling, standaar want 2 keer exact hetzelfde mailtje..... Ik bestel hier nooit meer en raad ten zeerste af hier te bestellen. Ik koop redelijk veel online, maar nog nooit zo'n slechte levering en afhandeling van klacht meegemaakt!!!

  Sterke punten
  Geen, behalve dan dat ze de producten zo mooi weten te etaleren dat ze in het echt zwaar tegenvallen

  Zwakke punten
  Levering, afhandeling klachten, ze nemen je niet serieus wat mij betreft

  Door Ramon op 8 oktober 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Erg slecht..
  Ze verkopen items die ze niet kunnen leveren. Drama om je geld terug te krijgen.
  Slechte service. Jammer.

  Door Jos op 20 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Brandeal

Schrijf je eigen review