Check die deal is een dagaanbiedingen site die zich op de Benelux richt. Alsof er nog niet genoeg dagaanbiedingen sites zijn! Dat klopt, heb je helemaal gelijk in �. Toch blijft het een geweldig concept.

Reviews over Check Die Deal

  • Medio mei een rekbare riem besteld. Op 20 mei ontving ik een mail dat deze was verzonden. 31 mei niets ontvangen en gemaild naar CDD. Op 1 juni kreeg ik het antwoord dat deze niet te traceren is. Conclusie: geld kwijt!
    Advies: Koop NOOIT bij Check Die Deal!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles wat denkbaar is.

    Door Henk op 5 juni 2019 Reageer
  • Omdat een bestelling mislukt was, opnieuw dezelfde bestelling gedaan. omdst wij achteraf zouden betalen, hebben wij na ontvangst van een mail dat we konden betalen dit ook gedaan. Achteraf stelt Check die Deal dat die betaling is gedaan voor de eerder geannuleerde bestelling. Dus werd er een tweede maal geleverd.Dat werd in de mail totaal niet aangegeven. Wij dienen nu de tweede levering op eigen kosten te retourneren, terwijl op zeer twijfelachtige wijze de tweede zogenaamde bestelling door hen is bevorderd.

    Eerst het bedrijf een paar keer gemaild, maar ondanks reactie binnen twee hoor u iets van ons, uiteindelijk maar gebeld.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Misleidende werkwijze, slechte afhandeling klacht en totaal niet klantgericht.

    Door Ben op 11 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb een telescooptrap besteld. Levering is snel, zoals zij beloofd hebben op hun site.
    Uitgepakt en opgesteld om te testen, merkte ik dat het geheel best wel wankelig is. Krijg niet een veilig gevoel bovenaan trap. Dus ik hen mailen of dit normaal is. Verder ook nog geconstateerd dat er met vilstift iets geschreven is op de onderkant van een van de trede. Lijkt mij niet correct voor een nieuwe trap. Dus ik verhaal halen via email. Nadat email is gestuurd, kreeg ik een automatisch gegeneerde antwoord van dat ze het binnen 48 uur streven het te beantwoorden. Echter ik zit nu een week verder (4-5 werkdagen) en inmiddels 3 emails al verstuurd, maar geen enkele terugkoppeling. Beloofd niet veel goeds mbt evt teruggave van geld of het omruilen van het product
    Vandaag heb ik uiteindelijk toch maar gebeld. Een beller is sneller ;-)
    Netjes te woord gestaan, en mocht het product kosteloos terugsturen om nagekeken te worden. En dat met vilstift geschreven tekst zou daar niet thuis horen. Uiteindelijk lijkt het toch goed te komen, maar eerst zien dan geloven. Wordt vervolgd...

    Sterke punten
    Snelle levering

    Zwakke punten
    Zeer traag reageren op emails. Een belletje is sneller.

    Door Danny Y op 31 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wilde graag mijn geld terug, opgebeld en eventuele retourkosten zouden worden vergoed. Uiteindelijk alln het product vergoed. Weer opgebeld en dit keer bleek een ander verhaal. Kwam erop neer dat ik het niet krijg.

    Door Klant op 27 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zondagavond een schoenenkast voor 50 paar besteld. Direct een ontvangstmail ontvangen en op maandag een bevestiging van de verzending. Dinsdag geleverd! Alle onderdelen zaten erin! SnelLe levering! Top!

    Sterke punten
    - Direct ontvangstbevestiging ontvangen.
    - Mail dat bestelling is verzonden, met tijdsindicatie hoe laat ze het komen leveren.
    - Compleet pakket ontvangen.
    - Snelle levering. Zondag besteld. Dinsdag in huis!
    - betalen met PayPal mogelijk.

    Zwakke punten
    * Er staan ook slechte recensies op internet. Dat laat je wel twijfelen. Had daarom via pay pal betaald. Die geven het geld terug als er geen levering zou hebben plaats gevonden.

    Door Shar op 27 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door connect96 op 23 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site: ik heb twee reakties op dit forum gezet overCheck die Deal. De ene keer staat er blabla en de andere keer bla als Geschreven door. Is echt dezelfde persoon. Als laatste reactie op de site, ik heb daadwerkelijk het volledige bedrag teruggekregen, met tegoedbon. toch wel netjes opgelost.

    Door blablabla op 5 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een LED strip besteld, welke de volgende dag al werd geleverd. Helaas ontbrak een adapter plug in de verpakking. Ik heb daarop naar het support adres een e-mail gestuurd waar binnen een uur op gereageerd werd. Na het sturen van een foto van mijn verpakking was het duidelijk wat het probleem was en de ontbrekende plug werd de dag erna gelijk opgestuurd.

    Sterke punten
    Goed bereikbaar via e-mail, vriendelijke service

    Door Bas op 5 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had drie tactical ledlampjes gekocht, na een tijdje bleken er problemen te zijn met de batterijduur en vielen ze spontaan uit. Het bleek dus niet te zijn wat het moest zijn.
    Contact gehad en ik kon de lampjes terugsturen en er zou gekeken worden voor een alternatief. Na 2 maanden had ik nog niks gehoord en heb ik contact opgenomen. (14 dec 2014)
    Mij werd medegedeeld dat de case al zo lang openstond dat ik het geld terug zou krijgen voor 24 dec.
    Dit bleek niet zo en op 2 januari kreeg ik een e-mail met daarin een kortingsbon voor de site.
    Direct contact opgenomen met de check die deal en ze konden niks vinden van geld teruggeven. Dit moesten ze maandag bespreken en ik zou dit dan ook maandag horen. Dit is niet gebeurd!
    Op woensdag contact gezocht via de chat omdat telefonisch niemand bereikbaar was.

    ik kreeg hierop te horen dat er uit coulance maar een kortingsbon was gestuurd en dat men nog altijd bezig was met het zoeken naar de info. Ook deden de lampjes het prima (wat dus absoluut niet zo was) en ik kon kiezen, of de lampjes terug en de kortingsbon verliezen of de kortingsbon behouden en iets nieuws uitzoeken.

    Dit bedrijf is zeer slecht qua service en stelt de klant totaal niet voorop! Echt nooit meer iets kopen

    Zwakke punten
    Hele slechte service en opvolging van klachten!

    Door Meulenberg op 7 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onderstaand mijn chatsessie met dit bedrijf, maar antwoord ho maar.
    Bij iedere chat wat vervelend, we gaan het regelen enz.
    Niets van dat al.
    Ja, na weer vandaag gechat te hebben en meegedeeld te hebben e.e.a. op de reviews te plaatsen kon er ineens wel iets gedaan worden (eerst was men weer de mails kwijt).
    Ik heb ze gezegd hier geen enkel vertrouwen meer in te hebben en dat het mij niet meer om het geld ging maar om de manier van handelen.
    Niet meer kopen bij dit bedrijf.

    Chatsessie:
    ?Ik heb op 12 en 16 december gemaild met u inzake klachten over bestelling 200005690 maar krijg geen antwoord. Waarom niet?
    checkdiedeal: Goedemiddag, Wat vervelend! Ik zal de mail er even bij zoeken.
    ?Dank, ik wacht even
    checkdiedeal: Ik heb even de mails erbij gepakt en overleg gehad. Uw laatste mail hebben wij wel ontvangen en daar zou mijn collega vandaag een reactie op sturen, Uw andere mails zijn helaas door een domme fout verloren gegaan, Excuses voor het ongemak. Ik hoop dat ik het op kan lossen via de chat.
    ?Ik weet niet of u heeft gelezen waar het om gaat maar anders wil ik wel even wachten op de beantwoording van uw collega?
    ?Wellicht kan ik morgen antwoord ontvangen?
    checkdiedeal: Ik heb de mails gelezen, Mijn technische kennis is helaas niet van heel hoog niveau. Mijn collega daarin tegen heeft veel technische kennis en het is inderdaad de beste oplossing als die collega u mailt en het verder met u afhandelt, Bedankt voor uw begrip!
    checkdiedeal: U ontvangt vanavond nog of anders uiterlijk morgen een reactie.
    ?Dank u wel. maar als het mogelijk is wel graag morgen bericht want ik wil graag op korte termijn een oplossing
    ?Sorry, maar had uw vorige antwoord nog niet gelezen.
    checkdiedeal: Jazeker weten komt helemaal goed!
    ?Ik wacht het bericht af
    ?Prettige avond
    checkdiedeal: Dank u wel, U ook een prettige avond,En ik wens u hele fijne feest dagen toe!
    ?Het zelfde en tot chats
    Waar blijft mijn antwoord???????
    checkdiedeal: Goedemiddag, Wat vervelend dat u nog geen reactie hebt ontvangen, Excuses voor het ongemak. Door de feestdagen hebben wij het heel druk, Ik zorg ervoor dat u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.
    ?Dan moet u niet beloven zoals vorenstaand vanavond of morgen. Zeer frustrerend dat u niet aan de belofte voldoet.
    ?Ik wacht vandaag nog even af en neem anders andere maatregelen
    checkdiedeal: Ik ga het voor u regelen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Ruud op 30 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg gunstige prijs en product binnen 2 dagen in huis!

    Door Danny de Wit op 26 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Snelle verzending, precies zoals het hoort!

    Sterke punten
    Snel

    Zwakke punten
    niet gevonden

    Door Joelle op 26 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • och

    gister een negatieve reaktie geplaatst hier, vandaag bericht dat n het volledige bedrag n de verzendkosten zullen worden overgemaakt n 10 tegoedbon erbij. Nou even wachten nog, maar valt toch nog een beetje mee. Misschien ben ik wel een beetje te snel geweest.

    Sterke punten
    trage levering, trage reakties

    Zwakke punten
    trage levering trage reacties

    Door bla op 14 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • tja

    Hoesje voor mijn mobiel besteld. Op de site was dit een exemplaar voor een samsung s3. Na diverse sorry er zijn problemen in hongkong mails, eindelijk de hoes ontvangen. Stond duidelijk op de doos dat het voor een apple bestemd was. Paste dus niet op mijn samsung. Gemaild en kreeg vrij snel bericht dat ik het dan maar moest terugsturen. En daarna is het erg stil. Op mails wordt niet gereageerd. Ik ben nog steeds wachtende op een reaktie. Mijn advies over dit 'bedrijf' : niet bestellen.

    Zwakke punten
    zeer slechte tot geen communicatie. Afspraken worden niet nagekomen. Je geld ben je waarschijnlijk kwijt.

    Door blabla op 13 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hey,

    Korte samenvatting : de items die ik besteld heb zijn na anderhalve maand nog steeds niet toegekomen.
    Op mails die je stuurt komt pas een week later een nietszeggend antwoord. Telkens is het de schuld van een leverancier, of van de koerier, ... .
    Uiteindelijk kunnen regelen dat er alvast een deel van mijn bestelling zou geleverd worden. Deze werd dan foutief geleverd en op elke mail daarover komt geen antwoord.
    Telefonisch zijn ze niet te bereiken.

    Conclusie : wegblijven hier ! Je geld ben je kwijt en het is nog maar zeer de vraag of je er ooit iets voor in de plaats krijgt.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    communicatie, betrouwbaarheid, opvolging , correcte leveringen, tijdige leveringen , ...

    Door Christophe op 4 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een led strip gekocht bij Check die Deal

    Na het aansluiten bleek de led strip het niet te doen, kan gebeuren natuurlijk en dus ik de volgende dag Check die Deal gebeld.

    Na het uitleggen van het probleem stuurde zij mij heel netjes eennieuwe adapter toe want daar lag het aan volgens hun.

    De Adapter was binnen gekomen maar na het aansluiten hiervan werkte de led strip weer niet.

    Dus ik weer hun bellen en toen zeiden ze dat ik maar alles naar hun toe moest sturen.

    Allemaal leuk en aardig alleen waren de verzendkosten wel voor mij.
    Tja als ik iets koop van 20 euro vind ik wel erg zonde om nogmaals 6.75 te betalen voor een product dat nog nooit had gewerkt.

    Bij komend probleem was ook dat dit een zelf klevende led strip betrof en dit dus na het bevestigen van deze strip daarna ook niet meer goed plakte.

    Verder wilden zij niks voor me doen en voor het probleem wat betreft het plakken moest ik maar een dubbelzijdige plakstrip kopen bij de bouwmarkt.

    Dus daar zat ik met mijn led strip.
    Mijn vader is zeer handig en die ging er naar kijken.
    Hij had een oude upc adapter liggen met ongeveer dezelfde voltages als de led strip adapter en wat bleek? de led strip werkt nu wel.

    Conclusie: Ik heb een klacht , zij constateren dat het de adapter waarschijnlijk is en zij (Check die Deal) sturen mij een ongeteste defecte adapter toe.

    Hoe slecht kan een service zijn!!

    Dan zorg je toch dat het onderdeel wat je een klant toestuurt getest is!

    Bij deze zal ik dus ook nooit meer een artikel bij deze firma aanschaffen.

    Door guy op 5 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg leuke producten tegen een geweldige prijs.
    Ik had een defect product ontvangen, dit is dezelfde dag nog opgelost! Top service, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

    Sterke punten
    Klanten Service, prijs

    Zwakke punten
    Geen gevonden

    Door Ellis op 20 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super snelle levering, na bestelling de volgende dag al in huis!
    Top!

    Sterke punten
    Super snelle levering!

    Door dennis op 3 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • de prijzen die ze hebben zijn over het algemeen scherp, dit is ook tevens het enigste plus punt.
    ik heb er tot op heden al 4 keer een bestelling gedaan en het is nog geen enkele keer zonder slag of stoot gegaan.
    de producten die ze aanbieden zijn bij mij nog nooit op tijd afgegeven ... hier moet je dus ookzelf achteraan gaan anders hoor je niets.
    dan krijg je het 1000 en een smoezen boek te horen.
    uiteindelijk na talloos gemail (want bellen kun je ze niet) en veel irritatie krijg je een antwoord waar je niets mee kan.
    als je geluk hebt krijg je na een maand de bestelling mits de vervoerder (DHL/selectvracht) de bestelling niet nog 11 dagen op hun depot laat rondslingeren.
    krijg je je pakket eindelijk binnen is het niet compleet.
    weer mailen en na 5 dagen krijg je eindlijk antwoord nadat je er eerst weer een gvd mailtje aan moet spenderen.

    Sterke punten
    prijs

    Zwakke punten
    zie mijn verhaal hier boven.

    Verbeter punten:

    het mail contact zou veel sneller mogen.
    indien er vertragingen zijn breng daar de klant van op de hoogte en wacht niet tot de klant contact gaat zoeken.
    zorg voor een telefonische helpdesk.
    en zet geen uitlever tijden op je site neer want die halen jullie nooit, dit voorkomt een hoop ergernis bij de klant

    Door eric op 17 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had een aantal artikelen bij deze webshop besteld. Bij aflevering van de doos, blijken niet alle artikelen aanwezig te zijn.

    Checkdiedeal beweert dat alle artikelen zijn afgeleverd.

    Het gewicht wat op de DHL scan staat komt niet overeen met het totaalgewicht van alle artikelen die ik heb besteld.

    Trek zelf je conclusie wat voor webshop dit is

    Mijn advies; blijf hier ver vandaan, goedkoop is duurkoop, je geld ben je kwijt.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Wat ik heb ontvangen blijkt merendeel geretourneerd spul te zijn, verpakkingen waren verbroken, handleidingen niet aanwezig, vingerafdrukken. Verder een zeer onbetrouwbare afterservice. Geen contact telefoonnummer

    Door ray op 7 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Check Die Deal

Schrijf je eigen review over Check Die Deal