Op Outlet-Avenue vind je alle grote modemerken, deco, high-tech, wijn en champagne aan sterk gereduceerde prijzen, tot wel tot 70% goedkoper dan de winkelprijs. De verkoop van deze producten is steeds van beperkte duur, zo'n 2 � 5 dagen. Voor elke exclusieve verkoop word je persoonlijk uitgenodigd per e-mail, 24 uur voor de start. Neem snel een kijkje op Outlet-Avenue.nl, ontdek er de leukste artikelen en geniet van een overvloed aan voordelen die voorbehouden zijn voor leden en slimme kopers. Op Outlet-Avenue kan en krijg je zoveel meer!

Reviews over Outlet Avenue

  • Meerdere ervaringen met dit bedrijf met aantal bestellingen afgelopen 2 jaar en alle onderdelen van een normale dienstverlening gaat fout. Geen of veel te late levering, retoursturen naar Frankrijk, klantenservice dat niets doet en kan doen, compensatie van betaalde producten en overeenkomst met dit bedrijf in kortingsbonnen... geen juiste tracking met Bpost: in 1 keer komt het packet met postNL..het gaat zo maar door. escaleren bij management is niet mogelijk, geen adres en telefoonnr beschikbaar van hoofdkantoor. Zie de reviews ook op andere sites: het is alleen maar ellende

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    ALLE ONDERDELEN VAN EEN DIENSTVERLENING: ECHT ALLES GAAT FOUT EN IS GEEN INCIDENT

    Door Jan op 11 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik bestel heel erg vaak bij deze site en het gaat bij mij altijd goed, ook de retouren als dit voorkomt.

    Je moet bij dit soort site's en acties altijd iets langer wachten maar het is het meer dan waard

    Sterke punten
    Goede deals , super service

    Zwakke punten
    Lange levertijd maar dat is normaal

    Door Selena op 13 april 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb op 24 december een pakje teruggestuurd met een jas die te klein was. Op de site beloven ze een terugbetaling binnen de zeven dagen nadat het pakje binnengebracht is bij een Mondial Relay punt.
    Op 8 januari hebben zij het pakje ontvangen maar na een kleine maand en verschillende telefoontjes en emails naar de klantendienst en vele beloftes van hun kant, heb ik nog steeds mijn geld niet terug ! Ik vind dit onaanvaardbaar en heb Testaankoop ingeschakeld. Hopelijk kunnen zij mij verder helpen. Koop dus liever bij andere verkoopsites want eens je iets moet terugsturen, kom je bij Outlet Avenue bedrogen uit !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Omslachtige procedure voor retourzendingen.
    Retourzendingen worden zeer laat of helemaal niet terugbetaald.
    Site vermeldt niet (in tegenstelling tot de meeste andere verkoopsites) wanneer een kledingstuk klein of groot uitvalt.

    Door Fabienne op 30 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 2x een bestelling gedaan en 2x tevreden, zeker voor het geld.

    Sterke punten
    -Hun geschatte leverdatum lijkt goed overeen te komen.
    -Bij de meeste artikelen staat wat de lengte van het model is en de gedragen maat, al is het niet bij ieder artikel wat dan weer jammer is.

    Zwakke punten
    -Geen zoeken.
    -Geen mogelijkheid om in te zoomen op foto's.

    Door Willem op 28 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kleding stuk besteld, totaal anders dan op foto, wil het terugsturen, kan alleen naar Frankrijk kosten Ä 25,- !!!!!

    Nog nooit zo onbeschoft geholpen, door de klantenservice (service kunnen ze er beter van aflaten, want dat kennen ze niet).

    Koop hier NOOIT iets!

    Sterke punten
    kan er me geen ťťn bedenken.

    Zwakke punten
    Onbeschoft, klantonvriendelijk, etc

    Door Alex op 18 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • "Voor herhaling vatbaar" zoals mijn ouders zouden zeggen. Het is een zeer goed bedrijf met mooie prijzen!

    Sterke punten
    - Snelheid levering (5 dagen)
    - De prijs
    - Vindbaarheid website

    Zwakke punten
    - Mijn Nike schoenen zaten niet in een originele doos, maar in een simpele witte doos.

    Door Jur op 15 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een dekbed besteld en ontving een soort sprei met slopen .
    Heb dit teruggestuurd moest 9euro betalen heb dit bewijs via foto opgestuurd.
    Heb wel het dekbed terugbetaald gekregen, maar de 5,95 + 9,00 euro niet.
    Vind dit toch wel veel krijg ook geen antwoord meer op mijn mail.
    Dus zal nooit meer iets bestellen bedrijf zit in belgie dus daarom is terugzenden een stuk duurder.heel jammer allemaal.

    Door Anjo op 3 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Krijg een mail waar ik niet om gevraagd heb, staat ook geadresseerd aan beste marielle, hallo ben ik niet, heb 18 euro tegoed terwijl ik ze niet eens ken, zie nergens een keurmerk, dus mensen TRAP NIET IN DEZE SITE

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Mari op 22 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 28 mei 2013 klacht van Mw Schruers

    Ik zie niet waar ik de klant een antwoord kan geven.

    7 28/05/2013 28/05/2013 [email protected]
    Beste, De bestelde artikelen zijn veel te klein. De maten komen niet overeen met normale confectiematen. Ik zal de 2 bikini's morgen terugzenden. Kan u zorgen voor een snelle terug betaling? Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten, Catharine Schruers
    RESPONSE BY ([email protected] on 28/05/2013 )
    Bedankt voor uw bericht. Jammer genoeg kunnen wij geen lingerie retour nemen omwille van hygiŽnische redenen. Dit staat duidelijk in onze verkoopsvoorwaarden en in de verkopen. Wij kunnen hier dus geen terugbetaling voor doen. Onze excuses voor het ongemak.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    98145 28/05/2013 28/05/2013 [email protected]
    Artikelen zijn te klein.
    RESPONSE BY ([email protected] on 28/05/2013 )
    Bedankt voor uw bericht. Jammer genoeg kunnen wij geen lingerie retour nemen omwille van hygiŽnische redenen. Dit staat duidelijk in onze verkoopsvoorwaarden en in de verkopen. Wij kunnen hier dus geen terugbetaling voor doen. Onze excuses voor het ongemak.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Kijk hierboven het antwoord dat wij gaven aan deze dame ( ze hebben ten minste dezelfde leeftijd en deze mevrouw had 2 bikinis gekocht en wilde die ruilen)

    Sterke punten
    Wij hebben een team van drie mensen die dagelijks alle mails beantwoorden.

    Zwakke punten
    Voor iets op het net gezetwordt moeten de twee partijen aan het woord komen

    Door Marie-Astrid op 24 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kocht via Outlet Avenue 2 bikini's aan 60 euro. Deze waren veel te klein. Dat deze zo klein uitvielen was niet vermeld. Nu blijkt dat je geen zwemkledij mag terugsturen. Dus gewoon mijn geld kwijt. Voor hun is dit blijkbaar heel normaal!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Geen retour van zwemkledij en dergelijke.
    Heel lang wachten op levering.
    Onvriendelijke klantendienst (reageren zelfs niet op klachten)

    Door Schruers op 28 mei 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over Outlet Avenue