Hoi ik ben Dealchimp, aangenaam! De afgelopen tijd heb ik hard gewerkt om mijn eigen website te starten.Met deze website ga ik er voor zorgen dat ik je elke dag de leukste deals kan aanbieden. Aanbiedingen die ik aanbied vari�ren van gadgets, huis & tuin artikelen, leuke uitjes tot exclusieve aanbiedingen. Elke 24 uur zorg ik voor een nieuwe aanbieding! Elke dag kun je profiteren van hoge kortingen tussen de 30% en 70%!!

Reviews over Dealchimp

  • Goedendag,

    Gelieve op te passen met deze club. De producten hebben een erg slechte kwaliteit en bij klachten is de afhandeling slecht. In ieder geval nooooooooit de mesjes kopen van Fusion! is nog niet eens wegwerpkwaliteit.

    Door PM op 27 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn bestelde artikel is snel geleverd. Helaas was deze te klein voor mij. Om die reden via e-mail gevraagd of ik deze kon terugsturen. In eerste instantie snel antwoord gehad met de vraag wat de reden van retournering is (iets wat je wettelijk niet hoeft te geven). Nadat ik de reden doorgegeven heb, heb ik na 3 e-mails nog steeds niet gehoord, waardoor ik het tot nu toe nog niet heb kunnen terugsturen. Het lijkt er bijna wel op dat ze net zo lang wachten totdat de bedenktijd verlopen is. Slechte service!

    UPDATE: Zonet een e-mail gekregen met de reactie dat ik het product terug kan sturen, maar ze rekenen hiervoor wel 2,95 administratiekosten. Dit is helemaal niet toegestaan volgens de wet kopen op afstand. Net heb ik ook nog even op de website gekeken, daar staat een retour termijn van 7 dagen. Sinds 13 juli hoort dit minimaal 14 dagen te zijn. Dealchimp houdt zich dus duidelijk niet aan de wet kopen op afstand!

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Handelt in strijd met de wet 'Kopen op afstand'
    Slechte reactietijd op e-mails
    Slechte informatie op de website over retour sturen van producten

    Door Alexander op 24 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij mij is de led licht kabel wel optijd en na afspraak gekomn ben hier zeer tevreden over!

    Door danny op 11 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik heb geen levering ontvangen, terwijl ik het al maand geleden had besteld.
    Zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden.
    Paar keer mail contact gehad, maar duurt altijd minstens 2 dagen voordat je reactie krijgt. Inmiddels komt er helemaal geen reactie meer vanuit dealchimp, ook het telefoonnummer hebben ze van de site weggehaald, ik had hem nog wel opgeslagen, maar dit nummer geeft altijd een ingesprek toon.

    Uiteindelijk is het pakketje als nog verstuurd door de leverancier.
    Heeft ongeveer 1 maand geduurd.

    Zwakke punten
    Bereikbaarheid en Communicatie.

    Door Frank op 17 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • op 9-5-13 bestelling gedaan van twee maal de dagaanbieding (dit waren scheermesjes ) tot op heden een envelop ontvangen met 8 scheermesjes ipv de 32 die ik besteld en betaald heb. diverse mailtjes gestuurd waar meestal een dag of twee daarna antwoord op kwam,eerst weet u zeker dat uw adres gegevens correct zijn dan tja ik ben bang dat het mis is gegaan met uw bestelling tijdens het inpakken of bij de verzending dat kunnen we niet nagaan maar we gaan uw bestelling opnieuw inpakken en versturen waarop mijn vraag was wanneer kan ik dit dan verwachten ?? nadat deze mail gestuurd was ontving ik op diezelfde dag een envelop met dus de 8 scheermesjes , nu 8 dagen geleden maar ik mis nog 3/4de van mijn bestelling op mijn laatste mail van 2 dagen geleden helaas nog niets gehoord ......

    Aanrader nee niet echt .....

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte communicatie
    alleen mail ter bevestiging van bestelling daarna geen communicatie alleen als je zelf aan de bel trekt.
    slechte controle van het versturen van je artikelen (geen gebruik van Trace and trace)

    Door Anita op 13 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als consument ben ik alles behalve tevreden over de service die dealchimp aanreikt.
    Ik had op 15 mei een bestelling geplaast in de verwachting dat ik het binnen de 3 werkdagen thuis geleverd zal krijgen zoals de site vermeld, maar dit liep toch enigszins anders.
    Ik heb tal van e-mails gestuurd naar het bedrijf maar die werden meestal 3 4 dagen later beantwoord of gewoon helemaal niet.
    Enige positieve noot is dat ik het pakketje dan toch thuis ontvangen heb op 7 juni.
    De gebrekkige communicatie tussen bedrijf en consument is een zeer groot werkpunt. Voor deze reden heeft Dealchimp mijn vertrouwen geschonden. Ik wou dit even meedelen...

    Grts Stijn

    Sterke punten
    pakketje toch ontvangen

    Zwakke punten
    communicatie, transport

    Door Stijn op 9 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb ook geen levering ontvangen en net als jolanda na een mail geen reactie meer gekregen. Mooi mijn centjes kwijt!!

    Door Jola op 7 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • dag aanbieding besteld zou binnen 10 dagen geleverd worden maar niets ontvangen dan en mail gestuurd wordt op gereageerd of ik de goededgegevens ingevuld heb want het is verzonden.dan vraag ik om bewijs dat het is opgestuurd en krijg geen reaxtie

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen levering van besteld produkt

    Door jolanda op 29 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Dealchimp